Suomi on roistovaltio

vittuuntunut kansalainen

Suomen valtion vääryydet kansalaisiaan vastaan:

-Terveydenhuollosta maksettava kahteen kertaan, ensin euroopan korkeimpiin kuuluvana verotaakkana ja lisäksi siihen on ujutettu vielä käyttömaksukin!

-Auton käyttömaksu ujutettiin näemmä pysyväksi käytännöksi, jälleen uusi maksurasite tavalliselle kansalaiselle! Lisäksi bensiinilitran hinnasta yli 75% on veroa mikä on täyttä ryöstämistä, bensa-asemilla käytännössä käydään maksamassa veroa ja saadaan vähän bensaakin tankkiin... ei jumalauta!! Uusien autojen hinnassa maksetaan veroa verosta joten ne on aivan tolkuttoman kalliita tavalliselle kansalaiselle!

-TV-lupa maksettava vaikka käyttäisi televisiota vain pelikonsolin näyttönä, tai katsoo vain "offline" tilassa omia vhs-tai dvd-ohjelmalähteitä!

-Tv-maksukampanja "Jos yksi ei maksa, muut maksavat enemmän" toi paljon uusia luvan maksajia, silti maksua korotettiin heti seuraavassa yhteydessä mitä pidän törkeänä huijauksena ja valheellisena markkinointina josta nimenomaan viranomaiset olisivat heti itkemässä jos kyseessä olisi yksityinen yritys! Valtio näemmä saa rikkoa itse säätämiään lakeja ihan rauhassa kenenkään puuttumatta asiaan!

-Suomi on EU:n mallioppilas hinnalla millä hyvänsä PAITSI jos kyseessä on mikä tahansa kansalaisille kuuluva EU etu, esim. käytettyjen autojen tuonnin verotusasiassa valtio vastusti härkäpäisesti kansalaisille kuuluvaa eu-etua ja rikkoi jopa eu-direktiivejä tahallaan! Missä se silloin oli se mallioppilas -asenne???!!! Sitäpaitsi kansalaiset huijattiin EU:n alunperinkin, mitä nyt yhden kansan mielipiteestä kun suomen valtion sikariporras haluaa liittyä johonkin eliittiklubiin...

-Tilastopelleilyssä suomi kunnostautuu myös, kansalaisille yritetään uskotella manipuloiduilla tilastoilla että euroon siirtyminen ei nostanut hintoja vaikka jokainen tietää arkielämässään että juuri niin kävi!! Hinnat nousivat tuntuvasti euron varjolla, huijaus törkeimmästä päästä jota yritetään peitellä vielä törkeämmin, suorastaan rikollisin keinoin!!

-Yleinen ylimielinen asenne kansalaisia vastaan, oletusarvona selvästi että jokainen kansalainen on rikollinen ja on kansalaisen asia todistaa päinvastoin!

-Poliisitkaan eivät ole oikeudenmukaisuuden asialla vaan pelkkiä rahastajia! Liikennettä kytätään vainoharhaisesti vaikka suomen liikenne on euroopan turvallisimpiin kuuluvaa ja oikeat rikokset jäävät selvittämättä. Kyttäämistä perustellaan liikennekuolemien määrällä mutta totuus on että jo pelkissä liukastumisissa talvella loukkaantuu enemmän ihmisiä kuin liikenteessä!! Puhumattakaan alkoholikuolemien moninkertaisesta määrästä liikennekuolemiin nähden!! Saati työtapaturmien määrä!!
Autoilijasta on vaan tekemällä tehty suomen pahin rikollinen koska se on helppoa tuloa valtiolle sakottaa pienistä ylinopeuksista! Tyypillistä valtiolle mennä siitä mistä aita on matalin...
Sitten öisin ei ole muuta mahdollisuutta saada poliisia paikalle kuin soittamalla hätänumeroon ja siellä ollaan sitten niin helvetin vastahakoisia lähettämään poliisia esim. kotirauhan häirintätapauksiin, kokemusta on!! Onko oikeus otettava omiin käsiin kun poliisista ei ole kuin autoilijoiden kyttääjäksi?

