Älä koskaan vanhene tai pelkää lääkäriä, tai todettua sairautta!

Anonyymi

Terve pelko ihmisessä on keino suojautua pahimmalta.

Minulle asia on samoin ja viestiä kantava. Kävin tänään viipalekuvauksessa jonka tulokset antavat enemmän tietoa röntgen sellaisista. Enää vain yksi päivä odotusta ja puhelimen kautta lääkäri kertoo jatkosta. Kyse on keuhkosyövästä, jonka toivon olevan vielä alkumetreillä.

Olen ollut 52 vuotta nikotinisti, osan ajasta pasifisti ja luontoihminen aina. Kiitos Suomeen syntymääni ja hyvän kotikasvatuksen. Ylämäkiä olen kiivennyt aina ja monen kukkulan harjanteelta olen tipahtanut ilman isompia remontteja.

Nyt vain on sellainen olotila, että tekisi auttaa montaa ihmistä työssään. Tekisin omat temppuni, mutta oma luonto ei anna periksi. Joudun odottamaan jo melko varmaksi tietämääni vastausta kuvauksista. Tuskinpa itsensä tappaminen olisi auttamista monen ihmisen työhön, joka toimi tänään sairaalassa. Nämä työtään tekevät hoitajat ja lääkärit ovat nähneet paljon elämässään, eikä heitä hetkauta meikäläisen poislähtö omin käsin.

Hieman on sellainen odottava olotila, joudun nöyrtymään. Kirjoittamisella yleensä puran pois kaiken pahan itsestäni, kuten monikin tekstejäni lukenut on sen huomannut.

Oli miten oli, mutta minua on alkanut kiinnostamaan ikäiseni "los putinos". Hänelläkään ei ole helppoa, mutta ei hänellä ole myöskään ajatteluun tarvittavaa elintä yläpäässä. Monella venäläisellä naisella on ajatteluelin alapäässä, ja siksi moni kainuulainen raavas mies on joutunut maksamaan ajattelevasta viivasta turhaan! Maailma on ihmeellinen, eli isosta maasta tarjotaan elimiä molemmista päistä!

Enää en kuvittele eläväni maassa jolloin en tiennyt Kuhmosta oikeastaan mitään. Nyt tiedän Kuhmosta enemmän kuin jokavuotinen turisti kesällä. Viimeiset ajat aion käyttää Kuhmossa, koska muu Suomi laittaa heti seinän pystyyn meikäläisen naaman nähtyään.

Leikki on leikkiä!

Kuhmossa on kuitenkin jotain sitä mitä en ole löytänyt Suomea aikoinaan kiertäessä. Ihmiset isolla II:llä! Ympäri Suomea on ihmisiä, mutta ihmiset eivät sinällään riitä, vaan suurin syy on kuhmolaisten oma suhtautuminen omaan elämäänsä. Täällä on hyvä elää juoruineen päivineen, ja tänne asumaan tullut näyttää itse sen olemisensa.

Olen jo kolme vuotta kirjoittanut "kirjaa", jota ei kukaan koskaan julkaise. Kirja on alkunimeltään "saatana, perkele, taas uusi tauti". Kuvaus minusta 68-vuotiaasta miehestä, joka kerää ammatikseen erilaisia tauteja ja polttaa tupakkaa, mutta ei ota nokkaan toisten arvosteluista. Ei tule niillä teksteillä olemaan menekkiä, joten ne jäävät perinnönjaon ulkopuolelle pilveen. "Pilvi" on tietokonekäytössä paikka jonne voi säilöä. Ei välttämättä yhtä luotettava kuin vanha maakellari jossa äitini aikoinaan säilöi itse tekemäänsä omenaviiniä.

Äidin naisystävät tuntien en kuusitoistavuotiaana välittänyt "akkojen kotkotuksista", vaan aloin suunnittelemaan suurta. Yksi kesäinen päivä rohkenin mennä maakellariin, koska äitini oli mennyt asioilleen Volvo 144 merkkisellä autolla. Kyseinen auto on minulla vieläkin kaitafilmillä ja myös äitini, joka osasi ajaa panssarivaunua.

