Psyykkisesti sairaat ja ufot

Anonyymi

Olisiko jopa niin että psyykkisesti sairaat ihmiset tarvitsevat edes jonkun ryhmän ihmisiä jotka ovat vielä hullumpia kuin he. Yhteiskunnan arvoasteikon pohjalla on paha olla, mutta oloa helpottaa jos jotkut ovat vielä alempana. Joillekin psyykkisesti sairaille ko hullumpi ihmisryhmä voisivat olla ufotutkijat ja harrastajat.

Käsitys ufo tutkijoista ja harrastajista vielä hullumpana ryhmänä ei ole faktapohjalla. Se on vain kuvitelma josta psyykkisesti sairaat ovat haluttomia luopumaan koska heidän hyvinvointinsa tarvitsee tuota kuvitelmaa.

9

601

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Olisiko jopa niin että tämäkin on turha palstan aktivointi aloitus?

   • Anonyymi

    Miten niin turha?


  • Anonyymi

   "– Kun ajattelen sitä aikaa, tunnen painoa rinnan päällä ja pahoinvointia. Se rivien väliin piilotettu henkinen ja hengellinen väkivalta oli mieletöntä"

   -Toteaa Mikko Kuustonen päästyään eroon uskonlahkosta, johon aloittaja kuuluu purkaen omaa pahoinvointiaan helpoksi katsomaansa kohteeseen joka ahdistaa häntä vielä lisää ollen ristiriidassa häneen upotetun uskonnon kanssa.
   https://www.iltalehti.fi/mielijamasennus/a/50ae55ef-a3a4-4712-b249-9f5c0028c930

   "Yhteisössä julistettiin syntien anteeksiantoa, mutta samalla oltiin täysin anteeksiantamattomia, jos ei toimittu juuri niin kuin ylimmät auktoriteetit olivat liikkeessä oikeaksi määritelleet"

   Tuo on hyvin yleistä monille Suomessakin toimiville uskonlahkoille. Käyttäydytään ulkoisesti kuin oltaisiin nöyriä Herran palvelijoita, mutta todellisuudessa ollaankin vain harhaanjohdettuja yli-ikäisiä koulukiusaajia, jotka jakautuu hyväksikäyttäjiin ja hyväksikäytettyihin. Kaikkia heitä, aloittaja mukaanlukien, yhdistää pahoinvointi ja sekavat mielentilat.

  • Anonyymi

   Tesla kehitteli näitä lentolaitteita, jotka näyttävät aika perinteisiltä ufoilta jo 20-luvun lopulla. Kuva on hänen patentistaan vuodelta 1928.
   https://www.apparentlyapparel.com/news/did-nikola-tesla-discover-the-secrets-of-anti-gravity-technology
   Armeijan tiedustelupalvelu takavarikoi hänen paperinsa, kun hän kuoli maailmansodan aikana 40-luvulla. Laivastolle hän kehitteli näkymätöntä suoja kupua, joka on käytössä tänä päivänä USA:n laivastolla. Se on sähkömagneettinen kenttä, joka tuhoaa lentävät objektit, kun ne osuvat siihen. Osa laitteista löytyy Trumpin aikana julkaistuista laivaston patenteista. Niitä saavat Amerikkalaiset yritykset käyttää ilman royalteja. Netistä pitäisi löytyä muutania pieniä ennakkojulkaisuja yrityksiltä, jotka kehittelevät niitä.
   Kovasti on ennekoivaa mielenterveystyötä, jos ufot ovat vain sitä varten keksittyjä!

   • Anonyymi

    Nuo linkkisi takana olevat kuvat eivät ole Teslan lentolaitteen patentista vuodelta 1928, vaan selvästi kirjoittaja on yrittänyt viilata lukijaa linssiin täysin satunnaisilla kuvilla. Tässä on linkki Teslan patenttihakemuksen alkuperäiseen piirrokseen:

    https://ibb.co/7npR4g7

    Kuten kuvasta näkyy, sillä on hyvin vähän tekemistä ufojen, lentävien lautasten tai muiden kanssa. Teslan hahmotelma näyttää enemmänkin omituiselta laatikkomaiselta häkkyrältä, jonka sisältä pilotti (yrittäisi) kontrolloida yläpuolellaan olevaa propellia. Hän kutsui hakemuksessaan laitettaan "helikopteri-lentokoneeksi", jonka oli siis tarkoitus yhdistää molempien ominaisuuksia. Ilmeisesti tosin edes mallikappaletta siitä ei ikinä valmistunut.

    Mitään linkissä kuvattuja "uskomattomia antigravitaation salaisuuksia" patentissa ei myöskään ole. Teslan mukaan laitetta liikutettaisiin turbiinikäyttöisillä propelleilla ja siinä ne salaisuudet suunnilleen ovatkin.