-Yleinen asenne kansalaisia vastaan että säätipä valtio miten mielivaltaisen ja epäoikeudenmukaisen uuden maksun tms. lain, on kansalaisen vain selvittävä siitä miten parhaiten taitaa ja mikään, esim. taloudellinen tilanne ei kelpaa perusteeksi olla selviytymättä niistä! Sitävastoin valtio saa käyttää näemmä taloudellista tilannetta perusteena huonontaa julkisia palveluita ja langettaessaan kaikesta yhä uusia ja kohoavia maksuja, veroja sekä muita kustannuksia kansalaisten niskaan! Valtion yleisenä periaatteena on selvästikin käydä mahdollisimman kalliiksi tavalliselle kansalaiselle!!

-Eduskunnassa istuu 200 loista jotka haluavat mainostaa olevansa "kansanedustajia", todellisuudessa ne ovat vain oman etunsa edustajia sekä laskevat läpi laiksi asti mitä tahansa vääryyksiä joita valtio keksiikään aikaansaada! Kukaan ei pidä kansalaisten puolia!

-Valtion luulisi olevan kansalaisia varten demokratiassa mutta suomen valtio pitää tiukasti huolen vain omista eduistaan käyttämällä kieroja asianajajia jne. punomaan semmoiset lait ja pykälät mielivaltaisten maksujensa turvaamiseksi ja kansalaisia vastaan että kansalaisille ei jää mitään muuta mahdollisuutta kuin maksaa, esim. tv-lupa maksettava vain pelkästä tv:n omistamisesta vaikkei katsoisikaan ja näin "kuluttaisi" YLE:n verkkoja.

-Suomen valtio on alistanut kansalaiset niin ettei juuri kukaan jaksa taistella valtion vääryyksiä vastaan, se on tehnyt selväksi että kansalainen on voimaton valtion edessä. Jotta kansalaisten vähäinenkin vastarinta murrettaisiin, valtio on paitsi harjoittanut hajoita-ja-hallitse vallankäyttöä sekä alensi alkoholin verotusta että suurin osa kansasta pysyisi humalassa eikä jaksaisi tapella vääryyksiä vastaan. Suomen valtio pyrkii nujertamaan vastarinnan myös sellaisilla kirjoittamattomilla säännöillä kuten että suomessa ei saa "valittaa", epäkohdista valittaminenkin siis halutaan kieltää!! Näinköhän lehdistökin on saatu vaiennettua...
Tätä jos joku valtion edustaja lukee, melko varmasti hänkin naureskelee vain sadistista tyydytystä saaneena partaansa että oikeassa olet mutta minkäs mahdat...

-Suomen valtio on päättänyt että mielisairaalat lopetetaan ja potilaat laitetaan "avohoitoon" mikä käytännössä tarkoittaa heitteillejättöä. Lisäksi vapaalla jalalla olevat potilaat häiritsevät normaali-ihmisten elämää ja uhkaavat yleistä turvallisuutta! Mutta sehän ei valtiota kiinnosta, sitä kiinnostaa vain sairaaloiden ja sairaanhoitajien palkkojen lakkauttamisesta seuraavat rahalliset säästöt!! Tässäkin asiassa valtio säästää tavallisen ihmisen kustannuksella!!

-Suomessa on euroopan kireimpiin kuuluva verotaakka, euroopan kalleimpiin kuuluvat hinnat mutta vastaavasti kansalaisten palkat ja ostovoima onkin euroopan matalimmasta päästä.

-Suomen valtio on päätöksillään aiheuttanut työpaikkojen menetykset kiinaan ja muualle maailmaan, mm. verotaakka on tappanut monen työpaikan, uusimpana hulluutena päästökauppa siirtää työpaikkoja esim. venäjälle jossa viisveisataan moisista haihatuksista. USA:kin viittaa kintaalla koko mielipuoliselle idealle, vain eurooppa ja erityisesti sen wannabe mallioppilas suomi on niin hullu että ampuu itseään jalkaan!

