Ei tästä hakumallista tule

Anonyymi

Kuin karenssi ilmaiseksi. Ei käy kateeksi.Sehän monen on nytkin.

13

276

Äänestä

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Et sinä mitään voi

  • Anonyymi

   Karenssia tulee jos et töitä hae. Tänään soitin viidelle työttömälle. Kysyin oletteko hakeneet töitä. Yksi valehteli heti että on ja kysyin minne oli hakenut. Sanoi jonkun oudon firman jota ei ole olemassa enää. Karenssia annoin heti. Kyllä äkkiä huomaa ettei työttömät hae töitä kun alkaa paniikki ja puhe takeltelee eivätkä ne tiedä edes minne ovat töitä hakeneet. Oli pakko antaa karenssia neljälle työttömälle.

   T - työvoimavirkailija.

  • Anonyymi

   Eipä ole tullut yhteydenottoa TE-toimistosta (puoleen vuoteen). Eikä karenssi pukkaa päälle ; )

  • Anonyymi

   Pääsisp iskee naurettavalti viestien poistattajalta tekarit kurkkuun ja kallon halki

  • Anonyymi

   Työtä ei haeta viranomaiskomennossa ja rangaistuksen uhalla.

   Työn hakeminen on toimi, jossa on kyse työn, ammatin tai elinkeinon valitsemisesta ja sen lisäksi sopimusasiasta. Niitä valintoja suojellaan perustuslailla sekä myös Suomen ratifioimin kansainvälisin sopimuksin.

   Koska työn, ammatin tai elinkeinon valinta ovat täysin 100% työttömän päätösvallassa, olisi myös massiivinen virhe olettaa, etteivätkö myös valintaan liittyvät perusteet - kuten työn ehdot ja muu vastaava - olisi myös työttömän päätösvaltaan kuuluvia asioita. Yksittäisiä ehtoja ei varmasti kukaan voi päättää mutta ehtojen kokonaisuus on ilman muuta päätettävissä, johtaako se työn valintaan tai ei.

   Ei voi kuin suositella, että tehkää kantelua joko eduskunnan oikeusasiamiehelle tai oikeuskanslerille, joka kerta, kun lakiin perustuvia oikeuksianne yritetään jyrätä poliittisilla mielihaluilla. Poliittisia mielihaluja ovat osin mm. työvoimapoliittiset lait ja säännöt kuten JTYPL ja siihen liittyvät kepit ja kovat otteet joita jotkin valtaryhmät eduskunnassa ovat vuosikausia suureen ääneen peräänkuuluttaneet kaikissa medioissa.

   Te-toimiston virkamiehiä yritetään komentaa tunkeilemaan sellaiselle tontille, johon heillä ei ole minkäänlaista toimivaltaa, se toimivalta vaatisi kansanvallan alasajon ensin.

   Meneillään on täysin käsittämätön kansanvallan alasajo, jossa eduskunnassa vaikuttavat valtaryhmät uskottelee heillä olevan sellainenkin valta, joka kuuluu vain ja ainoastaan kansalaisille itselleen, ja työkkärin virkamiehetkin joutuu asiassa riitojen kohteeksi koska eihän heillä ole mitään oikeuksia levitellä valheita työttömistä tai väärennellä työttömien asiakirjoja (joita mm. suunnitelmat ovat).

   • Anonyymi

    Olennaista on se, että on työmarkkinoiden käytettävissä, mikäli itse valittu työ sattuisi löytymään. Valintaperusteista kannattaa pitää tiukasti kiinni, nehän ovat teidän päätettävissänne.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Olennaista on se, että on työmarkkinoiden käytettävissä, mikäli itse valittu työ sattuisi löytymään. Valintaperusteista kannattaa pitää tiukasti kiinni, nehän ovat teidän päätettävissänne.

    Näin sanoo perutuslaki. Perutuslaki myös antaa oikeuden valita asuinpaikkansa.


   • Anonyymi

    "Työn hakeminen on toimi, jossa on kyse työn, ammatin tai elinkeinon valitsemisesta ja sen lisäksi sopimusasiasta."

