Auringonpimennys yllätti

Anonyymi

Muutimme aikoinaan kaupungista maalle omakotitaloon aivan peräkylälle, lähin maalaistalo oli 200 metrin päässä talostamme. Olin tuolloin 12 vuotias koulutyttö ja hieman harmitti, että muutettiin niin kauas kaikesta. Minua 5 vuotta vanhempi sisareni opiskeli jo muualla, joten hän ei enää asunut kotona, vaan kävi joskus ja viikonloppuisin.
Heti muuttopäivänä naapurin isäntä Jussi tuli tutustumaan perheemme muuttopuuhiin ja tarjosi apuaan. Vanhemmistani tuli heti hyvät ystävät Jussin kanssa, joka oli 10 vuotta nuorempi vanhempiani ja minua 14 vuotta vanhempi.
Jussi kävi meillä varsin usein, kun oli sellainen sosiaalinen ja tuli hyvin juttuun vanhempieni kanssa. Vanhempi sisareni joskus jopa flirttaili aika reilusti Jussin kanssa. Jussi oli poikamies, vaikka seurustelikin jonkun naisen kanssa.
Ihastuimme sisareni kanssa kumpikin Jussiin, minua Jussi ei kuitenkaan pikkutyttönä niin huomannut, mutta varsin muodokas sisareni kyllä Jussia kiinnosti ja olin siitä hieman mustasukkainen sisarelleni.
Kerran näin, kun sisareni poikkesi Jussin talolle iltalenkillään ja viipyi siellä aika pitkään. Jälkeenpäin kerroin sisarelleni, että näin hänen menevän illalla Jussin talolle, jolloin sisareni punastui ja vannotti, etten kertoisi siitä kenellekään.
No, kului joitakin vuosia, kävin koulua ja kuljin kouluun Jussi talon ohitse ja joskus olin hänen jutuissaan, mutta ei sen suurempaa ja sisareni oli muuttanut aivan toiselle puolen Suomea, eikä enää käynyt iltalenkeillään Jussi luona. Jussi oli eronnut tyttöystävästään.
Tulossa oli tulossa auringonpimennys heinäkuussa ja silloin lähdin Jussin luokse lainaamaan hitsauslaseja tuon pimennyksen katsomiseen. Pukeuduin tietty hyvin kesäisesti, olihan kuuminta kesää. Jussi vei minut pajalleen ja näytti erilaisia hitsauslaseja, millä voisin katsoa sitä auringonpimennystä. Samalla huomasin, että Jussi oli huomannut kevyen kesäisen pukeutumiseni ja en voinut olla huomaamatta, että hänen collegehousujen etumus alkoi pullottamaan. Lähdin kuitenkin siitä kotiini katsomaan sitä auringon pimennystä jättäen Jussin katsomaan perääni, lupasin tuoda illalla hitsauslasit takaisin...
Lähdin illalla sitten viemään niitä hitsauslaseja Jussille takaisin, tosin ennen lähtöäni ajelin hieman pillukarvojani ja pesin pillun hyvin puhtaaksi. Kevyet kesäiset vaatteet olivat hyvin kevyet... Jussi olikin talollaan ja tuli vastaan minua jo eteisessä.
Jussi tietty kyseli, että näkyikö se auringonpimennys hyvin ja katseli samalla T-paidan läpi näkyviä nöpöttäviä nännejäni, kun minulla ei tietenkään ollut pienien rintojeni päällä rintaliivejä. Tunsin itsekin kostuvani Jussin katseista ja kyllä näytti Jussillakin olevan vaikutusta, kun katsoin housujen etumusta.
Kysyin, että mitä Jussi halusi niiden hitsauslasien lainasta korvausta ihan leikilläni.
-Jos vaikka pusun antaisit, niin eiköhän se sillä.
Annoin Jussille oikein kunnon suudelman ja kiedon käsiäni Jussin ympärille. Jussikin tarttui minua ihan kunnolla ja se suudelma jatkui ja jatkui. Aika nopeasti Jussin kädet olivat jo hyväilemässä takapuoltani ja minäkin hyväilin Jussia. Aika pian Jussin sormet olivat jo pikkuhousujen sisällä ja lipsuttelemassa märkää pilluani.
-Sinähän olet ihan märkä!
-Haittaakse se, jatka vaan tuntuu tosi hyvältä.
Työnsi samalla käteni Jussin housujen sisälle ja sain käteeni kovana seisovan kyrvän, miten kova ja iso se oli.

