Suvi, hienostunut tyttö

Suvi oli jo nuoruudestaan erityisen naisellinen. Hän ei vähääkään ujostellut näyttää pojille vittuaan, vaan osoitti olevansa suuresti imarreltu, kun pojat kilpaa kehuivat hänen elimiensä kauneutta. Avasi häpyhuuletkin näteillä sormillaan aivan auki ja teki emättimellään siroja liikkeitä.

Ihan oli perso ihailulle, niin kuin muutkin naiset yleensä, mutta tämä piirre oli hänelle erityisen ominainen. Vaan oli hän muutenkin kaunis, satumaisen kaunis, mutta hänen kauneutensa puhkesi kukkaan erityisesti murrosiässä. Jatkui siitä edelleen ja naisellisuus suorastaan leimasi hänen olemustaan,

Kouluunkin hän pukeutui sään salliessa hameeseen ja jätti pöksyt pois. Antoi vitun näkyä lähellä istuville pojille. Olivat hyvin ihanoituneita sekä hänen että hänen kauneimman kauneudesta.

Tietenkään Suvin kyltymätön harrastus ei ollut mitenkään salaisuus. Kun tytöt huomasivat, kuinka otettuja pojat olivat, pari muutakin tyttöä koetti näyttää vittuansa, ja näyttikin, mutta ei saavuttanut sellaista suosiota kuin Suvi, ja jättäytyivät hiljalleen leikistä.

Suvi ei suinkaan vain näyttänyt, vaan antoi poikien aivan vapaasti hyväillä hänen paljasta vittuaan. Se tuntui äärettömän hyvältä. Aina yksi poika päivysti luokan ovella, ja ilmoitti, kun ope oli tulossa. Metsempänä Suvi myös runkkasi kenen tahansa pojan kyrpää, jotta pojatkin saivat tyydytyksesä. Itse sai jo luokassa orgasmin.

Suvi myös seurusteli poikien kanssa yhtäaikaakin, ja kun tuli murrosikään, antoi työntää kyrvän vittuunkin, jos pojalla oli kodomi. Suvi nautti aivan hirveästi. Kun hän oli jo kymppiluokalla ja täytti 17, rupesi lounastamaan pillereitä.

Oli eri poikien kanssa yhdynnässä, parhaana jopa neljä kertaa päivässä, mutta vittuaan oli näyttänyt ja ihailua saanut useamminkin. Pojat kutsuivat häntä leikillään sulohuoraksi, mutta eivät he oikeasti huoraa tarkoittaneet.

Suvi oli niin ihana, että kaikki pojat haaveilivat hänestä vaimonaan, mutta hän oli vapaamielinen ja estoton kuin katulutka. Todella nainen parhaimmillaan. Niin, kerrottakoon vielä, että hän piti vittunsa aina täytenä posliinina. Kaunista, suunnattoman nättiä.

Lisäksi hän menestyi koulussa hyvin. Hänen lempiaineitaan olivat matematiikka, fysiikka, kemia ja biologia, mutta hyvin hän pärjäsi muissakin. Keskiarvo oli 9,80. Ehkä jotkut opet olivat saaneet huomata hänen naisellisen taipumuksensa ihailuun, mutta eivät olleet huomaavinaankaan.

Sitä paitsi olihan hän antanut muutaman miesopen pitäessä kokeita, hameen valua niin ylös, etta paljas posliinivittu näkyi kokonaan, kun vielä ajattelun varjolla oli jalat harallan. Niin, kokeissa, sillä eihän hän halunnut opetusta häiritä.

