Uusperheen aikuisten lasten vierailut

Anonyymi

Kuinka usein uusperheiden aikuiset lapset kyläilevät isänsä luona? Minulla on ensimmäisestä avioliitosta kaksi aikuista tytärtä, jotka käyvät meillä säännöllisesti.
Olen huomannut, että isänsä luona tytöt käyvät harvemmin ja nekin käynnit ovat enemmänkin vierailuja velvollisuudesta vaikka heillä ihan hyvät välit ovatkin.
Tytöt asuivat kotona asuessaan pääosin meillä ja kävivät isänsä luona joka toinen viikonloppu tai harvemmin.
Olen huomannut tuttavapiirissäni saman ilmiön, eli äidin luona käydään huomattavasti useammin.
Minkälaisia kokemuksia teillä on?

4

153

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Kerran vuodessa, koska kumpikin asuu ulkomailla, toinen USA: ssa ja toinen Espanjassa, molemmilla perhe ja ulkomaalainen puoliso, toisella jo lapsi kaksi vuotias.

  • Anonyymi

   Ai kattomaan sitä valasta joka vei heidän isänsä?? Hyh huh, älä kuvittele että ne sua tulee kattoon, eikä isäänkään jonka oelt pakottanut aikoinaan jättämään heidät? Miksi rikoit perheen??? nyt ootat että sua tullaan katsoon?????

   Hohhohhooo.... perheenrikojaia ei kukaan kaipaa, halveksivat vaan... aattele mitä juttelet täällä- Eikö yhtään hävetä??? Rikoit lapsiperheen ja nyt luulet että olet oikeutettu heidän vierailuun? Hohhoooo.... salli mun nauraa räkäsesti. Elele vaan yksin ja oottele, sua ei kukaan tuu kattoon.

  • Anonyymi

   Ei ole mitään uusi perhettä,ei isiä,isä puolija.Sukset menet ristiin lapsen/lapsien isän kanssa jo ennen teinikää heidän!Kun perustavat oman perheen menevät uraputkeen mukaan. Rakentavat ihan omaa elämää.Ei kyllä käydä enää joulunakaan ei syntymäpäivänä.Sen verran kaukana asuvat. Joten ei ole mitän säntöä kuin usein aikuiset lapset käyvät missäkin vanhemman luona?.Kun lapsen lapset kasvussa aikuistuvat: Jokaisella oma elämä .opiskelut,työt HARASTUKSET. JÄÄKÖ AIKAA RAVATA VIELLÄ SÄNÖLISESTI KENENKÄÄN LUONNA? Ravasitko sinä omien vanhempiesi luonna?Autatko heitä?

  • Anonyymi

   Meillä pojat vierailevat enempi isänsä luona, koska isä asuu heidän synnyinkodissaan , minun luona vain jouluna ja äitienpäivänä, myös isän luokse lyhyempi matka , ja pojilla on samoja harrastuksia, kun isällään, se yhdistää myös.
   Se ei minua mitenkään haittaa, hienoa että tykkäävät samoista asioista, minulla taas naisellisia harrastuksia, joista pojat nyt ei niin perusta.

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Sofia miksi soitit torstaina Stefanil ja pyysit käymään kun muka olet ahdistunut.?

   Oliko asia suunniteltu, kun pyysi käymään ja varmasti tiesi et miten Stefan asiaan suhtautuu.Oliko myös Seiskan toimittaja pyydetty tarkoituksella pai
   Kotimaiset julkkisjuorut
   124
   2053
  2. Stepuli itkee facessa

   Haluaisin pyytää julkisesti karseaa käytöstäni anteeksi lähimmiltä, naapureilta ja etenkin Sofialta! Ei ole missään olosuhteissa hyväksyttävää käyttä
   Kotimaiset julkkisjuorut
   133
   1957
  3. Martina oli sarjassaan tänään 32.

   Mutta eikö pyöräily ja uinti ole vahvempia hänellä kuin juoksu? Aikaa on vielä harjoitella ennen Frankfurtin kisoja.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   210
   1811
  4. Sofia oli ainoastaan rahan takia suhteessa Stefanin ja Nikon kanssa.

   Järkyttävää miten Sofia on käyttänyt hyväksi näitä molempia miehiä ja rahat loppu niin vain haukkumiset tullut kiitokseksi heille.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   256
   1479
  5. Voi kun menisi nyt Stefan katsoo tyttären uutta ponia, viettäisi aikaa hänen kanssa.

   Aika parantaa kaiken ja meillä kaikilla on elämässä vastoinkäymisiä ja yli kyllä pääsee ainakin ajan kanssa.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   134
   1395
  6. Suomi teki typeryyttään Venäjästä nyt konkreettisesti vihollisen, jota se ei aiemmin ollut.

   Venäjä ei ole uhannut Suomen turvallisuutta, eikä Venäjän ja Ukrainan välinen konflikti ole signaloinut minkäänlaista uhkaa Suomelle. Se "uhka" luotii
   Maailman menoa
   532
   1113
  7. Minä menetän sinut kokonaan

   Siksi olen paniikissa, sekaisin ja surullinen. Taitaa olla jonkinasteinen stressitila päällä. Toivottavasti sinulla on kaikki hyvin.
   Ikävä
   50
   980
  8. Onpas Martina valinnut sopivan laulun

   Storyssa kun Isben poni tulee, " älä vie lapsuuttani pois." Äiti se lähtee mieluummin panopuuksi hotelliin, kuin viettäisi senkin ajan lastensa kanssa
   Kotimaiset julkkisjuorut
   115
   927
  9. Uskomatonta miten "kassatyttö Sannasta" tuli hetkessä kuoleman kauppias.

   Demarit on kautta historian olleet "takinkääntäjien"mestariluokkaa kokoomuksen hihassa kiinni. Sannan arviointikyky petti täysin Naton suhteen, Brysse
   Maailman menoa
   349
   899
  Aihe