Venäläiset työntekijät Suomessa

Anonyymi

Tuli mieleen että onko osattu varautua Suomessa työtä tekeviin Putin myönteisiin Venäläisiin?! Lähinnä sellaisten alojen (esim lääkärit) jotka voivat saada isoakin vahinkoa aikaiseksi jos tilanne pahentuu Suomen ja Venäjän välillä.. Ajatuksia?

18

350

1Äänestä

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Venäläiset Suomessa muodostavat kyllä tällä hetkellä merkittävän riskin Suomen turvallisuudelle! Ensinnäkin todella suuri osa on Putin-mielisiä, ja varmasti käytettävissä Suomen vastaiseen propagandasotaan.

   Toisekseen Venäjän doktriini on suojella kansalaisiaan ulkomailla, ja siten suuri venäläisten määrä lisää aseellisen yhteenoton todennäköisyyttä. Tässä maailmantilanteessa, pitäisi tehdä aika kovia ratkaisuja, ja passittaa kaikki venäjän passilliset takaisin Venäjälle, ja perua Suomen kansalaisuus. Ei varmasti reilua, paljon hyviä tyyppejäkin joutuu lähtemään, mutta aina ei voi olla reilu, jos ajatellaan isompaa, yhteistä hyvää Suomalaisten kannalta!

   • Anonyymi

    Paljon on myös niitä venäläisiä jotka ovat saaneet kaksoiskansalaisuuden ja eläneet kymmeniä vuosia Suomen tukien varassa. Lisäansioita ovat tehneet bisneksellä venäjän tuomisilla.
    Silti näistä suuri osa on venäjämielisiä. Kaksoiskansalaisuus pitäisi poistaa joka haluaa Suomen passin silloin on suomalainen. Jos haluaa Venäjän kansalaisuuden se heille suotakoon ja mieluimmin voisivat muuttaa sinne omaan maahansa.


  • Anonyymi

   Suomessa vuosikymmeniä asuneetkin venäläiset uskovat että Ukrainan sota on oikeutettu koska Ukrainan natsit tekevät kansanmurhaa venäläisiä kohtaan, propaganda on uponnut heihin todella tiukkaan. Vaarallista porukkaa.

   • Anonyymi

    Sen ymmärrän jos Venäjällä media suoltaa vaan valtionsallimia pääasiassa valheita. Sitä en ymmärrä Suomessa on vapaa media ja tietoa voi hankkia maailmanlaajuisesti. Silti ollaan putinmielisiä. Todella vaarallista porukkaa.


  • Anonyymi

   Pitäisi suomalaistenkin alkaa tekemään töitä, silloin ei tarvittais venäläisiä, eikä virolaisiakaan. Jos sitä sängyssä loikoillaan ja syletään kattoon sillä ei Suomi nouse vaikka kuinka haukuttais hallitusta.

  • Anonyymi

   Olisi karmea skenaario kun Venäläinen lääkäri tekisi tahalleen vakavanhoitovirheen esim pelastushenkilölle/sotilaalle/poliisille /sairaanhoitajalle jne. toivottavasti lääkärinvala menee aatteista ohi

   • Anonyymi

    Kaikilla korkeakoulutetuilla venäläisillä on sotilaskoulutus.

    Jokainen kaksoiskansalainen vannoo uskollisuutta venäjälle tai itkee ja vannoo.

    Jokainen kaksoiskansalainen, poikkeusolojen aikana, tekee ja toimii venäjän käskyttämällä tavalla.

    Jokainen venäjän kaksoiskansalainen, normaali olojen aikana, tekee ja toimii venäjän käskyttämällä tavalla, mm toimittamalla reaaliaikaista tietoa kansalaisryhmistä, mielipiteistä, polarisaatioista yhteiskunnassa jne, tutustumalla, seurustelemalla, lainaamalla rahaa, tuleville mahdollisille yhteiskunnallisille vaikuttajille tai vaikuttajille, virkamiehille jne. Yleensäkin jokainen kaksoiskansalainen hakeutuu käskettäessä niiden tietojen lähteille, mikä venäjää kiinnostaa , esim terveydenhuollon poikkeusolojen johtaminen, kapasiteetti, osaaminen ja yleinen mielipide, tukeutuminen ulkopuoliseen apuun jne.


