Ajankohtaisia juttuja

Oli kyselyä, että miten vanhaa vesitornia voisi hyödyntää?
Ehdotuksina tuli esimerkiksi kahvilaa tai taidenäyttelytilaa. Oli kyllä ihme, ettei joku ehdottanu, että laitetaan lapsille jotain touhutupaa ym. Yleensä kun ideoita kysellään, niin tenavien ehdotetaan välittömästi. Torialueellekkin muksuille olisi pitänyt saada yhtä sun toista. Mun mielestä noita puistoja, joissa voi lapset temmeltää, niin on kyllä täällä ihan riittävästi.

Euroviisutkin oli ja meni. Ei sitten taas mun lemppari eli Rasmus kovin kummoisesti saanu ääniä :(
Oli hyvä yhtye ja hyvä biisi, mut eipä auta natinat. Ukraina sen voiton vei, ja sehän oli jo etukäteen tiedossa. Mitä olitte mieltä?

Eilen oli ihan mukavan lämmin ilma, ja tänään taas kolea tuuli. Miks hitossa se vaihteleekin jatkuvasti :/
Tulis kesä ja kärpäsiä, mut ei hämähäkkejä :}

95

720

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Miten voi vanhaa tb n rakenusta hyödyntää? entä miten voisi ylipäätään mitään vanhaa jo tiensa päähän tullutta rakennusta hyödyntää ja miksi pitäisi jos ylläpito kustannukset ovat suuremmat kuin rakenuksen arvo? Ei mitään mieltä enää yrittää ylläpitää ja rumaa rakennusta joka on ympäristöllekki jo vaaraksi eli purkuun!

      • Tuokin rakennus olisi kannattanut hyödyntää ajoissa. Nyt se näyttää karmealta, niin parempi silloin laittaa matalaksi.


      • Anonyymi
        tinttu-liina kirjoitti:

        Tuokin rakennus olisi kannattanut hyödyntää ajoissa. Nyt se näyttää karmealta, niin parempi silloin laittaa matalaksi.

        Miten tuota voi hyödyntää jos rakenteet polttoaineen pilaamat? Hyödytön, ruma rotisko. Kaupungin häpeäpilkku.


      • Anonyymi kirjoitti:

        Miten tuota voi hyödyntää jos rakenteet polttoaineen pilaamat? Hyödytön, ruma rotisko. Kaupungin häpeäpilkku.

        No, jos se on niin kakassa kunnossa, niin sittenhän sen voi laittaa nurin.

        Erikoisen muotoinen rakennus, niin sillee pikkasen sääli.


    • Anonyymi

      Huono oli Suomen edustuskappale, kertosäe mitäänsanomaton. Ei jää korvamadoksi.

      • Minä kyllä tykkäsin, ja on korvamatona heti aamusta, ku herää :))

        Ensiksi aattelin, ettei varmaankaa jää korvamadoksi, jos ei tykkää, mut eihän se pidäkkää paikkansa. Mä inhosin Sannin biisiä jossa se laulaa, että mitähän v****a, nii eiköhän tuo jääny soimaan mun päähän :{


      • Anonyymi
        tinttu-liina kirjoitti:

        Minä kyllä tykkäsin, ja on korvamatona heti aamusta, ku herää :))

        Ensiksi aattelin, ettei varmaankaa jää korvamadoksi, jos ei tykkää, mut eihän se pidäkkää paikkansa. Mä inhosin Sannin biisiä jossa se laulaa, että mitähän v****a, nii eiköhän tuo jääny soimaan mun päähän :{

        Tulikohan Rasmukselle virhe kun takin riisui. Kun katsoi miesparivaltaista yleisöä, niin olisi ehkä kannattanut riisua housut.


      • Anonyymi kirjoitti:

        Tulikohan Rasmukselle virhe kun takin riisui. Kun katsoi miesparivaltaista yleisöä, niin olisi ehkä kannattanut riisua housut.

