Harjun terveydelle tulossa vaikeuksia. Jatkohoitoon ei pääse ja vakavat sairaudet etenevät

Anonyymi

Tässä yksi esimerkkitapaus.

Ihminen sai syöpädiagnoosin reilut kaksi vuotta sitten. Syöpä oli agressiivinen syöpä, jonka todennäköisyys uusia ja levitä on suuri. Kovat hoidot ja syöpä saatiin kuriin.

Sen jälkeen odotusta, ja joidenkin oireiden ilmaantuessa aina kontrollit. Tähän asti kaikki hyvin.

Sitten vajaa vuosi sitten alkoi ilmaantua verenvuotoa peräsuolesta. Ensimmäinen lääkärissä käynti; tuo syöpä oli tiedossa potilaan tiedoissa, mutta ei jatkotutkimuksiin. Ei ollut kuitenkaan peräpukamia eikä haavaumia.

Verenvuoto peräsuolesta jatkui säännöllisin väliajoin. Toinen lääkärissä käynti, kun tuo verenvuoto oli selvää ja kirkasta. Ei mitään näkyvissä ulkoisesti, mitä lääkäri voi nähdä ilman tutkimista. Ei lääkärin mielestä kuitenkaan syytä jatkotutkimuksiin, vaikka lääkäri ei voinut edes arvella, mistä verenvuoto peräsuolesta johtui.

Kuukausia oli jo kulunut. Verenvuoto jatkui jälleen ja kolmas lääkärissä käynti ja sama lopputulos. Ei kuulemma ole syytä jatkotutkimuksiin.

Edelleen kului kuukausia ja verenvuoto jatkui. NELJÄS lääkärikäynti, mutta vieläkään ei kuulemma ole mitään syytä jatkotutkimuksiin. Sitä voi olla tuollaista selvääkin verenvuotoa peräsuolesta.

Taas kului aikaa ja tultiin jo huhtikuuhun ja reilua verenvuotoa jopa 8 päivän ajan ja VIIDES lääkäri sanoi, että määrää salvaa apteekkiin, vaikkei mitään pukamia eikä haavaumia ollutkaan. Ei jatkotutkimuksiin.

Agressiivisen syövän sairastunut potilas sai tarpeekseen ja soitto ylilääkärille ja hän kirjoitti puhelinkeskustelun jälkeen lähetteen paksunsuolen tähystykseen keskussairaalaan.

Tutkimus keskussairaalassa lähes vuoden viivyttelyn jälkeen näytti, että siellä on kasvain ja aika iso, se vaatii leikkauspoistoa ja näytteitä otettiin useita ja syöpätutkimus niistä.

Tulos tuli varsin pian. SYÖPÄ!

Näin Lahdessa säästetään terveydenhoitokuluissa; ei lähetettä tutkimuksiin, vaan annetaan agressiivisen syövän edetä, että varmasti syöpä ehtii levitä niin, että potilas kuolee pois ja säästetään, niin että voidaan oikein lehdessä kehua, kuinka hyvin on osattu hoitaa potilaita. Käynnitkin on vähentyneet ja tutkimukset vähentyneet.

No kuolleisuus on lisääntynyt, mutta sekin kai on sitä kuuluisaa säästöä, kun vakavat sairaudet saavat rauhassa edetä, eikä diagnoosia tehdä, vaan odotetaan, että jos tuo potilas ehtisi kuolla! Annetaan siis syöpäpotilaiden kuolla ja sydänpotilaiden kuolla odotukseen, että päästään edes tutkimaan syytä oireisiin!

Koronarokotusten jälkeen tuli puhelimeen aina kysely: suosittelisitko Harjun terveyttä? Muiden hoitojen ja käyntien jälkeen ei uskallettu kyselyä lähettää!!
Tulokset noista kyselyistä ovat maanlaajuisesti tiedossa. Harjun terveydessä rokotukseen menneet ihmiset olivat tyytyväisiä piikkin antotapahtumaan!

Nyt voin sanoa, että en suosittele Harjun terveyttä. Ymmärrätte varmaan yllä olevan tosiasian luettuanne. Mitä kukkia pitäisi hautajaisiin viedä ihmiselle, joka saatetaan hautaan noin järkyttävän hoitoon pääsyn estämisen seurauksena?

9

296

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Monet eivät ole päässeet edes lääkärille asti.

   Heidät on jo pelkällä puhelinsoitolla saatu jäämään kotiin.

   Joten kyllä ne säästöt tällä tavalla syntyvät todella.

   Potilaita ei hoideta, vaan annetaan kuolla hoitamattomuuteen.

  • Anonyymi

   Aloitus on satuilua.

  • Anonyymi

   Tällaisessa tapauksessa nimiä ei oikein voi laittaa, koska on olemas tietosuojalaki.

   Valitettavasti tapaus on totinen tosi.

   • Anonyymi

    Asiasta on tehty valitukset ja ne ovat käsittelyssä.

    Mutta muuttuuko mikään?


