Auringonpimennys yllätti

Anonyymi

Muutimme aikoinaan kaupungista maalle omakotitaloon aivan peräkylälle, lähin maalaistalo oli 200 metrin päässä talostamme. Olin tuolloin 12 vuotias koulutyttö ja hieman harmitti, että muutettiin niin kauas kaikesta. Minua 5 vuotta vanhempi sisareni opiskeli jo muualla, joten hän ei enää asunut kotona, vaan kävi joskus ja viikonloppuisin.
Heti muuttopäivänä naapurin isäntä Jussi tuli tutustumaan perheemme muuttopuuhiin ja tarjosi apuaan. Vanhemmistani tuli heti hyvät ystävät Jussin kanssa, joka oli 10 vuotta nuorempi vanhempiani ja minua 14 vuotta vanhempi.
Jussi kävi meillä varsin usein, kun oli sellainen sosiaalinen ja tuli hyvin juttuun vanhempieni kanssa. Vanhempi sisareni joskus jopa flirttaili aika reilusti Jussin kanssa. Jussi oli poikamies, vaikka seurustelikin jonkun naisen kanssa.
Ihastuimme sisareni kanssa kumpikin Jussiin, minua Jussi ei kuitenkaan pikkutyttönä niin huomannut, mutta varsin muodokas sisareni kyllä Jussia kiinnosti ja olin siitä hieman mustasukkainen sisarelleni.
Kerran näin, kun sisareni poikkesi Jussin talolle iltalenkillään ja viipyi siellä aika pitkään. Jälkeenpäin kerroin sisarelleni, että näin hänen menevän illalla Jussin talolle, jolloin sisareni punastui ja vannotti, etten kertoisi siitä kenellekään.
No, kului joitakin vuosia, kävin koulua ja kuljin kouluun Jussi talon ohitse ja joskus olin hänen jutuissaan, mutta ei sen suurempaa ja sisareni oli muuttanut aivan toiselle puolen Suomea, eikä enää käynyt iltalenkeillään Jussi luona. Jussi oli eronnut tyttöystävästään.
Tulossa oli tulossa auringonpimennys heinäkuussa ja silloin lähdin Jussin luokse lainaamaan hitsauslaseja tuon pimennyksen katsomiseen. Pukeuduin tietty hyvin kesäisesti, olihan kuuminta kesää. Jussi vei minut pajalleen ja näytti erilaisia hitsauslaseja, millä voisin katsoa sitä auringonpimennystä. Samalla huomasin, että Jussi oli huomannut kevyen kesäisen pukeutumiseni ja en voinut olla huomaamatta, että hänen collegehousujen etumus alkoi pullottamaan. Lähdin kuitenkin siitä kotiini katsomaan sitä auringon pimennystä jättäen Jussin katsomaan perääni, lupasin tuoda illalla hitsauslasit takaisin...
Lähdin illalla sitten viemään niitä hitsauslaseja Jussille takaisin, tosin ennen lähtöäni ajelin hieman pillukarvojani ja pesin pillun hyvin puhtaaksi. Kevyet kesäiset vaatteet olivat hyvin kevyet... Jussi olikin talollaan ja tuli vastaan minua jo eteisessä.
Jussi tietty kyseli, että näkyikö se auringonpimennys hyvin ja katseli samalla T-paidan läpi näkyviä nöpöttäviä nännejäni, kun minulla ei tietenkään ollut pienien rintojeni päällä rintaliivejä. Tunsin itsekin kostuvani Jussin katseista ja kyllä näytti Jussillakin olevan vaikutusta, kun katsoin housujen etumusta.
Kysyin, että mitä Jussi halusi niiden hitsauslasien lainasta korvausta ihan leikilläni.
-Jos vaikka pusun antaisit, niin eiköhän se sillä.
Annoin Jussille oikein kunnon suudelman ja kiedon käsiäni Jussin ympärille. Jussikin tarttui minua ihan kunnolla ja se suudelma jatkui ja jatkui. Aika nopeasti Jussin kädet olivat jo hyväilemässä takapuoltani ja minäkin hyväilin Jussia. Aika pian Jussin sormet olivat jo pikkuhousujen sisällä ja lipsuttelemassa märkää pilluani.
-Sinähän olet ihan märkä!
-Haittaakse se, jatka vaan tuntuu tosi hyvältä.
Työnsi samalla käteni Jussin housujen sisälle ja sain käteeni kovana seisovan kyrvän, miten kova ja iso se oli.