        Laurilla on hyvä kroppa, niin kyllä siinä kärsi takkia ottaa pois :)

        Ehkä sitä olis pitäny housutki riisua, ku Espanjan likoilla oli pyrstö näkyvillä niiden stringiensä kanssa. Hyvin noi saikin sitten ääniä. Miehet takuulla äänesti, ku saivat kuola poskessa vahata.

        Minusta se oli kyllä niin rietasta menoa, että ihan hävetti :{


    • Anonyymi

      Oikea maa voitti, ei ole kahta puhetta. Rasmuksella on tasan yksi hyvä kappale 'in the shadows'. Siinäpä se sitten onkin.

      • Tykkäsitkö oikeasti Ukrainan biisistä?

        Mun mielestä Rasmuksella on montakin hyvää biisiä. Liquid yksi, jota soittelin joskus puhki ja vieläki uppoaa niinku muutki.
        Nämä on tietty makuasioita :)


    • Anonyymi

      Tein esityksen jo noin 15 vuotta sitten. Ettekö muista (löytyy arkistosta)...
      Aloitin siitä, että Suojeluskuntatalon puolelta rakennetaan tunneli vesitorniin. Ja turha on vinoilla, että se ja muu oli kopio. Alakertaan kaupungin esittelytila: Mm historia, matkailu, urheilu/liikunta, kalastus, kartta- ja esitepalvelu. Hissille kaksi vaihtoehtoa: Joko sisä- tai ulkopuolinen "seinähissi" ("inva-koolla")...
      Keskiosaan näyttelytila, taidetta (osa pysyvä, osa vaihtuva).
      Yläkertaan kesäkahvio, pienet ruoka-annokset, jäätelö-, olut- ja viinibaari, seinään lasit (vrt Näsinneula), kaukoputket 2 kpl/kiikarit yms.
      Tässä muutama tärkein. Tehdään toimiva, ei haukata liian suurta palaa, hah hah haaa!!!...
      JK Missä viipyvät muut ideani, suunnitelmieni toteutukset kuten "uusi tori", pienmoottorirata, Kokkojärvi, Kahakkasilta, Ykspihlajan koulusta POTKURI, Potin ruoppaus ja muuttaminen sisälammeksi - Sahalampi, kevyen liikenteen väylä Potkurista Nuolipuroon Rantatie alittaen päätyen Laulurastaantiehen, paskaojan peittäminen ruoppausmassoilla, ja saostusaltaan kaivaminen tulevan Sahalammen rantaan (likaojien kohtaamispaikkaan), merenrannan ruoppaus välillä Halkokarin muistomerkki-Mustakarintie, "Rantaraitti (uusi tie)" Mustakarista Varvintiehen, Nisulanpotin ruoppaus ja nimeäminen "Varvinlammeksi" ym ym.
      Muistutan, että esittämistäni ideoista ovat toteutuneet: Tervalampi, "toimiva" pohjapato, Krematorio, risusavotat kaikkialla keskusta alueella ja tuntumassa, hanhien häätäminen koirien avulla, lasten uimarannan puhdistus ym jne...

    • Anonyymi

      Nyt on 8 lämmintä ja tuulee kylmästi eikä luntakaan ole paljoa,toukokuun 16 päivä

      • Ja vieläpä kova tuuli :(
        Tuuli niin haittais, ku se olis ees lämmintä tuulta...


    • Anonyymi

      Vesitornille ei ole mitään käyttöä jo sijaintinsa takia. aivan hulluutta puhua mm. kahvilasta . Se joulutähti siellä huipulla on parasta, samoin tilalle voisi vuodenaikojen mukaan vaihtaa jotain muuta vaikka Kokkola lippu.
      Kahvilan paikka voisi olla siinä lähellä entisessä Shellin huoltoasemassa ja kahvilan seinille taulunäyttelyjä.

      • No ei tuokaan huono idea ole, mut jotain käyttöä sille vesitornillekkin vois keksiä. Kaukoputket, että ihmiset voi ihailla vaikka lemmittynsä kanssa tähtitaivasta :))


    • Anonyymi

      Narsistille tulee parempi mieli kun itse vastaa itselleen ja vähän kehuu.