24

23180

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      ...miten hyvältä tuntuikaan, kun Jussi lirputteli klitoristani ja runkkasin samalla Jussin kyrpää. Aika pian minun oli pyydettävä, että voisiko Jussi tulla minuun.
      Siirryimme viereiseen makuuhuoneeseen ja leveälle parisängylle. Paljoa minulla ei ollutkaan vaatteita pois riisua, mutta ne vähätkin lähtivät aika nopeasti pois. Jussi riisui omat vaatteensa ja suuteli ahnaasti rintojani näykkien nännejäni, samlla hänen kätensä teki tutkimusta pillussani. Tuntui tosi hyvältä, kohta Jussi siirtyi suutelemaan aina vain alemmaksi ja löysi nopeasti kielellään märän pilluni. Eiiiih, älä nuole niin nopeaan, en kestä, kuulin vain huutavani Jussille, kun sain ensimmäistä orgasmia pilluani nuoltuna. Kukaan ei ollut aiemmin nuollut pilluani. Nostin selkääni kaarelle ja huusin täyttä, en voinut sille mitää ja Jussi vain nuoli pilluani ja puristeli rintojani, luulin tajun lähtevän.
      Tämä oli vasta alkua, Jussi nosti minut päälleen, kun hän oli laittanut kondomin ensin kyrpänsä päälle ja asetuin Jussin kyrvän päälle ohjaten sitä kädellä sisääni. Hyvin se pilluuni solahtikin, vaikka tekikin hieman ensin tiukaan. Olin harjoitellut monta kertaan kurkulla, jonka oli lämmittänyt mikrolla iltapalaksi ja mennyt omaan huoneeseen nauttimaan siitä. Tämä oli kuitenkin ihan toista päästä ratsastamaan oikealla kyrvällä. Jussi piteli minua lantiosta ja antoi hieman vauhtiakin, välillä Jussi puristeli rintojani kehuen niitä kauniiksi. Kovin pitkään minun ei tarvinnut ratsastaa, kun jo uutta orgasmia alkoi tulemaan. Jussi tuli myös, vaikka hän kesti ihmeen kauan, sain nauttia sentään aika pitkään tuosta.

      Oli mukava kotimatka kävellä illalla ja olin nähnyt päivällä auringonpimennyksen ja illalla vielä nauttia aivan taivaallisesti.

      • Anonyymi

        Nyt on Jussilla tyhjä pussi 😉


      • Anonyymi

        Laukesiko Jussi julmasti karjahdellen ja kykenitkö kävelemään koitoksen/koituksen jälkeen? Pylly pystyyn ja hyvää jatkoa!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Laukesiko Jussi julmasti karjahdellen ja kykenitkö kävelemään koitoksen/koituksen jälkeen? Pylly pystyyn ja hyvää jatkoa!

        Kyllä Jussi laukesi ihan hillitysti, mutta kovasti huokailleen. Minun kotimatka meni ihan hyvin, se 200 metriä oli käveltävää, mutta mukavalta tuntui, kun olin saanut oikein kunnolla.

        Vaan ei se meillä Jussin kanssa sitten tähän jäänyt, kun kerta alkuun oli päästy. Seuraava kerta tuli ihan yllättäen ja aika nopeasti, kun olin polkupyörällä tulossa kotiin läheiseltä mansikkatilalta, missä olin poimimassa mansikoita. Alkoi ukkostamaan vähän ennen Jussin taloa ja salamoimaan ihan hirveästi, vettä alkoi tulemaan ihan kaatamalla ja en uskaltanut enää jatkaa polkupyörällä kotiini asti siinä peltoaukealla, kun ukkonen jyrähteli aivan lähellä. Kurvasin polkupyörällä Jussin pihalle kiireesti ja juoksin taloon sisälle, kun tiesin, että ainakin verannalle pääsen sateen suojaan.