Jotenkin on kummallista olotila nyt. Monta kuukautta olen muistanut asioita, jotka ovat jääneet unholaan. Omassa työssäni tapasin pari potilasta, jotka piristyivät ennen poislähtöä, sitä viimeistä. Tosiasia, josta ei terveydenhuollossa paljon puhuta. Se on normaalia ja työhön kuuluvaa

Omalla tuurillani on minun vuoro nyt ja kyse ei ole lotosta tai raviveikkauksesta. Olen löytänyt paikkani Kuhmosta pitkän odotuksen jälkeen.En tullut tänne kuolemaa tekemään, vaan mielenkiintoa tuntien. Kuhmon maine muualla Suomessa on miinusta. Miksi? Joku käypäläinen voi Kuhmossa käydessään mielistellä kuhmolaisille. Minä muutin tänne aikoinaan vain siksi, että löytyypä jollekin taas jutunjuurta. Pohjois-Karjala on vieressä ja sieltä aikoinaan karkasin maailmalle ihmisiä etsimään ja miettimään eläkepäiviä.

Täällä sitä nyt ollaan, enkä tuota Kuhmolle kuin harmia. Onneksi olen perukassa, mutta parempien palvelujen keskustassa kuin Turussa.

Perukan ukkeli

0

187

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000

   Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

   Luetuimmat keskustelut

   1. Täti-ihminen Sofia ja nuori kanadalainen lätkänpelaaja

    Sofialla on kiikarissa Logan Thompson 25v, Las Vegasissa pelaava kanadalaispelaaja. Tätä se kai tarkoitti, kun sanoi Seiskalle, ettei tiedä kuinka pit
    Kotimaiset julkkisjuorut
    164
    1916
   2. Some pillastui: Farmin voitto pedattiin Teemulle?!? "Törkee temppu" "Taina oli ihan vailla mahiksia"

    Ohhoh, Farmi-kaksintaistelu ja finaali on saanut tunteet kuumiksi - ja ehkä syystäkin Suomi24 Keskustelu -palstalla... Olisiko Tainalla ollut mahdolli
    Suomalaiset julkkikset
    8
    1393
   3. Pääsikö Martti

    Esittelemään velaka mersua ja hyyryä hienostoalueella lippisjonnelle🤗😜😎
    Kotimaiset julkkisjuorut
    174
    1233
   4. Etkö voisi

    Mies: Etkö millään voisi, tahtoisi tai haluaisi tavata? Edes hetken, kuten silloin joskus. Etkö voisi pyytää? Itse en voi. Tekisin mitä vain, jos näki
    Rakkaus ja rakastaminen
    73
    1002
   5. Suomessa todettu ilmeisesti eka apinarokkotapaus

    Euroopassa matkailleella miehellä. https://www.is.fi/kotimaa/art-2000008841676.html
    Maailman menoa
    51
    925
   6. J joskus haluaisin

    Istua syliisi ja samalla suudella sinua...
    Ikävä
    36
    840
   7. Mitäs ajattelisit

    Jos saisit häneltä tänään pienessä sievässä lähetetyn viestin puhelimeen "haluan nähdä" tai "ikävä"?
    Ikävä
    72
    811
   8. Petit miestäsi

    Pettäisit myös minut. Sinulle ei merkitse rehellisyys mitään. Naisilla on selkäranka. Käärmellä sitä ei ole. Älä enää vaivaa minua.
    Järki ja tunteet
    58
    786
   9. Nyt on aika muistella jättitarakkaa

    Uuh uuh uuh. https://aijaa.com/wMPRhU
    Kotimaiset julkkisjuorut
    62
    749
   10. Osui suomalaisia omaan nilkkaan terroristien hyysääminen

    Muthei, eihän täällä pitäisi niitä olla kun kaikkien taustat on tarkastettu ennen maahan tuloa. Vai oliko sittenkään. Nyt tämä hyysääminen saa aikaan
    Maailman menoa
    164
    685
   Aihe