    • Anonyymi

      Huono kohde kahvilalle.Nykyisiinkään ei riitä asiakkaita .Keskellä liikennettä,vilkas paikka.Mistä sinne mentäisiin,kadun yli lompsimalla?

      • Olisihan se erikoinen paikka, ja sen vuoksi vetäisi porukkaa puoleensa.


    • Anonyymi

      Saat...n kateelliset. Lukekaa rivien välitkin. Rakennettaisiin maan alle iso tunneli suojeluskuntatalolta arviolta maksaisi alle 10 miljoonaa euroa. Samalla tunneli palvelisi tulevissa kriisitilanteissa väestönsuojana. Natoon liittyminen ja Karjalan takaisin ottaminen lisäävät sodan uhkaa. Terveisin Ullavan viisain mies kauppatieteen merkonomi ja uimamaisteri, hah hah haaa!!!...

    • Anonyymi

      Miksi vesitornia yleensä pitäisi hyödyntää? Olkoon noin. Ihaillaan ulkopuolelta upeaa rakennelmaa. Ei se siitä kummene, jos joku väkisin starttirahalla muutaman kuukauden kannattamatonta kahvilaa pitäisi. Jos sinne pitäisi jotenkin muuten päästä, kuin nykyisiä portaita, niin sen järjestäminen maksaisi maltaita. Eiköhän niillekkin euroille löydy järkevämpää käyttöä?

      • Anonyymi

        Ei sinne kahvilaan yksikään korkeanpaikan kammoinen uskaltaisi kiivetä, kun iskisi paniikki ja jähmettyisi, eikä pystysi liikkumaan, kun niin paljon pelottaisi.


      • No, päättäkööt viisaammat mikä on fiksuinta...


    • Esitän nyt yhden kysymyksen, jota tullu useinkin mietittyä...
      Joku saattaa vinkasta (niinkuin täällä usein käy) että tyhmä kysymys, mut kysyn kuitenkin...

      Ajatellaanpa vaikka tuota vesitornia, niin miten niitä tarkistetaan, että pysyvät pystyssä?

      Tuo vesitornikin on kuitenkin jo tosi vanha...

      • Anonyymi

        Hyvät ystävät ja rakkaat kansalaiset. Tyhmiä kysymyksiä ei ole olemassakaan...
        Kokkolan vanha vesitorni on vahva. Katsokaa sen ulkokuorta. Kuin "eilen muurattu". En ole käynyt mittaamassa, mutta arvelen seinän paksuudeksi 40 senttiä muurauksineen, laasteineen ja tiileineen. Olisiko välissä ilmakerros, "tuuletusväli". Torni kestäisi takuulla pieniä muutoksia, kuten ikkuna-aukkojen poraamisen. Tulisi jopa vahvempi rakenne nykytekniikalla. Kierreportaikko ei ole kantava osa, nykyään täysin tarpeeton aikansa huoltoporras, joten se voitaisiin purkaa. Tilalle esittämäni hissi joko sisälle tai ulkopuolelle lasi-hissi...
        Toki uusi portaikko voisi olla tarpeellinen pelkästään "liikunnan vuoksi"/hätätie ym.
        Uudet sisärakenteet, kuten välitasanteet vain vahvistaisivat tornin rakennetta. Ulkokuorta ei tarvitsisi muuttaa, kun vain putsattaisiin, saumauksen uusiminen, pesu ja puhdistus ym...
        Taas pitää kummeksua ideoitteni varastamista. Rahkola kopioi lehtikirjoituksessaan MINUN tekemiä suunnitelmia jo noin 15 vuoden takaa (tunneli, hissi ja näköalatasanne ym)...
        Merkillinen tyyppi. Miten tuollainen vastarannan kiiski ja ikuinen valitusten tekijä on vielä hengissä, hah hah haaa!!!...


    • Anonyymi

      Kalevi on alkuperäinen idean isä ja mies joka uskaltaa julkaista näitä omalla nimellä lehdessä eikä täällä kirjoittele anonyyminä toisten ajatuksia.

