Venäläiset työntekijät Suomessa

Anonyymi

Tuli mieleen että onko osattu varautua Suomessa työtä tekeviin Putin myönteisiin Venäläisiin?! Lähinnä sellaisten alojen (esim lääkärit) jotka voivat saada isoakin vahinkoa aikaiseksi jos tilanne pahentuu Suomen ja Venäjän välillä.. Ajatuksia?

18

1226

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Venäläiset Suomessa muodostavat kyllä tällä hetkellä merkittävän riskin Suomen turvallisuudelle! Ensinnäkin todella suuri osa on Putin-mielisiä, ja varmasti käytettävissä Suomen vastaiseen propagandasotaan.

      Toisekseen Venäjän doktriini on suojella kansalaisiaan ulkomailla, ja siten suuri venäläisten määrä lisää aseellisen yhteenoton todennäköisyyttä. Tässä maailmantilanteessa, pitäisi tehdä aika kovia ratkaisuja, ja passittaa kaikki venäjän passilliset takaisin Venäjälle, ja perua Suomen kansalaisuus. Ei varmasti reilua, paljon hyviä tyyppejäkin joutuu lähtemään, mutta aina ei voi olla reilu, jos ajatellaan isompaa, yhteistä hyvää Suomalaisten kannalta!

      • Anonyymi

        Paljon on myös niitä venäläisiä jotka ovat saaneet kaksoiskansalaisuuden ja eläneet kymmeniä vuosia Suomen tukien varassa. Lisäansioita ovat tehneet bisneksellä venäjän tuomisilla.
        Silti näistä suuri osa on venäjämielisiä. Kaksoiskansalaisuus pitäisi poistaa joka haluaa Suomen passin silloin on suomalainen. Jos haluaa Venäjän kansalaisuuden se heille suotakoon ja mieluimmin voisivat muuttaa sinne omaan maahansa.


    • Anonyymi

      Suomessa vuosikymmeniä asuneetkin venäläiset uskovat että Ukrainan sota on oikeutettu koska Ukrainan natsit tekevät kansanmurhaa venäläisiä kohtaan, propaganda on uponnut heihin todella tiukkaan. Vaarallista porukkaa.

      • Anonyymi

        Sen ymmärrän jos Venäjällä media suoltaa vaan valtionsallimia pääasiassa valheita. Sitä en ymmärrä Suomessa on vapaa media ja tietoa voi hankkia maailmanlaajuisesti. Silti ollaan putinmielisiä. Todella vaarallista porukkaa.


    • Anonyymi

      Pitäisi suomalaistenkin alkaa tekemään töitä, silloin ei tarvittais venäläisiä, eikä virolaisiakaan. Jos sitä sängyssä loikoillaan ja syletään kattoon sillä ei Suomi nouse vaikka kuinka haukuttais hallitusta.

    • Anonyymi

      Olisi karmea skenaario kun Venäläinen lääkäri tekisi tahalleen vakavanhoitovirheen esim pelastushenkilölle/sotilaalle/poliisille /sairaanhoitajalle jne. toivottavasti lääkärinvala menee aatteista ohi

      • Anonyymi

        Kaikilla korkeakoulutetuilla venäläisillä on sotilaskoulutus.

        Jokainen kaksoiskansalainen vannoo uskollisuutta venäjälle tai itkee ja vannoo.

        Jokainen kaksoiskansalainen, poikkeusolojen aikana, tekee ja toimii venäjän käskyttämällä tavalla.

        Jokainen venäjän kaksoiskansalainen, normaali olojen aikana, tekee ja toimii venäjän käskyttämällä tavalla, mm toimittamalla reaaliaikaista tietoa kansalaisryhmistä, mielipiteistä, polarisaatioista yhteiskunnassa jne, tutustumalla, seurustelemalla, lainaamalla rahaa, tuleville mahdollisille yhteiskunnallisille vaikuttajille tai vaikuttajille, virkamiehille jne. Yleensäkin jokainen kaksoiskansalainen hakeutuu käskettäessä niiden tietojen lähteille, mikä venäjää kiinnostaa , esim terveydenhuollon poikkeusolojen johtaminen, kapasiteetti, osaaminen ja yleinen mielipide, tukeutuminen ulkopuoliseen apuun jne.


    • Anonyymi

      Huolehi omista töistäs, ei ne ois täällä ellei ne tykkäis olla

      • Anonyymi

        Venäläisten kohdalla kyse onkin siitä millaisia vaikutuksia he ovat lapsuudessaan saaneet kasvuympäristössään. Se on joka ainoa päivä nähtävissä Venäjällä nykyisten venäläisten kyvyssä käsitellä asioita ja myös siinä kuinka he suhtautuvat muihin yhteisöihin.
        Venäläistä vaivaa pelko ja heidän tapansa käsitellä pelkoa ei kerro suoraan mitä he itse ovat läpi elämänsä pelänneet.
        Jos on kasvanut yhteiskunnassa jossa väkivalta on arkipäiväistä ja sitä tulee joka suunnalta , niin se on normaalia siinä yhteisössä.

        Tämän vuoksi venäläisiä ei pitäisi ottaa Suomessa sellaisiin tehtäviin jossa he joutuvat toimimaan väkivaltaa kokeneiden ihmisten parhaaksi.


      • Anonyymi

        No joo, "mutkat suoriksi". Kukapa ei haluaisi Suomessa asua kun täällä on huippu oltavat. Mutta nyt keskustellaan ulkomaanlaisista ja heidän suhtautumisesta kotimaan tapahtumiin ja mihin päin he kumartavat esim sotatilassa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        No joo, "mutkat suoriksi". Kukapa ei haluaisi Suomessa asua kun täällä on huippu oltavat. Mutta nyt keskustellaan ulkomaanlaisista ja heidän suhtautumisesta kotimaan tapahtumiin ja mihin päin he kumartavat esim sotatilassa.