    Työn hakeminen ja työn valitseminen ovat eri asioita.


  • Anonyymi

   Saas nähdä niin 50% työttömistä on karenssissa viimeistään vuoden päästä kun ei ole enää 4 oman alan työpaikkaa haettavissa kun on jo hakenu kaikkiin

   • Anonyymi

    Onko kaikki avoimet työpaikat vihdoinkin täytetty?


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Onko kaikki avoimet työpaikat vihdoinkin täytetty?

    Ei koskaan,toimilla haetaan säästöä.❗


  • Anonyymi

   Olisin päässy töihin mutta polkupyöräni on rikki. En voi kävellä 10 km töihin eikä bussi kulje siihen suuntaan. Harmi etten voi töihin mennä.

  • Anonyymi
   UUSI

   Hakekaa etätyöpaikkoja.

  Ketjusta on poistettu 12 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Sofia miksi soitit torstaina Stefanil ja pyysit käymään kun muka olet ahdistunut.?

   Oliko asia suunniteltu, kun pyysi käymään ja varmasti tiesi et miten Stefan asiaan suhtautuu.Oliko myös Seiskan toimittaja pyydetty tarkoituksella pai
   Kotimaiset julkkisjuorut
   142
   5302
  2. Stepuli itkee facessa

   Haluaisin pyytää julkisesti karseaa käytöstäni anteeksi lähimmiltä, naapureilta ja etenkin Sofialta! Ei ole missään olosuhteissa hyväksyttävää käyttä
   Kotimaiset julkkisjuorut
   170
   4314
  3. Suomi teki typeryyttään Venäjästä nyt konkreettisesti vihollisen, jota se ei aiemmin ollut.

   Venäjä ei ole uhannut Suomen turvallisuutta, eikä Venäjän ja Ukrainan välinen konflikti ole signaloinut minkäänlaista uhkaa Suomelle. Se "uhka" luotii
   Maailman menoa
   715
   2722
  4. Sofia juoksi huvikseen puolimaratonin 10min nopeammin kuin Martina

   Siinä se nyt sitten nähtiin... Hahhaaa... Sofia ei ole kulkenut missään "harjoitusleireillä" ja heitti kylmiltään 10 minsaa nopeamman ajan puolimarato
   Kotimaiset julkkisjuorut
   90
   2332
  5. Neljä viidestä on valmis luopumaan venäläisestä energiasta

   hinnannoususta huolimatta. Suomalaiset vastustavat tiukasti putinismia. https://yle.fi/uutiset/3-12446857
   Maailman menoa
   136
   2277
  6. Minä menetän sinut kokonaan

   Siksi olen paniikissa, sekaisin ja surullinen. Taitaa olla jonkinasteinen stressitila päällä. Toivottavasti sinulla on kaikki hyvin.
   Ikävä
   104
   2177
  7. Sale on loistava presidentti

   Tulipa joskus kirjoitettua, että natojäsenyys tulee saada aikaa "Salen" aikana ja nyt se alkaa realisoitua " natoon jo huomenna" - teeman on hyväksyny
   Maailman menoa
   189
   1767
  8. Martina on niin nolo

   Nyt vetää teatteria et on hyvä äiti ja on lasten kanssa lintsillä. Pitäähän lippispojalle näyttää, että touhuaa lasten kanssa kaikkea kivaa. Lippispoj
   Kotimaiset julkkisjuorut
   153
   1555
  9. Juristi Jaana Kavonius valmistelee maanpetossyytteitä Niinistölle ja Marinille

   Hän myös kannattaa kuolemanrangaistuksen palautusta maanpetoksesta
   Maailman menoa
   250
   1489
  10. Surettaa sun vuoksesi

   Minusta tuntuu, että olet jollain lailla luovuttanut elämän suhteen. Et ehkä tarkoituksellisesti, mutta pikkuhiljaa elämäsi on luiskahtanut käsistäsi.
   Tunteet
   103
   1299
  Aihe