Kokeissa miesope voi valita paikkansa ja keskittyä ihailemaan. Joskus Suvin ja miesopen katse viivähti toisissaan, mutta kumpikaan ei ollut huomaavinaan mitään. Korostettakoon, että Suvilla oli todella mitä näyttää. Vittu oli suurella pyöreällä kummulla, ja sisemmätkin häpyhuulet ja klitoris näkyivät kauniisti, kun vielä raotti rohkeasti jalkojaan. 🌹👀

2

2352

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Suvi, hienostunut tyttö 2

   Suvi iloitsi valtavasti runsaista poikaystävistään. Hän sai niin usein kyrpää, kuin vain jaksoi ja halusi, myös nopeasti, jopa useamman kerran päivässä, kun pojat vain käväisivät nussimassa, jotta aika riittäisi myös muihin velvollisuuksiin.

   Sen lisäksi hän oli vielä valmis levittämään vittuaan ja herttailemaan emätintään supistelemalla, jotta pojat saisivat onanoida hänen elimiään katsellessaan, kun hän itse ei enää jaksanut yhtyä. Poikia kävi useitakin kiireisimpinä päivinä.

   Pojat tietysti tiesivät, etteivät olleet ainoita. Suvi oli niin vetovoimainen ja herttainen, että he suostuivat jakamaan hänet saadakseen herttailla, nussia ja onanoida hänen ihanassa seurassaan.

   Nimittivät häntä hellien irstailla ja rivoilla nimillä milloin lutkaksi ja vosuksi, milloin huoraksi ja patjaksi. Suville ruokottomat nimet olivat kuin musiikkia. Hän piti niistä kovin, sillä ne korostivat, miten siveetön hän oli.

   Suvi oli jo saavuttanut 17 vuoden iän. Ihanehtiessaan paljojen huorapukkien kanssa hän kiintyi yhä enemmän yhteen poikaan, Jereen. Hän ei suinkaan jättänyt muitakaan, mutta lopulta rakastui Jereen silmittömästi.

   Jere ei suinkaan jaksanut yksin tyydyttää Suvin seksuaalisia tarpeita, joten oli vain hyvä, että suloinen tyttö sai myös muitten poikien kyrpää. Eräs asia kuitenkin Suvia mietitytti: Oliko hänelle samantekevää, että sai tarpeeksi kyrpää milloin keneltäkin, vai olisiko helpompi, jos olisi muutama vakioinen, jolloin ei tarvitsisi aina kuluttaa aikaa uuden suhteen luomiseen.

   Juttelivat yhdessä Jeren kanssa. Jere oli hyvin tyytyväinen, että sai kylläkseen herttailla suloisen tytön kanssa. Jerekin oli umpirakastunut. Ehdotti, että Suville olisi varmaan pitkän päälle helpompaa, jos muut pojat olisivat vakioisia.

   Suvi aprikoi, että ehkä neljä poikaa olisi sopiva määrä, voisi antaa kullekin vittua kerran kuussa, eli itsen kannalta kerran viikossa. Tilaa piti raivata enemmän Jerelle, mutta Suvin runsas seksuaalitarve oli myös otettava huomioon. Kieltäminen kokonaan yhtymästä muiden kanssa olisi henkistä väkivaltaa Suvin kohdalla.

   Juttelu päätettiin suloiseen herttailuun. Jere ryhtyi nuolemaan Suvin suloista peräaukkoa. Se oli kuin ruusunnuppu, kaunis ja kutsuva. Suvi ihanoitui täydellisesti. Välilla Jere nuoli myös hänen paksuuntunutta klitoristaan ja herkkiä häpyhuuliaan.

   Suvi tunsi, kuinka vitun paisuvaiset venyivät äärimmilleen, kuin viulunkieli. Kuin koko vittu olisi ollut aivan äärimmillään. Valtava määrä kiihotuskosteutta valui vitusta ja tahri kaiken. Niin valui myös Jeren kivikovasta kyrvästä.

   Oltiin siinä niin kauan, kuin jaksettiin. Nautittiin kiihotuksesta, mutta varottiin, ettei kiihotu orgasmiin asti. Henkihieverissä Suvi sanoi, ettei jäksa enää. Jere käänsi hänet kontalleen, työnsi kyrvän hänen emättimeen, koko etusormensa hänen peräaukkoonsa, laukesi Suvin sisälle samalla, kun Suvi sai ankaran orgasmin.