10

5480

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   ...miten hyvältä tuntuikaan, kun Jussi lirputteli klitoristani ja runkkasin samalla Jussin kyrpää. Aika pian minun oli pyydettävä, että voisiko Jussi tulla minuun.
   Siirryimme viereiseen makuuhuoneeseen ja leveälle parisängylle. Paljoa minulla ei ollutkaan vaatteita pois riisua, mutta ne vähätkin lähtivät aika nopeasti pois. Jussi riisui omat vaatteensa ja suuteli ahnaasti rintojani näykkien nännejäni, samlla hänen kätensä teki tutkimusta pillussani. Tuntui tosi hyvältä, kohta Jussi siirtyi suutelemaan aina vain alemmaksi ja löysi nopeasti kielellään märän pilluni. Eiiiih, älä nuole niin nopeaan, en kestä, kuulin vain huutavani Jussille, kun sain ensimmäistä orgasmia pilluani nuoltuna. Kukaan ei ollut aiemmin nuollut pilluani. Nostin selkääni kaarelle ja huusin täyttä, en voinut sille mitää ja Jussi vain nuoli pilluani ja puristeli rintojani, luulin tajun lähtevän.
   Tämä oli vasta alkua, Jussi nosti minut päälleen, kun hän oli laittanut kondomin ensin kyrpänsä päälle ja asetuin Jussin kyrvän päälle ohjaten sitä kädellä sisääni. Hyvin se pilluuni solahtikin, vaikka tekikin hieman ensin tiukaan. Olin harjoitellut monta kertaan kurkulla, jonka oli lämmittänyt mikrolla iltapalaksi ja mennyt omaan huoneeseen nauttimaan siitä. Tämä oli kuitenkin ihan toista päästä ratsastamaan oikealla kyrvällä. Jussi piteli minua lantiosta ja antoi hieman vauhtiakin, välillä Jussi puristeli rintojani kehuen niitä kauniiksi. Kovin pitkään minun ei tarvinnut ratsastaa, kun jo uutta orgasmia alkoi tulemaan. Jussi tuli myös, vaikka hän kesti ihmeen kauan, sain nauttia sentään aika pitkään tuosta.

   Oli mukava kotimatka kävellä illalla ja olin nähnyt päivällä auringonpimennyksen ja illalla vielä nauttia aivan taivaallisesti.

   • Anonyymi

    Nyt on Jussilla tyhjä pussi 😉


   • Anonyymi

    Laukesiko Jussi julmasti karjahdellen ja kykenitkö kävelemään koitoksen/koituksen jälkeen? Pylly pystyyn ja hyvää jatkoa!


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Laukesiko Jussi julmasti karjahdellen ja kykenitkö kävelemään koitoksen/koituksen jälkeen? Pylly pystyyn ja hyvää jatkoa!

    Kyllä Jussi laukesi ihan hillitysti, mutta kovasti huokailleen. Minun kotimatka meni ihan hyvin, se 200 metriä oli käveltävää, mutta mukavalta tuntui, kun olin saanut oikein kunnolla.

    Vaan ei se meillä Jussin kanssa sitten tähän jäänyt, kun kerta alkuun oli päästy. Seuraava kerta tuli ihan yllättäen ja aika nopeasti, kun olin polkupyörällä tulossa kotiin läheiseltä mansikkatilalta, missä olin poimimassa mansikoita. Alkoi ukkostamaan vähän ennen Jussin taloa ja salamoimaan ihan hirveästi, vettä alkoi tulemaan ihan kaatamalla ja en uskaltanut enää jatkaa polkupyörällä kotiini asti siinä peltoaukealla, kun ukkonen jyrähteli aivan lähellä. Kurvasin polkupyörällä Jussin pihalle kiireesti ja juoksin taloon sisälle, kun tiesin, että ainakin verannalle pääsen sateen suojaan.

