Ravaako miehenne kakarat usein

Anonyymi

gteillä uuden perheen luona? Tuleeko ne joka viikko vai määrääkö uusi nainen heidän tulonjsa ja menonsa? Meillämiehen kakarat tulee isää katsoon joka viikko, eikä minua sillon tarivta. On tosi outoja. Minun lapset hyväksyvät kaikki mutta miehen lapset eivät tikkua ristiin laita meidän eteen. Ei tuo koskaanmitään tullessaan vaan vie isänsämennessään. En tajuu, tätäkö on uusi perhe oikeesti? uusi äiti ei ole mitään tuskin nähdään, ja sitten valitetaan ja kiukutellaan ja haukutaan. En kestä.

6

95

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Itsesi kanalta eroa. Et ole uusi äiti miehen lapsille. Tai mies uusi isä naisen lapsille. Et äiti ja et isä puoli. Sinä se surin ongelmasi kun et sitä tajua.Lapsilla olivat he mikä ikäisiä tahansa on vain 1 äiti ja 1 isä.Olet aina se kakonen.Hienoa laset aikuisina haluaa tavata joka vikonloppu isää! On hienoa jos toisinpäin äitiä.

    • Anonyymi

      TROLLI vois opetella kirjoittamaan.

    • Anonyymi

      Asuuko naisenne kakarat teillä uuden perheen luona? Tuleeko omasi joka viikko vai määrääkö nainen heidän tulonsa ja menonsa? meillä naisen kakarat asuu ja minun lapset tulee katsoon minua jokatoinen viikonloppu, sillon minua tarvitaan . On nuo naisen lapset tosi outoja. Minun lapset hyväksyvät kaikki mutta naiseni lapset eivät tikkua ristiin laita minkään eteen. Ei tee koskaan mitään ja ovat harvoin omalla isällään. En tajuu, tätäkö on uusi perhe oikeesti? uusi isäpuoli ei ole mitään ,tuskin morjestetaan , ja sitten valitetaan ja kiukutellaan ja haukutaan. .

    • Anonyymi

      Kyllä alitettavasti, vaikka ein siitä pidä, tulevat silti. Sotkermaan ja syömään. Kummallista ettei ole mitään käytöstapoja ja koheliaisuutta ja kunnioitusta uutta äitiään kohtaan. Olenkin sanonut monesti miehelle että miski hänen eksänsä ei ole kasvattanut lapsiaan vaan jättänyt ne minun kontolleni. Ei ole kiva aina komentaa parikymppisiä kakaroita jotka on laiskoja ja hankalia. Äitiinsä tulleet.
      Mutta tiedän että yrittävät savustaa mua pois isänsä ja omasta elämäsään minua, mutta ei onnistu. Olen työtön joten ei ole varaa asua yksin, ja mies makselee hyvin laskuni ja ostokseni kun kasvatan hänen apsiaan. Eksäne ne ei osaa eikä jaksa, sitten huutavat perään kun mies läytää upean uuden äidin lapsilleen ja itselleen uuden vaimon. Kateellisia ovat. Lapset kun vielä saisi normaaleiksi niin ei hättää mitään. Olen sanonu kakaroille että turhaan yritätte, en lähde tästä enkä jätä teitä oman onnenne nojaan, ette pysty asumaan yksin ja toimimaan itsenäisesti, kyllä he mua tarvitsevat, vaikkei sano.

      • Anonyymi

        Valitettavasti , vaikka en siitä pidä, asuvat silti aikuiset kakarat sotkevat ja syövät ja jouvat myös minun olueni. Kummallista ettei ole mitään käytöstapoja ja koheliaisuutta ja kunnioitusta uutta isäpuolta kohtaan. Olenkin sanonut monesti naiselleni että miksi hänen eksänsä ja sinä ette ole kasvattanut lapsianne vaan jättänyt ne minun kontolleni. Ei ole kiva aina huomauttaa parikymppisiä kakaroita jotka on laiskoja ja hankalia. Isäänsä tulleet.
        Mutta tiedän että yrittävät savustaa mua pois äitinsä ja omasta elämäsään , mutta ei onnistu. Olen tilan omistaja , joten en halua asua yksin, ja nainen makselee omat laskunsa ja ostoksena kun hänen aikuiset kakarat täällä asuu. . Hänen exä ei osaa eikä jaksa, sitten huutavat perään kun nais löytää upean uuden äijän ja exä itselleen uuden vaimon. Kateellisia ovat. Lapset kun vielä saisi muuttamaan omilleen niin ei hättää mitään. Olen sanonu kakaroille että turhaan yritätte, , ette pysty asumaan yksin ja toimimaan itsenäisesti, kyllä he mua tarvitsevat, vaikkei sano.


    • Anonyymi

      Meillä vedetään kepoo.

    Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Kuka maksaa Elokapinan töhrinnän?

      Vieläkö tukevat Elokapinan toimintaa mm. Aki Kaurismäki, Sofi Oksanen, Paleface, Koneen Säätiö ym. ? Kenen kukkarosta ot
      Maailman menoa
      591
      4071
    2. Muuttaisiko viesti mitään

      Haluaisin laittaa viestin, mutta muuttaisiko se mitään. Oletko yhä yhtä ehdoton vai valmis kyseenalaistamaan asenteesi j
      Ikävä
      48
      3418
    3. Valpuri Nykänen elokapina

      Aikas kiihkomielinen nainen kun mtv:n uutiset haastatteli. Tuollaisiako ne kaikki on.
      Maailman menoa
      66
      2959
    4. Jos sinulla kiinnostaisi

      Nyt, miten antaisit minun ymmärtää sen?
      Ikävä
      38
      2901
    5. Oon vähän ihastunut suhun nainen

      Vaikka toisin jokin aika sitten väitin mutta saat mut haluamaan olemaan parempi ihminen :)
      Ikävä
      19
      2234
    6. Jospa me nähtäisiin

      Sinne suuntaan menossa🤣
      Ikävä
      32
      2171
    7. Se että tavattiin

      Hyvin arkisissa olosuhteissa oli hyvä asia. Olimme molemmat lähestulkoon aina sitä mitä oikeasti olemme. Tietysti pieni
      Ikävä
      12
      2107
    8. Elämä jatkuu

      Onneksi ilman sinua
      Ikävä
      29
      1935
    9. Oot pala mun sielua

      Jos toivot, että lähden mä lähden. Jos toivot, että jään mä jään. Koen, että olet mun sielunkumppani, mutta lämmöllä my
      Ikävä
      17
      1930
    10. Hei T........

      Ajattelin kertoa että edelleen välillä käyt mielessä.... En ole unohtanut sinua, enkä varmasti ikinä... Vaikka on kulunu
      Suhteet
      47
      1879
    Aihe