Raili ja Pekka

… olivat pula-ajan lapsia, mutta Raili vielä köyhääkin köyhempi. Tila oli elinkelvottoman pieni siirtotila, lohkaistu Pekan kotitilasta. Peltoala ei riittänyt tuottamaan riittävästi viljaa eikä rehua, vaikka isä oli juuri palannut sodasta ja pääsi keskittymään maataloustoihin.

Yhdelle lehmälle kerättiin syötävää tienvarsilta. Kanoja oli vähän, koska niille ei rittänyt jyviä, kun ihmistenkin piti saada puuroa, pikkuisen lehmällekin. Vähistä munista puolet vietiin kauppaan, jotta saatiin suolaa ja lisämaitoa, kun lehmä oli talvet ummessa. Harvoin voitiin syödä itse. Metsätöita sai liian vähän.

Puuron lisäksi korttiannoksella sai myös hiukan kallista läskiä. Äiti leikkasi siitä oikein ohuita viipaleita, käristi pannulla, ruskisti jauhoja ja lisäsi vettä. Eli teki läskisoosia pottujen kanssa.

Rahat eivät olisi riittäneet makkaraan, vaikka sitä olisi korttiannoksella hiukan saanutkin. Raili oli aina puhtaissa ja sievissä vaatteissa, mutta kovin parsituissa. Pekan kotitila oli ihan elinkelpoinen, joten korttiannoksille sai tilalta jatketta. Oli Pekalla kumisaappaatkin ja ehjät vaatteet.

Asuivat lähekkäin, seuraavaan taloon neljä kilometriä, eivätkä vielä olleet koulussa, joten leikkivät usein Pekan kotona. Aina kun Pekoilla oli sauna, ottivat Railin myös mukaan, mutta uivat kesäisin muutenkin tietysti alasti, koska ei maalla olut uimapukuja ja harvalla snadilaisella kaupungissakaan pula-aikana.

Olivat harrastaneet lääkäri ja kotileikkejä. Pekan pippeli oli jäykistynyt ja Railin pimppi sen verran antanut periksi, että oli ihan oikeasti voinut työntää sisäänkin. vaikka orgasmista ja siemensyöksystä ei ollut vielä aikoihin puhetta. Molemmat pitivät siitä kuitenkin niin, että harrastivat sitä melkein joka paivä, parhaina kaksikin.

Kuin toisiaan rakastavat aikuiset.

Molempien fossiilit tiesivät ja pitivät sitä vain suloisena herttailuna, joten Railin ja Pekankaan ei tarvinnut peitellä. Saattoivat myös suoraan sanoa, että tykkäävät toisistaan, ja aikovat isoina naimisiin. Kun menivät kouluun, leikkivät edelleen eniten yhdessä, tai sitten porukalla, johon molemmat kuuluivat.

Koulussa oli muutama, jotka eivät olleet lääkäri- ja kotileikkejä harrastaneet. Kysyivät uteliaasti, millaisia ne ovat. Kun Raili ja Pekka näyttivät ihan oikealla esimerkillä, muutkin innostuivat niin, että siitä tuli porukan ihan vakioleikki. Kun kului vielä useitakin vuosia harrastivat leikkiä edelleen sikin sokin, eivätkä suinkaan tunteneet tarvetta luopua suloisesta leikistä, joka oli saanut jo vahvasti seksuaalista kiihotusta.

Kuulivat, että aikuisessa kuviossa mies saattaa myös nuolla naisen vittua ja peräaukkoa. Ottivat sen heti ohjelmaan, ja tytöt kiihottuivat aivan erityisesti, niin että parin vuoden päästä kaikki olivat jo saaneet ensimmäisen orgasminsa.

Hiukan myöhemmin pojatkin saivat vuorotellen ensimmäisen siemensyksynsä ja orgasminsa. Nyt piti aloittaa kortsujen käyttö tai rahan puutteessa keskeytetty yhdyntä. Onneksi se toimi niin hyvin, ettei tytöista kukaan tullut raskaiksi.