  • Anonyymi

   Huolehi omista töistäs, ei ne ois täällä ellei ne tykkäis olla

   • Anonyymi

    Venäläisten kohdalla kyse onkin siitä millaisia vaikutuksia he ovat lapsuudessaan saaneet kasvuympäristössään. Se on joka ainoa päivä nähtävissä Venäjällä nykyisten venäläisten kyvyssä käsitellä asioita ja myös siinä kuinka he suhtautuvat muihin yhteisöihin.
    Venäläistä vaivaa pelko ja heidän tapansa käsitellä pelkoa ei kerro suoraan mitä he itse ovat läpi elämänsä pelänneet.
    Jos on kasvanut yhteiskunnassa jossa väkivalta on arkipäiväistä ja sitä tulee joka suunnalta , niin se on normaalia siinä yhteisössä.

    Tämän vuoksi venäläisiä ei pitäisi ottaa Suomessa sellaisiin tehtäviin jossa he joutuvat toimimaan väkivaltaa kokeneiden ihmisten parhaaksi.


   • Anonyymi

    No joo, "mutkat suoriksi". Kukapa ei haluaisi Suomessa asua kun täällä on huippu oltavat. Mutta nyt keskustellaan ulkomaanlaisista ja heidän suhtautumisesta kotimaan tapahtumiin ja mihin päin he kumartavat esim sotatilassa.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    No joo, "mutkat suoriksi". Kukapa ei haluaisi Suomessa asua kun täällä on huippu oltavat. Mutta nyt keskustellaan ulkomaanlaisista ja heidän suhtautumisesta kotimaan tapahtumiin ja mihin päin he kumartavat esim sotatilassa.

    Mikä saa Putin myönteiset muuttamaan Venäjältä Suomeen ?
    Eikö Putin myönteisyys ole palkitsevaa Venäjällä ?
    Suomessa Putin myönteisyydellä pärjää jopa eduskunnassa ja hallituksessa, eikä siitä ole ollut viimeisen 5 presidentin kansansuosiolle negatiivistä vaikutusta.


  • Anonyymi

   Ei kai tässä nyt sentään aleta estää ihmisiltä työn tekoa? Jotain rajaa nyt pelonlietsontaan. Eiköhän suomessa asuva venäläinen hoida hommansa ihan siinä kuin muutkin. Tietysti jos joku iso sotilaspamppu pelkää olevansa kohde, niin senkun menee yksityiselle sen väriselle ja maalaiselle lääkärille kuin huvittaa.

   • Anonyymi

    Suomessa eletään suomalaisen kulttuuriperimän mukaan ja Venäjä on nyt toiminut suomalaisten kannalta katsottuna tuomittavasti. Suomalaiset eivät kaipaa suojelua Venäjältä, jos venäläisestä tuntuu että suomalaisuus uhkaa ja länsimaalaisuus uhkaa yhtä paljon kuin putinmielisiä on eilisen voitonpäiväpuheen perusteella uhannut, niin tiedätte mistä turvanne löytyy. Tänne sitä turvaa ei tarvitse valheellisilla verukkeilla tuoda.


  • Anonyymi

   Kuten huomaatte miten syvälle yhteiskuntaan on päässy, päästetty näitä "KGB" henkilöitä. Suomessa on oikei oma puolueita näitten asiaa edistämässä, suojelemassa ( Suomesta Demokratia Pois, Vehreempää aidan tuolla puolen ja Vasikat ). Ukrainassa tämän luontoiset henkilöt otettiin ensimmäiseksi kiinni, ryhmät muodostui eri ammatti alojen henkilöistä. Oikeissa oikeusvaltioissa näitä kutsutaan vieraan vallan agenteiksi. Varkain on rakennettu etappi, turva- piilopaikkoja, jopa virkoihin, Pm, Pres. Aika on tullut puhdistaa slobot yhteiskunnasta.