    Jussi oli kotosalla, oli tullut vähän aiemmin ukkosen vuoksi töistään ja ottamaan telkkarin töpseleitä irti, ettei ukkonen riko telkkaria. Siinä sitä sitten katseltiin toisiamme, minä märkänä ja vettä valuvana siinä Jussin verannalla. Märkä T-paita ei paljoa taas peitellyt, kun olin ollut mansikkamaalla pelkkä T-paita päällä ja rintaliivejä ei ollut. Jääkylmä sadevesi oli vielä tehnyt oman tehtävänsä ja Jussi sanoi minulla olevan pitkät päällä, kun hän katseli pitkänä nöpöttäviä nännejäni.
    -Kyllä sinullakin on kohta taas itselläsi pitkänä, kun noin katselet, sanoin Jussille.
    Ukkonen jyrähteli ja salama iski tosi lähelle, että oikein koko talo tärisi. Siinä sitten katseltiin toisiamme.
    -Ota nyt nuo märät vaatteet ainakin pois, eiköhän me pärjätä ilman niitäkin, Jussi sanoi minulle.
    Ja niinhän sitä sitten pärjättiin. Soitin kotiin Jussin lankapuhelimesta, että jään ukkosen vuoksi vähäksi aikaa kaverin luokse, ettei tarvitse olla huolissaan. Kävin suihkussa Jussin kanssa, siinä jo näykittiin toisiamme ja otin Jussin kyrvän suuhunkin, en ollut koskaan aiemmin ottanut suihin kenenkään kyrpää. Jussi tuntui tykkäävän siitä käsittelystä, vaikka olinkin ensikertalainen. Ja kyllä minuakin alkoi panettamaan. Sain Jussilta hänen kauluspaitansa päälleni, mutta ei sitä sitten kovin paljoa tarvittu, kun pääsimme taas vauhtiin. Jussi nuoli taas pilluani, se tuntui todella hyvältä ja samalla hän taas kouri pieniä rintojani, eihän siinä taas pitkään mennyt, kun sain orgasmia ja voihkin siinä käsittelyssä. Oli ihan pakko pyytää Jussi ottamaan minut, olisin halunnut Jussin päälleni, mutta hän pelkäsi satuttavan minua niin isokokoisena. Pääsin taas ratsastamaan Jussin kyrvällä, kun hän laittoi ensin kondomin siihen päälle. Voi miten se tuntui taas hyvälle, kun ohjasin Jussin kyrvän pilluuni, hyvin se sinne solahti ja aloin ratsastuksen. Jussi kehui pilluani tiukaksi ja rintojani kauniiksi, puristellessaan niitä. Aika kauan Jussi taas kesti ja minulle tämä oli yhtä nautintoa, miltei yhtä aikaa saimme kumpikin, Jussi valitti, ettei hän pysty enää pidättelemään, kun herkkupilluni on niin hyvä. Hyvä luoja minkä orgasmin sain minäkin!
    Ulkona ukkonen vain jyrisi ja välillä salamoi. Sähkötkin menivät ja alkoi hämärtämään, välillä ikkunasta näkyi salaman välähdyksiä ja heti perään kuului valtava jyrähdys. Me ei niistä välitetty, oltiin vain toisiimme kietoutuneina siinä sängyllä, oli niin turvallista olla Jussin kainalossa.


  • Anonyymi

   ...pääsin lähtemään sieltä Jussin talolta kotiin vasta myöhään illalla, kun sade ja ukkonen lakkasi. Vaatteet olivat jääneet märiksi, kun ei ne kuivuneet Jussin kuivaushuoneessa sähköjen katkettua, mutta sain Jussilta sopivat haalarit, jotka pistin päälleni ja lähdin halauksien ja suudelmien saatteleman kotiin polkemaan pyörälläni.

