No mutta hyvää huomenta rakkaat juntit, siis sitten kun heräätte siellä junttilassa.
Minun oma henkilökohtainen kokemukseen perustuva mielipiteeni, johon kukaan, ei edes ammattikokit ota kantaa, on kyse sitten mistä lihasta tahansa jo härän sisäfileepihvitä lähtien, että lihan omat nesteet on tärkeämpi kuin vedestä höyryllä tuotettu kosteus.
Lihan pinnan voi sulkea jolloin lihan oma kosteus pysyy lihassa ja keinoja on monia simppelein ollen grilli ja myös kokin "toho" eli pieni kaasukäyttöinen "liekinheitin".
Lämpötilan suhteen asetun mainittujen kokkien mainitsemien lämpötilojen väliin, ehkä sellainen 80 astetta on hyvä.
Kokeilla muuten on veitset joiden teroituskulma on mikä, jos kyseessä laatuveitset kuten minulla?
Olen saanut palautetta hunajan käytöstä mutta samalla massamanimies bablaa, että täytyy harjoitella, että osaa.
Minä olen harjoitellut ja minä osaan mm. käyttää hunajaa, sekä ei tule pelätä kokeilla jotain omaa.
Olkaa hyvä, kyseisessä linkissä on ohjeet todella moneen ruokalajiin, ei ainoastaan wokkiin.
https://hunaja.fi/reseptit/liha/hunajainen-lihawokki/
Kymppi tehköön kaslerinsa miten lystää ja missä lämpötilassa tahtoo, ei se minua häiritse, mutta jos tahtoo valmistaa noin alhaisessa lämpötilassa, höyryn seassa ja grillata pinta vasta jälkikäteen, niin ok vaikka voisi sen grillata ennen höyttämistäkin samalla vaivalla.
Minä en tuossakaan tilanteessa käärisi lihaa folioon, mikä merkitys?
Sen sijaan laittaisin lihan kannelliseen vedessä liottamaani saviastiaan.
Kukin siis taaplaa tyylillään, sorry jos minun tapani ei sovi junturalle, minä syön omani ja sinä omasi.
Tyhjäpään ajatuksia pirriä tiristäessä.
9
51
Vastaukset
- Anonyymi
Nyt osui hyvin.
- Anonyymi
Vaan numerosensein ikiomassa ohjeessa hunaja ruiskutetaan lihan sisään, jonka jälkeen koko möykky poltetaan pinnasta kaasuliekillä mustaksi.
Et ilmeisesti ole koskaan tehnyt rosvopaistia, tai edes joulukinkkua? Rosvopaisti kääritään voipaperiin, märkiin sanomalehtiin sekä folioon. Se siis saa kypsyä omissa mehuissaan ja rasvoissaan, jolloin maku säilyy eikä pala ja haihdu pois.
Kyse on eri ruokalajista, kun tehdään pitkään kypsyttämällä liha mureaksi, kuin muilla menetelmillä. Kun tehdään rosvopaisti uunissa, siinä ei ole muita variaatioita. Takuuvarma keino, koska uuni on tasalämpöinen.
Se vesiastia ei suinkaan muuta uunia höyryuuniksi alle sadan asteen lämmöissä, vaan lisää hieman ilmankosteutta siellä ja auttaa lihaa säilyttämään rasvan. En omista höyryuunia.
Tällaista tulee kuudessa tunnissa kahden kilon kasslerista https://ibb.co/6gSMNMQ Viimeiset siivut meni juuri tuulensuojaan. Kuorrutus on mausteseos chilistä, pippurista ja suolasta.
T 2010 - Anonyymi
Tämän viikon perjantaina 13. päivä on lopultakin se numerosensein satokauden juhla, kuninkaallinen kyntöseremonia.