-Huolimatta siitä että valtio itse on aiheuttanut työttömyyttä, se kehtaakin röyhkeästi syyllistää työttömiksi joutuneita työttömyydestä! Uhkaillaan aina vähän väliä työttömyysturvan heikennyksillä, jopa lakkauttamisilla, ihmisiä painostetaan koulutukseen joka sekään ei takaa työpaikkaa mutta tulee maksamaan kuitenkin valtavia summia opiskelijalle joiden on selvittävä naurettavan olemattomalla opintotuella, maksettava siitä asuminen ja muut laskut, opiskelumateriaali ja matkat. Työttömällähän sitä varmaan eniten onkin laittaa rahaa koulutuksen kustannuksiin!! Huolimatta siitä että opintotuella ei elä, opiskelun ohella töissäkäymisestäkin rangaistaan perimällä opintotuki takaisin, tietenkin korkojen kera!!!

-Suomen valtio syyllistyy myös murhiin, autojen rikollisen ankara verotus aiheuttaa sen että autokantamme on euroopan vanhinta ja se yhdessä tiesuolauksen kanssa tekee niistä ruostepommeja jotka rusahtaa tappavasti kasaan jo melko pienissäkin kolareissa! Lisää murhasyytteitä tulee kireäpipoisesta ja ahdistavasta suomalaisesta ilmapiiristä epäoikeudenmukaisten lakien ja hallinnon vuoksi kansalaisille aiheutuvasta voimattomuuden tunteesta joka aiheuttaa masennusta ja lopulta itsemurhia!! Onhan suomi itsemurhatilastoissa kärkisijoilla!! Suomessa on paitsi ankea syksy ja talvi, myös henkinen ilmapiiri on masentava ja ankea jota suomen valtio vielä edesauttaa!!!

-Suomalaista tasa-arvoa on että armeija on miehille pakollinen vankeusrangaistuksen uhalla, naisille se on vain kiva vapaaehtoinen mahdollisuus elämyksiin, eihän nyt naisille sovi langettaa mitään velvollisuuksia joiden suorittamatta jättämisestä naisparka joutuisi vankilaan...

-Edellä mainituin perustein pidän suomen valtiota vihoviimeisen viheliäisenä diktatuurisena hirmuvaltiona, ylimielisenä alhaisena rikollisena ja ihmisten riistäjänä. Suomihan on niittänyt kyseenalaista mainetta maailmallakin joutumalla syytteisiin ihmisoikeuksien polkemisesta...

Tässä vaan muutama mieleen ensiksi tullut asia, varmasti on paljon muutakin vääryyttä tässä maassa...

8

796

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • akkii

      ehkä vähän väärässä paikassa viesti mutta kyllä on paljon totta, itseasisasa kaikki!!!

    • jilsdajlkdal

      olet vapaa muuttamaan venäjälle jos ei kelpaa. siellä tosin ei maksettaisi työkkäritukeasi samalla tapaa kuin täällä...

      • vittuuntunut kansalainen

        vai venäjälle pitäisi muuttaa... ehkäpä siellä ei työkkäritukia tarvitsisikaan kun sinne muuttaa kaikki suomen työnantajatkin päästökauppaa pakoon!!!


    • Kaikki vaan ulkoistukseen

      Nyt kun kohta kaikki on ulkoistettu (myyty ulkomaille pilkkahinnalla) voitais viimein ulkoistaa koko eduskunta. Turhia rahankuluttajiahan ne siellä on kaikki, koska päätöksethän tulee jo nyt Brysselistä.

    • muuta asiat

      Seuraaviin vaaleihin ehdokkaaksi. Muutat asiat mallilleen. Tai sitten et.

    • Veteraanien puolesta

      Hyvähän se on vittuilla täydellä mahalla ja lämpimässä asunnossa. Et sinäkään kirjottelis mitään ilman veteraaneja, jotka taistelivat Suomen vapaaksi. Muuta pois ja äkkiä saatanan maanpetturi.

      • pskaa

        Ai että sen takia kun veteraanit on joskus tehny jotain merkittävää niin meidän pitää nykypäivänä niellä ihan mitä vaan????


    • Hkmhgdfgn

      Mottt

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      56
      1896
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      48
      1648
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      52
      1574
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      5
      1527
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      6
      1495
    6. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      6
      1415
    7. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      8
      1306
    8. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      12
      1281
    9. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      4
      1163
    10. Kello on puoliyö - aika lopettaa netin käyttö tältä päivältä

      Kello on 12, on aika laittaa luurit pöydälle ja sallia yörauha kaupungin asukkaille ja työntekijöille. It is past midni
      Hämeenlinna
      4
      1138
    Aihe