   Kotona minua odotti yllätys, kun sähköt viimein tulivat, meiltä oli mennyt rikki televisio, kun ukkonen oli sitä vioittanut. Hieman harmitti, kun olisin halunnut katsoa seuraavana päivänä yhden elokuvan. Vaan sitten keksin, että voin käydä varmaan sen elokuvan katsomassa naapurissa Jussin luona ja mieleen tuli aika villit visiot, että miten me sitä elokuvaa katsotaan. Ja kyllä me sitten katsottiin Jussin kanssa, tosin Jussi pisti sen elokuvan tallennukseen varmuuden vuoksi ja ihan hyvä niin. Siitä sitten joskus toiste!

   • Anonyymi

    Sitä tarinaa odotellaan, kirjoita lisää!


  • Anonyymi

   Hyvää kannatti Jussin odottaa.

  • Anonyymi

   Olis kiva olla Jussi. Jos noin hyvin käy niille😉

  • Anonyymi

   ...kyllä se telkkarin rikkoutuminen harmitti, kun ukkonen sen rikkoi ja meillä ei ollut heti siihen rahaa ostaa uutta telkkaria. Vanhempia ei telkkari niin kiinnostanut, kun äiti kävi iltaisin siivoamassa ja isällä oli kiireitä verstaalla vielä iltaisin aika myöhään.
   Joten ajattelin pyytää naapurin Jussilta, että voisinko katsoa tuon elokuvan hänen luonaan illalla. Olin päivällä poimimassa mansikoita läheisellä mansikkatilalla ja tulin sieltä iltapäivällä polkupyörällä kotiinpäin, joten poikkesin Jussin talolle kysymään tuota elokuvan katsomista hänen telkkaristaan. Olin tietysti taas jättänyt rintaliivit pois T-paidan alta ja sitonut paidanhelman solmuun, että varmasti Jussilla oli taas katseltavaa, pienet farkkushortsit minulla oli vielä lisäksi. Jussin lainaamat haalarit minulla oli kyllä pyörän tarakalla.
   Löysin Jussin pihasaunaltaan, hän oli siellä tekemässä lattialaatoitukseen silikonisaumausta, kun ilmestyin siihen ovelle. Jussi katseli sieltä lattialta minua ylös.
   -No, mitäs tyttö, nyt hieman kuivempana, kuin eilen.
   -Niitä haalareita tulin palauttamaan ja olisi minulla muutakin, kun se ukkonen rikkoi meidän telkkarin eilen illalla, joten voisinko tulla illalla katsomaan sun luokse yhden elokuvan, sen ranskalaisen. Pliis Jussi!
   -Mikäs siinä, tule vaan illalla, kyllä minäkin sen ajattelin katsoa, ihan kulttileffa ja taidan laittaa sen kyllä tallennukseen...
   -Siisti juttu, tuun sitten illalla, otatsä noi haalarit nyt, kun ne olis tuolla tarakalla, vai otatko niistä jotain vuokraa samaan tapaan, kuin niistä hitsauslaseista...
   -Kyllä passaa sellainen vuokra, ei ollut kyllä valittamista, mutta käykö vasta illalla, kun mulla on tuo saumaaminen vielä kesken ja pitäisi saada illaksi kuntoon.

