Putinin teatteriesitys

Anonyymi

Kun Putin pääsi Jeltsinin jälkeen valtaan, hän näytteli hyvää miestä. Hän mutrusteli naamaansa ja naureskeli presidentti Haloselle Karjalasta kysyttäessä. Se kaikki oli Putinin teatteria. Pian kuitenkin Venäjän sanavapauteen puututtiin. Se ryöstettiin kansalta.
Teatterin tarkoitus oli rakentaa Putinille vahvavalta-asema. Edessä päin hän näytteli hyvää, mutta salaisesti suunnitteli sotaa. Koska rakenteet olivat kesken, niin hän sopi Medvedevin kanssa tämän tulemisesta Venäjän väliaikaiseksi presidentiksi.
Pääministelinä Putinilla oli aikaa rakentaa omaa imperumia. Kun Medvedev kausi oli presidenttinä ohi, niin Putinilla oli imperiumi valmis. Sen jälkeen Medvedev päätyi pääministeriksi, jossa toimi hetken aikaa. Putin vaihtoi pääministeriä. Medvedevistä tuli pääministeriäkin tärkeämpi turvallisuusneuvoston varapuheenjohtaja. Vastustajansa Putin tapatti tai vangitutti.
Putinin löysi liittolaisia. Näistä ehkä kuuluisin oli Žirinovski, joka tankkasi Putinin päähän lisää Neuvostoliiton imperumin palutusta ja jopa laajennusta. Putin odotti tilaisuutta napata valtioita itselleen. Pian näin kävi. Ukrainassa oli vallassa Janukovits. Kansa oli erittän tyytymätön Janukovitsiin ja tämän veljeilyyn Venäjän kanssa. Nyt Putin huomasi tilaisuutunsa tulleen.
Hän keksi hyökätä Ukrainaan. Janukovitsin alas ajama Ukrainan armeija oli vielä silloin hyvin heikko. Venäjä ujutti salaa joukkojaan Ukrainaan väittäen heitä separatisteiksi. Lisäksi Venäjä solutti Krimille venäläisiä, jotta saataisi väärä kuva todellisuudesta.
Aluksi Putin kielsi osallistuneensa Krimin kaappaamiseen. Lopulta Putin myönsi totuuden. Ukraina heräsi taisteliin, mutta Krimi liitettiin pakolla Venäjään.
Tähän hetkeen.
Usein kerrotaan satuja siitä, että jos Ukraina ei olisi halunnut mennä Natoon, Venäjä ei olisi hyökännyt. Sellainen on täysin huuhaata. Putin kuvitteli, että Ukraina olisi helppo kohde, mutta toisin kävi. Ukrainalaisten urhea vastarinta yllätti Putinin. Putin on sitonut olegargit niin hyvin, että heidän on lähes mahdotonta vastustaa Putinia. Ehkä Putin pääsee kuollessaa Leninin mauseleumiin Leninin viereen. Tai sitten Putin saa oman mauseleuminsa.
Yksi asia on varmaa. Voitonpäivä on Venäjälle tappion päivä. Kansaa ei voi hiljentää. Jossain Venäjän sisällä kytee kapina. On vain ajan kysymys, milloin se syttyy liekkeihin.

1

92

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Putin haluaa jatkaa Stalinin toimia..

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Neljä viidestä on valmis luopumaan venäläisestä energiasta

   hinnannoususta huolimatta. Suomalaiset vastustavat tiukasti putinismia. https://yle.fi/uutiset/3-12446857
   Maailman menoa
   142
   2521
  2. Sale on loistava presidentti

   Tulipa joskus kirjoitettua, että natojäsenyys tulee saada aikaa "Salen" aikana ja nyt se alkaa realisoitua " natoon jo huomenna" - teeman on hyväksyny
   Maailman menoa
   218
   1949
  3. Kunpa voisin

   Edes lähettää viestiä sulle. Olet ajatuksissa sen verran paljon.
   Ikävä
   46
   1048
  4. Onko sinulla nainen sen miehen kanssa ihan älytön juttu?

   Vai mitä se tämä kaikki teidän pelinne täällä oikein on? Jospa se on vain sellaista kevyttä ja ohimenevää ihastumista..? Taitaa olla. Niin minä nyt vä
   Ikävä
   93
   1035
  5. Ano Turtiainen: Suomi olisi voinut olla Pohjolan Sveitsi

   Mitä kenelläkään voisi olla tällaista mielikuvaa vastaan?
   Maailman menoa
   348
   976
  6. Toimintasi on vainoamista

   Luulisi aikuisen ihmisen jo ymmärtävän..
   Tunteet
   113
   918
  7. Eihän tää jää tähän mies?

   En ainakaan sitä haluaisi ✨
   Ikävä
   52
   711
  8. Eikö me nyt vaan

   Voitas.....kumpikin unohtaa toisemme ?
   Ikävä
   48
   704
  9. Miksi sä oot noin kylmä?

   Mitä tein väärin?
   Ikävä
   36
   676
  Aihe