Fengshuit kohdillaan

Anonyymi

Terveisiä Jyväskylästä viimeistä viikkoa. Eräs vaihe elämästä päättyy ja työ aikuiskoulutuksen parissa. Samalla päättyy pelailu ikämiessarjassa.
Puheltelee aivan uudet tuulet. Seuraavat kuukaudet keskityn vain perheeseen ja sitten rakentamiseen, kun luvat tulee. Kymppi puhui pelkkää asiaa ja sinä piipität aina vaan.
Pattayan suosio ei johdu baarityttösistä mutta maineensa se on niistä saanut. Suosio johtuu siitä että Pattaya palvelee kaikenlaisia lomailijoita ja kuten täälläkin usein todettu, missään ei ole niin hyvää ravintola ja hotellivalikoimaa, joka on perusasia numero yksi. Perusasia kaksi on että Pattayalla on loistava fengshui.

Sinulle varmaankin pitää kertoa mikä on fengshui, ennenkuin keksit siitä oman version.
"Fengshui on tuhansia vuosia vanha kiinalainen ympäristöoppi. Fengshuin päämääränä on luoda rakennettu ympäristö, joka edistää ihmisen hyvinvointia. Fengshuin peruskäsite on qi-elämänenergia, jonka vapaata virtaamista fengshuissa pyritään monin eri tavoin parantamaan"
Yksinkertaisesti sanottuna on niin että mennessäsi Pattayalle, siellä sinua odottaa valmis maailma, joka on juuri sinua varten. Palveluiden määrä ja helppo liikkuvuus, mahtava sijainti ja ranta. Kun on hyvä fengshui, ihminen viihtyy.

Totuustarkkailijana minulla on sinulle kysymys. Minä, Kymppi ja Numbakin olemme kertoneet myös suomalaisista perheistä. Meillä kaikilla kolmellahan on suomiexät ja aikuiset lapset Suomessa. Kympillä on nuori lapsiperhe thaimaalaisen kanssa Thaimaassa ja minulla nyt Suomessa. Olemme tämän ihan avoimesti kertoneet ja kaikki on ihan hyvin, että ei siitä sen enempää.

Kysymys on siis se että olet kummallisen kiinnostunut minun ja Kympin perheistä, lapsista ja vaimoista, mutta et ole lainkaan kiinnostunut Numban perheestä etkä lapsista.
Miksi näin? Minä en ollut sanonut yhtäkään poikittaista sanaa sinulle, ennenkuin olit haukkunut minut, ulkonäköni ja morsiameni, joka muutes ei ole baarityttö, eikä minua haittaisi vaikka olisikin. Menneet on menneitä.

Olet kova jakelemaan lastenkasvatusvinkkejä ja vinkkejä avioliittoon, tuomitset muiden kaikki tekemiset liittyen näihin. Toinen kysymykseni onkin että sinun oma elämäsi kuulostaa eriskummalliselta. Et ole puhunut sanaakaan suomiexästäsi, etkä suomilapsistaasi. Eli jos sinulla ei ole suomalaisia lapsia eikä exää, niin kuka sinä olet neuvomaan kasvatusasioissa?
Vaikuttaa siltä että tämä thaimaalainen naisesi oli ainoa nainen elämässäsi, joka sittemmin lähti Suomesta. Sanot olevasi 63 vuotias ja tämä thaipoikasi oli puheidesi ja valokopiopassin mukaan seitsemän vuotias vuonna 2017, eli hän on syntynyt 2010 sinun ollessasi silloin 51 vuotias. Olet itse tuominnut sen että päälle viiskymppinen perustaa uuden perheen. Vertailun vuoksi Kymppisi oli 49 vuotias tehdessään saman.
Onko siis tämä Suomesta lähtenyt thairouva (huomaa kunnioittava puhuttelu) elämäsi ainoa nainen ja ilmeisesti hänen kanssaan tämä nyt 12 vuotias poika ainoa lapsesi?
Tulitte siis Suomeen yhdessä joskus 2008? Mikäs nyt tuli matkaan kun he lähtivät?
Onko ideasi muuttaa Thaimaahan vai tulevatko he takaisin Suomeen?

TT

10

204

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Et antaisi palstatilaa trollille!

   Hän on niin yksinäinen että takaisin haukkumisetkin ovat tervetulleita.

   Kun olin 5-v ja ekalla luokalla koulussa siellä oli yksinäinen pikkumies. Hän oli niin säälittävä että me ei koskaan kiusattu saati tapeltu hänen kanssa.

   Kerran hän suorastaan rukoili, itkunsekaisella äänellä; " Miksi ette anna mullekin turpiin?"
   Ei me annettu, oli reppana niin säälittävä.

   Olen miettinyt joskun mitä hänestä tuli isona?

   Nyt epäilen että voisi olla Hua Hin'inissä.....

   • Anonyymi

    Olit siis jossain muussa maassa kuin Suomessa ekalla luokalla?


   • Anonyymi

    Viisvuotiaana ekalla .... niin runkkasithan sinä katsoaessasi uutistenlukijoita telkkarista kuusvuotiaana, joten ei tarvitse miettiä mikä sinusta tuli aikuisena ... Pattayan rakas.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Viisvuotiaana ekalla .... niin runkkasithan sinä katsoaessasi uutistenlukijoita telkkarista kuusvuotiaana, joten ei tarvitse miettiä mikä sinusta tuli aikuisena ... Pattayan rakas.