   Toipuessa meni puolen tuntia. - Jere: "Minun siveetön lutkani, likainen huorani!" - Suvi: "Minun irstas häntäheikkini, törkeä huoripukkini!

   Suvi on kaikkein hienostunein tyttö, kuin kokonaan pelkkää yhtä vittua. 🌹👀

  • Suvi, hienostunut tyttö 3

   Suvin hienostuneeseen tyyliin kuului, että hän ei myöhemminkään ruvennut kaipaamaan erityisiä mausteita tai seksuaalisia lisäsuuntauksia, vaan aivan tavallista seksiä ja naisellista herttailua, mutta sitä laatua sitten sitäkin enemmän. Jere oli samoin rakentunut, mutta hänen seksitarpeensa oli vähempi.

   Sovittelemalla yhdessäolo kuitenkin kävi tasapainoiseksi. Suvin tarve saada muidenkin miesten kyrpää säilyi muuttumattomana. Suvin ja Jeren elämä oli enemmän kuin nautinnollista. Asuttiin yhdessä, mutta varattiin myös aikaa huoripukkien vierailuille ja irstailuille.

   Kun tulivat 25:n ikään, juttelivat ja tulivat siihen tulokseen, että oli lapsen aika. Asiaan suhtauduttiin sellaisella vakavuudella ja ruokottomuudella, että pyörittiin sängyllä melkein jatkuvasti. Jo toisella kuukautiskierrolla tärppäsi, ja raskaus alkoi. Syntyi tyttö, Harriet, Suvin ja Jeren silmäterä. □ 🌹👀

  Ketjusta on poistettu 17 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Mikamika missä mika

   Polliisi etsii https://poliisi.fi/-/epailty-henkirikos-torniossa?utm_source=dlvr.it&utm_medium=twitter
   Tornio ja Haaparanta
   17
   2148
  2. Sofia kertoo et halusi luvan kokeiluihin seksin suhteen Lontoossa asuessaan..

   Katos nainen alkaa kertoa et seksikokeilut alkoi maistua, kun muutti Lontooseen.Marokkolainen räppäri ja tietenkin sekin on varsttu mies ja itse sen k
   Kotimaiset julkkisjuorut
   179
   2083
  3. Mahdoton ymmärtää suomalaisia, jotka kannattaa Putinin venäjää

   ja jopa hyökkäystä Ukrainaan. Minkälainen ihminen tuollainen voi olla, kysyn vaan? Mitä hienoa on diktatuurissa, ja vaikka siinä ettei ole edes sanan
   Maailman menoa
   179
   1440
  4. Miehelle muistutuksena

   Rakastan! Läpi tulen ja jään, minä tulen ja luoksesi jään (lainaus jostain). Odota minua! H
   Ikävä
   83
   872
  5. Arvomaailma

   Miten kukin elämää arvottaa. Tuli noista vaatteista mieleen tuossa yhdessä ketjussa, että miten te arvotatte ihmisiä, millä perusteella ja miten? Mä
   Sinkut
   262
   826
  6. Jos laittaisin viestin

   Laittaisn: vaan: Moi, mitäs kuuluu 😊 Se riittäisi kertomaan tarpeeksi kaiken jälkeen. Mitä itse laittaisit?
   Ikävä
   66
   809
  7. Mua kiinnostais

   Aika paljon vietellä sut vielä J... ❤️❤️
   Ikävä
   34
   711
  8. Voehan taivahan talikynttilät

   Kuumin misu ja haluttavin pipari olet kyllä...Nam nam totean vain 🥰 Oot 🔥♥️🔥
   Ikävä
   37
   683
  9. Toivottavasti ,nyt jo

   Ymmärrät ja jätät mut rauhaan! Öitä
   Ikävä
   55
   653
  Aihe