Noloa, mutta pelkään..

Olen neitsyt, ja hääyö lähestyy..

Pelkään, että "se" on liian iso, että sattuu.. ja tulee verta, tai "etten osaakaan mitään", en ole kokeillut koskaan esim. suuseksiä tms, en tiedä haluanko "tehdä sitä" jos mieheni sitten haluaa..

Ja jos sotken paikat vereen, tai jos mulla on sillon menkat..

Tai jos miehellä onkin liian pieni, tai meillä ei synkkaakaan tms..
Ilmoita


22 Vastausta

Ketjusta on poistettu 6 sääntöjenvastaista viestiä.


Luulempa, että kohta olet sitä mieltä, että "se" on liian pieni. Antaa muutaman päivän kulua. Pillu on hyvin venyvä käsite.
Ilmoita
Tuo on juuri tyypillinen tämän "ensi rakkaus odottaa" -liikkeen aiheuttamaa lisästressiä. Koska olette jo lupautuneet toisillenne, voitte aivan hyvin harjoitella jo ennen häitä. Mikään maallinen tai taivaallinen moraali ei teitä siitä tuomitse. Herran jestas, maailmassa tapetaan miljoonia ihmisiä kaiken aikaa, ja joillain on kauhein ongelma se, että harrastaako seksiä ennen avioliittioa. Pientä rajaa!
3 VASTAUSTA:
Miks pitää harjoitella etukäteen jos voi harjoitella häiden jälkeenkin?? Ai jos harjoittelee etukäteen niin voi erota helpommin ja vaihtaa toiseen jo ehkä kokeneempaan vai??

Jos molemmat rakastaa toisiaan niin hääyöstä voi alkaa harjoittelu kun osaa kunnioitaa toista, ottaa toisen huomioon ym. niin eiköhän se kuitenkin suju.
Esi aviollinen seksi on raamatun vastaista. Miksi harjoitella etukäteen? Mielestäni on kuvottavaa kun ihmiset ensin naiskelevat ympäriinsä ja sitten menevät naimisiin, itse en pystyisi seurustella ihmisen kanssa, joka on aikaisemmin kajonnut johonkin muuhun, ei siis ei. Ja jos on kerraan lupautunut toiselle ja molemmat ovat uskossa niin eikö ole kaunis asia säästää itsensä avioliittoon kun vaihtoehtona on kamala synnintunto?!?

Niin.. ja se on kyllä "todellinen rakkaus odottaa"...Mistä sä sen "ensi rakkaus..." tempasit?
Kukka kirjoitti:
Esi aviollinen seksi on raamatun vastaista. Miksi harjoitella etukäteen? Mielestäni on kuvottavaa kun ihmiset ensin naiskelevat ympäriinsä ja sitten menevät naimisiin, itse en pystyisi seurustella ihmisen kanssa, joka on aikaisemmin kajonnut johonkin muuhun, ei siis ei. Ja jos on kerraan lupautunut toiselle ja molemmat ovat uskossa niin eikö ole kaunis asia säästää itsensä avioliittoon kun vaihtoehtona on kamala synnintunto?!?

Niin.. ja se on kyllä "todellinen rakkaus odottaa"...Mistä sä sen "ensi rakkaus..." tempasit?
Muista, etteivät kaikki ole lapsesta asti imeneet äidinmaidossa uskoa ja varsinkaan uskonnollisuutta. Me menemme uskovan morsiameni kanssa naimisiin vaikka olemme "touhunneet siellä sun täällä" ennen tapaamistamme. Eikä tunnu kummastakaan kuvottavalta. Jokaisen on polkunsa kuljettava ja jokaisella se on erilainen. Oli sitten uskossa tai ei. Me päätimme pidättäytyä seksistä ennen häitä, kun tuli vahva tunne, että niin on hyvä tehdä. Tämä tapahtui n. kuukausi sitten.