Kaikki valtion sektorit ovat kiinni tänä päivänä. Bangkokissa munkit siunaavat tulevan vuoden sadot kuninkaallisessa palatsissa ja valkoisten puhveleiden kulkueita tullaan näkemään.
https://www.youtube.com/watch?v=frqy_MClMDY
T 2010
PS: Ei ole sama juhla kuin senseillä pilkkikauden päätösjuhla Kallaveellä.- Anonyymi
2010 elämä on numerosensei siellä, numerosensei täällä, numerosensei siellä ja täällä.
- Anonyymi
Tota... jos nyt ihan tarkkoja ollaan, niin tuossa videolla ei valkoisia puhveleita näkynyt.
- Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
Tota... jos nyt ihan tarkkoja ollaan, niin tuossa videolla ei valkoisia puhveleita näkynyt.
Videon alussa on vai onko härkiä, en tiedä, mutta jos olet joskus ollut kyntöseremonian aikaan Thaimaassa, niin silloin valkoiset puhvelit on mukana seremonioissa niin hua hinissa, Pattayalla kuin Chiang Maissakin. Olen nähnyt noita seremonioita usealla paikkakunnalla potkin Thaimaata. Kiinalaiskortteleissakin on elämää niihin aikoihin, kadut suljettu autoilla kulkueiden ajaksi, katuruokaa tarjolla ja rekvisiittaa.
- Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
Videon alussa on vai onko härkiä, en tiedä, mutta jos olet joskus ollut kyntöseremonian aikaan Thaimaassa, niin silloin valkoiset puhvelit on mukana seremonioissa niin hua hinissa, Pattayalla kuin Chiang Maissakin. Olen nähnyt noita seremonioita usealla paikkakunnalla potkin Thaimaata. Kiinalaiskortteleissakin on elämää niihin aikoihin, kadut suljettu autoilla kulkueiden ajaksi, katuruokaa tarjolla ja rekvisiittaa.
Videon alussa on härkiä
Oletko koskaan nähnyt vesipuhvelitaisteluja?
Oletko koskaan ratsastanut valkoisella vesipuhvelilla?
Minä en ole koskaan syönyt vesipuhvelia.
- Anonyymi
Kun jäykistynyttä lihaa työnnetään toisen lihan sisään niin sopiva lämpötila on 37 C
- Anonyymi
Yhä edelleenkin
PATTAYA ON PARATIISI
Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
Elämä valuu ohi ilman merkitystä
Olen 5-kymppinen korkeasti koulutettu hyvässä ja vaativassa työssä oleva mies. Erosin pitkästä parisuhteesta pari vuotta3004721Martina julkaisi romanttisia kuvia kihlajaisista
Ihana pari. Paljon onnea ja rakkautta heille 💞2741450Ilo, joka nousee silmiisi saakka
kun katseemme kohtaavat. Olet energinen, aito, ihana. Välillä tuijotat suoraan silmiini - enkä hämmenny, katson takaisin661396eerikäinen novassa sanoi ei kukaan enää aja manuaalivaihteilla
meillä on 3 autoa talissa ja kaikissa manuaalilaatikot, on meillä vielä tämmöiset vaikka toisin puhutaan.1131208Gekkosessa hyvä juttu Sofian Dubai "töistä"
"Vielä tammikuussa Belórf lupaili aloittavansa jälleen verkkovalmennukset, mutta tämä projekti näyttää kuihtuneen kaikes1041205- 841136
En oikeasti
Tiennyt että sinulla on ollut vaikeuksia ja huonoja aikoja. Olen oikeasti pahoillani, ja olisin myös toiminut eritavoin1321128Jokaisella on omat syntinsä
Minä olisin niin mielelläni sinun. Ehkä joskus viittasitkin siihen. Olet nainen ajatuksissani jatkuvasti ja taidat tietä591056- 172908
Palsta sekosi lopullisesti?
Taidan mennä päikkäreille. Oliko hän nyt muka oikeasti äsken täällä ja kirjoitti, että täytyy unohtaa? Todistakaa se. Ki15871