Mihen lapset ei tule onnittelemaan minua

Anonyymi

vaikka olen heidän äitipuoelnsa. Tuleeko muiden. Hävettää heidän puolestaan, kun eivät ymmärrä että minäkin haluan kortteja, kukkia ja lahjoja.
Mieskäne i muita minua mitenkään, vaikka uurastan uuvuksiin hänenlastensa tähden.
Harvoin onneksi ovat kun en jaksa hoitaa enää pieniä, mutta nyt kun on juhlapäivä, niin olisi kiva kun tulisivat juhlimaan minua.
On kurja olla äitipuoli kun jää aina kakkoseksi, ja kurjaa kun ei kukaan muista. Omat tietysti mutta ne ovat jo aikuisia.
Miehen lapet ovat muutenkin hankalia ja eksänsä myös, ilmeisesti ei anna tulla tänne, kun pelkää jotain. Olen lasten huoltaja siinä missä muutkin, joten mulle kuuluu myös juhlinta ja lahjat. Mitä teen>? Menkö lasten oiseen kotiin juhimaan kun en tykkää että eksä tulisi tänne kyttää, Minä voisin mennä sinne kakulle niin ei tarvi sen eukon sitten raahata itseään tänne oven taakse, sisälle ei ole asiaa.

13

291

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Minä aina hiukan kavahdan äitipuoli ja isäpuoli!!!!. Mitä pitää alkaa uhrautuu jos ei toimi????

  • Anonyymi

   Ei kellään laspella ole puokikkaita äitejä. On vaan yksi isä ja yksi äiti.

   Nämä perheenrikkojat ovat keksineet itselleen paremman sanan kuin isän suttura, jotta peittelevät sitä häpeetä ja tekoa minkä ovat perheen rikkoessa tehhneet.

   Kukaan normaali isä ei vie sutturoita näytille lastensa kotiin ja eksänlle, sellainen joka niin tekee ei ole ansainnut isä sanaa. Jos suttura on pakottanut miehen pois perheensä luota, on se hyvin halveksittavaa ja huonoa käytöstä ja etovaa ja mielenvikaisuutta. Että khetaav at, ja kyllähän ne kehtaa kun itsellä ei ole mitään menetettävää.

   Kuin moni nainen ja lapsi kärsii siitä että elämä on pirstaleina ja sutturat vaan nauravat ja ovat iloisia kun perhe on hajonnut, ja isä pakotettu hylkäämään lapset. Ja kyllä se mieskin siitä kräsii, mitä on tehn yt uskonut sutturaa ja hylännyt lapset joita ei enää ikä saa nähdä. Sutturat senkun porskuttavat ja elävt miehen rahoilla.

  • Anonyymi

   Niin ja sit ihmetellään kun lapset on niin levottomia. Kun niitä raijataan viikko sinne ja viikko tänne on sisarpuolta ja isäpuplta äitipuolta mummoo ja ukkii...... en halua olla ilkee mutta tämänpäivän jutut???? Kyllä ero on vaan joskus pakko! Mut silti hiukan mietin ja se uusi kumppani on heti oventakana . Anteeksi vaan mielipiteeni.

   • Anonyymi

    Yhden ja saman älypään kirjoituksia kaikki, on ehkä kännissä ja katkera , kun on jäänyt yksin.


  • Anonyymi

   Tei ja aatelin tehdä kakun, itselleni tottakai.. mutta mitä kirjoita siihen, aattelin kirjottaa että rakkaalle äidille, mutta kun meihen lapset ovat onnittelemasa ja juhlimassa toki mua iloisesti, niin pitäs kirjottaa rakkaalle uudelle äitille, mutta se palvele sitten kaikkia lapsia.
   Jos kirjoitan vaan rakas äiti, niin saa tyytyä miehe lapetkin puhuttelemaan mua äidiksi, sehän oikeesti olen kun kasvatan heitä ja opetan normaaleiksi.
   Olen iloinen että juhlivat mua ja saan heiltä kortin ja haleja ja lahjat, vaikken oikeesti ole mutta käytännössä kyllä. Toivottavasti ei syö koko kakkua, ovat aika ahmatteja, voi olla että joudun tekeen uuden kakun jos miehen lapset käy riehumaan tänä päivänä kun juhlivat mua.
   Jännää juhlia ekaa äitienpäivää miehen lasten kanssa, olen vuoden ollut äiti niille ja nyt jänskättää mitä he antavat mulle lahjaksi.
   Sanoivat ettei tule mutta meis oli tiukkana että pakko tulla juhlimaan uuttaäitiä ja antamaan korit ja lahjat.

  • Anonyymi

   Olkaa iloisia jos edes joku muistaa,olen huono äiti kaiketi ollut,en saanut korttia tai viestiäkään...sentään muilta sain onnittelut,en omalta lapseltani,,koska olen niin huono että joutas kuolla ....

   • Anonyymi

    Lapsilla on vaan yksi oikea äiti se ken synnytti ne. Kunniaa ei tartte ootelljos lpset ovat omaan äitiinsä yhteydessä,sinä äitipuoli,olet tehnyt valintasi ja vastuusi, jos oiikealla äidillä on ongelmia niin ei äitipuolkista tee enempää,oma äiti on lapsille se oikea ja rakkain.