Näin avoimessa ilmapiirissä kertoivat, että harrastavat lisäksi runkkaamista ja sormettamista. Ottivat senkin yhteiseen ohjelmaan. Tytöt sormettivat pojille ja pojat runkkasivat tytöille. Aluksi ujot pojat hiukan aristelivat, mutta parin viikon päästä jo naureskeltiin, että "oltiinpas me ujoja". 🌹👀

2

1674

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Raili ja Pekka 2

   Ajat paranivat. Meni korttiaikakin, mutta Railin kotitilan köyhyys jatkui. Toisaalta Pekka kysyi molempien fossiileilta, saisiko Raili tulla heille asumaan. Sehän sopi, sillä Raili ja Pekka saattoivat nyt asua samassa huoneessa ja herttailla ja yhtyä milloin tahansa ja vaikka kuinka usein ja kauan tahansa. Kuitenkaan he eivät halunneet jättää luokkatovereitansa, vaan bylsivät edelleen heidänkin kanssaan, mutta harvemmin.

   Kun koulun kanssa käytiin järvellä uimassa, ei kukaan pukenut uimapukua eikä uimahousuja. Tavallista fiksumpi ope ei ollut huomaavinaankaan, mutta sitten ”huomasi” ja riisui itsensäkin kokonaan. Snadit, joilla olivat kireäpipoiset fossiilit, ymmärsivät olla kertomatta kotona, missä asussa uitiin.

   Osa jatkoi lukioon, osa amikseen, maamieskouluun ja emäntäkouluun, osalle riitti kansakoulu, mutta porukka ei hajautunut. Vierailuja tehtiin harvakseltaan, jolloin aina myös yhdyttiin ja herttailtiin. Muutamat uudetkin seurustelukumppanit tulivat mukaan ja mieltyivät vapauteen.

   Eikä mikään muuttunut, kun odotettu tapahtui: Raili ja Pekka menivät naimisiin. Ylevä kirkkovihkiminen oli vain yksi, mutta häjuhlia oli kaksi, muodollisille vieraille ja entiselle kouluporukalle.

   Raili oli itse suunnitellut hääpuvun. Se oli yksinkertainen korkeakauluksinen ohuesta valkeasta sametista. Edessä oli navan korkeudelta alas asti suuri Λ:n muotoinen halkeama, joka vihittäessä ja muodollisessa juhlassa peitettiin sievällä pitsireunaisella essulla, mutta essua ei tarvinnut epämuodollisessa juhlassa, sillä hääväki olikin siellä alasti.

   Raili oli huolitellut ja lyhentänyt vittukarvansa kovin sievästi. Hän oli morsiusmekossa kuin timantti.

   Epämuodollisissa juhlissa kaikki miehet halusivat nussia morsianta, ja se onnistuikin sikäli, että kaikki saivat laueta hänen suloitakin suloisempaan vittuunsa, mutta eihän Raili niin monta kertaa voinut saada orgasmia, useita kuitenkin.

   Kaikki tytöt tietysti halusivat yhtyä sulhasen kanssa. Sekin onnistui siten, että Pekka työnsi kyrpänsä vuorotellen kaikkien tyttöjen vittuun ja laukesi sitten kaikille tytöille onanoimalla, samoin Raili kaikille miehille yhteisesti näiden runkatessa kyrpäänsä. Ja sitten vielä tytöt sormettivat yhtaikaa.

   Ja tämä tuntui aivan luonnolliselta, olihan lääkäri- ja kotileikkejä jatkettu taukoamatta, ja sitten oli myös yhdytty milloin kenenkin porukkalaisen kanssa. Pois se, että olisi tuntunut jotenkin irstaalta. Herttaista se oli.

   Häät olivat aivan ihanat. Kaikki totesivat, että ylivoimaisesti parhaat, missä koskaan olivat olleet. Ja romanttiset ne olivat, niin romanttiset, että monen silmät vallan kostuivat.

   Muuten vanha opekin oli miehensä kanssa mukana, mutta siitä ei kuiskittu. 🌹👀

  • Raili ja Pekka 3

   Koska Raili ja Pekka olivat molempien tilojen tulevat ainoat perijät, tilat jo yhdistettiin. Maatalouden elintason nousu perustui koneelistamiseen. Jo aikaisemminkin Railin tila oli päässyt hyötymään, sillä Pekan tilalle hankitut koneet olivat samalla hoitaneet valtaosan myös Railin tilan töistä, ja Railin fossiilit olivat saaneet helpotusta raskaisiin töihin.