      • Anonyymi

        Vai oli alkukantainen Kalevi sitä mieltä. Mieshän on vastarannan kiiski. Suojeluskuntapatsaskin olisi pitänyt olla pikimusta. Onneksi Reijo Kivelä pysäytti joutavan jossittelun. Patsas on komea, ja väriltään "kullankallis", hah hah haaa!!!...


    • Anonyymi

      Se on purettava .

    • Anonyymi

      Ainoa keino hyödyntää sitä vanhaa käytöstä poistettua vesitornia on purkaa se ja murskata ja tehdä vaikkapa uutta tienpintaa samoin sille jatkuvan kiistelyn ja kustannusten aiheuttajalle vanhalle fynkkis tyyliselle tb kauhistukselle

      • Anonyymi

        Kokkolassa kaikki ikivanhat rotiskot on suojeltu. Kuuluuko niihin vanha vesitorni. Entä Harriniemen majakka.


      • No ei todellakaan mitään purkua. Vanhaa pitää arvostaa ja säilyttää.


    • Anonyymi

      Museon ja Ely keskuksen toiminnot voisi siirtää sinne .

      • Anonyymi

        Ely keskus on ihan turha veronmaksajien varoja nielevä byrokratian tyyssija,ja tälläisiä samanlaisia on paljon muitakin


      • Museokaan ei olisi hullumpi idea.


      • Anonyymi
        tinttu-liina kirjoitti:

        Museokaan ei olisi hullumpi idea.

        Voi voi, museoita on jo aivan liikaa. Turhia pölyn pesiä, suojatyöpaikkoja jne.


      • Anonyymi kirjoitti:

        Voi voi, museoita on jo aivan liikaa. Turhia pölyn pesiä, suojatyöpaikkoja jne.

        No jos ei uutta, mutta joku jo oleva muuttaisi sinne.
        Minusta museot eivät ole turhia, kun pitäähän sitä vaalia vanhaa.

        Kaupunki siis meinaa myydä vesitornin?? Näin ymmärsin, ku lukasin Kla-lehden...


      • Anonyymi
        tinttu-liina kirjoitti:

        No jos ei uutta, mutta joku jo oleva muuttaisi sinne.
        Minusta museot eivät ole turhia, kun pitäähän sitä vaalia vanhaa.

        Kaupunki siis meinaa myydä vesitornin?? Näin ymmärsin, ku lukasin Kla-lehden...

        HäpiHaus sinne niinkuin jo ehdotettiin:D


      • Anonyymi kirjoitti:

        HäpiHaus sinne niinkuin jo ehdotettiin:D

        No ei se kovin häpiä enää olis, ku ukkomiehetki sinne tunkis pallerohoitoon.


      • Anonyymi
        tinttu-liina kirjoitti:

        No ei se kovin häpiä enää olis, ku ukkomiehetki sinne tunkis pallerohoitoon.

        Palvelua sitä tarvitseville, rinkulan voi jättää siksi aikaa taskun pohjalle.


      • Anonyymi kirjoitti:

        Palvelua sitä tarvitseville, rinkulan voi jättää siksi aikaa taskun pohjalle.

        No jos tuollasta "palvelua" tarvii, niin miksei hoida asioita niin, ettei sitä rinkulaa enää edes tarvitse?


    • Anonyymi

      Ei kai taas näitä aloituksia, ei ei ei

      • Lomalla?


      • Anonyymi
        tinttu-liina kirjoitti:

        Lomalla?

        Heh, klo 01:45 luulisi olevan muutakin ajateltavaa:D


      • Anonyymi kirjoitti:

        Heh, klo 01:45 luulisi olevan muutakin ajateltavaa:D

        Jos lorvii, niin päivät nukkuu ja yöt kuppaa...


    • Oletteko huomanneet, että alkaa olla pientä lehteäkin jo puissa? :)
      Oli nii mukava kuunnella tipusten visertelyä, ku aurinkokin vielä paistoi. Lämpötila ei kylläkään ole vieläkään kovin korkea :[

      Onkohan ihmiset erityisen väsähtäneitä, kun tuntuu, että jokainen jonka kanssa juttelee, niin odottaa kesälomaa.