On totta, että tosi rakkaus odottaa, mutta kaikki eivät kumppaniaan löydä uskovien piiristä, eivät edes uskovat.... Tuomitseminen ja nenänvartta katsominen on myös yhtä paha synti kuin esiaviollinen seksi, ellei jopa pahempi.... Siihen monet uskovat sortuvat helposti, kuten juoppojen ja monien muiden "huonompien" ihmisten mollaamiseen. Eikä nähdä sitä tukkia omassa silmässä....
+Lisää kommentti
Mulla oli samoja ajatuksia ennen hääyötä. Olimme myös mieheni kanssa molemmat neitsyitä. Asiasta ei pahemmin keskusteltu ennen hääyötä. Molempia jännitti ja aika avutonta se olikin ekalla kerralla. Sotkua tuli jonkin verran ja niitä yhdessä sitten siivottiin. Kuitenkin molemmat oltiin ihan tyytyväisiä ja harjoitusta jatkettiin toisella kerralla. Ollaan oltu naimisissa 3kk ja vielä ei olla harrastettu suuseksiä. Siitä on puhuttu ja ratkaistu asia niin että edetään siinä tahdissa kun itselle sopii. Ollaan kyselty ja kerrottu mikä tuntuu hyvältä ja mikä ei. Aluksi kaikki oli hiukan noloa mutta nyt kun aikaa on kulunut niin jopa haluaa kokeilla jotain uutta ja yritetään yhdessä keksiä kaikkea kivaa.

Toista osapuolta jännittää varmasti yhtä paljon ja edetkää varovasti ja toista kunnioittaen onhan teillä vielä toivottavasti vuosia aikaa...
Ilmoita
Älkää saatana menkö naimisiin jos et kerran ukkoosi hevon vittua luota! Vittu puhukaa asioista idiootit! Sillä se paranee!
Ilmoita
Näistä kun ei koskaan voi tietää, toivottavasti tämä ei taas ole joku provo. Jos ei niin älä rakas ihminen murehdi, kaikki menee hyvin!
Ilmoita
Yhteisymmärryksessä se homma sujuu parhaiten. Molempien kannalta on tietenkin parempi, että kumpikin yrittää ottaa toisen huomioon. Vasten tahtoaan ei kannata mihinkän suostua. Jos tuntuu pahalle, niin jättää väliin ja yrittää myöhemmin uudelleen. varovaisuus on illan sana. Ja eikun yrittämään!
Ilmoita
Neitsyyden menetys tuntui vain sellaselta kiristävältä tunteelta ja sit hiukka kirveli kun kalvo meni rikki.En saanut orgasmia yhdynnässä sillon, mutta mieheni auttoi käsillä mua.Rentoutuminen auttaa teitä molempia.Yleensä miehet on innokkaita koska siittimen jäykistyminen nolottaa ja saattaa tehdä jopa kipeetä, jos kestää pitkään.Sen takia miehen on vaikeempi odotella.
Lähestykää pikkuhiljaa toisianne.Käytte saunassa ja pesette toisenne vuorotellen.hellikää ja silitelkää toisianne.osta jotain hyväntuoksuista voidetta ja hierokaa toisianne sillä.se saa sopivaan vireeseen ja auttaa rentoutumaan.älkää koskeko sukuelimiin ollenkaan alussa.yrittäkää nauttia mahdollisimman pitkään ja hitaasti koskettelusta.Kyllä sitten tulee se hetki kun molemmat ovat valmiita.Muista huolehtia ehkäisystä ,jo etukäteen ettei tartte hääyönä miettiä että onkohan sillä kondomit mukana,osta niitä käsilaukkuusi.puhtaus on tosi tärkeetä.peseytykää kunnolla ja laita ihan ripaus tuoksua korvan taakse.Hääyö on juhlayö,mutta muista että teillä vasta alkaa toisen vartalon opettelu.se on kuin suuri seikkailu tuntemattomaan maahan.puhukaa mikä tuntuu hyvältä ja kunnioittakaa toistenne mieltymyksiä.uskalla sanoa mikä on kivaa ja mistä unelmoit.se tekee siitä jännittävän ja hauskan.seksille voi myös nauraa.voi tulla paukku kesken kaiken tai pissiä lakanoille.so what,ne vaan vaihdetaan puhtaisiin...tärkeintä on yhdessäolo ja läheisyys.oman rakkaan kanssa.älä laita liian suuria odotuksia hääyölle..ajattele että sehän jatkuu koko loppuelämän...varaa talouspaperia sängyn viereen isompia suttuja varten...ei tartte heti nousta ylös.pitäkää hauskaa!
2 VASTAUSTA:
"Muista huolehtia ehkäisystä ,jo etukäteen ettei tartte hääyönä miettiä että onkohan sillä kondomit mukana,osta niitä käsilaukkuusi."