   Molemmat fossiilit olivat myös vierailleet toistensa luona, ja heistä oli tullut oikein hyvät ystävät. Luonnostaan ilman kynnystä oli fosiilienkin ystävyys laajentunut parinvaihtoon ja herttailuun toistensa puolisoitten kanssa. Aina vieraillessa saunottiin ja yhdyttiin, nautittiin ja suloisehdittiin. Fossileille tuli herttainen vanhuus.

   Raili ja Pekka saivat kaksoset, Tiinan ja Henrikin. Nämä kasvoivat samassa vapauden hengessä, ja olivat jo lapsesta lähtien yhdynnässä, mutta eivät tietenkään voineet mennä naimisiin, mutta ei se enää ollutkaan sosiaalinen pakko. Noudattivat samoja ajatuksia kuin heidän vanhempansa. Ottivat suloisen kiinalaisen ottolapsen, jolle antoivat nimen Irina.

   Irina taas aikanaan löysi poikaystävän erään koulupoppooseen kuuluneen jälkeläisestä, Tuukasta. Niin heistä tuli tilan uusi isäntä ja emäntä. Tila menestyi, joten siihen voitiin liittää myös pari naapuritilaa tilakoon suurentamiseksi. Ketkä ikinä tulivat vierailulle heidän luokseen, Irina antoi miehille suloista vittuaan, ja Tuukka naisille kyrpää, myös sinkuille.

   Heidänkin elämänsä oli täynnä iloa ja herttaisuutta. □ 🌹👀

  Ketjusta on poistettu 14 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Tämäkin vielä! Steppi suviseuroissa

   Nyt on maailmankirjat sekaisin, En ollut uskoa silmiäni. Selvänä teltassa lauloi muiden mukana.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   123
   5906
  2. Kiinteistökuningattarelle satelee nyt tuomioita oikein urakalla

   https://www.is.fi/viihde/art-2000008926919.html TELEVISIOSTA kiinteistövälittäjänä tunnetuksi tullut Kaisa Liski sai yhden vuoden ja kahden kuukaude
   Kotimaiset julkkisjuorut
   21
   1633
  3. Puolangan Porukka. Kuulkaas tämä.

   Hyvää iltaa hyvä Puolangan herrasväki. Kertokaa minulle mistä löydän Puolangalta vastusta niinsanotusti tanssimaan nurkan taakse! Olen saanut tarpeeks
   Puolanka
   47
   1093
  4. Ei tiemme enää kohtaa

   Joten älä odota, että ilmestyisin elämääsi. Se, mitä on tapahtunut on mennyttä, eikä sitä enää saa takaisin. Voi olla, että et näe minua pitkään aikaa
   Ikävä
   74
   1052
  5. Pysyt hyvännäköisenä pitkään

   Mulla on sellainen sormituntuma, eli monia hyviä syitä sanoa sinusta noin. Pidät huolta itsestäsi ja varmaan myös muistakin siinä ohessa. Sinussa on p
   Ikävä
   43
   867
  6. Martinan uusin hirvitys

   Nyt on järkyttävät hopeiset paljetti shortsit jalassa. Mistä se löytää noita hutsahtavia vaatteita. Luuleeko näyttävänsä nuoremmalta, vaikka vaikutus
   Kotimaiset julkkisjuorut
   95
   830
  7. En mä jaksa enää uskoo

   Meihin... Ei me tulla enää ikinä näkemään uudelleen niin se vaan on. Toivottavasti molemmat löydetään vielä rakkautta.
   Ikävä
   78
   809
  8. Body count

   Sanotaan että miehellä tulevaisuus ratkaisee ja naisella menneisyys kun etsitään oikeasti vakavaan parisuhteeseen toista. Jos naisella paljastuu oleva
   Sinkut
   238
   776
  9. Martina on kova vaihtamaan juhannusheilaa

   2018 -Hannes 2019-Stefu 2020-Palomies 2021-Pikkarainen 2022-Tanskalainen lippis mies Ihan sairasta kun ei yhtään pysty viettämään aikaansa vain laste
   Kotimaiset julkkisjuorut
   178
   762
  10. Suomi on allekirjoittanut NATO:n liittymissopimuksen

   Tätä hetkeä on odotettu: Nato-maat allekirjoittivat tiistaina aamupäivällä Suomen ja Ruotsin liittymispöytäkirjat. ”Yhdessä olemme vahvempia”, Haavi
   NATO
   116
   728
  Aihe