        Jussi oli kotosalla, oli tullut vähän aiemmin ukkosen vuoksi töistään ja ottamaan telkkarin töpseleitä irti, ettei ukkonen riko telkkaria. Siinä sitä sitten katseltiin toisiamme, minä märkänä ja vettä valuvana siinä Jussin verannalla. Märkä T-paita ei paljoa taas peitellyt, kun olin ollut mansikkamaalla pelkkä T-paita päällä ja rintaliivejä ei ollut. Jääkylmä sadevesi oli vielä tehnyt oman tehtävänsä ja Jussi sanoi minulla olevan pitkät päällä, kun hän katseli pitkänä nöpöttäviä nännejäni.
        -Kyllä sinullakin on kohta taas itselläsi pitkänä, kun noin katselet, sanoin Jussille.
        Ukkonen jyrähteli ja salama iski tosi lähelle, että oikein koko talo tärisi. Siinä sitten katseltiin toisiamme.
        -Ota nyt nuo märät vaatteet ainakin pois, eiköhän me pärjätä ilman niitäkin, Jussi sanoi minulle.
        Ja niinhän sitä sitten pärjättiin. Soitin kotiin Jussin lankapuhelimesta, että jään ukkosen vuoksi vähäksi aikaa kaverin luokse, ettei tarvitse olla huolissaan. Kävin suihkussa Jussin kanssa, siinä jo näykittiin toisiamme ja otin Jussin kyrvän suuhunkin, en ollut koskaan aiemmin ottanut suihin kenenkään kyrpää. Jussi tuntui tykkäävän siitä käsittelystä, vaikka olinkin ensikertalainen. Ja kyllä minuakin alkoi panettamaan. Sain Jussilta hänen kauluspaitansa päälleni, mutta ei sitä sitten kovin paljoa tarvittu, kun pääsimme taas vauhtiin. Jussi nuoli taas pilluani, se tuntui todella hyvältä ja samalla hän taas kouri pieniä rintojani, eihän siinä taas pitkään mennyt, kun sain orgasmia ja voihkin siinä käsittelyssä. Oli ihan pakko pyytää Jussi ottamaan minut, olisin halunnut Jussin päälleni, mutta hän pelkäsi satuttavan minua niin isokokoisena. Pääsin taas ratsastamaan Jussin kyrvällä, kun hän laittoi ensin kondomin siihen päälle. Voi miten se tuntui taas hyvälle, kun ohjasin Jussin kyrvän pilluuni, hyvin se sinne solahti ja aloin ratsastuksen. Jussi kehui pilluani tiukaksi ja rintojani kauniiksi, puristellessaan niitä. Aika kauan Jussi taas kesti ja minulle tämä oli yhtä nautintoa, miltei yhtä aikaa saimme kumpikin, Jussi valitti, ettei hän pysty enää pidättelemään, kun herkkupilluni on niin hyvä. Hyvä luoja minkä orgasmin sain minäkin!
        Ulkona ukkonen vain jyrisi ja välillä salamoi. Sähkötkin menivät ja alkoi hämärtämään, välillä ikkunasta näkyi salaman välähdyksiä ja heti perään kuului valtava jyrähdys. Me ei niistä välitetty, oltiin vain toisiimme kietoutuneina siinä sängyllä, oli niin turvallista olla Jussin kainalossa.


    • Anonyymi

      ...pääsin lähtemään sieltä Jussin talolta kotiin vasta myöhään illalla, kun sade ja ukkonen lakkasi. Vaatteet olivat jääneet märiksi, kun ei ne kuivuneet Jussin kuivaushuoneessa sähköjen katkettua, mutta sain Jussilta sopivat haalarit, jotka pistin päälleni ja lähdin halauksien ja suudelmien saatteleman kotiin polkemaan pyörälläni.

      Kotona minua odotti yllätys, kun sähköt viimein tulivat, meiltä oli mennyt rikki televisio, kun ukkonen oli sitä vioittanut. Hieman harmitti, kun olisin halunnut katsoa seuraavana päivänä yhden elokuvan. Vaan sitten keksin, että voin käydä varmaan sen elokuvan katsomassa naapurissa Jussin luona ja mieleen tuli aika villit visiot, että miten me sitä elokuvaa katsotaan. Ja kyllä me sitten katsottiin Jussin kanssa, tosin Jussi pisti sen elokuvan tallennukseen varmuuden vuoksi ja ihan hyvä niin. Siitä sitten joskus toiste!

      • Anonyymi

        Sitä tarinaa odotellaan, kirjoita lisää!


    • Anonyymi

      Hyvää kannatti Jussin odottaa.