   • Anonyymi

    Milloin Suomessa lakataan ryssien myötäily ?

    Seurasin juuri YLE 1 uutistoimittajaa jota kiinnosti Venäjän pyrkimykset Ukrainassa ja onko sodalle kummallakaan oikeutusta.

    On aika pöyristyttävää seurata kuinka YLE mediaa ei kiinnosta Ukraina pyrkimys puolustussodassa Venäjää vastaan. Sodassa jonka Venäjä on aloittanut loukkaamalla Ukrainan itsenäisyyttä ja valtaamalla itsenäisen valtion maa alueita pyrkimyksenä katkaista Ukrainalta yhteys Merelle.

    Yksi mistä ei haluta tai älytä keskustella on venäjän pyrkimys keskittää satamiaan, laivastoaan , sukellusveneitään ja tietenkin ydinasearsenaaliaan alueille joita se nyt vapauttaa natseilta. Kansan johto on yhtä sairasta kuin itse Venäjän kansa.


  • Anonyymi
  • Anonyymi

   Mononkuva hanuriin ja rajan taakse ja suomalaiset töihin oikeella palkalla.

  • Anonyymi

   Ja näitten palkkaajat myös. Suorastaan epä isänmaallista väkeä.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Venäjän sotilaiden raiskaama 1 vuotias poika kuoli vammoihinsa

   https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/fac86480-df24-41b8-be6c-6ab6ff6476e4 Järkyttävää tämä jatkuva raiskaaminen. patriarkka Kirilin mielestä p
   Maailman menoa
   369
   3890
  2. Lasta odottava Johanna Harlin hehkuu Cannesin juhlissa - Some ylistää: "Maailman kaunein mama"

   Oi, mitkä kuvat suoraan Ranskan Rivieralta. Onnea loppuodotukseen, Johanna ja Renny Harlin! Oletko muuten katsonut The Harlins -realityä? Mielipiteit
   Kotimaiset julkkisjuorut
   66
   3161
  3. Martina taitaa olla Hangossa

   Mitäköhän siellä tapahtuu…
   Kotimaiset julkkisjuorut
   103
   1738
  4. Meidän Hanko

   Siis toi ämmä. Mitähän Stefu maksoi (ehkä ponin), että astuu tiluksilleen kuittailemaan Sohville. Nyt on pappa siinä kunnossa, että kannattanee olla h
   Kotimaiset julkkisjuorut
   117
   1502
  5. 68
   1314
  6. Sano mies jotain mistä tietäisin että tykkäät

   Olen itse kirjoittanut tosi tunnisteellisesti, tiedät mun naisen olevan täällä, jos olet hän. Ihan siksi että uskallan paremmin irl, jos tiedän että t
   Ikävä
   135
   1265
  7. Onko Suomi huonompi kotimaa kuin Venäjä?

   Täällä kirjoittelee muutama ihminen Suomesta siihen sävyyn, että kysymys on pakko esittää. Jos siis vertailet toisiinsa näitä kahta maata, onko Venä
   Maailman menoa
   446
   882
  8. Kaikkeuden kauniimmat simmut

   Olet timanttia ja ja. Ikävä on.
   Ikävä
   24
   785
  9. Suomen kuherruskuukausi Ukrainan kanssa on ohi. Väitän, että suomalaisia on harhautettu.

   Aivan ensimmäiseksi haluan sanoa, että jokaisella on oikeus mielipiteeseen. Voi myös olla sitä mieltä, että saa haluta Suomen liittymistä Natoon. Enne
   Maailman menoa
   227
   772
  10. Uskotko nainen vielä ihmeisiin

   Sinun täytyy vain uskoa ja luottaa💕
   Ikävä
   81
   755
  Aihe