Henkilö ilman varjoa

Anonyymi

Kerronpas kokemuksen viimekesäisestä henkilöstä: asun maalla, keskisuomessa pienessä kylässä.
Eräänä erittäin kuumana kesäpäivänä olin Rassaamassa autoa jälleen kerran, auto oli pihalla ja kuulin naapurin koirien haukkuvan erittäin kovasti, jopa muristen kuin jotakin vaaraa olisi.
Tietäpitkin käveli pihaani mies, pukupäällä ns hienot vaatteet päällä verrattuna meidän maalaisten rääsyihin, tiesin heti että ei ole meidänkylänpoikii tuo mies.
Katsoin miestä joka oli hoikahko 190-195cm pituinen ja ei sanonut mitään, hän osoitti eleillä jotain tyyliin suuhun kaatamista, siis vettä kun kuumuutta oli auringossa 30 astetta. Mietin ensin oliko hän varas ja yrittää huijata minua tekeytymällä ulkomaankieliseksi ja minun menevän sisälle hakemaan vettä jolloin se voi varastaa jotain, no hain vettä kannuun ja vein pihalle jossa se mies oli edelleen.
Annoin veden ja hän joi sen. Kyselin häneltä tarvitseeko apua tai onko eksynyt hän vain pudisti päätään ja nosti käden tervehdykseksi ja kääntyi pois ja lähti kävelemään takaisin kuumaan aurinkoon.
Itse menin varjoon kyykkyyn istumaan tupakille ja huomasin erään seikan pois kävelevästä henkilöstä, hänestä ei jäänyt varjoa maahan vaikka aurinko porotti taivaalta.!
No jatkoin myöhemmin autoni rassaamista ja huomasin tuulilasissa pölyyn kirjoitetun tekstin" pyroflux"!
Mietin milloin joku on kirjoittanut harrasteautooni tekstin kun se ei ole 10 vuoteen edes käynytkään pihamaata kauempana täältä niin vaihtoehdoiksi jäi tuo muukalainen jolle tarjosin vettä!
Mutta miksi teksi ja mitä se tarkoittaa?
Otin selvää ja se tarkoittaa kondensaattoria, mietin miksi tuntematon henkilö kirjoittaa harrasteautoni lasiin tuommoisia ja sitten välähti!
Otin vanhan konkan pois virranjakajasta ja ostin uuden tilalle ja sehän starttasi!
Vika oli se juurikin minkä muukalainen tiesi!
Moni voi pitää juttua huuhaana tai kuuluuko se edes tänne mutta kirjoitinpa sen minkä koin ja luulen tuon varjottoman henkilön olleen "ulkopuolelta"

3

50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Tarina muistuttaa isäni kertomaa tarinaa. Hän oli 60 luvun alussa ajelemassa moottoripyörällä kotiin korpisuoraa kaukana kotoa, kun MP sammui. Alkoi tutkia vikaa ja huomasi että joku sähköosa oli kärähtänyt (en muista mikä)
      Kun isä oli kyykyssä pyörän vieressä niin paikalle ilmestyi kävellen mies mustassa puvussa, joka kysyi mikä on ongelmana. Isäni selosti tilanteen, niin mies ojensi kätensä ja sanoi että kokeilepas tuota. Antoi täsmälleen oikean varaosan ja jatkoi matkaa.
      Isä laittoi osan ihmeissään paikoilleen ja polkaisi prätkän käyntiin ja kun hän katsoi miehen perään niin tämä oli jo poissa. Isä arveli hänen menneen metsään tai metsäpolulle.

      Isä ei ollut laisinkaan taikauskoinen, vaan tavallinen kuoleman ja herranpelkoinen rehellinen kansalainen, joka naureskeli kummitusjutuille. Isä ei pitänyt itse tapausta paranormaalina, vaan kummallisena tuurina että korvessa sattui kävelemään ukko jolla oli sattumalta varaosia hänen moottoripyöräänsä.

    • Anonyymi

      Kyllä sitä välillä joutuu tarkastamaan että jääkö itsestäkään varjoa, kun ei se oma sanoma perille mene.

      Tässä outo heppu, hän vihjaili humanoideista ja siitä kuinka ihminen ei vielä omaa fysiikkaansa tunne.
      Paistaakohan kaverista päivä läpi.

      https://www.youtube.com/watch?v=wj6Drp7hWhY

      • Anonyymi

        Aikoinaan oli kiertueella Suomessa mies, jota ei kukaan kyennyt kahdestaankaan nostamaan irti lattiasta. Normaalikokoinen alle 80 kiloinen mies. Hänen kenkänsä tarkastettiin ja yleisö sai valita kohdan missä hän seisoi, joten mistään teknisestä kikkailusta ei ollut kyse.
        En tiedä onko temppua paljastettu tänä päivänäkään, vai oliko se temppu.
        Itse olin nuorempana aikamoinen voimamies, lähellä voimamieskisoihin vaadittavaa tasoa.
        Maastavedossa ennätykseni oli päälle 300 kiloa. Appiukko veteli niihin aikoihin viimeisiään Parkinsonin taudin kourissa. Saattoi jähmettyä seisaalteen yhtäkkiä. Kevytrakenteinen 75 kiloinen ukko. Silloin kun hän jäykistyi paikalleen, häntä oli lähes mahdotonta liikuttaa. Tuntui että painovoima kohteli häntä jotenkin eritavalla. Yritin nostaa hänet syliin ja kantaa sohvalle pötkölleen, mutta ukko ei inahtanutkaan. Lääkettä suuhun ja sitten mentiin tukien sentti kerrallaan. Se oli uskomaton juttu. En tiedä vaikuttiko aivokemian muutos jotenkin painovoimaan vai mikä. Hän pelkäsi kaatumista niin paljon ettei halunnut liikkua eikä luottanut siihen että pääsemme ehjänä perille, kun ei kyennyt kontrolloimaan omaa vartaloaan. Hän jotenkin pakotti itsensä olemaan paikoillaan ja painoi varmaan tonnin.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. KUPSinpelaaja vangittu törkeästä rikoksesta

      Tänään tuli uutinen että Kupsin sopimuspelaajs vangittu törkeästä rikoksesta epäiltynä. Kuka pelaaja kysressä ja mikä ri
      Kuopio
      16
      1429
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      28
      1285
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      63
      1192
    4. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      11
      1072
    5. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      65
      1026
    6. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      27
      1015
    7. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      9
      1003
    8. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      30
      989
    9. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      6
      981
    10. Kaupungin valtuuston yleisötilaisuus

      YouTubessa katsojia 76 Buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha
      Varkaus
      1
      980
    Aihe