Jäätelökioskit aukeevat pian

Anonyymi

Oltiin pääsiäiskävelyll perheen kanssa, ja kaupungille oli tuotu jäätelökioskeja. Kohta alkaa taas miehen vienti, kun kaikki hiprakassa olevat naikkoset ryntäävät jäätelökioskeille vikittelemään toisten mieheiä. Näin tapahtuu joka kevät ja kesä. Siellä ne istuu ja flirttailee toisten miesten kanssa. Ei kannata laittaa miestä yksin kipsalle, voi olla ettei palaa sieltä. Naikkoset kyselee tulta, ne kyselee kuulumisia ja iskee silmää, ja haluaa toisten miehet.
Meillä mies ei käy yksin kipsalla, vaan me mennään koko perhe, vaikkei se auta, huutelee siellä ja pyytelee meistä soittoravintolaan.

Siellä viedään kipsalla toisten mieheiä, on ne hävyttömiä naikkoset. Menisivät lähipuistoon, siellä istuu vapaita miehiä.

15

352

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Eilen jäätelö kioskillla taas viisi vapaata naikkosta pyöri mun meihen ympärillä.. kyseli kelloa ja mitä mies tyyliin. Yrittävt iskeä perheellisen miehen, kenties soittoravintolaan viedäkseen j. Hah, me vaan nauroimme että kylläpä kehtaavat pienessä sievässä iske jäätelökioskilla.
   Sanoinkin että emme enää tule tänn keskikaupunkile koska naiset käy villinä miesten kimppuun, miksip itää ottaa ja viedä perheellinen mies, siiderissä kyllä kehtaa, ja keikistellä.
   Älkää menkö jäätelökioskille sieltä miehet viedään, ja näin.
   Ostimme kaupasta jäätelöä, ja siellä ei kukaan käynyt miehei kimppuun.
   Onneksi elokuussa viedään kioskit polis, ei tavi pelätä että kun menet jäätelö ostamaan niin kihertäviä minihameisia siiderinaisia tulee ja iskee miehen jos toisenkin.

  • Anonyymi

   Eilen taas jäätelökiskilla oli

   simpsakoita naisia vahtimassa perheellisiä meihiä . Siellä minimekkoissa ja hiprakassa, kyseltiin kelloa... soittoravintolaan kai menossa ja yrittivät viittä perheellistä miestä iskee.

   Ei kannata mennä jäätelökioskille tai ainakaan laittaa meistä yksin, voi olla että mie sjää sille tielle.
   Mikä muuten kiinnostaa perheellisissä miehissä?
   Onneksi nämä miehet nauroivat ja ihmettelivät vaan että hyvä etteivät naiset kimppuu käyneet.

  • Anonyymi

   Kyllähän se jäätelökesää muistellessa tulee jano kieleen!

  • Anonyymi

   Jääelökioskilla on koha kuhinaa
   kun ne avautuvat ja vapaat naiset kiehnäävät siellä varattuja miehiä. Siellä ne , uhiprakassa iskevät toisten meihet ja lasten isät. Monena kesänä menimme perheenä jäätelök ieskille niin jo tulivat naiset tulta kysyyn ja vinkkaa miehelle silmää. Omituisia. Miehiä löytyy viereisistä puistoista, valinnan varaa on. En tajua miksi pitää iskee toisten mies.
   Onneksi mun mies vaan nauroi ja ihmetteli et on röyhkeitä.
   Mä en edes laske mun miestä jäätelökioskeille ilman meitä, vaikka mtiä se auttaa minihamenaiset siellä päivystää miehiä.

   Ajatella että jäätelökkioskit on nykyisin niin suosittuja iskupaikkoja, että ihan ihmetyttää. Mun mies ei moiseen sorru, sanookin että oo ainoa jota rakastan koska olen niin kaunis.
   Menkää naiset muualle iskeen, varatut miehet on varattuja, ei ne lähde hiprakkanaisten mukaan.
   Onhan se kurja kun ei ole sitä miestä, mutta mitä olette semmoseia, käyttäytykää ja hankkikaa elmä.

  • Anonyymi

   Olipa surkea aloitus! kyllä aloiten tekijän avioliitto on huono,kärsi kirjoitaja mustasukaisuus,heikosta itsetunosta,luuloista,kuvitelmista.Terveelle ihmiselle ,tervessä parisuhtessa , avo-tai aviolitossa kukaan ei tuolaista edes kuvitele unissaan.T: Itä-Helsinki lähiön vanha-akka.

   • Anonyymi

    Taidat itse olla silä jäätelä kioskilla rikkomasa perheitä.
    Kaikkea nuo sutturat ittestää kuvuttelevat.


  • Anonyymi

   Näin käy aina. Minä en ole miestäni päästänyt jäätelökieoskille vuosiin, ja vielä se tuossa pyörii, se mies. Onneksi. Nauramme moisille sutturoille.. Yleensä minä haen jäätelöt, kun kipsoilla ei miehiä oikein näy, voin mennä. Kyllä siellä siilauksia kuulee mutta minä vähät välitän.

   Mun mies on niin komee että aina kun olemme iltakävelyllä, kauhee lauma seuraa pesässä, kerran mentiin piiloon että saatiin karistettua kannoilta naikkoset. On se kumma että varattuja miehiä metsästävät, en ymmärrä.

  • Anonyymi

   Kohta o taas jäätelökiskatv auki
   sitten on taas meihen nielijöitä! Naikkoset piirittävät miehet jotka oottaa jätskikioskin jonossa ja yrittää iskee pikkukännissä ja pyytää tulta.

