Raili ja Pekka

… olivat pula-ajan lapsia, mutta Raili vielä köyhääkin köyhempi. Tila oli elinkelvottoman pieni siirtotila, lohkaistu Pekan kotitilasta. Peltoala ei riittänyt tuottamaan riittävästi viljaa eikä rehua, vaikka isä oli juuri palannut sodasta ja pääsi keskittymään maataloustoihin.

Yhdelle lehmälle kerättiin syötävää tienvarsilta. Kanoja oli vähän, koska niille ei rittänyt jyviä, kun ihmistenkin piti saada puuroa, pikkuisen lehmällekin. Vähistä munista puolet vietiin kauppaan, jotta saatiin suolaa ja lisämaitoa, kun lehmä oli talvet ummessa. Harvoin voitiin syödä itse. Metsätöita sai liian vähän.

Puuron lisäksi korttiannoksella sai myös hiukan kallista läskiä. Äiti leikkasi siitä oikein ohuita viipaleita, käristi pannulla, ruskisti jauhoja ja lisäsi vettä. Eli teki läskisoosia pottujen kanssa.

Rahat eivät olisi riittäneet makkaraan, vaikka sitä olisi korttiannoksella hiukan saanutkin. Raili oli aina puhtaissa ja sievissä vaatteissa, mutta kovin parsituissa. Pekan kotitila oli ihan elinkelpoinen, joten korttiannoksille sai tilalta jatketta. Oli Pekalla kumisaappaatkin ja ehjät vaatteet.

Asuivat lähekkäin, seuraavaan taloon neljä kilometriä, eivätkä vielä olleet koulussa, joten leikkivät usein Pekan kotona. Aina kun Pekoilla oli sauna, ottivat Railin myös mukaan, mutta uivat kesäisin muutenkin tietysti alasti, koska ei maalla olut uimapukuja ja harvalla snadilaisella kaupungissakaan pula-aikana.

Olivat harrastaneet lääkäri ja kotileikkejä. Pekan pippeli oli jäykistynyt ja Railin pimppi sen verran antanut periksi, että oli ihan oikeasti voinut työntää sisäänkin. vaikka orgasmista ja siemensyöksystä ei ollut vielä aikoihin puhetta. Molemmat pitivät siitä kuitenkin niin, että harrastivat sitä melkein joka paivä, parhaina kaksikin.

Kuin toisiaan rakastavat aikuiset.

Molempien fossiilit tiesivät ja pitivät sitä vain suloisena herttailuna, joten Railin ja Pekankaan ei tarvinnut peitellä. Saattoivat myös suoraan sanoa, että tykkäävät toisistaan, ja aikovat isoina naimisiin. Kun menivät kouluun, leikkivät edelleen eniten yhdessä, tai sitten porukalla, johon molemmat kuuluivat.

Koulussa oli muutama, jotka eivät olleet lääkäri- ja kotileikkejä harrastaneet. Kysyivät uteliaasti, millaisia ne ovat. Kun Raili ja Pekka näyttivät ihan oikealla esimerkillä, muutkin innostuivat niin, että siitä tuli porukan ihan vakioleikki. Kun kului vielä useitakin vuosia harrastivat leikkiä edelleen sikin sokin, eivätkä suinkaan tunteneet tarvetta luopua suloisesta leikistä, joka oli saanut jo vahvasti seksuaalista kiihotusta.

Kuulivat, että aikuisessa kuviossa mies saattaa myös nuolla naisen vittua ja peräaukkoa. Ottivat sen heti ohjelmaan, ja tytöt kiihottuivat aivan erityisesti, niin että parin vuoden päästä kaikki olivat jo saaneet ensimmäisen orgasminsa.

Hiukan myöhemmin pojatkin saivat vuorotellen ensimmäisen siemensyksynsä ja orgasminsa. Nyt piti aloittaa kortsujen käyttö tai rahan puutteessa keskeytetty yhdyntä. Onneksi se toimi niin hyvin, ettei tytöista kukaan tullut raskaiksi.

Näin avoimessa ilmapiirissä kertoivat, että harrastavat lisäksi runkkaamista ja sormettamista. Ottivat senkin yhteiseen ohjelmaan. Tytöt sormettivat pojille ja pojat runkkasivat tytöille. Aluksi ujot pojat hiukan aristelivat, mutta parin viikon päästä jo naureskeltiin, että "oltiinpas me ujoja". 🌹👀

2

3107

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Raili ja Pekka 2

      Ajat paranivat. Meni korttiaikakin, mutta Railin kotitilan köyhyys jatkui. Toisaalta Pekka kysyi molempien fossiileilta, saisiko Raili tulla heille asumaan. Sehän sopi, sillä Raili ja Pekka saattoivat nyt asua samassa huoneessa ja herttailla ja yhtyä milloin tahansa ja vaikka kuinka usein ja kauan tahansa. Kuitenkaan he eivät halunneet jättää luokkatovereitansa, vaan bylsivät edelleen heidänkin kanssaan, mutta harvemmin.

      Kun koulun kanssa käytiin järvellä uimassa, ei kukaan pukenut uimapukua eikä uimahousuja. Tavallista fiksumpi ope ei ollut huomaavinaankaan, mutta sitten ”huomasi” ja riisui itsensäkin kokonaan. Snadit, joilla olivat kireäpipoiset fossiilit, ymmärsivät olla kertomatta kotona, missä asussa uitiin.

