Miesten piiskaleikit

Anonyymi

Kuulun miesryhmään, joka haluaa saada piiskaa toiselta mieheltä. Millaisia toiveita teillä olisi kurituksen antajan suhteen?
Jos saisin itse valita tilanteesseen mieleiseni piiskaajan niin hän olisi lihaksikas ja vielä ylipainoinen, niin että hän näyttäisi todella riskiltä kaverilta, joka nujertaisi vastarinnan helposti.
Millainen piiskaaja on sinun mielestäsi parasta A-ryhmää?

7

837

Äänestä

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Itse kuulun miesryhmään, joka voisi piiskata henkilön, joka ei osaa muuta kuin täyttää novellipalstan piiskausfantasioillaan.

   Olisikohan elämän hankkiminen paikallaan?

   • Anonyymi

    Veret seisauttava uhkaus.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Veret seisauttava uhkaus.

    Voi se seisauttaa muutakin. Ainakin sellaisella, jolla ei ole muuta mielessä kuin piiskan saaminen.


   • Anonyymi

    Sinulla on tässä oikein hyvä alku, mutta että saisit siitä hyvän novellin, sinun täytyy kertoa tarkemmin mitä tapahtuu. Minusta sinä et mitään tiedä, mutta omista tunnoista ja tekemisistä sinun täytyy kertoa, sillä sinä olet tarinan pääosassa. Loppuun sinun olisi hyvä liittää yllättävä käänne, esim. novellin lopussa minä piiskaisinkin sinut.


   • Anonyymi

    Sehän on elämää, kun odottaa saavansa piiskaa missä ja milloin vain. Piiskaajat vain on niin nynnyjä, etteivät huomaa niitä piiskaa haluavia ympärillään. Uhkaisivat jotain vastaantulijaa piiskauksella, niin voisi hyvinkin saada lupauksen sen toteutukseen.


   • Anonyymi

    Missä tuo piiskaava miesryhmä toimii? Jos teitä on isompi porukka, niin se lupaa hyvää monelle takapuolelle. Tuollaiset suorat uhkaukset piristävät mukavasti päivää, on jonkinlaista toivoa tarjolla.


  • Anonyymi
   UUSI

   Kun olin nuori, niin meidän kylällä kerrottiin tapauksesta, jossa yksi isäntä piiskasi naapuritalon isännän. Olen nähnyt kummatkin noista isännistä livenä.

   Ei siihen aikaan keskenkasvuinen voinut mennä kyselemään jonkun aikuisen selkäsaunasta. Mutta pääsin kuulemaan sattumalta silloin tällöin, kun joku aikuinen puhui asiasta. Sellainen käsitys minulle tuli, että paljas pylly oli piiskattu notkealla pajulla. Piiskaaja oli pitänyt uhriaan aloillaan koko toimituksen ajan ja "marissut" oli piiskattava. Harmi kyllä, minulla ei ole varmaa tietoa, että tarkoittiko tuo aloillaan pitäminen mahallaan oloa piiskaajan sylissä.

   Kumpikin miehistä oli tavallisen kokoisia, noin 170-180 cm ja normaali painoisia. Vanhempi oli sodankäynyt, hän oli tuima olemukseltaan, nykyään sanottaisiin karismaattinen. Hän raatoi ankarasti töissä ja oli kokoonsa nähden hyvinkin riski.

   Piiskattava oli kymmenisen vuotta nuorempi, riitaisa ja ikävä puhetyyliltään. Enkä usko hänen siitä viisastuneen, vaikka naapuri piiskaa antoikin. Eli hän pysyi laiskana suunsoittajana.

  Ketjusta on poistettu 46 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Mitä tehdä juhannuksena?

   Mitä 37v sinkkumies voi tehdä juhannuksena? On varmaan jo liian vanha festareille pitäisikö tyytyä vaan paikalliseen?
   Juhannus
   111
   5983
  2. Miehiltä puuttuu solidaarisuus toisia miehiä kohtaan

   Kun me too-naiset hyökkäävät raukkamaiset Wille Rydmanin kimppuun vain ani harva mies asettuu Rydmanin tueksi. Sama on nähty aikaisemminkin me too- ta
   Maailman menoa
   293
   4942
  3. Iiris Suomelan kuva

   Senaattori Jarno Vähäkainu otti sensuellin kuvan Iiris Suomelasta eduskunnan kuppilassa. Kuvassa Iiriksen reisi näkyy melkein pimppiin asti. Kuvasta n
   Kajaani
   131
   3856
  4. Suomen huutokauppakeisari tulee taas! Vieraina Auri Kananen, Sointu Borg, Pate Mustajärven tytär...

   Aki ja Heli Palsanmäki ovat nousseet koko Suomen kansan tuntemiksi julkkiksiksi Suomen huutokauppakeisari -ohjelman myötä. Nyt tätä koko kansan viihd
   Kotimaiset julkkisjuorut
   82
   3215
  5. Juhannus pilalla

   Kun en sua nää... 😥 tarkoitus oli että oisin huumorilla vihjaissut sulle että käskepäs mut käymään kahvilla jolla olisin viestinyt sulle että kyllä m
   Ikävä
   71
   2107
  6. Ässät feikki ero

   Stefanhan se siellä Sonjan ja Sofian juhannus kuvien taustalla. Kaksi tyhmää naista ja vielä tyhmempi mies. Oliko tämä ero vain epätoivoinen yritys sa
   Kotimaiset julkkisjuorut
   94
   1774
  7. Mikä/ mitkä lause(et)on se

   Joka jäänyt mieleesi kaivattusi suusta?
   Ikävä
   68
   1575
  8. Juhannus Oulussa 2022

   Onko Oulussa juhannuskokkoja huomenna kun huomenna on juhannusaatto jolloin kokkoja on ollut tapana polttaa ja julhia juhannusta?
   Oulu
   5
   1127
  9. Martinan tulevat kisat.

   Kyllä nyt odotukset korkealla.Niin paljon aikaa kun nainen laittaa urheiluun ja itsensä hoitoon niin kyllä pitäisi joku sijoitus tulla. Martina on sit
   Kotimaiset julkkisjuorut
   174
   1016
  10. Vanhanen haluaa VKK:n varapuheenjohtajalle porttikiellon eduskuntaan

   Näin yritetään heikentää VKK:ta, joka uhkaa suuria puolueita, koska on ainoa puolue, joka ajaa kansan asiaa. https://yle.fi/uutiset/3-12507990
   Maailman menoa
   311
   865
  Aihe