MAHTAVA VAPPUKULKUE DEMAREILLA JA VASUREILLA KAJAANISSA - kulkueessa jopa alle 80-vuotiaitakin!

Anonyymi

Olipa mahtava vappukulkue. Demarien nuorisosiipeä edusti Markku Oikarinen ja vasemmistonuoria Raili Myllylä. Muut olivatkin sitten varttuneempia. Komiat liput ja plakaatit oli kaivettu esille Kansanpirtin ullakolta ja Uudenkylän demokraattisten naisten kätköistä. Ainoa mitä jäin kaipaamaan oli työväenmusiikin puuttuminen - kovaäänislaitteet olivat kai jo ruostuneet.

20

427

Äänestä

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Työväenliikkeen vasemmanlaidan pönkkääjällä Raili Myllylällä on ollut yli kaksi kuukautta aikaa seurata aateveljiensä tekemisiä itä-euroopassa useista eri medialähteistä.
   Vaan ei... Ei sanallakaan kykene empatiaan ihmisiä kohtaan, jotka ovat joutuneet Iivana Julman jälkeläisten, ryssän sotakoneiston alle.

   Myllylä ei ole tuominnut kaltaistensa tavoin venäjän raakalaismaista hyökkäystä edes naisten ja lasten julmia raiskauksia Ukrainassa. Minne hän on kadottanut kaiken inhimillisyytensä? Raili on kuitenkin vaatimassa samaan henkäykseen kunnioitusta mielipiteilleen. Valitettavasti, ei pysty. Olisi edes itselleen rehellinen...

   Raili välttelee kertomasta omaa NATO-kantaansa perustellen epävarmuuttaan ja tietämättömyyttään mitä Ukrainassa oikeasti on tapahtumassa. Luo vielä samanlaisia uhkakuvia elämän jatkuvuudesta muita "kotiryssiä" myötäillen.

   Toveri Myllylän häpeällinen ja ihmisiä loukkaava kirjoitus oli julkaistu paikallisessa lehdessä. Liekö dementia ollut jo siinä vaiheessa, ettei kannattaisi enää tuoda julki ajatuksiaan, jos ei itse ymmärrä mitä kirjoittaa. Ilkeää uhriutua ja samalla vaatia arvostusta, kohteliasta ja ystävällistä käytöstä.

   Tätä se on näiden vasemmistolaisten toiminta. Kun sivistys ja tiedot ovat heikkoja, niin silloin henkilö on sopiva vasemmistoliittolaiseksi poliitikoksi ja tämän aatteen puolustelijaksi. Herrasmiehenä en viitsi tehdä nostoja iäkkään rouvan kommelluksista sähköyhtiö Loisteen hallituksessa.

  • Anonyymi

   Lisää veroja noille verojen tykkääjille. Maksakoon omat kulunsa ja loisimiset.

  • Anonyymi

   Kuhmon vapputapahtumassa demarien kansanedustaja Raimo Piirainen puheessaan lörpötteli julkisuuteen Eduskunnan salaisia kuulemisasioita. Piirainen on turvallisuusjaoston lisäjäsen ja saa näin ollen olla kuulemassa mitä asiantuntijat lausuvat selonteosta ja mm. mahdollisesta Suomen Nato-jäsenyydestä. Asiantuntijakuulemiset ovat kuitenkin salaisia eikä niitä kansanedustajat saa vuotaa julkisuuteen.
   Toivottavasti eduskunnan, sen valtiovarainvaliokunnan ja jaoston johto puuttuu vakavalla kädellä tähän Piiraisen julkiseen lörpöttelyyn - aineellista olisi antaa Piiraiselle porttikielto ko. jaoston kokouksiin.

   • Anonyymi

    Näitäpä on muissakin puoluessa, jotka pitäisi kertakaikkiaan pistää pihalle. Kuulemamme mukaan myös valtuuston pj on käyttäytynyt siihen malliin, että joutaisi saada ansionsa mukaan. Valehtelua, ihmisten pilkkaamista, harhaluuloisuutta. Kuka kyttää heidän ikkunan takana, kertokaa meillekkin? Postilaatikkoja tönkitään hänen kertomansa mukaan. Tätä se tekee ihmisen päässä, kun puoliso johon luotti olikin uskoton. Näytellä voi, voipi olla kuitenkin sydänessä melekonen taakka.
    Eihä tosiasiota voi muutaa, vaikka kuinka niitä vääntäsi.


   • Anonyymi

    Piiraisen Raimon reppana ei uskaltanut tulla työtävieroksuvien vappumarssille Kajaaniin. Raukkamaisest karkasi ja luikki paasaamaan punikin paatostaan Kuhmoon. Olet sinä kyllä riepu... Saman voin ilmaista myös kasvotusten.


  • Anonyymi

   Missä oli se punainen Lada?

   • Anonyymi

    Iisalmen tievarrella tankkaamassa venäläistä halpaa menovettä, sieltä kaikki kaverit hakee. Myös markettikin siellä on punaisen pakettiauton luukku auki sieltä hakemaan K-kaupan tuotteita, joita joppari roudaa


   • Anonyymi

    Z-kirjaimen piirtäminen kyseiseen Ladaan viivästyi ja ei siksi ehtinyt mukaan.


