Jeesus V2.0

Anonyymi

Voisiko jeesus V2.0 olla nuori tytönhupakko, jolla on luonnonsuojelu- ja ilmastoaatteet ja suuri joukko ET kavereita?

Onko hän jo syntynyt noin parikymmentä vuotta sitten, kenenkään tietämättä, vai onko ET kasvattanut jeesukselle aikuisen kehon jonka hän on ottanut itselleen?

Hänellä pitäisi olla youtube, facebook , twitter ja jeesus-sivusto sekä paljon vapaaehtoisia tukijoita.

Jeesus V2.0 ei voi tyrkyttää ihmisille kristinuskon naurettavaa teologiaa eikä raamattua elämän ohjenuoraksi mutta jos hän ei sitä tee niin onko hän jeesus ollenkaan?

7

256

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Miksei useammat ihmiset voisi toimia kuten Jeesus ? Miksi pitäisi olla vain yksi tytönhupakko ?

  • Anonyymi

   Kenties tuleva Jeesus sopii monille uskonnoille , jotka odottavat edes jonkinlaista " messiasta". Jos hän kertoo mikä on totta ja kaikki pystyvät itse havaitsemaan että se on totta.

  • Anonyymi

   Jos maksimaalista suosiota hän tavoittelee nykymaailmassa, niin pitää olla rajut kurvit, täytettä pepussa, rinnoissa ja huulissa, pitää olla omat meikki -ja vaatemerkit, pitää osata laulaa ja aiheuttaa parit skandaalit, tehdä rajuja twiittauksia, vaihtaa miestä ja vilahdella Marvel -elokuvien tähtenä.
   Välillä hänellä pitää olla mielenterveysongelmia ja tehdä tempauksia gaaloissa. Siitä muodostuu jäätävän populaari Jeesus-kokonaisuus nykymaailmaan. Pienenä lisänä hän voisi voittaa vielä olympialaisissa kultaa, koska vesiesteet eivät tuota hänelle ongelmia. Mitalijuhlissa hän mokaa kunnolla, ajaa kännissä autolla ja pidätyskuvat julkaistaan joita ihmiset pääsee kauhistelemaan.

   Lopuksi hän antaa itse itselleen anteeksi, duunaa leipää ja viiniä ja järjestää pintaliitäjille armottoman kovat hevihenkiset bileet, joissa mukana rokkaa enkelit ja sarvipäät sulassa sovussa.

  • Ajat on muuttuneet aika lailla kahdessa tuhannessa vuodessa.

   Jos nykypäivän markkinoille torihumuun ilmestyisi ukkeli valkoisessa kaavussaan potkimaan torikauppiaiden pöytiä vihoissaan nurin, niin tiedämmehän me kaikki, kuinka siinä kävisi.

   Jos sen päivän markkinatalous vihastutti Jeesusta, niin tuskin tämänpäivän tilanne olisi yhtään sen parempi.

   Henkkarit pitäisi löytyä kun viranomaiset ottaisivat Herran haltuunsa. Putkassa ei auta selittelyt että on Jumalan poika. Sieltä tulisi sitten seuraava kyyti valtion hourulaan, jossa odottelisikin jo seitsemän muuta Jeesusta ja useampikin Jumala.

   Taikatemput on jo kaikki tehty ja nähty, joten niilläkin olisi hyvin vaikea todistaa mitään. Ehkä lentämällä ilman apulaitteita voisi vakuuttaa porukan? Mentalistejakin kun meidän joukossa on jo nyt, niin nekään taidot ei oikein riitä.

   Muutenkaan kaikenlainen temppuilu ei olisi arvolleen sopivaa. Viimekertainen Jeesus oli juutalaisten kuningas. Olisiko hän sitten tällä kertaa myös muiden kuningas ja mitä tähän sanoisi he joilla on eri Jumalat?

   Mitkä olisivat hänen tavoitteensa? Miekat auroiksi ja ilmastonmuutos seis? Entä vanha neuvo "täyttäkää Maa"? Eiköhän täällä ole populaa jo melkolailla tarpeeksi?

