Oletko tyytyväinen Hennaan?

Anonyymi

Orimattilan kaupunki on suunnitellut ja rakentanut uutta Hennan kauounginsosaa lähes 20 vuotta. Rahaa on paanut noin 18 miljoonaa euroa asuinalueen ja aseman rakentamiseen.
Nyt voidaan jo tarkastella miten Henna-hanke on onnistunut, joten pyydetään asiallisia näkemyksiä. Mielipiteet tullaan kirjaamaan ja käytetään Hennan jatkosuunnitteluun ja kehittämiseen.

31

1023

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Periaatteessa olen tyytyväinen, sillä ei 18 milliä ole mikään raha sijoituksena tänä päivänä. Jatkossa kaikki kallistuu vähintään kaksinkertaiseksi ja monet Hennan vastustajat toteavat, että saatiinpa halvalla Henna.

    • Anonyymi

      Henna on Orimattilan Nokia!

      Henna on tulevaisuuden kaupunki. Ekologinen ja turvallinen paikka jossa sielu lepää. Hennaan tulee suuntautumaan muuttoliike pääkaupunkiseudulta. Hennaan muuttaa kiireinen ja menestyvä ihminen jonka elämä pyörii sopivassa suhteessa työn, virkistäytymisen ja levon pyhässä kolminaisuudessa.

      Henna tulee olemaan menetystarina jolle ei lähihistoriassa ole vertaa. Korona ja Ukrainan sota on olleet jarruna sille ettei Henna ole lähtenyt lentoon. Korona on voitettu kohta ja Ukrainan sotakin päätyy jonka sivutuotteena Suomi liittyy Natoon. Nato jäsenyys tuo uskoa tulevaan ja turvaa. Hennan kannalta tuo on hyvä asia.

      • Anonyymi

        Hyvä kirjotus. Olen samaa mieltä. Pääkaupunkin alueelta muuttaa sellaiset yli 100 000 tienaavat Hennaan. Heille pitää rakentaa sinne taloja!


    • Anonyymi

      Tässähän on jo hienosti asiasta kirjoitettu ja on analyyttisiä tulevaisuudennäkymiä.
      Eli hyvin menee, vielä voisi rakentaa sinne nakkikioskin josta saisi kanamunavoileipiä.

    • Anonyymi

      Henna on hieno saavutus Orimattilalaisilta. Onneksi selvä enemmistö on Hennan takana vaikka paljon jaetaan siitä negatiivistä ja väärää tietoa.

    • Anonyymi

      Korona sotki pahoin Hennankin markkinointia. Kuulemma nyt on taas kovasti kyselty varsinkin länsi rinteen aurinkoisia tontteja. Monet lapsiperheet kaipaavat koulua Hennaan. Se vetäisi heti kymmeniä uusia rakentamaan talonsa.

      • Anonyymi

        Hennan kannatus on kaupunkilaisten taholla 60 - 70% kannattaa osa ei omaa kantaa ja muutamat valittaa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Hennan kannatus on kaupunkilaisten taholla 60 - 70% kannattaa osa ei omaa kantaa ja muutamat valittaa.

        Totta on että noin 70 prosenttia Orimattilalaisista kannattaa Hennaa.


    • Anonyymi

      Hennaa on markkinoitu 20 vuotta, ja kiinnostus on siitä huolimatta olematonta. Ajakaa ihan paikan päälle katsomaan sitä mielestänne "hienoa" maalaismaisemaa :) :). Kantaverkon upea ja ylväs voimalinja menee asuinalueen vieressä joka pilaa maiseman sekä kiinteistöjen arvon tulevaisuudessa siinä samalla. Ruotsissa rakentaminen voimalinjan lähelle on kielletty terveyssyistä, suojaetäisyys taisi olla jotain 200m.

    • Anonyymi

      Henna on irtisanoutuneen kaupunginjohtajamme kehittämä voimakas ja kasvava asuinalue. Harmi että hän vetäytyi ja ei pääse johtamaan ja nauttimaan työnsä hedelmistä.

      • Anonyymi

        Kyllähän voitaisiin tavallaan kiittää kaupunginjohtajaa hienosta työstä. Joku Hennan asuinalueen tie voitaisiin nimetä Osmo Pieskin rie.


    • Anonyymi

      Täältä Kärkölän puolelta tulee seurattua Hennasta keskustelua kun se on niin lähellä meitäkin. Ei voi kuin ihaiIla ja onnitella Orimattilaa kun olette tehneet upean asuinalueen ja toimivan aseman. Kyllä meillä on siihen verrattuna surkea seisake Lahti-Riihimäki välillä Järvelässä.