    • Anonyymi

      Olis kiva olla Jussi. Jos noin hyvin käy niille😉

    • Anonyymi

      ...kyllä se telkkarin rikkoutuminen harmitti, kun ukkonen sen rikkoi ja meillä ei ollut heti siihen rahaa ostaa uutta telkkaria. Vanhempia ei telkkari niin kiinnostanut, kun äiti kävi iltaisin siivoamassa ja isällä oli kiireitä verstaalla vielä iltaisin aika myöhään.
      Joten ajattelin pyytää naapurin Jussilta, että voisinko katsoa tuon elokuvan hänen luonaan illalla. Olin päivällä poimimassa mansikoita läheisellä mansikkatilalla ja tulin sieltä iltapäivällä polkupyörällä kotiinpäin, joten poikkesin Jussin talolle kysymään tuota elokuvan katsomista hänen telkkaristaan. Olin tietysti taas jättänyt rintaliivit pois T-paidan alta ja sitonut paidanhelman solmuun, että varmasti Jussilla oli taas katseltavaa, pienet farkkushortsit minulla oli vielä lisäksi. Jussin lainaamat haalarit minulla oli kyllä pyörän tarakalla.
      Löysin Jussin pihasaunaltaan, hän oli siellä tekemässä lattialaatoitukseen silikonisaumausta, kun ilmestyin siihen ovelle. Jussi katseli sieltä lattialta minua ylös.
      -No, mitäs tyttö, nyt hieman kuivempana, kuin eilen.
      -Niitä haalareita tulin palauttamaan ja olisi minulla muutakin, kun se ukkonen rikkoi meidän telkkarin eilen illalla, joten voisinko tulla illalla katsomaan sun luokse yhden elokuvan, sen ranskalaisen. Pliis Jussi!
      -Mikäs siinä, tule vaan illalla, kyllä minäkin sen ajattelin katsoa, ihan kulttileffa ja taidan laittaa sen kyllä tallennukseen...
      -Siisti juttu, tuun sitten illalla, otatsä noi haalarit nyt, kun ne olis tuolla tarakalla, vai otatko niistä jotain vuokraa samaan tapaan, kuin niistä hitsauslaseista...
      -Kyllä passaa sellainen vuokra, ei ollut kyllä valittamista, mutta käykö vasta illalla, kun mulla on tuo saumaaminen vielä kesken ja pitäisi saada illaksi kuntoon.

      Katsoin sitä Jussin työmaata ja voi kauhistus, menin koskemaan vahingossa suihkusekoittimen alla olevaa pientä vipua ja sieltä lörähti vettä siihen lattialle suoraan niille maalarinteipeille vai mitä ne olivat. Ups!
      -Hitsi minkä teit tyttö, nyt se sauma kastui ja pitää taas kuivatella, ei jumalauta! Eihän sulle osaa edes suuttua, kun olet noin hyvän näköinen, mutta piiskaa sietäisit saada tuosta tempusta kyllä, kun noin tuhmasti teit.
      -Joo tosi tuhmasti tein, anna vaan piiskaa pyllylle, onhan tuossa tuo sähköjohdon pätkä lattialla.
      Laskin laskin jo farkkushortsit alas ja pyllistin Jussia kohti, alkoi hieman jo himottamaan se piiskaaminen, jos vaikka Jussi tosissaan antaisi hieman piiskaa minulle vaikka ihan leikillään.
      -Siis ihanko oikeasti saa antaa piiskaa tuolla sähköjohdolla?
      -Joo joo, läpsäytä vaan, kun kerta olin tuhma.
      Ja niin Jussi otti sen sähköjohdon ja läpsäytti minua peppuun pari kertaa, ei kovin sattunut, mutta tuntui kyllä aika hyvältä, että oli pakko pyytää lisää ja kovempaa.
      -Uuh, lyö vaan kovempaa, tuntuu hyvältä ihan oikeasti.
      Jussi lätki minua sillä sähköjohdolla varsin hellästi, peläten tietysti vahingoittavan minua, mutta ihan turhaan, tuntui tosi hyvältä. Huusin vain lisää ja sain kyllä lisää.
      Viimein sain sanottua Jussille, että nyt kyllä voisit panna minua kyrvälläsi, ei tässä nyt muu auta, Ala vaan sovittelemaan kyrpääsi minun pilluun, se on kuule nyt tosi märkä ja kaipaa vaan kovaa panoa.
      -Ei minulla ole täällä kondomia, eikä oikein paljaalla...
      -Vähät siitä kondomista, mulla on pillerit, joten pane vaan paljaalla.
      Ja niin sitä sitten pantiin, minä pylly pystyssä siinä pesuhuoneen lattialla ja Jussi työnsi kyrpää pilluuni. Jussi kouri paidan läpi pieniä rintojani ja pani takaapäin, kuin viimeistä päivää. Uuh, että tekee hyvää, anna vaan mennä täysillä, kuulin taas huutavani Jussille. Ja Jussi antoi mennä, välillä piti minua lantioista kiinni ja takoi pilluani, viimein Jussi laukesi ja minultakin tuli, tuntui että sitä Jussin spermaa vaan tuli ja tuli minun pilluun.
      Olipas se taas, minulla oli polviinkin tullut siinä lattialla hieman jälkiä, no tuleehan niitä mansikkamaalla, kun on pelkät shortsit, kun menin siitä kotiin. Illalla sitten jatkettiin, kun katsottiin sitä elokuvaa, onneksi Jussi pisti sen tallennukseen...