   Katsoin sitä Jussin työmaata ja voi kauhistus, menin koskemaan vahingossa suihkusekoittimen alla olevaa pientä vipua ja sieltä lörähti vettä siihen lattialle suoraan niille maalarinteipeille vai mitä ne olivat. Ups!
   -Hitsi minkä teit tyttö, nyt se sauma kastui ja pitää taas kuivatella, ei jumalauta! Eihän sulle osaa edes suuttua, kun olet noin hyvän näköinen, mutta piiskaa sietäisit saada tuosta tempusta kyllä, kun noin tuhmasti teit.
   -Joo tosi tuhmasti tein, anna vaan piiskaa pyllylle, onhan tuossa tuo sähköjohdon pätkä lattialla.
   Laskin laskin jo farkkushortsit alas ja pyllistin Jussia kohti, alkoi hieman jo himottamaan se piiskaaminen, jos vaikka Jussi tosissaan antaisi hieman piiskaa minulle vaikka ihan leikillään.
   -Siis ihanko oikeasti saa antaa piiskaa tuolla sähköjohdolla?
   -Joo joo, läpsäytä vaan, kun kerta olin tuhma.
   Ja niin Jussi otti sen sähköjohdon ja läpsäytti minua peppuun pari kertaa, ei kovin sattunut, mutta tuntui kyllä aika hyvältä, että oli pakko pyytää lisää ja kovempaa.
   -Uuh, lyö vaan kovempaa, tuntuu hyvältä ihan oikeasti.
   Jussi lätki minua sillä sähköjohdolla varsin hellästi, peläten tietysti vahingoittavan minua, mutta ihan turhaan, tuntui tosi hyvältä. Huusin vain lisää ja sain kyllä lisää.
   Viimein sain sanottua Jussille, että nyt kyllä voisit panna minua kyrvälläsi, ei tässä nyt muu auta, Ala vaan sovittelemaan kyrpääsi minun pilluun, se on kuule nyt tosi märkä ja kaipaa vaan kovaa panoa.
   -Ei minulla ole täällä kondomia, eikä oikein paljaalla...
   -Vähät siitä kondomista, mulla on pillerit, joten pane vaan paljaalla.
   Ja niin sitä sitten pantiin, minä pylly pystyssä siinä pesuhuoneen lattialla ja Jussi työnsi kyrpää pilluuni. Jussi kouri paidan läpi pieniä rintojani ja pani takaapäin, kuin viimeistä päivää. Uuh, että tekee hyvää, anna vaan mennä täysillä, kuulin taas huutavani Jussille. Ja Jussi antoi mennä, välillä piti minua lantioista kiinni ja takoi pilluani, viimein Jussi laukesi ja minultakin tuli, tuntui että sitä Jussin spermaa vaan tuli ja tuli minun pilluun.
   Olipas se taas, minulla oli polviinkin tullut siinä lattialla hieman jälkiä, no tuleehan niitä mansikkamaalla, kun on pelkät shortsit, kun menin siitä kotiin. Illalla sitten jatkettiin, kun katsottiin sitä elokuvaa, onneksi Jussi pisti sen tallennukseen...

   • Anonyymi

    Kirjoita vaan lisää!


  Ketjusta on poistettu 35 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Martina, Jasser ja kaik neljä tytärtä Järvisydämessä

   Sinne se Jasseri kiitää pitkin baanaa. Esko oli niin kiva, että antoi autonsa hälle. Noin toimii fiksu, avarakatseinen ex.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   328
   3088
  2. Sairas Pride-Helsinki: Naiseksi pukeutunut mies lukee satuja lapsille kirjastossa

   Mies joka haluaa esiintyä naisena ihan vakavasti, ei ole normaali. Eikä tää nyt liity mitenkään mihinkään uskovaisuuteen. Eikä ole normaalia, että n
   Maailman menoa
   240
   804
  3. En minä alussa sua pitänyt kauniina

   Mutta nyt olet silmissäni maailman ihanin nainen. En edes käsitä, mitä tapahtui. Pikkuhiljaa muutuit silmissäni haluttavimmaksi naiseksi koko maailmas
   Tunteet
   77
   800
  4. Stefu ei ole tänäkään viikonloppuna tyttärensä kanssa

   Onneksi tytöllä on hieno äiti joka kasvattaa ja huolehtii rakastavasti ja vastuullisesti.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   104
   797
  5. Sofia ei ole Järvisydämessä

   Kaunis ja laadukas lomanviettopaikka mutta valitettavasti Sofia ei löytänyt maksajaa lomalle. Mummotunneliin on tänäänkin tyydyttävä.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   141
   780
  6. Militantti pride -liike tarvitsee ulkoisia viholliskuvia

   Välistä kaltaiseni tavalliset hiljaiset ihmiset joudumme suu auki ihmettelemään pride- liikkeen agressiivista mellastamista. Oma seksuaalista suuntaut
   Luterilaisuus
   359
   736
  7. Mummoja un sulla näköjään

   Olet siirtynyt mummoihin
   Ikävä
   80
   723
  8. 46
   719
  9. Voisitko mies kirjoittaa

   Jotain kivaa ja siten että tunnistaisin itseni varmasti? Ei ilkeilyjä..
   Ikävä
   36
   689
  Aihe