Tulikivelle Inderesiltä lisää -suositus.

Anonyymi

Inderes nosti tänään Tulikiven lisää -suositukseen.

31

932

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Inderesin Youtube -kanavalle ilmestyi juuri Tulikivi -video ja suositus oli "lisää"

    • Anonyymi

      Inderesin laaja raportti 8.4.2022 kertoi 0,475 euron arvoisesta Tulikiven osakkeesta:
      "Tuotto-odotus on selvästi odotuksiamme parempi, jos taloudelliset tavoitteet saavutetaan Ennusteemme ovat melko selvästi Tulikiven omien taloudellisten tavoitteiden alapuolella, mikä rajaa määrittämäämme tuotto-odotusta. Jos Tulikivi saavuttaisi 5 %:n liikevaihdon kasvutavoitteensa ja 12 %:n liikevoittomarginaalitavoitteensa, tekisi yhtiö 41 MEUR liikevaihtoa ja 5 MEUR liikevoittoa vuonna 2025 (Inderesin ennuste: 36 MEUR & 3,4 MEUR). Tässä skenaariossa yhtiö saisi myös tasettaan tervehdytettyä ja luultavasti markkinan luottamuksen palautettua, mikä nostaisi hyväksyttäviä arvostuskertoimia. Tässä skenaariossa yhtiön osakekohtainen tulos voisi olla 0,065 euroa, mikä 15x tuloskertoimella tarkoittaisi 0,98 euron osakekohtaista arvoa, tai 18 %:n annualisoitua kurssinoususta syntyvää tuottoa. Tämän lisäksi sijoittaja saisi jaetut osingot ja Nordic Talcin potentiaalin."

      9.5.2022 Inderes nosti Tulikivi -ennusteitaan ja antoi "lisää" -suosituksen, joten hyvältä vaikuttaa. Eiköhän tässä tavoitehintakin nouse yli euron.

    • Anonyymi

      onko tulikivi yhtiö ajatellut että kannattaisi kehittää kauan palava polttoaine sinne uuniin tulipesään-vaikka jokin käsitelty halko tms.

      jos yksi halko palaa yksinään 2 tuntia niin sehän riittää

    • Anonyymi

      Inderes antaa Suomussalmen talkkiesiintymälle arvoksi vain 2,4 miljoonaa euroa, vaikka Inderesin laaja raportti kertoo "Ennusteissamme käytetyllä talkkirikasteen 230 euron hinnalla per tonni ja 40 %:n talkkipitoisuudella Suomussalmen todennettujen 12,3 miljoonan tonnin malmivarantojen arvo olisi 1,1 mrd. euroa."

    • Anonyymi

      Honkarakenne antoi eilen posarin. Seuraavaksi on Tulikiven vuoro.

    • Anonyymi

      Inderes nosti Tulikiven "lisää" -suositukseen ja antoi tavoitehinnaksi 0.50€. Tämä on mielenkiintoista, koska Inderesin työntekijät saavat ostaa vain sellaisia osakkeita, joita he suosittelevat lisäämään.

    • Anonyymi

      Eikös 1,1 miljardia euroa ole 1100 miljoonaa euroa?

    • Anonyymi

      Tätä ei löydy Tulikiven omistaman Nordic Talc Oy:n suomenkielisiltä sivuilta, vaan vain englanninkielisiltä sivuilta:

      "Nordic Talc pilot testing to be done at Outotec Research Center in Pori. The project is expected to completed within six months and is supported by EU funds."

      Saa nähdä, missä vaiheessa osakesijoittajat huomaavat tämän.

    • Anonyymi

      Viime kevätkesän Tulikiven alin osakekurssi oli 0,317 euroa 31.5.2021, eli tasan vuosi sitten. Siitä sitten kiivettiinkin 23.7.2021 mennessä 0,728 euroon, eli nousua 130 %:a alle kahdessa kuukaudessa. Tulikiven parhaat neljänneksethän ovat aina Q2-Q4, eli elämme mielenkiintoisia aikoja.

