Jälki-istunnossa

Neiti_

*PIRRRR * KELLOT SOIVAT JA KOULU OLI JUURI LOPPUMASSA. KASI-LUOKKALAISELLA KATILLA KUITENKIN PÄIVÄ JATKUI. HÄNELLÄ OLI JÄLKI ISTUNTO ISTUTTAVANA. HÄN OLI LINTSANNUT KOULUSTA. HÄN MARSSI LUOKKAAN JA KÄVI ISTUMAAN, KUN KELLOT SOIVAT UUDESTAAN NIIN SISÄÄN ASTUI NOIN 24-VUOTIAS MIES OPETTAJA- SAKU. SAKULLA OLI TUMMANRUSKEAT SILMÄT SEKÄ HIUKSET. HÄNELLÄ OLI PÄÄLLÄÄN TIUKAT FARKUT JA TIUKKA T-PAITA JOSTA HÄNEN LIHAKSIKAS VARTALO NÄKYI. HÄN OLI AIKA UUSI JA KATI OLI KATSELLUT HÄNTÄ, AINA ÄIKÄN TUNNILLA. MIES ISTUI OPETTAJAN PÖYDÄLLE JA SANOI ” JAAHAS, KATI EN OLISI SINUSTA USKONUT, NO JÄLKI ISTUNNOSTA TULEE UNOHTUMATN” SANOI SAKU SALAPERÄISESTI. KATI MIETTI MITÄ HÄN TARKOITTI SILLÄ MUTTA VÄLIÄKÖS SILLÄ.


20 MINUUTIN PÄÄSTÄ SAKU KÄSKI HÄNET LUOKSEEN. HÄN SANOI ” TIEDÄTKÖ, LINTSAUS EI KANNATA” KATI SANOI VAIN ”MUTTA..” LAUSE JÄI KESKEN KUIN SAKU TARTTUI HÄNTÄ TAKAMUKSESTAAN JA TYÖNSI LÄHEMMÄS ”MITÄ OLIT SANOMASSA, HUORA?” ”ETTÄ..TUOTA..” KATI EI SAANUT SANAA SUUSTAAN. SAKU KÄÄNTYI TUOLILLAAN KATIA PÄIN JA VETI TÄMÄN NIIN ETTÄ KATIN PILLU OLI VASTEN SAKUN NAAMAA. KATI YRITTI PERUUTTAA MUTTEI PÄÄSSYT TÄMÄN RUTISTUKSESTA. SAKU KATSOI YLÖSPÄIN JA MENI TAAKSEPÄIN VETÄEN KATIN MUKAANSA. HÄN OTTI KATIA TAKAPUOLESTA JA VETI TÄMÄN ISTUMAAN SYLIINSA. SAKU VETI KATIN PAIDAN POIS JA AVASI TÄMÄN RINTSIKAT. ” KÄY SEISOMAAN..” KATIN TEKI MIELI JUOSTA KARKUUN, MUTTA INTOHIMO SAI HÄNET JÄÄMÄÄN. ”OTA HAMEESI POIS” KATI TEKI TYÖTÄ KÄSKETTYÄ. SAKU OTTI PAITANSA POIS JA VETI TYTÖN TAAS LÄHETTÄN ITSEÄÄN ” POLVISTU JA OTA HOUSUNI POIS, ANNA OPETTAJAN KOKEA SUURI NAUTINTO” KATI POLVISTUI JA AVAS ENSIN VYÖS, SITTEN VETSKARIN. SITTEN KATI VETI HOUSUT POIS JA SAKU OTTI BOKSERINSA POIS. SAKUN MUNA OLI ISO JA KOVA.. SE SEISOI.. ” EI TRVITSE KUN KATSELLA SINUA JA SINUN IHANAA VARTALOASI..” SAKU IMARTELI. SAKU TYÖNSI KATIN PÄÄTÄ LÄHEMMÄS OMAA PENISTÄÄN JA SANOI ” IME SITÄ JA OIKEIN KUNNOLLA” KATI ALKOI LIPOA SAKUN MUNAA KIELELLÄÄN. SITTEN HÄN NUOLI SITÄ PITKIN VEDOIN, VARRESTA TERSKAAN.. ” AAH AAH, LISÄÄ” VOIHKI SAKU. KATI ALKOI HALUTTAA JA HÄN OTTI MUNAN SUUHUNSA. HÄN ALKOI IMEÄ SITÄ OIKEIN URAKALLA. LOPULTA SAKU NOSTI KATIN SEISOMAAN. HÄN OTTI KATIN SINISET STRINGIT POIS JA HEITTI NE SAMANVÄRISTEN RINTSIKOIDEN VIEREEN.