   • Anonyymi

    Varaosien saaminen kyseiseen Ladaan Venäjältä on viivästynyt.


  • Anonyymi

   Demarit, tuo auringonnousun puolue!

  • Anonyymi

   Muutamalla vasemmistoliittolaisella oli jopa omat hampaat.

   • Anonyymi

    Omat ne on tekaritkin. En ole niitä ostanut yhteiskunnan rahoilla. Minun hampaat eivät haise ja pidä sinä se haiseva turpasi kiinni!


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Omat ne on tekaritkin. En ole niitä ostanut yhteiskunnan rahoilla. Minun hampaat eivät haise ja pidä sinä se haiseva turpasi kiinni!

    "Yöjunapiirainen" kuuluisi mielipiteittensä perusteella vasemmistopuolueeseen ZSuomussalmelaisen kansanedustajan Merja Kyllösen rinnalle. Molemmilla on henkinen kotimaa Neuvostoliitto.


  • Anonyymi

   Kortelainenkin oli tulossa, mutta sitten selvisi, että kulkueessa on tarkoitus myös kävellä joten Kortelainen perui osallistumisensa.

   • Anonyymi

    Meni vissiin syömään läskisoosia?


  • Anonyymi

   Katsokaapa Kainuun Sanomien kuvasta Vasemmiston Kainuun piirin kokouksen osanottajia - siinä on edustettuna vasemmiston nuorisosiipeä (muutamia jopa alle 70-vuotiaitakin).

   • Anonyymi

    😂😂😂


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    😂😂😂

    Mieluummin näitä kuin ainoatakaan persujen ehdokasta!


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Mieluummin näitä kuin ainoatakaan persujen ehdokasta!

    Samaa mieltä.,ne ovat lähes kaikki kieroja ..piirin pj:kin nuolee väärällä tavalla mainetta.
    Se vaan ei kanna pitkään..näin me olemme kuulleet..valitettavasti, että selkäranka puuttuu oman
    edun pitämiseksi


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Samaa mieltä.,ne ovat lähes kaikki kieroja ..piirin pj:kin nuolee väärällä tavalla mainetta.
    Se vaan ei kanna pitkään..näin me olemme kuulleet..valitettavasti, että selkäranka puuttuu oman
    edun pitämiseksi

    Vasemmistoliittolaisilla selkäranka on puuttunut viimeiset 100 vuotta. Saman verran aikaa ovat uskoneet Venäjään kuin jumalaan.


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Seiska: Sofia Belorf haki terapeutilta apua - Avautuu Stefan Thermanista: "Räjähdysherkkä ilotulite"

   Sofia Belórf avautuu miesystäviensä Stefan Thermanin ja Niko Ranta-ahon yhteisistä piirteistä Seiskalle. Therman heitti Sofian tavarat ulos ikkunasta
   Kotimaiset julkkisjuorut
   57
   2516
  2. Raju tilitys Stefan T, nyt aloitti Sofia haukkumiset ja käy terapiassa.

   Siitä nähtiin taas, Sofia alkoi heti syyttelyt ja kaikki kertonut Seiskassa,ei osannut tätäkään nainen pitää suutaan kiinni erosta.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   366
   2161
  3. Sofia ilmestyi eilen illalla instaansa, on silmät surulliset ja koko kasvojen olemus .

   Ei ole koskaan helppoa eroa olemassa, vaikka kuinka sitä toisin jotkut väittävät.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   58
   1505
  4. Voitko kertoa rakas

   mikä sen muutoksen sinussa aiheutti?
   Ikävä
   123
   1254
  5. Marin jälleen poliittisia irtopisteitä keräämässä, matkusti Ukrainaan

   Saamme varmasti kuvasarjoja liikuttuneesta Marinista itkemässä ja surkuttelemasta ukrainalaisia. Loistava tilaisuus taas kerätä itselleen
   Maailman menoa
   370
   884
  6. Varoituksen sana

   Älkää satuttako sitä ihmistä ketä rakastatte. Jos niin teette, edessä on katumuksen täyteinen pitkä yksinäisyys. Itsellä se varmaan jatkuu koko loppue
   Ikävä
   70
   811
  7. Tampereen sanna lähti lomalle Ukrainaan

   Suomessakin olisi asioita hoidettavana, ja siellä vaan ulkomailla patsastelee. Milloin on seuraavat eduskuntavaalit? Valtion velkaantumisen on loputt
   Tampere
   220
   763
  8. Mies eikä me voitas nähdä

   viikonloppuna? :) ai niin ootko muuten varattu?
   Ikävä
   108
   736
  9. Tekis mieli kertoa

   Miten pahalta tää on tuntunut ja mitä mietin mut en uskalla ottaa riskiä että sattuu vaan yhä enemmän. Ei näille tunteille voi mitään. Olisin vaan toi
   Ikävä
   28
   725
  Aihe