Fengshuit kohdillaan

Anonyymi

Terveisiä Jyväskylästä viimeistä viikkoa. Eräs vaihe elämästä päättyy ja työ aikuiskoulutuksen parissa. Samalla päättyy pelailu ikämiessarjassa.
Puheltelee aivan uudet tuulet. Seuraavat kuukaudet keskityn vain perheeseen ja sitten rakentamiseen, kun luvat tulee. Kymppi puhui pelkkää asiaa ja sinä piipität aina vaan.
Pattayan suosio ei johdu baarityttösistä mutta maineensa se on niistä saanut. Suosio johtuu siitä että Pattaya palvelee kaikenlaisia lomailijoita ja kuten täälläkin usein todettu, missään ei ole niin hyvää ravintola ja hotellivalikoimaa, joka on perusasia numero yksi. Perusasia kaksi on että Pattayalla on loistava fengshui.

Sinulle varmaankin pitää kertoa mikä on fengshui, ennenkuin keksit siitä oman version.
"Fengshui on tuhansia vuosia vanha kiinalainen ympäristöoppi. Fengshuin päämääränä on luoda rakennettu ympäristö, joka edistää ihmisen hyvinvointia. Fengshuin peruskäsite on qi-elämänenergia, jonka vapaata virtaamista fengshuissa pyritään monin eri tavoin parantamaan"
Yksinkertaisesti sanottuna on niin että mennessäsi Pattayalle, siellä sinua odottaa valmis maailma, joka on juuri sinua varten. Palveluiden määrä ja helppo liikkuvuus, mahtava sijainti ja ranta. Kun on hyvä fengshui, ihminen viihtyy.

Totuustarkkailijana minulla on sinulle kysymys. Minä, Kymppi ja Numbakin olemme kertoneet myös suomalaisista perheistä. Meillä kaikilla kolmellahan on suomiexät ja aikuiset lapset Suomessa. Kympillä on nuori lapsiperhe thaimaalaisen kanssa Thaimaassa ja minulla nyt Suomessa. Olemme tämän ihan avoimesti kertoneet ja kaikki on ihan hyvin, että ei siitä sen enempää.

Kysymys on siis se että olet kummallisen kiinnostunut minun ja Kympin perheistä, lapsista ja vaimoista, mutta et ole lainkaan kiinnostunut Numban perheestä etkä lapsista.
Miksi näin? Minä en ollut sanonut yhtäkään poikittaista sanaa sinulle, ennenkuin olit haukkunut minut, ulkonäköni ja morsiameni, joka muutes ei ole baarityttö, eikä minua haittaisi vaikka olisikin. Menneet on menneitä.

Olet kova jakelemaan lastenkasvatusvinkkejä ja vinkkejä avioliittoon, tuomitset muiden kaikki tekemiset liittyen näihin. Toinen kysymykseni onkin että sinun oma elämäsi kuulostaa eriskummalliselta. Et ole puhunut sanaakaan suomiexästäsi, etkä suomilapsistaasi. Eli jos sinulla ei ole suomalaisia lapsia eikä exää, niin kuka sinä olet neuvomaan kasvatusasioissa?
Vaikuttaa siltä että tämä thaimaalainen naisesi oli ainoa nainen elämässäsi, joka sittemmin lähti Suomesta. Sanot olevasi 63 vuotias ja tämä thaipoikasi oli puheidesi ja valokopiopassin mukaan seitsemän vuotias vuonna 2017, eli hän on syntynyt 2010 sinun ollessasi silloin 51 vuotias. Olet itse tuominnut sen että päälle viiskymppinen perustaa uuden perheen. Vertailun vuoksi Kymppisi oli 49 vuotias tehdessään saman.
Onko siis tämä Suomesta lähtenyt thairouva (huomaa kunnioittava puhuttelu) elämäsi ainoa nainen ja ilmeisesti hänen kanssaan tämä nyt 12 vuotias poika ainoa lapsesi?
Tulitte siis Suomeen yhdessä joskus 2008? Mikäs nyt tuli matkaan kun he lähtivät?
Onko ideasi muuttaa Thaimaahan vai tulevatko he takaisin Suomeen?

TT

11

83

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Et antaisi palstatilaa trollille!

      Hän on niin yksinäinen että takaisin haukkumisetkin ovat tervetulleita.

      Kun olin 5-v ja ekalla luokalla koulussa siellä oli yksinäinen pikkumies. Hän oli niin säälittävä että me ei koskaan kiusattu saati tapeltu hänen kanssa.