      Onhan sitä kyllä ollu meidän ihmisten elämänmenossa monenmoista...

      • Anonyymi

        Auttoi heti kun saatiin sadetta. Nyt kun vielä lämpenisi hiukkasen.


      • Anonyymi

        Kerrankin niin se vaan on! nyt on lehteä puissa ja postilaatikossa tosin keskarin tilaamisen aion lakkauttaa ihan turha lehdykäinen se on,varis kraakkuu puussa mutta mielestäni auton mootorin ääni on viikon luontoääni ja siihen otti kantaa myös vihreiden iiris suomela ja sanoi että se on ekoteko,Joten jatketaampas samaa tahtia lämpötila on todellakin alhaista tasoa vain 8 astetta mutta kesäkuuta kohden mennään.Pohjanmaan poliisia olenkin odotellut näkeväni joten voisin tarjota köyhille poliiseille ne munkkikahvit vihdoinkin niin se on


      • Anonyymi kirjoitti:

        Auttoi heti kun saatiin sadetta. Nyt kun vielä lämpenisi hiukkasen.

        Sade oli kyllä niin hyvä juttu. Puhdisti tuota ilmaakin kaikesta pölystä.


      • Anonyymi kirjoitti:

        Kerrankin niin se vaan on! nyt on lehteä puissa ja postilaatikossa tosin keskarin tilaamisen aion lakkauttaa ihan turha lehdykäinen se on,varis kraakkuu puussa mutta mielestäni auton mootorin ääni on viikon luontoääni ja siihen otti kantaa myös vihreiden iiris suomela ja sanoi että se on ekoteko,Joten jatketaampas samaa tahtia lämpötila on todellakin alhaista tasoa vain 8 astetta mutta kesäkuuta kohden mennään.Pohjanmaan poliisia olenkin odotellut näkeväni joten voisin tarjota köyhille poliiseille ne munkkikahvit vihdoinkin niin se on

        Tuo kepari ei kyllä oikeasti ole mistään kotoisin. Kokkolalehti voittaa mennen tullen tuon ylikalliin lehden!


      • Anonyymi
        tinttu-liina kirjoitti:

        Tuo kepari ei kyllä oikeasti ole mistään kotoisin. Kokkolalehti voittaa mennen tullen tuon ylikalliin lehden!

        Luulisi puhelinnumerokisan olevan tilaajille normitekstarin hinnalla räätälöity kisa. Eipäs vaan ole näin, pulitat 1,10 viestistä jos osallistut!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Luulisi puhelinnumerokisan olevan tilaajille normitekstarin hinnalla räätälöity kisa. Eipäs vaan ole näin, pulitat 1,10 viestistä jos osallistut!

        Kiskontaa sanoisin.


      • Anonyymi kirjoitti:

        Luulisi puhelinnumerokisan olevan tilaajille normitekstarin hinnalla räätälöity kisa. Eipäs vaan ole näin, pulitat 1,10 viestistä jos osallistut!

        Näin tuon kisan...
        Löysin omat numerot sieltä, mutta en ees aatelukkaa osallistua. Tuollaset rahastuskisat saa mun puolesta olla, ku niistä mitää voittais kuitenkaa.

        Se joulukuun kisakin on aivan onneton. Ikinä niistäkää mitään voittanu.


    • Anonyymi

      Sinne voisi laittaa ilmatorjunta ja mannerten välisiä ydinohjuksia.

      • Noita ei tarvita yhtään minnekkään tässä maassa!


      • Anonyymi
        tinttu-liina kirjoitti:

        Noita ei tarvita yhtään minnekkään tässä maassa!

        Kyllä niitä on hyvä olla olemassa, ovatpa nuo kelvanneet Ukrainallekkin. Tuo turvaa vaan kun on aseita plakkarissa. Kivin ja kävyin ei pitkälle pötkitä, näin on näreet!