      • Anonyymi

        Kirjoita vaan lisää!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kirjoita vaan lisää!

        Yritän kirjoittaa lisää, mutta sairastin koronan tässä välillä ja on pitänyt auttaa tytärtä muutossa. Palaillaan!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Yritän kirjoittaa lisää, mutta sairastin koronan tässä välillä ja on pitänyt auttaa tytärtä muutossa. Palaillaan!

        Joko korona on helpottanut ja tyttären muutto tehty :) Ollaan tässä odoteltu jatkoa tähän juttuun.


    • Anonyymi

      Hyvä ja tosi kiinnostava juttu, ja viel uskottava.
      Olisi kiva jos kertoisit lisää! : ))

    • Anonyymi

      Kirjoita vaan lisää, ihan hyvä tarina :)

    • Anonyymi

      ..yritän jatkaa tätä juttua jossain vaiheessa. En ole nyt ehtinyt kirjoittamaan lisää näitä muistoja Jussin kanssa.
      Oli kuitenkin tosi täpinöissäni, että pääsen katsomaan sitä elokuvaa Jussin luona. Pyllyä kyllä kipanoi sen verran, että talutin pyörää Jussin talolta kotiin, tosin tyhjensin eturenkaan venttiilistä, niin ei tarvinnut kotona selitellä mitään. Sanoin vain, ettei ollut pumppua mukana ja pikkupojat varmaan siellä mansikkatilan kuivurin pihalla varmaan pyöritelleet venttiiliä, kun isä ihmetteli pyörän talutusta.
      Isä laittoi ilmaa siihen eturenkaaseen, kun oli ensin kiristänyt venttiilin, hyvin tuntui pitävän ilmaa...
      Kävin suihkussa, meillä oli suihku saunassa, niin pystyi istumaan alalauteella ja peseytymään. Suihkuttelin pillua ja kuvittelin Jussia lirputtamassa sormellaan pilluani, siinä sitä sormetin itselleni orgasmia. Hieman pyllyä vielä kipanoi se piiskaaminen siinä alalauteella istuessa, mutta oli se sen arvoista.
      Leivoin iltaa varten mansikkapiirakan, kun tulin suihkusta, sellaisen yksinkertaisen, ajattelin yllättää Jussin sillä piirakalla. Äiti oli lähdössä siivoamaan ja alkoi puhumaan, että hänkin olisi katsonut sen elokuvan, mutta ei auta, se siivouskeikka on hoidetttava.
      Isä meni vielä illalla verstaalleen ja minä läksin Jussin luokse kävelemällä, otin sen paistamani mansikkapiirakan mukaan. Askel oli aika kepeä kesäisissä vaatteissa mukavaa iltaa odotellessa Jussin luona.

      • Anonyymi

        Jatka vaan kirjoittamista, ihan hyvä tarina :)


    • Anonyymi

      Mukava tarina, jatkoa odotellaan.

    • Anonyymi

      Mukava tarina, jatkoa vaan jos saisi.

    • Anonyymi

      ...jatkan nyt tätä, kun vielä löysin tämän kirjoitukseni, on tässä ollut kaikenlaista.
      No, ne haalarithan minulta tietty jäi sinne pyörän tarakkaan, mutta ajattelin ettei Jussi niitä nyt kuitenkaan kaipaa ja pääsenhän sitten tuomaan niitä haalareita taas erikseen... Pikkuhousut jätin tahallani pois kesähameeni alta ja tein pikkuhousuista hiusdonitsin ja laitoin pitkät hiukseni poninhännälle ja sipsuttelin kesäkengissäni Jussin talolle sen mansikkapiirakan kanssa.