  • Anonyymi

   Sinä joka olet hakkerointi minun puhelin ,nyt olet tehnyt ison virheen.Käyn ekana DNA ja sitten menen käymään poliisilla puhumassa.Huume porukka olette välkkyjä ette ole kertoneet toisille et olen hakkerointi sen puhelinta jo yli vuoden eli nyt kaksi vuotta tehty.Olen tässä ajassa oppinut vaikka mitä.Kyllä sinä ,joka olet sitä tehnyt tiedätkö mikä sinua odottaa???

   • Anonyymi

    En muistanut kertoa ,et jos kirjoitan et minusta olisi pitänyt tulla poliisi niin silloin olisi pitänyt kellot soida jo.Vaan niin isot korvaukset et saat maksaa niitä koko elämän.


  • Anonyymi

   ????83-???4 KP pelasti sinun henkilötunnuksen.Löysin kadulta paperin Eli nyt auta netti kiusattua ja ilmianna kaikki kuvat poliisi.Sinulla kelan väliaikainen paperi ,joka on hävinnyt keräsin sen kadulta.Kelaan laitoin koko paperin sinun henkilötunnus ei väärissä käsissä.Tehdään niin et nyt autat minua.En uskalla enempää kirjoittaa sinun nimeä.

  • Anonyymi

   Jos netti kiusattu ei pääse poliisiin töihin enkä saa sitä mitä haluan muutan pois Suomesta.Miksi tappaen yksinään huume porukkaa vastaan.Te kaikki viisaat nuoret mitkä olette kiusanneet minua netissä en viitsi tätä kauan.Todella kiva juttu et teidän kaverista tulee syksyn lehti ja talvi peittää sen.Luuletteko todella et en pysty mihinkään.En vuokseni kirjoita mitään.Huume porukka saa vapaasti riehua niille tulee kissan päivät ,kun lähden maasta.Saatte nähdä vielä tämän.Mimulle pitää antaa poliisin tutkinta virka tai muuten lähden maasta.Hullulta kuulostaa ,mutta jos te lahtelaiset yhtään tajuatte mitään niin alatte ajamaan tätä asiaa tai muuten lähden maasta kokonaan pois.

  • Anonyymi

   Potilasvahinko laki olemassa.Potilasasiamiehen kuuluu neuvoa.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Lopullinen varmistus. Suomi ja Ruotsi eivät liity Natoon

   Suomen ja Ruotsin liittyminen Natoon on estetty Erdoganin toimesta: https://www.is.fi/politiikka/art-2000008826412.html Tämä on pieni askel Erdogani
   Maailman menoa
   568
   4106
  2. Uskallatko laittaa tuntomerkkejä

   Samaan kommenttiin sekä itsestäsi, että kaivatustasi?
   Ikävä
   148
   2983
  3. Mitä tapahtui? Bachelor-Timo paljastaa, miksi suhde Sonjaan ajoi karille: "Ehkä ei kuitenkaan..."

   Rovaniemeltä kotoisin oleva Timo Harvey, 32, halusi sitoutua, löytää rakkauden ja asettua aloilleen. Kauden viimeisessä jaksossa Bachelor-Timo valitsi
   Bachelor
   22
   2519
  4. Stefulla taas korkki auki?

   Tästä taitaa tulla hieno päivä 😁
   Kotimaiset julkkisjuorut
   49
   1953
  5. Martiinan "Ikuinen rakkaus", hah hah haaa

   Onko tämä lippisressukka nyt sitten taas se ikuinen rakkaus ? ? miksi ikiteini mara on niinkin tyhmä ja nolo ?
   Kotimaiset julkkisjuorut
   260
   1528
  6. Maisa Torppa miehensä kanssa lomalla

   Espanjan Alicantessa. https://www.seiska.fi/Kotimaa/Vauva-jai-kotiin-Maisa-Torppa-karkasi-rakkaansa-kanssa-aikuisten-lomalle-Espanjaan-kuva
   Kotimaiset julkkisjuorut
   144
   1496
  7. Bachelor-Tuomakselta ikävä yllätys - Hanna tyrmistyi miehen käytöksestä: "Kun kamerat sammuivat..."

   No voihan… Hanna sai kuvausten aikana Tuomaksesta lämpimän, ystävällisen ja avoimen kuvan. Kun kamerat sammuivat, kuinkas sitten kävikään... https://
   Bachelor
   15
   1328
  8. Mies olet kaunis sisältä ja ulkoa

   Haluan sut omakseni. Sinä jos kuka kelpaat :)
   Ikävä
   125
   1176
  9. Zaharova yllättäisi sotilaallisesti

   Venäjän ulkoministeriön tiedottaja Maria Zaharova sanoi keskiviikkona, että Venäjän vastaus Suomen Nato-jäsenyyteen tulee olemaan luonteeltaan sotilaa
   Maailman menoa
   216
   1153
  10. Naton vastustajat pääosin kouluja käymätöntä, ja vähemmän älykästä porukkaa

   monet myös työttömiä. Paljolti samaa jengiä joka myös vastustaa koronarokotuksia, ja puolustaa venäjää. Uutiset luetaan mm. MV-lehdestä. Veikkaan ett
   Maailman menoa
   303
   1009
  Aihe