Hesari iloitsee suomalaisten pääsystä USA:n tykinruuaksi

Anonyymi

Helsingin Sanomat (pääkirjoitus 21.5.2022) iloitsee Suomen pääsystä Yhdysvaltain liittolaiseksi taistelussa Venäjää vastaan. Suomi on nyt tiukasti samassa rintamassa USA:n ja Ukrainan kanssa ja pian ilmeisesti myös samassa roolissa kuin ukrainalaiset.

Hesarin mukaan: ”Yhdysvaltalaiset ovat huomanneet, että ukrainalaisten menestys taistelukentällä tarjoaa tilaisuuden heikentää merkittävällä tavalla Venäjän sotilasvoimaa.” Tässä on pari pientä virhettä. Yhdysvaltalaiset eivät ole suinkaan huomanneet sodan puhjettua tilaisuuttaan, vaan sota on heidän valmistelemansa ja provosoimansa. Ukrainan aseistus, armeijan koulutus ja johto ovat USA:sta, ja Ukrainan aloittama ”ratkaiseva isku” venäjänkielisiä vastaan (mikä sai aikaan USA:n toivoman sodan) oli amerikkalaisten nukkehallitukselle antaman ohjeistuksen mukainen.

Nyt ukrainalaiset kuolevat joukkomitassa Yhdysvaltain maailmanherruuden puolesta. He eivät suinkaan menesty taistelukentällä, kuten Hesari väittää USA-propagandaa seuraten, vaan antautuvat tuhansittain Itä-Ukrainan venäjänkielisten alueiden taisteluissa. Ainoa tapa taistella ”menestyksellisesti” mottiin joutuneilla ukrainalaisilla on USA:n ohjeiden mukainen siviilien, koulujen ja sairaaloiden käyttäminen ihmiskilpinä tykistöasemille.

Hesari Suomen NATO-hakemuksen eräänä pääsyyllisenä iloitsee siitä, että suomalaiset pääsevät Yhdysvaltain rinnalle ”hyvän taisteluun pahaa vastaan”. (Upeaa tutkivaa journalismia tämäkin ilmaisu.). Entä sitten kun sota laajenee avoimeksi yhteenotoksi Venäjän ja NATO:n välillä. Suomi saa rajanaapurina todella kunniakkaan aseman Yhdysvaltain eturintamana ja tykinruokana. Voi vain kuvitella mitä ohjushyökkäykset Suomen sotilaskohteita ja liikenneyhteyksiä vastaan saavat aikaan.

Miksi Hesari ja muu NATO:a ajanut totuusmedia ei puhu mitään siitä, mitä suursota merkitsee tälle maalle. Mitä Suomi tulee saavuttamaan asettumalla amerikkalaisten tykinruuaksi ja uudeksi Ukrainaksi. Onko totuusmedian toimittajien isänmaa todella Suomi vai onko se Amerikan Yhdysvallat?

4

111

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Typerää vääristelyä aidossa putlerismin hengessä.

   Suomi ja Ruotsi hakevat turvallisuutta Ukrainan kohtalo silmisään.
   Sitä tarjoaa vain läntisten demokratioiden puolustusliitto.

   Sota Ukrainassa ei ole USA:n valmistelema ja toimeenpanema,vaan Venäjän,jonka diktaattori ei siedä Ukrainan pyrkimystä demokratiaan ja läntiseen maailmaan.
   Hyökkäys 2014 epäonnistui,mutta nyt yritetään raivokkaammin.

   Ukrainalaiset kyllä kuolevat, mutta vielä enemmän kuolee Putinin harhaluulojen takia järjettömään hyökkäyssotaan lähetettyjä venäläisiä.Hyökkäys on ollut katstrofi Venäjän armeijalle.

   Venäjän leimaaminen pahaksi johtuu sen tavasta tuhota asutusta,sairaaloita, kirkkoja ja kouluja sekä syyllistyä kauhutöihin pikkulasten raiskauksia myöten. Siviilien joukkomurhat ovat rutiinia.

   Sota ei laajene,koska jopaVenäjällä on taju siitä,miten siinä kävisi.Putleristin haaveet ovat turhia.

   Putleristin on turha ennakkoon iloita Suomen tuhosta.Venäjä ei uskalla haastaa länttä muuten kuin kirjoittajan kaltaisten uskovaisten kautta.

   Suomen kansan käsitys tilanteesta ilmeni parhaiten eduskunnan äänestysluvuista 188-8. Natoon liittymistä vastusti lähinnä muutama äärivasemmistolainen,jotka siis kannattavat Putinin äärioikeistolaista diktatuuria.