      Jussi oli eteisessä juuri pesulta tulleena, vain pelkkä pyyhe lanteillaan, kun saavuin hänen talolleen. Oli kyllä hyvän näköinen, ajattelin ja MINUN!
      -Toin vähän piirakoita tarjolle, sanoi Jussille
      -Siis piirakoita, ei sulla ole kuin tuo yksi herkullisen näköinen piirakka käsissäsi!
      -Nyt on kuule tarjolla suolaista ja makeaa piirakkaa!
      Nostin samalla hameen helmaa ja Jussin ilme oli näkemisen arvoinen, kun hän pilluni.
      -No johan nyt, päivällä oli jo sellaiset tarjoilut, että ei meinannut tulla mitään tuolla pihasaunalla hommista sun lähtösi jälkeen.
      Katsoin, että Jussin pyyhkeen alla alkoi tapahtumaan, kummasti alkoi pyyhe kohoamaan ja kyllä minullakin tuli aika syntinen olo, jos oli tehnyt mieli panoa Jussin kanssa koko illan, niin nyt sitä vasta tekikin mieli.
      Vein sen mansikkapiirakan Jussin keittiöön työpöydälle ja Jussi tuli siihen perässäni.
      -Kyllä tuollaista suolaista piirakkaa voisi ennen elokuvan alkua vaikka hieman, Jussi sanoi ja hänen sormet olivat jo pilluani hivelemässä hameen alta. Suutelin Jussia ja samalla sain pyyhkeen hänen lanteiltaan vapautettua siihen keittiön lattialle, Jussi kyrpä oli täydessä seisokissa ja minun kädessä, miten ihanalta se tuntui kädessä. Jussin lirputti sormellaan pilluani, uuh miten hyvältä taas tuntui, oli ihan pakko pyytää Jussia nostamaan minua siihen keittiön pöydälle.
      Jussi nosti minut siihen keittiön pöydälle ja laittoi vielä tuolilta sellaisen ohuen pehmusteen alleni, sekä veti verhoja keittiön ikkunaan, kun siitä keittiön ikkunasta oli tielle näkymä.
      Jussi alkoi nuolemaan pilluani kourien samalla pieniä rintojani löysän t-paidan alta, voi taivas miten se teki hyvää ja eihän minulla pitkään mennyt, kun oli selkä kaarella siinä pöydällä tuossa käsittelyssä ja orgasmia taas pukkasi, kuulin vain huutavani Jussille; Uuh en kestäää, voi luoja, uuuh. Ja Jussi vain jatkoi pilluni nuolemista ja puristeli rintojani lujemmin, oli tajua lähteä. Oli ihan pakko pyytää Jussia tulemaan sisääni.
      Paljoa ei siinä tarvittu, kun Jussi asetteli ihanaa kyrpäänsä pilluni huulille, ensin hieman kiusoitellen hieroi vain huulilla, mutta sitten työnsi tuon ihanan valtikkansa pilluuni hellästi, voi miten hyvältä se tuntui ja nautin täysillä. Nai vaan täysillä, anna mennä vaan ihan kunnolla, kuulin taas sanovani Jussille ja kyllä hän sitten naikin minua. Välillä Jussi painoi sormellaan klitoristani hellästi kyrpäänsä vasten, se vasta hyvältä tuntui. Kovin pitkään siinä ei tarvittu, kun me kumpikin saatiin, tunsin kuinka Jussin spermaa tuli pilluuni, voi luoja minkä orgasmin sain vielä.

      Jussi sanoi laittaneensa elokuvan tallennuksen, mutta ehtisimme ennen elokuvan alkua käymään vielä pikaisesti pesulla ja niin me käytiin. Vaan ei tämä tähän jäänyt, kun vauhtiin oltiin päästy.

      • Anonyymi

        Jatka vaan kirjoittamista. Oletteko vielä Jussin kanssa, vai miten, kun kerroit tuolla aiemmin, että sinulla on tytär?


      • Anonyymi

        Olisi kiva saada jatkoa tähän.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Jatka vaan kirjoittamista. Oletteko vielä Jussin kanssa, vai miten, kun kerroit tuolla aiemmin, että sinulla on tytär?