        Mikä saa Putin myönteiset muuttamaan Venäjältä Suomeen ?
        Eikö Putin myönteisyys ole palkitsevaa Venäjällä ?
        Suomessa Putin myönteisyydellä pärjää jopa eduskunnassa ja hallituksessa, eikä siitä ole ollut viimeisen 5 presidentin kansansuosiolle negatiivistä vaikutusta.


    • Anonyymi

      Ei kai tässä nyt sentään aleta estää ihmisiltä työn tekoa? Jotain rajaa nyt pelonlietsontaan. Eiköhän suomessa asuva venäläinen hoida hommansa ihan siinä kuin muutkin. Tietysti jos joku iso sotilaspamppu pelkää olevansa kohde, niin senkun menee yksityiselle sen väriselle ja maalaiselle lääkärille kuin huvittaa.

      • Anonyymi

        Suomessa eletään suomalaisen kulttuuriperimän mukaan ja Venäjä on nyt toiminut suomalaisten kannalta katsottuna tuomittavasti. Suomalaiset eivät kaipaa suojelua Venäjältä, jos venäläisestä tuntuu että suomalaisuus uhkaa ja länsimaalaisuus uhkaa yhtä paljon kuin putinmielisiä on eilisen voitonpäiväpuheen perusteella uhannut, niin tiedätte mistä turvanne löytyy. Tänne sitä turvaa ei tarvitse valheellisilla verukkeilla tuoda.


    • Anonyymi

      Kuten huomaatte miten syvälle yhteiskuntaan on päässy, päästetty näitä "KGB" henkilöitä. Suomessa on oikei oma puolueita näitten asiaa edistämässä, suojelemassa ( Suomesta Demokratia Pois, Vehreempää aidan tuolla puolen ja Vasikat ). Ukrainassa tämän luontoiset henkilöt otettiin ensimmäiseksi kiinni, ryhmät muodostui eri ammatti alojen henkilöistä. Oikeissa oikeusvaltioissa näitä kutsutaan vieraan vallan agenteiksi. Varkain on rakennettu etappi, turva- piilopaikkoja, jopa virkoihin, Pm, Pres. Aika on tullut puhdistaa slobot yhteiskunnasta.

      • Anonyymi

        Milloin Suomessa lakataan ryssien myötäily ?

        Seurasin juuri YLE 1 uutistoimittajaa jota kiinnosti Venäjän pyrkimykset Ukrainassa ja onko sodalle kummallakaan oikeutusta.

        On aika pöyristyttävää seurata kuinka YLE mediaa ei kiinnosta Ukraina pyrkimys puolustussodassa Venäjää vastaan. Sodassa jonka Venäjä on aloittanut loukkaamalla Ukrainan itsenäisyyttä ja valtaamalla itsenäisen valtion maa alueita pyrkimyksenä katkaista Ukrainalta yhteys Merelle.

        Yksi mistä ei haluta tai älytä keskustella on venäjän pyrkimys keskittää satamiaan, laivastoaan , sukellusveneitään ja tietenkin ydinasearsenaaliaan alueille joita se nyt vapauttaa natseilta. Kansan johto on yhtä sairasta kuin itse Venäjän kansa.


    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Mononkuva hanuriin ja rajan taakse ja suomalaiset töihin oikeella palkalla.

    • Anonyymi

      Ja näitten palkkaajat myös. Suorastaan epä isänmaallista väkeä.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä hittoa tapahtuu nuorille miehillemme?

      Mikä on saanut heidän päänsä sekaisin ja kadottamaan järjellisyytensä normaalista elämästä ja ryhtymään hörhöiksi? https
      Maailman menoa
      276
      2974
    2. En sitten aio sinua odotella

      Olen ollut omasta halustani yksin, mutta jossain vaiheessa aion etsiä seuraa. Tämä on aivan naurettavaa pelleilyä. Jos e
      Ikävä
      76
      1538
    3. Muistatko kun kerroin...

      että palelen..? Myös nyt on kylmä. Tahtoisin peittosi alle.
      Ikävä
      43
      1470
    4. Martina jättää triathlonin: "Aika kääntää sivua"

      Martina kirjoittaa vapaasti natiivienkusta suomeen käännetyssä tunteikkaassa tekstissä Instassaan. Martina kertoo olevan
      Kotimaiset julkkisjuorut
      36
      1270
    5. Kuka sinä oikeen olet

      Joka kirjoittelet usein minun kanssa täällä? Olen tunnistanut samaksi kirjoittajaksi sinut. Miksi et anna mitään vinkkej
      Ikävä
      47
      1190
    6. En vain ole riittävä

      Muutenhan haluaisit minut oikeasti ja tekisit jotain sen eteen. Joo, ja kun et varmaan halua edes leikisti. Kaikki on o
      Ikävä
      25
      1187
    7. Hei, vain sinä voit tehdä sen.

      Only you, can make this world seem right Only you, can make the darkness bright Only you and you alone Can make a change
      Ikävä
      6
      1170
    8. Oon pahoillani että

      Tapasit näin hyödyttömän, arvottoman, ruman ja tylsän ihmisen niinku minä :(
      Ikävä
      43
      1109
    9. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      23
      1077
    10. Ihan mielenkiinnosta kyselen...

      Kun olen huomannut, että omat sähköpostit sakkaavat, puhelut eivät yhdisty jne. että missähän mahtaa olla vika? Osaisko
      Ikävä
      14
      1013
    Aihe