   Eli Naton jäsenyyttä vastusti noin 4 %. Putlerismin mukaan se riittää enemmistöksi.

   Suursodasta haaveilevat vain putleristit.

   Suomen Nato-jäsenyys estää Suomelta Ukrainan kohtalon,jota putleristit meille toivovat ja erityisen mielellään myös hankkivat.

   Putleristien oikeasta isänmaasta ei tarvitse esittää edes retoorista kysymystä.

   • Anonyymi

    Lisättäköön vielä galluppien lopuksi noin 76 %:n Nato-myönteiset tulokset.

    Kyllä kansa tietää. Siis ihan muuta kuin putleristit.

    Suomessa on sananvapaus,joka Venäjältä taas puuttuu. Moskovan hoteisiin saa siis kaivata ihan vapaasti.


  • Anonyymi

   Aloittaja kertoo tosiasioita USA:n osuudesta Ukrainan sotaan ja Naton vaikutuksesta Suomeen. Hyvä kirjoitus kaikkinensa!

   Yllättävää kyllä, HS:n kolumnissa kerrottiin Ukrainan sotaan vaikuttavista USA:n toimista jo 2014 - 2015 lähtien. Siinä kerrottiin myös ulkolaisten palkka-armeijoiden osuudesta sodassa 2014 lähtien. Kannattaa lukea kokonaan.

   Ylen dokumentissakin USA:n osuus tuli selvästi esille toimittajan lausumasta: "Zelenskyi vähätteli sodan uhkaa. Virhe tapahtui kun saatiin ristiriitaisia viestejä Yhdysvaltojen hallinnolta ja Zelenskyiltä".

   • Anonyymi

    Vääristely vain jatkuu.

    Vuoden 2014 sota oli Venäjän röyhkeä yritys hajoittaa Ukraina ja osittain siinä onnistuttiin.

    USA:lla ei ollut mitään erityistä roolia 20014-15, vielä vähemmän millään ulkolaisilla palkka-armeijoilla Venäjän käyttämiä lukuunottamatta.
    Ukrainan armeijaan liittyi pieni määrä ulkomaisia vapaaehtoisia.

    Venäjän uusi yritys meni kiville heti alusta alkaen,vaikka Ukraina julisti liikekannallepanonkin vasta kolmantena sotapäivänä.


  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Takaisin ylös

  Luetuimmat keskustelut

  1. En minä alussa sua pitänyt kauniina

   Mutta nyt olet silmissäni maailman ihanin nainen. En edes käsitä, mitä tapahtui. Pikkuhiljaa muutuit silmissäni haluttavimmaksi naiseksi koko maailmas
   Tunteet
   181
   2156
  2. Tämäkin vielä! Steppi suviseuroissa

   Nyt on maailmankirjat sekaisin, En ollut uskoa silmiäni. Selvänä teltassa lauloi muiden mukana.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   64
   2024
  3. Voisitko mies kirjoittaa

   Jotain kivaa ja siten että tunnistaisin itseni varmasti? Ei ilkeilyjä..
   Ikävä
   48
   1057
  4. Kirjoitan sulle sydämestäni

   Syvin toiveeni on päästä kanssasi suhteeseen, saada tutustua sinuun ja että sinäkin tuntisit minut sellaisena kuin olen. Minulla on paljon rakkautta s
   Tunteet
   58
   816
  5. uskallatkohan laittaa

   Kerro jotain mistä sinussa pidän? Tunnemme toisemme riittävän hyvin tietääksemme toisistamme nämä asiat melko osuvasti.
   Ikävä
   36
   739
  6. Homseksuaaliksi syntyminen - vuosisadan sumutus?

   Tieteellinen fakta on ettei homoseksuaaliksi voi syntyä vaan homoseksuaaliksi ruvetaan. Tätä kylmää ja itsestäänselvää tosiasiaa ei aivan viime vuosik
   Luterilaisuus
   254
   711
  7. Meillä on vain telepaattinen suhde

   Tai siis mulla suhun. Yksipuolinen se on, ja romanttinen kaikesta huolimatta. Mielikuvitus korvaa sen, mitä ei koskaan ollut.
   Ikävä
   61
   689
  8. Ei tiemme enää kohtaa

   Joten älä odota, että ilmestyisin elämääsi. Se, mitä on tapahtunut on mennyttä, eikä sitä enää saa takaisin. Voi olla, että et näe minua pitkään aikaa
   Ikävä
   69
   675
  9. Body count

   Sanotaan että miehellä tulevaisuus ratkaisee ja naisella menneisyys kun etsitään oikeasti vakavaan parisuhteeseen toista. Jos naisella paljastuu oleva
   Sinkut
   238
   650
  Aihe