        Voi tämä minun vanha kirjoittamani juttu on täällä vielä tallella. Valitan, että en ole huomannut kirjoittaa jatkoa tälle, mutta lämmöllä muistan Jussia.
        Minulle tulee tässä keväällä 50 vuotta täyteen ja Jussia en ole nähnyt moneen vuoteen, hän täyttää nyt 64 vuotta. Vanhempani erosivat aikoinaan ja muutimme pois sieltä Jussin naapurista jo 90-luvun lopulla.
        Näin nyt itsekin eronneena harmittaa, etten silloin nuorempana pitänyt Jussista enempi kiinni, lähdin opiskelemaan toiselle paikkakunnalle ja löysin "elämäni" rakkauden toiselta paikkakunnalta ja joka on tyttäreni isä. Jussi perusti myös perheen ja on tietääkseni vieläkin saman naisen kanssa yhdessä.
        Meillä oli kyllä Jussin kanssa tosi mukavaa yhdessä, se alkoi tuosta auringonpimennyksestä ja olimme tosi tiiviisti yhdessä. Jussi oli kyllä tosi huomaavainen minua kohtaan ja minä taisin olla enempi se aktiivinen osapuoli hakeutua sinne Jussin luokse. Saatoin käydä Jussin luona monta kertaa päivässäkin, kun olin siellä maalla asustelemassa.
        Oli se tosi mahtavaa seksiä Jussin kanssa, kun sain toteuttaa omia fantasioitani, Jussi pani minua kyrvällään ja nuoli pilluani, että välillä tuntui taju lähtevän. Vanhempani eivät varmaan edes tienneet meidän suhteestamme ja se salailu toi tietysti oman kiihotuksen siihen, kun salassa lähdin Jussin luokse. Sovitin viikonlopuksi kotiin tullessanikin, että tuli aikaisemmalla bussilla ja Jussi haki minut sieltä pysäkiltä, meni heti sitten panemaan Jussin luokse ja menin sieltä sitten kotiin vasta muka seuraavalla bussilla saapuneena.

        Jussi olisi halunnut minut kyllä emännäksi sinne maatilalleen, mutta piti ikäeroamme suurena ja halusi minun näkevän muutakin, kuin vain sitä elämää maalla. Ilmiselvästi Jussi rakasti minua tai piti minusta ja kyllä minäkin Jussiin tykästyin.
        Olimme kyllä pari vuotta kuin kanit toistemme kanssa, kun alkuun päästiin ja kummallakaan ei ollut muita kumppaneita. Saatoin joskus aamulla käydä herättämässä aikaisin, että menin Jussin viereen alastomana selän taakse ja aloin hieromaan itseäni Jussin selkää vasten. Minulla oli tiedossa Jussin taloon avaimen paikka ja lupa tulla taloon, jos olisi tilanne vaikka, etten pääsisi omaan kotiin jostain syystä.
        Oli kyllä tosi mahtavaa saada ratsastaa Jussin kyrvällä heti aamusta ja Jussi tykkäsi minun pienistä rinnoista, niitä hän jaksoi aina kehua ja tiukkaa pillluani. Pidin kyllä aina huolen, että pesin pillun hyvin puhtaaksi ja ajoin pillukarvatkin, että Jussi sai kyllä nuolla sitä sydämensä kyllyydestä ja minä tyttö vikisin nautinnosta!
        Joskus naitiin keittiön pöydällä, kuten tuolla olin aiemmin jo kertonut, oikein kostun vieläkin, kun muistelen kuinka Jussi nai minua siinä keittiön pöydällä kyrvällään ja painoi sormellaan klitoristani. Voi luoja, että se teki hyvää!

        Tapasin sitten tyttäreni isän ja Jussi jäi siinä rakkauden huumassa. Emme riidelleet Jussin kanssa, vaan erosimme sovussa, mutta emme ole sen jälkeen enää olleet intiimisti. Onhan näitä mukava muistella.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Voi tämä minun vanha kirjoittamani juttu on täällä vielä tallella. Valitan, että en ole huomannut kirjoittaa jatkoa tälle, mutta lämmöllä muistan Jussia.
        Minulle tulee tässä keväällä 50 vuotta täyteen ja Jussia en ole nähnyt moneen vuoteen, hän täyttää nyt 64 vuotta. Vanhempani erosivat aikoinaan ja muutimme pois sieltä Jussin naapurista jo 90-luvun lopulla.
        Näin nyt itsekin eronneena harmittaa, etten silloin nuorempana pitänyt Jussista enempi kiinni, lähdin opiskelemaan toiselle paikkakunnalle ja löysin "elämäni" rakkauden toiselta paikkakunnalta ja joka on tyttäreni isä. Jussi perusti myös perheen ja on tietääkseni vieläkin saman naisen kanssa yhdessä.
        Meillä oli kyllä Jussin kanssa tosi mukavaa yhdessä, se alkoi tuosta auringonpimennyksestä ja olimme tosi tiiviisti yhdessä. Jussi oli kyllä tosi huomaavainen minua kohtaan ja minä taisin olla enempi se aktiivinen osapuoli hakeutua sinne Jussin luokse. Saatoin käydä Jussin luona monta kertaa päivässäkin, kun olin siellä maalla asustelemassa.
        Oli se tosi mahtavaa seksiä Jussin kanssa, kun sain toteuttaa omia fantasioitani, Jussi pani minua kyrvällään ja nuoli pilluani, että välillä tuntui taju lähtevän. Vanhempani eivät varmaan edes tienneet meidän suhteestamme ja se salailu toi tietysti oman kiihotuksen siihen, kun salassa lähdin Jussin luokse. Sovitin viikonlopuksi kotiin tullessanikin, että tuli aikaisemmalla bussilla ja Jussi haki minut sieltä pysäkiltä, meni heti sitten panemaan Jussin luokse ja menin sieltä sitten kotiin vasta muka seuraavalla bussilla saapuneena.