      Kerran hän suorastaan rukoili, itkunsekaisella äänellä; " Miksi ette anna mullekin turpiin?"
      Ei me annettu, oli reppana niin säälittävä.

      Olen miettinyt joskun mitä hänestä tuli isona?

      Nyt epäilen että voisi olla Hua Hin'inissä.....

      • Anonyymi

        Olit siis jossain muussa maassa kuin Suomessa ekalla luokalla?


      • Anonyymi

        Viisvuotiaana ekalla .... niin runkkasithan sinä katsoaessasi uutistenlukijoita telkkarista kuusvuotiaana, joten ei tarvitse miettiä mikä sinusta tuli aikuisena ... Pattayan rakas.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Viisvuotiaana ekalla .... niin runkkasithan sinä katsoaessasi uutistenlukijoita telkkarista kuusvuotiaana, joten ei tarvitse miettiä mikä sinusta tuli aikuisena ... Pattayan rakas.

        Jaha... vastattiin sitten Numba samaan aikaan rakkaalle.


    • Anonyymi

      Toivotaan ettei Aasiasta tule uusia tauteja .

    • Anonyymi

      Ennen "Patayan rakas" kuin ei koskaan ja kenellekkään rakas :-)

      Pattayalla ON helppo rakastua. Vaikka se lie useimmiten pinnallista ja ohi menevää se silti tuntuu ihanalta!

      Kun saa itseään 20-30v nuorempaa kaunista seuraa joka osaa kohdella miestä hyvin miksi ei rakastuisi? Ja antaa vastaavasti mitä naiset kaikkialla osaa arvostaa - cold hard CASH.
      Thaimaassa on kulta suht' halpaa ja korut kauniita. Kun ostaa sellaisen setin niin Oi! - miten se likkoja ihastuttaa! Siitä aidosta ilosta voi hyvin maksaa sen 3-400 egee. Mutta vain kerran per likka.

      Summasummarum; Thaimaassa voi ja kannattaa rakastua!

      • Anonyymi

        Oletko saanut lisää
        vatsaa?

        Kaikki yli 35-vuotiaat miehet menettävät 1%
        testosteronista vuodessa – Hanki T8 nyt -50%

        T8


    • Anonyymi

      Kerran mietin mitä rakkaus oikeen on... Kysyin aimolta. Aimo sanoi sen olevan tunne vatsanpohjassa, ikäänkuin ääni sisältä ja tekee mieli purkautua ja kertoa se koko maailmalle.
      Sanoin Aimolle että tuo on kyllä pieru...

      S

      • Anonyymi

        Minulta tuli juuri sellaiset fengshuit vessassa ettei mitään rajaa. Lapset toi koulusta ripulitaudin ja vappukoristeita.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Minulta tuli juuri sellaiset fengshuit vessassa ettei mitään rajaa. Lapset toi koulusta ripulitaudin ja vappukoristeita.

        sellaista se on siellä Suomessa resupetteri.... olin lammella katsomassa temppeli kaloja kun vatsa murahti ja väänsi kuin Ladan gardaani... syöksähdin laiturilla kohti vespaani kauko säädintä hamuillen.... mutta patterit oli loppu.... kaivoin farkku sorzin taskusta vara pattereita mutta sorzit putosi jalasta ja vara patterit kieri laiturin lautojen välistä jordaniin....
        Tuli psykosomaattinen tahaton mielle yhtymä reaktio ja sulkija lihas petti.... fengshuita lensi pitkin laituria ja lampea kalan ruoaksi ja huusin HNGG UFFFNGHH HFFFFUNGHHFF UUH ja EI TAAS HFFGGNNN.... seurakunta pakeni paniikissa paikalta ja minä myös mutta kakaskan liukastamalta laiturilta muljahdin lampeen.... joku huusi TSUNAMI ja se sai ihmiset vastarannalla kauhun valtaan.... Maailman hienoin kala lampi suljettiin viikoiksi.

        By NumBaII, 61 vuotta ruikulilla


    • Anonyymi
      UUSI

      🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑

      ❤️ Kuumat tytöt odottavat sinua -> https://www.ero4.fun/girl4love

      🔞💋❤️💋❤️💋🔞💋❤️💋❤️💋🔞

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      168
      2891
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      22
      2051
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      23
      2024
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      89
      1835
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      69
      1567
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      19
      1323
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      37
      1222
    8. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      10
      1211
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1193
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      9
      1181
    Aihe