      Osa jatkoi lukioon, osa amikseen, maamieskouluun ja emäntäkouluun, osalle riitti kansakoulu, mutta porukka ei hajautunut. Vierailuja tehtiin harvakseltaan, jolloin aina myös yhdyttiin ja herttailtiin. Muutamat uudetkin seurustelukumppanit tulivat mukaan ja mieltyivät vapauteen.

      Eikä mikään muuttunut, kun odotettu tapahtui: Raili ja Pekka menivät naimisiin. Ylevä kirkkovihkiminen oli vain yksi, mutta häjuhlia oli kaksi, muodollisille vieraille ja entiselle kouluporukalle.

      Raili oli itse suunnitellut hääpuvun. Se oli yksinkertainen korkeakauluksinen ohuesta valkeasta sametista. Edessä oli navan korkeudelta alas asti suuri Λ:n muotoinen halkeama, joka vihittäessä ja muodollisessa juhlassa peitettiin sievällä pitsireunaisella essulla, mutta essua ei tarvinnut epämuodollisessa juhlassa, sillä hääväki olikin siellä alasti.

      Raili oli huolitellut ja lyhentänyt vittukarvansa kovin sievästi. Hän oli morsiusmekossa kuin timantti.

      Epämuodollisissa juhlissa kaikki miehet halusivat nussia morsianta, ja se onnistuikin sikäli, että kaikki saivat laueta hänen suloitakin suloisempaan vittuunsa, mutta eihän Raili niin monta kertaa voinut saada orgasmia, useita kuitenkin.

      Kaikki tytöt tietysti halusivat yhtyä sulhasen kanssa. Sekin onnistui siten, että Pekka työnsi kyrpänsä vuorotellen kaikkien tyttöjen vittuun ja laukesi sitten kaikille tytöille onanoimalla, samoin Raili kaikille miehille yhteisesti näiden runkatessa kyrpäänsä. Ja sitten vielä tytöt sormettivat yhtaikaa.

      Ja tämä tuntui aivan luonnolliselta, olihan lääkäri- ja kotileikkejä jatkettu taukoamatta, ja sitten oli myös yhdytty milloin kenenkin porukkalaisen kanssa. Pois se, että olisi tuntunut jotenkin irstaalta. Herttaista se oli.

      Häät olivat aivan ihanat. Kaikki totesivat, että ylivoimaisesti parhaat, missä koskaan olivat olleet. Ja romanttiset ne olivat, niin romanttiset, että monen silmät vallan kostuivat.

      Muuten vanha opekin oli miehensä kanssa mukana, mutta siitä ei kuiskittu. 🌹👀

    • Raili ja Pekka 3

      Koska Raili ja Pekka olivat molempien tilojen tulevat ainoat perijät, tilat jo yhdistettiin. Maatalouden elintason nousu perustui koneelistamiseen. Jo aikaisemminkin Railin tila oli päässyt hyötymään, sillä Pekan tilalle hankitut koneet olivat samalla hoitaneet valtaosan myös Railin tilan töistä, ja Railin fossiilit olivat saaneet helpotusta raskaisiin töihin.

      Molemmat fossiilit olivat myös vierailleet toistensa luona, ja heistä oli tullut oikein hyvät ystävät. Luonnostaan ilman kynnystä oli fosiilienkin ystävyys laajentunut parinvaihtoon ja herttailuun toistensa puolisoitten kanssa. Aina vieraillessa saunottiin ja yhdyttiin, nautittiin ja suloisehdittiin. Fossileille tuli herttainen vanhuus.

      Raili ja Pekka saivat kaksoset, Tiinan ja Henrikin. Nämä kasvoivat samassa vapauden hengessä, ja olivat jo lapsesta lähtien yhdynnässä, mutta eivät tietenkään voineet mennä naimisiin, mutta ei se enää ollutkaan sosiaalinen pakko. Noudattivat samoja ajatuksia kuin heidän vanhempansa. Ottivat suloisen kiinalaisen ottolapsen, jolle antoivat nimen Irina.

      Irina taas aikanaan löysi poikaystävän erään koulupoppooseen kuuluneen jälkeläisestä, Tuukasta. Niin heistä tuli tilan uusi isäntä ja emäntä. Tila menestyi, joten siihen voitiin liittää myös pari naapuritilaa tilakoon suurentamiseksi. Ketkä ikinä tulivat vierailulle heidän luokseen, Irina antoi miehille suloista vittuaan, ja Tuukka naisille kyrpää, myös sinkuille.

      Heidänkin elämänsä oli täynnä iloa ja herttaisuutta. □ 🌹👀

    Ketjusta on poistettu 14 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      23
      1605
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      16
      1439
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      63
      1348
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      31
      1334
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      37
      1275
    6. Pelastakaa Lapset: Netti ei ole turvallinen paikka lapsille - Erätauko-tilaisuus to 25.4.2024

      Netti ei ole turvallinen paikka lapsille, mutta mitä asialle voi vanhempana tehdä? Torstaina 25.4.2024 keskustellaan ne
      Suomi24 Blogi ★
      15
      1218
    7. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      64
      1116
    8. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      8
      1116
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1104
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1082
    Aihe