   Minun miehellenäkin olisi paljon ottajia ja paikalleni tuloijoita, joten tarkkana pitä olla, yleensä mennään koko perheen voimin jäätelöä ostamaanmutta tulevat silti lirkuttelemaan. Monesti on olllut pitempi jono mun miehen luokse kuin jäätelähakemaan, niin on monelle, miesheni kyllä nauraa ja ihmettelee että onpa naisia, joten olemmekin sopineet että hän ei usein mene jäätelökiöskille yksin, muuten joku nappaa hänet aivan varmasti.

   Monet halusi olla minö sanovatkin että oet onnenihminen kun olet saanut miehen jotka kikki kaupugissa havittelee.

   Totta, muttei saa mies sanoo ettei voisi kuvitellakkaan että vaihtaisi mut ja lapset, vapaat naikoset on vuosia jo yrittäneet, vielä ei onnitu eikä koskaan.

  • Anonyymi

   Vappuna tulee jäätelökoskit katukuvaan. Kannattaa olla varuillaan kaikkien naisten, meisvon helpponakki ja vaihtaa usein vaimon ja ottaa lapsilleen uuden äitin , kun viahtaa entinen vaimo n sutturoihinei.
   Minäkin en päästä miestä yksi jäätelökioskilla, siellä ne pahimat naiset ovat, kännissä ja minihameissa. Varokaa . Muuten rommijäde on parasta.

  • Anonyymi

   Minusta mieheille ja naisille pitää olla eri kioskit. Tai niin ettei naikkoset saa ostaa jäätelöä ollenkaan. Juokoot ne menovettä.

   • Anonyymi

    Ja "yksin huolta jolla, lastensuojelun viranomaisilla" porttikielto pysyvästi kioskeihin..


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Ja "yksin huolta jolla, lastensuojelun viranomaisilla" porttikielto pysyvästi kioskeihin..

    Poistetaan kaikki jäätelökipsat , ostakaa jätskinne kaupasta, voihan sielläkin olla vaarallisia miekkosia ja naikkosia, pitää vaan varota.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Poistetaan kaikki jäätelökipsat , ostakaa jätskinne kaupasta, voihan sielläkin olla vaarallisia miekkosia ja naikkosia, pitää vaan varota.

    Ja "yksinhuoltajila, lastensuojelun viranomaisilla" porttikielto pysyvästi kauppoihin ja jäätelöön..


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Ja "yksinhuoltajila, lastensuojelun viranomaisilla" porttikielto pysyvästi kauppoihin ja jäätelöön..

    Lopetetaan koko jäätelön valmistus, myöskään sitä ei saa tuoda ulkomailta.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Lopetetaan koko jäätelön valmistus, myöskään sitä ei saa tuoda ulkomailta.

    Ja "yksinhuoltajila, lastensuojelun viranomaisilla" porttikielto pysyvästi kauppoihin, ulkomaille ja jäätelöön.. Lopetetaan "yksinhuoltajat ja lastensuojelun viranomaiset"


  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Mitä tehdä juhannuksena?

   Mitä 37v sinkkumies voi tehdä juhannuksena? On varmaan jo liian vanha festareille pitäisikö tyytyä vaan paikalliseen?
   Juhannus
   86
   3967
  2. Miehiltä puuttuu solidaarisuus toisia miehiä kohtaan

   Kun me too-naiset hyökkäävät raukkamaiset Wille Rydmanin kimppuun vain ani harva mies asettuu Rydmanin tueksi. Sama on nähty aikaisemminkin me too- ta
   Maailman menoa
   189
   3063
  3. Iiris Suomelan kuva

   Senaattori Jarno Vähäkainu otti sensuellin kuvan Iiris Suomelasta eduskunnan kuppilassa. Kuvassa Iiriksen reisi näkyy melkein pimppiin asti. Kuvasta n
   Kajaani
   100
   2248
  4. Suomen huutokauppakeisari tulee taas! Vieraina Auri Kananen, Sointu Borg, Pate Mustajärven tytär...

   Aki ja Heli Palsanmäki ovat nousseet koko Suomen kansan tuntemiksi julkkiksiksi Suomen huutokauppakeisari -ohjelman myötä. Nyt tätä koko kansan viihd
   Kotimaiset julkkisjuorut
   38
   1842
  5. Juhannus pilalla

   Kun en sua nää... 😥 tarkoitus oli että oisin huumorilla vihjaissut sulle että käskepäs mut käymään kahvilla jolla olisin viestinyt sulle että kyllä m
   Ikävä
   71
   1617
  6. Mikä/ mitkä lause(et)on se

   Joka jäänyt mieleesi kaivattusi suusta?
   Ikävä
   61
   1296
  7. Juhannus Oulussa 2022

   Onko Oulussa juhannuskokkoja huomenna kun huomenna on juhannusaatto jolloin kokkoja on ollut tapana polttaa ja julhia juhannusta?
   Oulu
   4
   948
  8. Ässät feikki ero

   Stefanhan se siellä Sonjan ja Sofian juhannus kuvien taustalla. Kaksi tyhmää naista ja vielä tyhmempi mies. Oliko tämä ero vain epätoivoinen yritys sa
   Kotimaiset julkkisjuorut
   61
   870
  9. Martinan tulevat kisat.

   Kyllä nyt odotukset korkealla.Niin paljon aikaa kun nainen laittaa urheiluun ja itsensä hoitoon niin kyllä pitäisi joku sijoitus tulla. Martina on sit
   Kotimaiset julkkisjuorut
   129
   700
  10. Vanhanen haluaa VKK:n varapuheenjohtajalle porttikiellon eduskuntaan

   Näin yritetään heikentää VKK:ta, joka uhkaa suuria puolueita, koska on ainoa puolue, joka ajaa kansan asiaa. https://yle.fi/uutiset/3-12507990
   Maailman menoa
   310
   695
  Aihe