    • Anonyymi

      Tänään 1.6.2022 Tekniikka&Talous -lehdessä:
      "Tulisijojen kysyntä kiihtyy. Sähkön ja kaasun kiristynyt kansainvälinen markkinatilanne sekä huoli huoltovarmuudesta lisää tulisijojen kauppaa. Eurooppalaiset kuluttajat ovat ryhtyneet valmistautumaan tulevaan talveen hyvissä ajoin. Kysyntä markkinoilla, erityisesti Saksassa, on ollut poikkeuksellisen kovaa, sanoo Tulikiven toimitusjohtaja Heikki Vauhkonen. Saksassa kauppaa kiihdyttää myös päästöjen vähentämiseen tähtäävä viranomaisohjaus, jonka mukaan vanhat tulisijat tulee poistaa käytöstä tai uusia. Jo useita vuosia voimassa olleen ohjeistuksen seuraava määräaika on 31.12.2024, johon mennessä on uusittava ennen vuotta 2010 rakennetut tulisijat. Jos omakotitaloissa ei käytettäisi tulisijoja, sähkönkäyttö lisääntyisi talvikuukausien aikana yhdeksän prosenttia. Säästyneen sähkön määrää yhdistys vertaa yhden ydinreaktorin tuotantoon. Ajoittamalla tulisijan käyttöä voi tylsyttää pörssisähkön hintapiikkejä, Vauhkonen sanoo. Yhtiö on tämän vuoden aikana laajentanut tulisijoja asentavien ja huoltavien uunimestareiden verkostoa seitsemällä uudella yrittäjällä. Toukokuussa yhtiö käynnisti uuden uunimestareiden koulutusohjelman."

    • Anonyymi

      Tänään saatiin Sopranon (liikevaihto 11,0 m€/v, käyttökate 0,55 m€/v) lähes tyhjälle kuorelle hinta, mikä on 0,75 euron osakkeen hinnalla 14,0 m€.

      Vertailun vuoksi Tulikiven markkina-arvo on tänään vain 28,3 m€. Tulikiven liikevaihto on ollut edelliseltä 12 kuukaudelta 35,4 m€ ja käyttökate 5,3 m€.

    • Anonyymi

      2021 toukokuussa pörssisähkö 6,09 c/kWh, 2022 toukokuussa pörssisähkö 16,85 c/kWh. Nousua 177%. Ymmärrän, miksi Tulikiven takkaa menee kaupaksi.

    • Anonyymi

      Jøtul on pääomasijoittajan omistuksessa, eikä pörssissä, joten Jøtul voisi tulla pörssiin Tulikiven kautta.

      Wetterin käyttökate 2021 ei muuten ollut kuin 8 m€, mikä on vain hieman Tulikiveä suurempi.

    • Anonyymi

      Timon Listalla Tulikivi on sijalla 15 (nousuvara 24%). Samalla listalla Harvia on sijalla 101 (nousuvara -10%).

    • Anonyymi

      Tulikivi on se osake, jolla tehdään rahaa - pitkään seilannut 0,47 tuntumassa ja kun luvut rämähtää seuraavaksi tauluun, saattaa heikompaa hirvittäää kun sittenkään ei uskaltanut.
      Tämän hetkisiä lukuja katsellessa on suorastaan hullua olla ostamatta - samoin kuin tänään aamulla Tecnotreetä.

    • Anonyymi

      Esimerkiksi Harvian osavuosikatsauksesta voi lukea: "Harvian tavoitteena on nettovelan suhde oikaistuun käyttökatteeseen välillä 1,5x−2,5x."

      Tulikiven käyttökate, rullaava 12 kk:
      Q1/19 1,5 m€ ( 5,3 % liikevaihdosta)
      Q1/20 2,7 m€ ( 9,4 % liikevaihdosta)
      Q1/21 4,1 m€ ( 13,8 % liikevaihdosta)
      Q1/22 5,4 m€ ( 15,4 % liikevaihdosta)

      Tulikiven korolliset nettovelat (11,5 m€) suhteessa käyttökatteeseen (5,4 m€) mahtuu hyvinkin Harvian haarukkaan. Lisäksi Tulikiven käyttökate on ollut jo pitkään kasvussa, mikä parantaa tuota tunnuslukua entisestään. Bonuksena Tulikivellä on rahanarvoisena etuna 12,2m€ vahvistettuja tappioita, joista 8,2 miljoonasta eurosta ole kirjattu laskennallista verosaamista (ovat taseen ulkopuolella), joten Tulikiven en tarvitse maksaa voitoistaan veroa lähiaikoina.

    • Anonyymi

      11.11.2021 Nurminen kasvatti voittoaan 7,4 m€:n laskennallisella verosaamisella, joten tekeekö Tulikivi seuraavaksi vastaavasti 8,2 m€:n laskennallisen verosaamisen kanssa?