Siis, tämä pariskuntahan lienee tuntenut toisensa jo ennen häitään. Kyllä ehkäisyasiat kuuluvat niihin asioihin, joista on kyettävä puhumaan yhdessä ja mielellään ennen kuin mitään tapahtuu.

Jos ei tuollaista asiaa saa puhuttua, niin kannattaisi vielä miettiä sitä avioliittoa, ettei tarvitse muun häästressin ohella pohtia, että onkohan miehellä kumeja mukanaan.

Miksi muuten joku käyttäisi hääyönä jotain kondomeja? Varsinkin, jos molemmat ovat puhtaita ja kokemattomia.
Minä käyttäisin pölynimuria mielelläni
keskuspölynimuria jos on hotellissa
ja reikäkin on sopivalla korkeudella
+Lisää kommentti
Kaikki on ollut aikanaan neitsyitä ja useimmilla ei varmaan se ensimmäinen kerta ole ollut mikään huiman ekstaattinen kokemus, jos toinenkin on vielä ollut ensi kertaa asialla. Eli älä odota liikoja. Kyllä se siitä sitten vähitellen. Jos suhde on tärkeä, ei kämmäilytkään haittaa tai epäonnistuminen. Huolehdi ettei miehesikään häpeä itseään kuoliaaksi tai saa kammoa, jos hääyönä ei onnistu. Lumoavan kaunis hääyö ja ainakaan molempien neitsyys eivät taida oikein mätsätä. Tai voihan sitä tietysti lähinä sylitellä...
1 VASTAUS:
Koko rankan hääpäivän jäljiltä ei välttämättä JAKSA hääyön "suorittamista". Onko se niin tärkeääkään? Ehtiihän sitä myöhemminkin, ellei jo ennemmin...Unohtakaa ne harlekiinien romanttiset tarinat hääöistä ja nukkukaa;) !
+Lisää kommentti
Puhu tulevan miehesi kanssa. JOs et voi hänen kanssaan puhua seksistä, niin kenen kanssa sitten? SInun ei tarvitse hääyönäkään suostua mihinkään mitä et itse haluaisi, kuten suuseksiin. JOs miehesi tuntuu painostavan sinua, sano siitä hänelle. Hänen kyllä pitäisi tulevana aviomiehenä kunnioittaa sinua ja pelkoasi ja olla tukenasi ja hellyydellään ja huomaavaisuudellaan auttaa sinut pelkosi ylitse.

Voi olla, että ensimmäinen kerta sattuu, voi olla että tulee verta, voi olla, että SE on väärän kokoinen, tai muuten vaan ei suju. Mutta älä huoli, se on vain yksi yö teidän elämässänne, teillä on loppu elämä aikaa harjoitella ja tutustua toisiinnne niin, että varmasti lopulta toimii.

Tsemppiä teille häihin, hääyöhön ja yhteiseen elämään!!
Ilmoita
Me ollaan samoilla linjoilla et hääyönä ekaa kertaa, mut PUHUKAA SEKSISTÄ ENNEN EKAA KERTAA!!! me ollaan puhuttu ihan hirveesti ja se ei todellakaa oo mikää mörkö ja pelottava asia.... ja jos sattuuki ni mitä väliä ei toinen siitä loukkaannu ja osaa odottaaki sitä et se sattuu. PUHUKAA JA PUHUKAA, luottakaa toisiinne
Ilmoita
niin. siis mun mielipide ihan uskovaisena ja tosirakkausodottaa-kampanjan kannattajana, että uskovaiset hääyönodottelijat asettaa ihan liikaa paineita siihen ekaan kertaan hääyönä. ei kai eka kerta yhdessä alasti tarvi olla se yhdyntä. mun mielestä kaikki lähtee pienistä jutuista liikkeelle, kuten koskettelu yms. jotenkin ei vaan tunnu luonnolliselta mennä heti loppuun asti vaan ekalla kerralla olis tarkotus tutustua niinku fyysisesti toiseen ja sit olla kivaa.. ei kaikkee uutta tarvi kokee samalla kertaa.. -kyllä sitä sisäänulossisäänulos-juttua kerkiää harrastaan sitten vaikka häämatkalla/kuherruskuukauden aikana! :)
Ilmoita
eli ei syytä pelkoon. Jokainen järkinainen osaa laskea/ennakoida kk:n ajat. Biologisesti ei ole
ongelmaa yhteensopivuudesta. Hellyys ja sormittaminen auttavat alkuun. Neitsyenä ja poika-
na vain avioon, niin mekin mentiin vasta. Kolmi-
kymppiset.
Ilmoita
Heh, äijän ex oli neitsytmorsian (vaikkei mikään uskovainen olekaan - ruma vain) ja antoi äijälle vasta papin aamenen jälkeen (25-v.). Niin siinä kävi, että sama pihtaus jatkui koko kymmenvuotisen avioliiton ajan, kunnes korjasin kypsän kauran pois.