    • Anonyymi

      Hennasta tulisi perustaa osakeyhtiö ja sitä kautta saaha sinne sijottajien rahaa. Kun on kunnon panokset niin rapahtuu. On niitä ilmiöitä muuallakin noussut pystymettään kuten Keskisen kauppa ja miksei Jounin kauppakin. Lahti ja 120000 siellä ja koko eteläinen Suomi lähtisivät Hennan suuntaan kun saahaan uutta vetovoimaa sinne. Valittajatkin lakkaisivat vinkumasta.

      • Anonyymi

        Vinkujia riittää niin kauan kun se 18 miljoonaa sijoitettua euroa ei ala tuottaa .


    • Anonyymi

      On myönnettävä että aiemmin olin Hennaa vastaan kun olin perussuomalaisten kannattaja. Nyt on silmät avautunut myös Hennan suhteen ja koen Hennan tosi tärkeäksi Orimattilan kasvulle.

    • Anonyymi

      Mikä Orimattilassa on vasemmistoliiton kanta Hennaan?

      • Anonyymi

        Vaikia sanoa, kun heillä ei ole yhtään valtuutettua. Mutta uskon vasemmistoliittolaisten olevan tyytyväisiä junan käyttäjiä.


    • Anonyymi

      Ajeltiin kevään kunniaksi Hennassa. Jotenkin jäi vaisu kuva paikasta. Siinä oli kyllä pääväylän varrella sellainen pitkä rakennus kuin työmaakoppeja? Onko siellä alkamassa joku isompi rakentaminen?

      • Anonyymi

        Taitaa olla sen kerrostalon rakentamiseen kuuluvat työmaa kopit.


    • Anonyymi

      Ja taitaa lehmät lentää aiemmin kuin kerrostaloa rakennettaisiin Hennaan.

      • Anonyymi

        Sitä ei vaan tavallinen tallaaja tajuu että mitä nyttenkin tapahtuu kulissien takana. Aika näyttää joten kannattaa varautua.


    • Anonyymi

      Kokkoomus sanoi helsinkin herrat tuloo ja henna on jo liian pieni, tarvitaan taloja. 10 tuhatta asukasta on jo niin sano suunnitelmat 5 v sitten vaan paljon totuus? orimattilalle nauraa jo lahden kokoomuskin ja ihmettelee onko peruskoulu edes pakollinen orimattilassa??? ei ainakaan kokoomuksen jöseneksi vaadita laskutaitoja

    • Anonyymi

      Ongelma on että Orimattilassa on liikaa rahaa. Tämän takia kaupunki käynnisti pohjaton kaivo-hankkeen (tunnetaan myös nimellä Henna), jonne liiat eurot saadaan hävitettyä vaivattomasti.

    • Anonyymi

      Voitko sen paremmin sanoa. Toivotaan että vanhoista riipoista on nyt päästy paremmille vesille.

      • Anonyymi

        Näyttäs siltä että nyt Henna on käyny pohja mudassa ja nousu on alkanu. Lisää tontteja pittää saada myyntiin.


    • Anonyymi

      No kuka sinne haluaisi muuttaa??? Korpeen - keskelle ei mitään. Hullun hommia kaikki tyynni. Pelkkä rahareikä koko paikka on ollut.

      • Anonyymi

        Kaikki on aikanaan ollut korpea. muutama sata vuotta sitten Helsingissäkin oli 300 asukasta.


    • Anonyymi

      Ja muutaman vuosisadankaan päästä Hennasta ei tule uutta Helsinkiä. Suomen asukasluvuissa ei ole tapahtunut suurtakaan lisäystä ja samasta asukasmäärästä haluavat kaikki muutkin paikkakunnat osansa. Mutta emme ole mikään väkirikas Intia tai vastaava joten turha odottaa mitään väestöryntäystä Hennaan . Ei ole merta näkyvissä eikä mitään muutakaan vaan mikä toimisi vetonaulana. Ei yksi junapysäkki korvaa puutteita joita sieltä löytyy. Pelkkää toiveajattelua alusta loppuun on ollut koko touhu.

    • Anonyymi

      Hyvin huomaa kommenteista, että alkavat ihimset pikkuhiljaa käsittämään tämän suuren Henna erehdyksen ja hyvä niin. Keskustaan pitää satsata jotta asukkaita saadaan

      • Anonyymi

        Mihin keskustaan? Erkontien varteen?


    • Anonyymi

      En tiedä kuuluuko tämä kysymys tälle palstalle mutta onko Hennassa taksitolppaa ja päivystystä asemalla? Ystäväni olisi tulossa kesäiltana junalla ja jäisi pois Hennassa josta voisi jatkaa matkaa taksilla. Itse en voi häntä hakea kun ei ole autoa.

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      67
      4689
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      14
      2279
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      25
      1804
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      13
      1526
    5. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      32
      1461
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1318
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      10
      1237
    8. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      15
      1156
    9. 23
      1092
    10. Martinasta kiva haastattelu Iltalehdessä

      Hyvän mielen haastattelu ja Martina kauniina ja raikkaan keväisenä kuvissa.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      291
      1024
    Aihe