        Jussi olisi halunnut minut kyllä emännäksi sinne maatilalleen, mutta piti ikäeroamme suurena ja halusi minun näkevän muutakin, kuin vain sitä elämää maalla. Ilmiselvästi Jussi rakasti minua tai piti minusta ja kyllä minäkin Jussiin tykästyin.
        Olimme kyllä pari vuotta kuin kanit toistemme kanssa, kun alkuun päästiin ja kummallakaan ei ollut muita kumppaneita. Saatoin joskus aamulla käydä herättämässä aikaisin, että menin Jussin viereen alastomana selän taakse ja aloin hieromaan itseäni Jussin selkää vasten. Minulla oli tiedossa Jussin taloon avaimen paikka ja lupa tulla taloon, jos olisi tilanne vaikka, etten pääsisi omaan kotiin jostain syystä.
        Oli kyllä tosi mahtavaa saada ratsastaa Jussin kyrvällä heti aamusta ja Jussi tykkäsi minun pienistä rinnoista, niitä hän jaksoi aina kehua ja tiukkaa pillluani. Pidin kyllä aina huolen, että pesin pillun hyvin puhtaaksi ja ajoin pillukarvatkin, että Jussi sai kyllä nuolla sitä sydämensä kyllyydestä ja minä tyttö vikisin nautinnosta!
        Joskus naitiin keittiön pöydällä, kuten tuolla olin aiemmin jo kertonut, oikein kostun vieläkin, kun muistelen kuinka Jussi nai minua siinä keittiön pöydällä kyrvällään ja painoi sormellaan klitoristani. Voi luoja, että se teki hyvää!

        Tapasin sitten tyttäreni isän ja Jussi jäi siinä rakkauden huumassa. Emme riidelleet Jussin kanssa, vaan erosimme sovussa, mutta emme ole sen jälkeen enää olleet intiimisti. Onhan näitä mukava muistella.

        Mukavasti olet kirjoittanut, kirjoita joskus lisää kokemuksistasi Jussin kanssa, kun ehdit muistelemaan.


    • Anonyymi

      Hyvin kirjoitettu, lisää vaatii saada hän.

    Ketjusta on poistettu 102 sääntöjenvastaista viestiä.

    Takaisin ylös

    Luetuimmat keskustelut

    1. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      129
      1757
    2. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      71
      1567
    3. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      56
      1273
    4. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      68
      1102
    5. Kuka jäi auton alle

      Kuka jöi kantatiellä auton alle eilen
      Kuortane
      2
      745
    6. Oli kyl kunnon reissu

      Jopa oli bileet hotellissa! Kunnon menot ja Kuhmon rytkyt liikenteessä. Onneksi ei ollu tuulipukua päällä! 😂👍🏻
      Kuhmo
      10
      739
    7. Muistatko ensimmäisen kahdenkeskisen hetken

      kaivattusi kanssa?
      Ikävä
      45
      727
    8. Vähän pelottaa

      Että ten suuren mokan. Tämä muuttaa nyt liikaa asioita.
      Ikävä
      41
      705
    9. Plösö ja synttäriruusut

      Joko Plösö sai hommattua ne 100 ruusua sankarille vai vieläkö sankarin odotus jatkuu?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      150
      692
    10. Tiedätkö autereen?

      Se on vähän niinkuin sinä. Eräänä päivänä se hehkuttaa eteerisenä, laiskan hauen tavoin. Toisena se iskee kuin nälkäinen
      Tunteet
      8
      688
    Aihe