   Nämä on ihan vakavia kysymyksiä, jos oletetaan että Raamatun Jeesuksella on fyysinen ihmisen hahmo ja hänellähän on, hän kuoli meidän syntiemme vuoksi ja lupasi tulla takaisin. Jos hänellä ei olisi fyysistä hahmoa ollut, hän ei olisi voinut kärsiä ja kuolla puolestamme.

   Ymmärrän hyvin että Jeesus voi asua uskovan sydämessä, enkä kiistä sen mahdollisuutta, mutta hieman tylsänä rautaufomiehenä huutelen aina faktojen perään.

   • Anonyymi

    Jeesus on samaa olemusta Jumalan kanssa. Eli hän on kovempi kuin kukaan uffo mies.


  • Anonyymi

   > Voisiko jeesus V2.0 olla nuori tytönhupakko, jolla on luonnonsuojelu- ja ilmastoaatteet ja suuri joukko ET kavereita?

   Jeesus on järkevä, viherhihhuli.

  • Anonyymi

   Jeesus V2.0 on sula mahdottomuus.

   Tarjolla on kolme eri paluuversiota , muslimien, juutalaisten ja kristittyjen jeesus. Nämä eivät takuuvarmasti tunnusta toistensa versioita tosiksi.

   Kristittyjen jeesus V2.0 palaa takaisin aikuisena ja jumalattoman spektaakkelin säestyksellä: Kuolleet heräävät, vuoret sortuvat, saaret katoavat, koko maailma näkee hänen tulonsa taivaalla, pasuunat soivat, jumalan ääni julistaa ja ihmiset pannaan viimeiselle tuomiolle. Tuollainen spektaakkeli on lapsellinen kuvitelma. Niin ei tapahdu koskaan.

   Hindut, buddhalaiset ym jeesuksettomat uskonnot eivät sisällä jeesus V2.0 väitteitä, joten universaali toinen jeesus on mahdottomuus.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Venäjän sotilaiden raiskaama 1 vuotias poika kuoli vammoihinsa

   https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/fac86480-df24-41b8-be6c-6ab6ff6476e4 Järkyttävää tämä jatkuva raiskaaminen. patriarkka Kirilin mielestä p
   Maailman menoa
   423
   6284
  2. Lasta odottava Johanna Harlin hehkuu Cannesin juhlissa - Some ylistää: "Maailman kaunein mama"

   Oi, mitkä kuvat suoraan Ranskan Rivieralta. Onnea loppuodotukseen, Johanna ja Renny Harlin! Oletko muuten katsonut The Harlins -realityä? Mielipiteit
   Kotimaiset julkkisjuorut
   75
   3923
  3. Martina taitaa olla Hangossa

   Mitäköhän siellä tapahtuu…
   Kotimaiset julkkisjuorut
   111
   2251
  4. Meidän Hanko

   Siis toi ämmä. Mitähän Stefu maksoi (ehkä ponin), että astuu tiluksilleen kuittailemaan Sohville. Nyt on pappa siinä kunnossa, että kannattanee olla h
   Kotimaiset julkkisjuorut
   153
   2009
  5. 90
   1928
  6. Sano mies jotain mistä tietäisin että tykkäät

   Olen itse kirjoittanut tosi tunnisteellisesti, tiedät mun naisen olevan täällä, jos olet hän. Ihan siksi että uskallan paremmin irl, jos tiedän että t
   Ikävä
   175
   1519
  7. Onko Suomi huonompi kotimaa kuin Venäjä?

   Täällä kirjoittelee muutama ihminen Suomesta siihen sävyyn, että kysymys on pakko esittää. Jos siis vertailet toisiinsa näitä kahta maata, onko Venä
   Maailman menoa
   472
   1027
  8. Suomen kuherruskuukausi Ukrainan kanssa on ohi. Väitän, että suomalaisia on harhautettu.

   Aivan ensimmäiseksi haluan sanoa, että jokaisella on oikeus mielipiteeseen. Voi myös olla sitä mieltä, että saa haluta Suomen liittymistä Natoon. Enne
   Maailman menoa
   237
   975
  9. Uskotko nainen vielä ihmeisiin

   Sinun täytyy vain uskoa ja luottaa💕
   Ikävä
   93
   970
  10. Kaikkeuden kauniimmat simmut

   Olet timanttia ja ja. Ikävä on.
   Ikävä
   27
   954
  Aihe