      • Anonyymi kirjoitti:

        Kyllä niitä on hyvä olla olemassa, ovatpa nuo kelvanneet Ukrainallekkin. Tuo turvaa vaan kun on aseita plakkarissa. Kivin ja kävyin ei pitkälle pötkitä, näin on näreet!

        Koko maapallolta sais hävittää ydinaseet. Ei kyllä olis pahitteeks, vaikka hävitettäis kaikki aseet. Mikään luomakunnassa ei ole niin tyhmä kuin ihminen. Käytetään elämää sotimiseen ja laitetaan siihen rahaa valtavat summat. Niillä rahoilla poistettaisiin maailmasta nälänhätä ja köyhyys, jos viisaita oltaisiin.


      • Anonyymi
        tinttu-liina kirjoitti:

        Koko maapallolta sais hävittää ydinaseet. Ei kyllä olis pahitteeks, vaikka hävitettäis kaikki aseet. Mikään luomakunnassa ei ole niin tyhmä kuin ihminen. Käytetään elämää sotimiseen ja laitetaan siihen rahaa valtavat summat. Niillä rahoilla poistettaisiin maailmasta nälänhätä ja köyhyys, jos viisaita oltaisiin.

        Niiin kauan kuin on ryssiä niin kauan tarvitaan aseita.


      • Anonyymi kirjoitti:

        Niiin kauan kuin on ryssiä niin kauan tarvitaan aseita.

        Ei tarvita, ei tarvisi oikeasti kukaan.

        Tuolla on maita, joissa on sodittu vuoskymmenet. Mitä elämän ja rahan tuhlausta.


      • Anonyymi

        Eikös Suomessa ole ollut ilmatorjuntaan tarkoitettua kalustoa kautta aikain. Oman maan puolustamiseen sitä tarvitaan.


      • Anonyymi kirjoitti:

        Eikös Suomessa ole ollut ilmatorjuntaan tarkoitettua kalustoa kautta aikain. Oman maan puolustamiseen sitä tarvitaan.

        Niin, mutta ajatteles jos ei tarvittaisi mitään puolustamista, vaan ihmiset osais elää ilman sotimista ja riitelyä...
        Mahdotonta tietysti niin kauan, kun ihmisiä ees on olemassa.


    • Anonyymi

      Omat ydiaseet=vaihtoehto Natolle

      • Ai, no siinäpä olis kilpaa siitä, kuka ehtii ampua ensin.

        Ei mitään ydinaseita tänne.


    • Alkoi niin verenpaine taas kohisemään korvissa, kun luin yhden jutun iltapäivälehdestä...

      Asia koski julkun rintoja. Oli saanut joltain palautetta, että miten sen ikäisellä on riippurinnat??

      Siis haloo...
      Mikä ihme siinä on, että ihminen ei oikeasti saa olla sellainen kuin on, vaan odotetaan, että pitää olla täydellinen ja virheetön. Ei saa olla isot tai pienet, ei saa riippua eikä roikkua vaan pitää täsmälleen tietyn kokoiset ja sojottaa pystyssä ku kynttilät pöydällä!

      Voi kilin kellit sanon minä! :[

      Minkähän takia aina arvostellaan naisen varusteita??
      Harvemmin miehet saavat arvostelua tavaroidensa koon takia.

      • Anonyymi

        Tinttu-Linttu heittää daisarit olkapäilleen ryhtyessään syömään aamupuuroa...


      • Anonyymi

        No, toki saa arvostella lopputulosta jos on laitettu täytettä jälkikäteen. Esim. Sointu Borg.


      • Anonyymi

        Linkkiä tähän että tietää ottaa kantaa.


      • Anonyymi kirjoitti:

        Tinttu-Linttu heittää daisarit olkapäilleen ryhtyessään syömään aamupuuroa...

        Ei, ku pysyy kyllä polvien välissäki... :×


      • Anonyymi kirjoitti:

        No, toki saa arvostella lopputulosta jos on laitettu täytettä jälkikäteen. Esim. Sointu Borg.

        No miks yleensä pitää ketään arvostella?