Eli opetuksena se, että ei kannata pihdata enää hääyön JÄLKEEN.
Ilmoita
Kuule, nyt turha murhe pois. Omasta kokemuksesta voin sanoa, että ainakaan minulla eka kerta ei sattunut yhtään, vaikka sitä pelkäsinkin. Vertakaan ei tullut tippaakaan. Ei kokemus tosin mikää "huikaiseva" ollut. Paljon ihanampaa on ollut vasta pidemmän "harjoitteluajan" jälkeen.

On tullut monesti mietittyä, että sama pelottelu tuli muilta ihmisiltä tässäkin asiassa aivan samoin kuin viisaudenhampaan poistoa pohtiessani. (Sekään ei ollut hirveää: ei sattunut, ei turvottanut, en tarvinnut ainuttakaan särkylääkettä). Varmaan sama asia synnytyksestä keskusteltaessa. En ajatellut kuunnella siinäkään asiassa muita. Katsotaan, meneekö sekin yhtä kivuttomasti. ;)

Nauttikaa kesästä ja toisistanne, ja ennen kaikkea - olkaa kärsivällisiä itseänne ja toisianne kohtaan.
2 VASTAUSTA:
Mullakaan ei eka kerta sattunut, eikä verta tullut ollenkaan. Tosin en kyllä tosiaan voi sitä myöskään miksikään huikaisevan ihanaksikaan kokemukseksi sanoa. Harjoittelu tekee mestarin ;o)

Mitä synnytyksiin tulee, kokemusta on kahdesta ja kolmas tulossa. Se kyllä sitten sattuu ihan kiitettävästi! Mutta aika kuultaa muistot ja samalla tiellä ollaan taas ;o)
Nimetön kirjoitti:
Mullakaan ei eka kerta sattunut, eikä verta tullut ollenkaan. Tosin en kyllä tosiaan voi sitä myöskään miksikään huikaisevan ihanaksikaan kokemukseksi sanoa. Harjoittelu tekee mestarin ;o)

Mitä synnytyksiin tulee, kokemusta on kahdesta ja kolmas tulossa. Se kyllä sitten sattuu ihan kiitettävästi! Mutta aika kuultaa muistot ja samalla tiellä ollaan taas ;o)
Omaan samankaltaisen ongelman kuin ap tai ei ehkä sittenkään...
Olemme tunteneet toisemme mieheni kanssa jo 5v ja kihloissa oltu 4, 5v ja nyt ensi kuuussa on meidän hääpäivä ja hääyö... kysyin mieheltäni aikooko hän pkäyttää kondomia hääyönämme koska itse olisin mieluummin ilman. Hän vastasi vain "en kerro, se on syllätys. No ei siinä mitään mutta pelkään että yllätys onkin konfomin käyttö ja petun hääyönämme...
+Lisää kommentti

Vastaa alkuperäiseen viestiin

Noloa, mutta pelkään..

Olen neitsyt, ja hääyö lähestyy..

Pelkään, että "se" on liian iso, että sattuu.. ja tulee verta, tai "etten osaakaan mitään", en ole kokeillut koskaan esim. suuseksiä tms, en tiedä haluanko "tehdä sitä" jos mieheni sitten haluaa..

Ja jos sotken paikat vereen, tai jos mulla on sillon menkat..

Tai jos miehellä onkin liian pieni, tai meillä ei synkkaakaan tms..

5000 merkkiä jäljellä

Rekisteröidy, jos haluat käyttää nimimerkkiä.

Peruuta