    Jaha... vastattiin sitten Numba samaan aikaan rakkaalle.


  • Anonyymi

   Toivotaan ettei Aasiasta tule uusia tauteja .

  • Anonyymi

   Ennen "Patayan rakas" kuin ei koskaan ja kenellekkään rakas :-)

   Pattayalla ON helppo rakastua. Vaikka se lie useimmiten pinnallista ja ohi menevää se silti tuntuu ihanalta!

   Kun saa itseään 20-30v nuorempaa kaunista seuraa joka osaa kohdella miestä hyvin miksi ei rakastuisi? Ja antaa vastaavasti mitä naiset kaikkialla osaa arvostaa - cold hard CASH.
   Thaimaassa on kulta suht' halpaa ja korut kauniita. Kun ostaa sellaisen setin niin Oi! - miten se likkoja ihastuttaa! Siitä aidosta ilosta voi hyvin maksaa sen 3-400 egee. Mutta vain kerran per likka.

   Summasummarum; Thaimaassa voi ja kannattaa rakastua!

   • Anonyymi

    Oletko saanut lisää
    vatsaa?

    Kaikki yli 35-vuotiaat miehet menettävät 1%
    testosteronista vuodessa – Hanki T8 nyt -50%

    T8


  • Anonyymi

   Kerran mietin mitä rakkaus oikeen on... Kysyin aimolta. Aimo sanoi sen olevan tunne vatsanpohjassa, ikäänkuin ääni sisältä ja tekee mieli purkautua ja kertoa se koko maailmalle.
   Sanoin Aimolle että tuo on kyllä pieru...

   S

   • Anonyymi

    Minulta tuli juuri sellaiset fengshuit vessassa ettei mitään rajaa. Lapset toi koulusta ripulitaudin ja vappukoristeita.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Minulta tuli juuri sellaiset fengshuit vessassa ettei mitään rajaa. Lapset toi koulusta ripulitaudin ja vappukoristeita.

    sellaista se on siellä Suomessa resupetteri.... olin lammella katsomassa temppeli kaloja kun vatsa murahti ja väänsi kuin Ladan gardaani... syöksähdin laiturilla kohti vespaani kauko säädintä hamuillen.... mutta patterit oli loppu.... kaivoin farkku sorzin taskusta vara pattereita mutta sorzit putosi jalasta ja vara patterit kieri laiturin lautojen välistä jordaniin....
    Tuli psykosomaattinen tahaton mielle yhtymä reaktio ja sulkija lihas petti.... fengshuita lensi pitkin laituria ja lampea kalan ruoaksi ja huusin HNGG UFFFNGHH HFFFFUNGHHFF UUH ja EI TAAS HFFGGNNN.... seurakunta pakeni paniikissa paikalta ja minä myös mutta kakaskan liukastamalta laiturilta muljahdin lampeen.... joku huusi TSUNAMI ja se sai ihmiset vastarannalla kauhun valtaan.... Maailman hienoin kala lampi suljettiin viikoiksi.

    By NumBaII, 61 vuotta ruikulilla


  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Seiska: Sofia Belorf haki terapeutilta apua - Avautuu Stefan Thermanista: "Räjähdysherkkä ilotulite"

   Sofia Belórf avautuu miesystäviensä Stefan Thermanin ja Niko Ranta-ahon yhteisistä piirteistä Seiskalle. Therman heitti Sofian tavarat ulos ikkunasta
   Kotimaiset julkkisjuorut
   57
   2462
  2. Raju tilitys Stefan T, nyt aloitti Sofia haukkumiset ja käy terapiassa.

   Siitä nähtiin taas, Sofia alkoi heti syyttelyt ja kaikki kertonut Seiskassa,ei osannut tätäkään nainen pitää suutaan kiinni erosta.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   365
   2129
  3. Sofia ilmestyi eilen illalla instaansa, on silmät surulliset ja koko kasvojen olemus .

   Ei ole koskaan helppoa eroa olemassa, vaikka kuinka sitä toisin jotkut väittävät.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   58
   1493
  4. Voitko kertoa rakas

   mikä sen muutoksen sinussa aiheutti?
   Ikävä
   123
   1244
  5. Marin jälleen poliittisia irtopisteitä keräämässä, matkusti Ukrainaan

   Saamme varmasti kuvasarjoja liikuttuneesta Marinista itkemässä ja surkuttelemasta ukrainalaisia. Loistava tilaisuus taas kerätä itselleen
   Maailman menoa
   370
   877
  6. Varoituksen sana

   Älkää satuttako sitä ihmistä ketä rakastatte. Jos niin teette, edessä on katumuksen täyteinen pitkä yksinäisyys. Itsellä se varmaan jatkuu koko loppue
   Ikävä
   69
   800
  7. Tampereen sanna lähti lomalle Ukrainaan

   Suomessakin olisi asioita hoidettavana, ja siellä vaan ulkomailla patsastelee. Milloin on seuraavat eduskuntavaalit? Valtion velkaantumisen on loputt
   Tampere
   219
   752
  8. Mies eikä me voitas nähdä

   viikonloppuna? :) ai niin ootko muuten varattu?
   Ikävä
   108
   733
  9. Tekis mieli kertoa

   Miten pahalta tää on tuntunut ja mitä mietin mut en uskalla ottaa riskiä että sattuu vaan yhä enemmän. Ei näille tunteille voi mitään. Olisin vaan toi
   Ikävä
   28
   718
  Aihe