        Nuo täytejutut on yks maailman typerimpiä juttuja, mutta jos joku haluaa kroppansa niillä turmella, nii mitäpä se mulle kuuluu.


      • Anonyymi kirjoitti:

        Linkkiä tähän että tietää ottaa kantaa.

        Tuoho Sointu-juttuun vai tuohon, mitä mä kirjotin?

        Mä osaan jakaa juttuja vaa tietsikalla. Tuo mun esille ottama juttu on Iltasanomissa...


      • Anonyymi
        tinttu-liina kirjoitti:

        Tuoho Sointu-juttuun vai tuohon, mitä mä kirjotin?

        Mä osaan jakaa juttuja vaa tietsikalla. Tuo mun esille ottama juttu on Iltasanomissa...

        Ketä arvosteltiin? Sanopas edes se. Jos on luomurinnat, arvostelu on väärin. Jos on hankittu täytettä ja utåreet tyrkyllä niitä esitellään niin on vapaata riistaa. Näin on näreet.


      • Anonyymi kirjoitti:

        Ketä arvosteltiin? Sanopas edes se. Jos on luomurinnat, arvostelu on väärin. Jos on hankittu täytettä ja utåreet tyrkyllä niitä esitellään niin on vapaata riistaa. Näin on näreet.

        Laita siihe hakukohtaan Lotta Hintsa. Siinä on toimittajan kirjottama juttu.

        Kiinnostais tietää, että miksi on halu arvostella muita? Olkoot se kroppa minkälainen vaan, niin sehän on hänen omansa.


      • Anonyymi
        tinttu-liina kirjoitti:

        Laita siihe hakukohtaan Lotta Hintsa. Siinä on toimittajan kirjottama juttu.

        Kiinnostais tietää, että miksi on halu arvostella muita? Olkoot se kroppa minkälainen vaan, niin sehän on hänen omansa.

        Lotta Hintsalla on hiton hyvännäköiset ti§§it, ei ole kahta puhetta!


      • Anonyymi kirjoitti:

        Lotta Hintsalla on hiton hyvännäköiset ti§§it, ei ole kahta puhetta!

        Nätti tyttöhän se on :)


    • Anonyymi

      Rasmuksen kappale ei ollut kummoinen hypetykseen nähden. Nopeasti unohdettua tusinatavaraa.

      • Anonyymi

        Lordista tiesi heti että nyt tulee voitto.


      • Minä tykkäsin Rasmuksen biisistä, enkä usko sen unohtuvan. Ennemmin noiden muiden maiden eurobiisit jää unholaan.


      • Anonyymi
        tinttu-liina kirjoitti:

        Minä tykkäsin Rasmuksen biisistä, enkä usko sen unohtuvan. Ennemmin noiden muiden maiden eurobiisit jää unholaan.

        Kerroppas miksi sillä on sulkia päässään, sitä kummeksun?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Lordista tiesi heti että nyt tulee voitto.

        Aha. Taas yksi jälkiviisas. Vain Ressu, Kokkolan Kingsi (Kivelän Reijo) ennusti (tiesi) Lordin voittavan. Reijo kirjoitti sen jopa lehteen kaksi vuorokautta ennen loppukilpailua.
        Toinen Kokkolalainen oli samaa mieltä, eräs Anders Enlund, hah hah haaa!!!...


      • Anonyymi
        tinttu-liina kirjoitti:

        Minä tykkäsin Rasmuksen biisistä, enkä usko sen unohtuvan. Ennemmin noiden muiden maiden eurobiisit jää unholaan.

        Voittajan kertosäe oli iskevä, se jäi mieleen vaikken fanitakkaan tuon tyylin musiikkia.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Aha. Taas yksi jälkiviisas. Vain Ressu, Kokkolan Kingsi (Kivelän Reijo) ennusti (tiesi) Lordin voittavan. Reijo kirjoitti sen jopa lehteen kaksi vuorokautta ennen loppukilpailua.
        Toinen Kokkolalainen oli samaa mieltä, eräs Anders Enlund, hah hah haaa!!!...

        Miljoonat muutkin arvasivat varmasti samoin.