      Kun Nurminen Logistics kertoi ylöskirjaavansa laskennallisia verosaamisisia 7,4 m€ 11.11.2021, osakekurssi oli 1,40 €, mutta 12 pörssipäivää myöhemmin 2,85 €. Kummasti tällaiset ylöskirjaukset piristävät osakekurssia.

    • Anonyymi

      Yli 100 prosentin tilauskannan kasvu näkyy myös sinä, että MOL:in sivuilta näkee Tulikiven hakevan Suomussalmen verhouskivi -tehtaalle kahta kivityömiestä ja Juuan takkatehtaalle louhostyöntekijää sekä raskaskoneasentajaa. Tänä vuonna Tulikivellä on aloittanut seitsemän uutta uunimestariyrittäjää. Lisäksi viikko sitten Tulikivi ilmoitti aloittaneensa toukokuussa Uunimestareiden koulutuksen.

    • Anonyymi

      Tänäänkin Tulikiven osake laski 1,32%. Sen jälkeen kun Inderes aloitti Tulikiven seurannan, on osake laskenut jo lähes 10%.

    • Anonyymi

      En ole aikaisemmin huomannutkaan tuota Timon listaa. Timon lista on tehnyt 29.8.2006 alkaen 7,96 %/vuosi ylituottoa.

    • Anonyymi

      Tulikivi kertoi eilen sopimuksesta Saksaan. 1400 muuraria ja yli 200 miljoonaa liikevaihtoa kumppanilla.

    • Anonyymi

      Kyllä tuo perjantain Tulikivi -tiedote oli kova. Jo aikaisemmin Tulikivi vei Saksaan Karelia ja Pielinen -mallistojensa takkoja, mitä myydään erikoisliikkeissä. Nyt saatiin pää auki Saksaan myös Tulikiven Kermansavi -mallistolle, joka uudistettiin täysin 1.1.2022. Uudella Saksa -kumppanilla on 1400 takkamuurarin verkosto ja yli 200 mijoonaa liikevaihtoa.

    • Anonyymi

      Q1/2022 -raportista huomasin Tulikiven tilauskannan kasvaneen 102 prosenttia. Lupaa hyvää loppuvuotta.

    • Anonyymi

      Näyttää Kauppalehteen ilmestyneen tuore uutinen, missä Tulikivi mainittu positiiviseen sävyyn:
      "Poimimme Helsingin pörssistä kuusi osaketta, joita sijoittajan kannattaa seurata nyt – Käänteen kyytiin voi päästä hyvin erilaisissa yhtiöissä."

    • Anonyymi

      Kyllä jokaiseen omakotitaloon, joka kynnele kykenee, asennetaan näillä energian hinnoilla mm. Suomessa ja Saksassa varaava takka, Tulikivi kiittää.

    • Anonyymi

      Timon Lista:lta (löytyy netistä) parhaan tuottopotentiaalin firmat näyttää olevan Aspocomp ( 70%) ja Tulikivi ( 65%).

    • Anonyymi

      Tänään alkoi vuoden 2022 Asuntomessut (15.7.-14.8.2022) aurinkoisessa Naantalissa upealla Luonnonmaan saarella. 13 kohteessa on Tulikiven takkoja, kiukaita ja sisustuskiviä. Tulikiven kiuas on valittu kahdeksaan kohteeseen.

    • Anonyymi

      Luotteko jo tuon 16.7.2022 tulleen uutisen, misä Tulikiven toimitusjohtaja kertoo Tulikiven Keski-Euroopan myynnin kasvaneen 40%?

    • Anonyymi

      Tänään Indereskin nosti Timon Listan ykkösen (Aspocomp) tavoitehintaa 6,80€ -> 7,40€. Timon lista tiesi tämänkin aikaisemmin. Listalla kakkosena on Tulikivi.

      • Anonyymi

        ahaa


    • Anonyymi

      ahaa

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      23
      1495
    2. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      61
      1301
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      11
      1292
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      30
      1237
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      30
      1211
    6. Pelastakaa Lapset: Netti ei ole turvallinen paikka lapsille - Erätauko-tilaisuus to 25.4.2024

      Netti ei ole turvallinen paikka lapsille, mutta mitä asialle voi vanhempana tehdä? Torstaina 25.4.2024 keskustellaan ne
      Suomi24 Blogi ★
      14
      1116
    7. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      64
      1096
    8. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      8
      1086
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1074
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1052
    Aihe