SAKU NOSTI KATIN OPETTAJAN PÖYDÄLLE MAHALLEEN. SAKU TULI LÄHEMMÄS JA ALKOI TYÖNTYÄ KATIN PILLUUN. KATI PÄÄSTI HIMOKKAAN VOIHKAISUN. SAKU HYMYILI JA ALKOI TYÖNTYÄ HITAIN VEDOIN SISÄLLE. KATIN PLLU ALKOI KOSTUA JA PIAN SAKULTA TULI PURKAUS KATIN SISÄLLE. PIAN SAKU NOSTI KATIN SYLIINSÄ JA HE MENIVÄT SEINÄÄ VASTEN. AKU ALKOI NUSSIA KATIA KUNNOLLA JA KATI ALKOI VOIHKIN. SAKU KIIHDYTTI TAHTIA. SITTEN SAKU TYÖNTYI HARTAIN VEDOIN JA MENI LOPPUUN ASTI. SITTEN HÄN LASKI KATIN MAAHAN JA NUOLI TÄMÄN PILLUA. SEN JÄLKEEN MOLEMMEA PUKIVAT PÄÄLLE JA KELLOT SOI.. KATI OLI LÄHDÖSSÄ, MUTTA SAKU HUUSI ”ODOTA” KATI PYSÄHTYI AJ SAKU TULI HÄNEN LÄHELLEEN JA HENKÄISI TÄMÄN KORVAAN ” LINTSAA USEAMMINKIN” SAKU POISTUI LUOKASTA JA KATIKIN POISTUI VÄHIN ÄÄNIN.

12

18797

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Susetta

      toi oli kaikkein huonoin tarina täälä ikinä, voi vittu ja vielä isolla kirjotettu ja epäselvä.!!!!!!! taidat olla ensikertalainen!!

      • Neiti

        Paljon kirjoitus virheitä yms.. Muuten ihan hyvä. Taidat itse olla viellä neitsyt ja joku 12 vuotias pikkulikka


      • jora

        ölöööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööö j


      • qaw
        jora kirjoitti:

        ölöööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööö j

        äääääääääääääääääääääääääääääääääk


    • Neiti_

      sortsi tuli caps-lockilla. Kiireessä kirjoitettu oli pakko kokeilla. :P

      • man

        Ei kauheesti tee mieli nuolla pimppaa, mihin on parit mällit ruiskittu...


    • joo

      Aika kehno. Tekstistä päätellen olet nuori... Keskittyisit äikän tunneilla niin olisi ollut edes vähän parempi. CAPS LOCK POIS PÄÄLTÄ!

      • Luppu

        Se ottaa päähän ku kaikis tälläsis nii tytöil on stringit...ei kaikil oikeesti oo! JA CAPSU POIS! xP


    • ...

      Surkeetaki surkeempi "novelli".Älä kirjota tämmösiä kun et selvästikään osaa.Ja opettele caps lockin käyttö oikeissa tilanteissa.
      Voisin sanoa vaikka miljoona huonoa asiaa tästä mutten kuitenkaan viitsi kun ei ne kaikki tähän mahtuisikaan.

      • hamu

        Siis en pystynyt lukemaan muutamaa lausetta pitemmälle.... ihan kamala ja ensikerralla jos kirjotat jotain tällasta niin noi huora jutut pois kukaan ei varmaan tykkää.


      • ....
        hamu kirjoitti:

        Siis en pystynyt lukemaan muutamaa lausetta pitemmälle.... ihan kamala ja ensikerralla jos kirjotat jotain tällasta niin noi huora jutut pois kukaan ei varmaan tykkää.

        Joo yhdyn tohon kirjottajan nuoruuteen. tarina oli kauheen lyhyt ja kaikki asiat tuli hirveen pelkistettynä. Vähän yksityiskohtia ja tunteita. Juu ja huorajutut sais jäädä pois.
        No ehkä ens kerralla parempi..=)


    • ku|ndi84

      Kirjoituksesi oli ylivoimaisesti paras minkä olen täällä lukenut.. Alkoi seisomaan ja oli pakko vetää kuivat. Juttu kiihotti mua niin paljon että tulen lukemaan sitä ikuisesti!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      129
      1837
    2. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      78
      1717
    3. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      56
      1323
    4. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      69
      1141
    5. Tiedätkö autereen?

      Se on vähän niinkuin sinä. Eräänä päivänä se hehkuttaa eteerisenä, laiskan hauen tavoin. Toisena se iskee kuin nälkäinen
      Tunteet
      8
      839
    6. Kuka jäi auton alle

      Kuka jöi kantatiellä auton alle eilen
      Kuortane
      2
      795
    7. Muistatko ensimmäisen kahdenkeskisen hetken

      kaivattusi kanssa?
      Ikävä
      45
      777
    8. Oli kyl kunnon reissu

      Jopa oli bileet hotellissa! Kunnon menot ja Kuhmon rytkyt liikenteessä. Onneksi ei ollu tuulipukua päällä! 😂👍🏻
      Kuhmo
      10
      749
    9. Vähän pelottaa

      Että ten suuren mokan. Tämä muuttaa nyt liikaa asioita.
      Ikävä
      41
      735
    10. Mikä tekee kaivatustasi

      haluttavan?
      Ikävä
      45
      717
    Aihe