      • Anonyymi kirjoitti:

        Kerroppas miksi sillä on sulkia päässään, sitä kummeksun?

        Jostai luin, että se on vaa semmonen hänen tavaramerkkinsä...tai joku sellanen.


      • Anonyymi kirjoitti:

        Voittajan kertosäe oli iskevä, se jäi mieleen vaikken fanitakkaan tuon tyylin musiikkia.

        No, jokainen tykkää siitä, mikä vaan kuulostaa omiin korviin hyvältä. Ei siinä ole muilla nokan koputtamista.


    • Anonyymi

      Mikäs vika on hämähäkeissä? Eivät levitä edes tauteja kuten punkit.

      • Juu ei...
        Mä en tiedä mistä mun hämähäkki-inho on oikee tullu. Mulla nousee tukka kattoon ja sydän jättää lyönnit väliin, ku näen sellasen inhokin :{
        Yritän kyllä olla nuijimatta, jos sisällä semmosen näen. Heitän tyypin jollai konstin pihalle, mut joskus tulee hätälyönti... ja sit kaduttaa...


      • Anonyymi
        tinttu-liina kirjoitti:

        Juu ei...
        Mä en tiedä mistä mun hämähäkki-inho on oikee tullu. Mulla nousee tukka kattoon ja sydän jättää lyönnit väliin, ku näen sellasen inhokin :{
        Yritän kyllä olla nuijimatta, jos sisällä semmosen näen. Heitän tyypin jollai konstin pihalle, mut joskus tulee hätälyönti... ja sit kaduttaa...

        Myönnetään että henki lähtee jos näen, ottaa hemmetisti luontoon. Jokin alkukantainen vaisto kaiketi, noitahan on myrkyllisiäkin


      • Anonyymi kirjoitti:

        Myönnetään että henki lähtee jos näen, ottaa hemmetisti luontoon. Jokin alkukantainen vaisto kaiketi, noitahan on myrkyllisiäkin

        Suomessa ei varmaankaan myrkyllisiä paljoo pompi vapaalla?

        Ku mä teen hätälätkäisyn, niin kyllä oikeesti harmittaa sen jälkeen. Alkaa miettimään, että jos sillä oli lapsia jossain ja ne jäi yksin :((


    • Anonyymi

      Onkos rakkautta Tintun näköpiirissä? Profiilikuvasta vaan ounastelen;)

      • On monenlaistaki rakkautta...


      • Anonyymi
        tinttu-liina kirjoitti:

        On monenlaistaki rakkautta...

        Olipas kryptinen vastaus;)


      • Anonyymi kirjoitti:

        Olipas kryptinen vastaus;)

        Totta kuitenki kirjotin :))


    • Anonyymi

      Alkaako koronan jälkeen seuraava pandemia? Kymmenet Euroopassa sairastuneet apinarokkoon

      • Oli ilkeen näköset iho-oireet tuossa apinarokossa :(
        Eikös tuo ollu sellanen, että tarttuu heikosti ihmisestä toiseen?
        Muistanko oikeen, että pitää olla lähikontaktia toisen kanssa...

        Kyllä sitä kaikenlaisia tauteja maa päällään kantaakin :[
        Ja koronan muunnoksellaki taas pelottelevat.
        Kyllä pitäis ostaa mökki korvesta ja pysyä pois ihmisten ilmoilta..


    • Anonyymi

      Onko tuo jääkiekko fani tänään keparissa juttua jotain sukua sille missi Willmannille?

      • Eipä tullu tänään edes katottua keparia.

        Wilman? Ihan outo nimi...


    Ketjusta on poistettu 6 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 120
      2603
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      67
      2400
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      16
      2071
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      19
      1727
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      21
      1648
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      14
      1470
    7. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      16
      1423
    8. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      27
      1403
    9. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      16
      1377
    10. Kristityt "pyhät"

      Painukaa helvettiin, mä tulen sinne kans. Luetaan sitten raamattua niin Saatanallisesti. Ehkä Piru osaa opetta?!.
      Kristinusko
      6
      1302
    Aihe