   • Anonyymi
    UUSI
    Anonyymi kirjoitti:

    Lapsilla on vaan yksi oikea äiti se ken synnytti ne. Kunniaa ei tartte ootelljos lpset ovat omaan äitiinsä yhteydessä,sinä äitipuoli,olet tehnyt valintasi ja vastuusi, jos oiikealla äidillä on ongelmia niin ei äitipuolkista tee enempää,oma äiti on lapsille se oikea ja rakkain.

    😂🤣😂🤣


  • Anonyymi

   Ette ruusujen saajat ole sen enempää kuin oikeat äiditkään ,,,olette huomio akkoja kehumassa ja oletatte olevanne parempiakin jollain tavoin...kakkua saa etä äitikin.

   • Anonyymi

    MIKÄ IHME KESKUSTELU? EI OLE OLEMASSA UUSIO ÄITEJÄ, EI OLE OLEMASSA KUIN YKSI ÄITI? EI KUKAAN OSTELE RUUSUJA TAI ONNITTELE KOKO NAISKUNTAA JOSSAIN KYLÄSSÄ TAI KAUPUNGISSA. EI KUKAA OLE KENENKÄÄN ÄITI JOS EI OLE OMA LAPSI.

    Ihan hullua taas sutturoilta, että äitiejä voisi olla vaikka 200!!! Ei ole kuin se yksi. Et sinä ole kuin omein lapsien äiti ja he ostavat sulle ruusut ja timantit, kellään muulla ei ole tarvetta onnitella kaikkia naisia ketä ulkona näkee.

    HEHEEEE... ON TAAS PERHEENRIKKOJANÄÄDILLÄ JUTUT!!! Mulla on omat lapset en ole kenenkään naapurin talon tai kyllän lasten äiti, en odota heitlä äitienpäivänä mitään. Omat lapset ja terve järki, jota naikkosilla ei ole.


  • Anonyymi

   Mitä sitä ihmettelet .Ei minunkaan lapset tule oniteleman minua äitien päivänä.ja olen heidän ÄITI!Uraputkessa elävät ja takovat rahaa elintasoonsa.Raha se ratkaisee kaikessa.Sitten on insta ja F.B päivtykset heillä .Niin Ei aikaa.Mutta jos sinun tapaus lapsilla on ÄITI. Niin ei sinun kulukan oniteluja saada.Olet aina se kakonen ,pakolinen kuvio sinä elämässä.

  • Anonyymi

   Mihen ne tenavat sitte tulee, kysy siltä mieskäneltä” osoite.
   ” menkö oiseen juhliin kakkua syömään , heh heh.

  • Anonyymi

   Karin lapset ei halua onnitella "isäänsä", koska he häpeävät biol isäänsä ja heillä uusi isä, joka kelpo miehenmallo ja oiva rakastajanakin. Hänellä on suuren suuri meisseli.

  Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Onko sinulla nainen sen miehen kanssa ihan älytön juttu?

   Vai mitä se tämä kaikki teidän pelinne täällä oikein on? Jospa se on vain sellaista kevyttä ja ohimenevää ihastumista..? Taitaa olla. Niin minä nyt vä
   Ikävä
   135
   2165
  2. Oho! Susanna Laine Puoli seiskassa: "Kuinka outoo..." - Anniina Valtoselta suloinen viesti

   Herttaista meininkiä Susanna ja Anniina! Kunnon naisenergiaa ja toisen tsemppaamista! Susanna Laine on juontaja ja näyttelijä, joka juonsi Puoli seit
   Kotimaiset julkkisjuorut
   10
   1582
  3. Uskallatko laittaa tuntomerkkejä

   Samaan kommenttiin sekä itsestäsi, että kaivatustasi?
   Ikävä
   57
   1062
  4. Lopullinen varmistus. Suomi ja Ruotsi eivät liity Natoon

   Suomen ja Ruotsin liittyminen Natoon on estetty Erdoganin toimesta: https://www.is.fi/politiikka/art-2000008826412.html Tämä on pieni askel Erdogani
   Maailman menoa
   364
   972
  5. Taidat mies olla sellainen

   että minne menetkin,saat naiset ihastumaan itseesi.....vähän luulen,että useampi nainen on jäänyt kiinni sinuun....olet lempeä ja itsevarma,hymyilet j
   Ikävä
   34
   862
  6. Karmeita juttuja tapahtuu

   Pyöräilijä kuoli törmättyään betoni­porsaaseen alikulku­tunnelissa Kankaanpäässä – Tunneli oli pimeä, koska edellis­yönä oli alkanut ”kesä­sammutus”.
   Kankaanpää
   32
   858
  7. 188 - 8 oli Natoäänestyksen tulos eduskunnassa

   Nytkö sitten pulinat pois, kun on kansan(edustajat) puhuneet. Poissa oli 3 kansanedustajaa.
   Maailman menoa
   416
   839
  8. Rantis vähän pyöristynyt?

   Nikosta nyt tänään julkaistut kuvat näyttävät hänen olevan varsin hyvävointisen näköinen. Syyttäjähän ei vaadi hänelle lisää vankeutta tästä toisen s
   Kotimaiset julkkisjuorut
   72
   815
  9. Miksi syntymättömien lasten oikeutta elämään puolustavat saamme kurat niskaamme?

   😏 Eikö yhteiskunnan tule puolustaa sen heikoimpia ja seuraavaa sukupolvea joka tilanteessa?
   Luterilaisuus
   477
   814
  10. Älä luovuta vielä

   jos vaan tykkäät. Otan yhteyttä jossain vaiheessa (mieheen), jos tää ei muuten onnistu.
   Ikävä
   51
   702
  Aihe