  • Anonyymi

   Niinkö, no varo ettei ufo lennä pääsi yli ja kaappaa mukaan,sinne jonnekin. Miksei olisi muualla elämää,ihan vaikka kuinka kehittynyttä.Miksi Toiset ihmiset luulevat olevansa koko maailmankaikkeuden herroja. Pelkkiä ihmisiä ja eläimiä ollaan, me tarvitsemme tämän planeetan , tämä maapallo taas ei pistäisi pahaksi jos ihmiset täältä häviäisi,pelkkää tuhoa saamme aikaan.

  • Anonyymi

   Joku trolli yrittää pilkata Teslan mainetta väärillä linkeillä. Noita kyllä riittää, kun oma pää ei kestä ja ymmärrä kaikkea näkemäänsä.
   Teslan päätyö oli free energy, aikamatkustus (The Philadelphia experiment) ja suojakuvut. USA:n laivaston aluksiin asennettiin sellaiset vuonna 2016, kun suurin osa maan aluksista kävi telakoilla pikaisesti salaperäisiissä huolloissa.
   Hyvä yhteenveto nukkuville lampaille, jotka elävät maailmassa näkemättä
   oikeastaan mitään ympärillään olevasta:
   https://t.me/AmericanExceptionalism/32124
   Ihmiskunnalla on piiiitkä historia, jonka nuo klobalistit ovat kätkeneet
   meiltä. Hereillä olevat ovat kyllä huomanneet, että nykyään tulee yhä
   enemmän julkisuuteen näitä vanhoja taitoja, jotka on pidetty piilossa.
   Kohta julkaistaan vielä loputkin tiedot ja silloin osa noista epäileijöitä
   tulee menettämään "järkensä". Koko pohja heidän olemassaololtaan
   murskataan ja tieto elämäpituisesta valheessa elämisestä, on liian raskasta.
   Tämän videon tarkoitus on raottaa kulisseissa tapahtuneita, jotta katselijan pää kestää kohta alkavan tietotulvan.

   • Anonyymi

    Philadelphian kokeessa kuulemma laiva katosi sähkömagneettisen kentän vaikutuksesta ja siirtyi toiseen satamaan. Sähköinen ilmiökö aineellinen todellisuus pohjimmiltaan onkin? Se voisi ehkä selittää ufojenkin liikkumista.


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Huumekohussa marinoitu Redrama Vain elämää -kuvauksista: "...valehtelevan, jos sanoo, ettei..."

   Juhannuksen jälkeen Redrama oli aiheuttanut lähipiirissään huolta kuukauden mittaisella katoamistempullaan. Vain elämää -leiri pidettiin toukokuun lop
   Suomalaiset julkkikset
   10
   3519
  2. Mikä hän on ammatiltaan?

   Mitäs sun ikävän kohde tekee työkseen?
   Ikävä
   170
   3048
  3. Ohhoh! Michele Murphy-Kaulanen hämmentää vauvauutisella - Totuus on hieman toisenlainen!

   No nyt on aikamoinen "vauva"! Michele Minttu Murphy-Kaulanen on jakanut Instassa "iloisen perhetapahtuman". Lue juttu ja katso kuvat: https://www.su
   Kotimaiset julkkisjuorut
   15
   2248
  4. Kiira Korpi ja wanha Pekka

   Järjenvastainen suhde, ei mitään tolkkua.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   49
   1232
  5. Kuu kaipaa tähtiään...

   mutta nalle kaipaa tähtisilmäänsä vielä enemmän. Runoa ei täksi illaksi viel ole, mut toivottavasti pidät tästä laulusta :) olen vähä epävarma onko tä
   Ikävä
   180
   1111
  6. Kerran vielä...

   Minä tiedän ja sinä tiedät...Anteeks omasta puolesta🤗... toivon oikeasti sulle kaikkea hyvää, vaikka viisaasti et toiminutkaan, mutta mä alan olla ta
   Ikävä
   53
   1030
  7. Sanna on aivan sekaisin Venäjästä, auringonpistosko?

   Sannan mielestä tavallinen venäläinen ei saisi matkustaa Euroopassa ja käydä katsomassa nähtävyyksiä. Tällä hetkellä hävettää olla suomalainen, niin t
   Maailman menoa
   258
   975
  8. Miksei Martinaa kutsuttu Leppilampi en häihin

   Pelättiin varmasti että jos käyttää siellä "äidillisiä otteita" muihin vieraisiin tai nuolee jonkun miehen korvaa.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   64
   966
  9. Mies, kudoin sulle villahaalarin

   Sellasen kirjavan, jossa on huppu ja avattava lappu takalistossa. Laitathan sitten joka päivä sen töihin. ☺️
   Ikävä
   124
   834
  Aihe