Mieheni on exälleen maksumies kaikkeen

Anonyymi

En tiedä enää mitä tehdä. Miehelläni on lapsia entisestä suhteestaan, hänellä ja exällään on hyvät välit ja eron jälkeen he sopivat ettei mieheni tarvitse maksaa elareita vaan he maksavat yhdessä sen mitä tarvii silloin kun tarvii. Tämä toimi hyvin vuosia, kunnes noin vuosi sitten tämä exä halusikin mieheni alkavan maksaa elareita. He sopivat itse keskenään sopivan summan, eivätkä halunneet sekoittaa soppaan mitään ulkopuolisia kuten lastenvalvojia sun muita, mitä nyt noissa asioissa yleensä tarvitaan.

Mieheni oli ensin todella stressaantunut asiasta, koska mietti ettei enää tule pärjäämään rahallisesti kun iso siivu palkasta menee elareihin. Sain kuitenkin mieheni ymmärtämään että ei se summa ole maailmanloppu ja hän tulee kyllä huomaamaan että rahat riittää ja sittenhän hänen ei tarvitse miettiä mitään yllättäviä menoja lasten suhteen kun kaikki maksetaan säännöllisesti ja että exänsä ei sitten enää voi vaatia rahaa lasten menoihin erikseen.

No eihän asiat näin mennyt, jouluna nainen osti hirveän määrän joululahjoja lapsille ja vaati sitten miestäni maksamaan niistä puolet, minkä mieheni kiltisti edes miettimättä asiaa maksoi. Okei, se vielä meni koska nythän hänen ei erikseen tarvinnut omia lahjoja miettiä. Toisella lapsella hajosi lasit, mieheni maksoi puolet, lapset tarvitsivat passit, mieheni maksoi taas puolet. Lasten äiti oli hankkimassa lapsille jotain pelikoneita ihan vain koska lapset nyt halusivat, ja yritti vaatia miestäni maksamaan toisen koneen, siinä vaiheessa mieheni kieltäytyi mutta ihan vain siksi kun sitä rahaa ei oikeasti ollut. Sitten poti vielä huonoa omaatuntoa kun sanoi ei.

Minua ärsyttää aivan suunnattomasti että mieheni valittaa kotona koko ajan siitä kun rahaa ei ole tarpeeksi, emme tee mitään yhdessä kun hänellä ei ole rahaa, koti on rempallaan koska talo on hänen ja taas kerran hänellä ei ole rahaa, mutta exälleen antaa kaiken minkä pyytää. Miten saan miehen ymmärtämään että hänhän maksaa jo periaatteessa kaiken!? Lasten äiti kuitenkin saa lapsilisät, yh-korotukset tai lisät mitä lie ovat, sekä elarit mieheltä. Mieheni kun pelkää että jos sanoo mihinkään exälleen ei, niin hän ei saisi enää tavata lapsiaan. Exä siis voi pompottaa miestä ihan miten tahansa kun mies pelkää menettävänsä lapset kokonaan. Eikä tähänkään ole mitään syytä, ei se nyt noin vain onnisti että exä vaan sano et nyt et saa nähdä heitä ja asia olisi siinä.

7

289

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Uus ruohonleikkuri? Mieleltä ehkä.

  • Anonyymi

   Oliko pakko rikoa pehre, Perheen rikkoo aina ulkopuolinen ihminen yleensä nainen jolla ei ole ollut koskaanmiestä eikä lapsia siis sitä perhettä. Hän ei ymmärrä että vartattuun mieheen ei koketa, koska on katkera että muilla on muttei hänellä miestä. Kun hän on saanut miehen kiikkiin alkaa exän ja lasten haukkumeinen ja ajaminen pois miehen mielestä ja sen jälkeen syyttäminen miehenlapsia ja exää omista ongelmistaan. Näistä tunnistää perheenrikojan, ja heitä on kuule pilvin pimein.
   Usein ne naikkoset jotka rikkoo perheen ovat epäonnistuneita kaikessa, työttömiä, heillä ei ole ystäviä ei mitään ilon aihetta, juoppoja useimmiten ja kapakkakeijuja.
   Siksi heillä ei ole tajua siitä miltä tuntuu miehestä ja lapsista ja ex vaimosta pakkoerota.
   Yleensä mies lähtee lapsettoman sutturan matkaan tosi helposti
   Naisille lapset ovat tärekeimmät kuin uudet miehet, miehet taas haluaa sitä vapautta lapsista, uusia seikkailuita, ja eivät ymmrrä että nämä epätoivoiset naiset elää niiden siivellä, kunmiehen rahat loppuu etsitään uusi urhi. Niitä kyllä kierot naiset saavati hme kyllä.

  • Anonyymi

   Ajattele!!!! Mies maksaa sinun elämisen ja sun kakaroiden elämiset!! ja mies maksaa ex vaimon elämisen ja lasten elämisen, ja tämä maksaminen on perusteltu. Sinun ei! Sinä olet kakaroinesi vieras ihminen hänelle.

   Noinko kohtelet miestä, että maksatat omat elämiskulut hänellä, vaikka hänellä on omiakin biologisia lapsia??? Hyi häpee ja mieti mitä teet!

   Hyvä että havahduit siihen nyt, voi vielä mennä duuniin ja maksaa itse kulusi. Se on sun tehtävä.

  • Anonyymi

   Voit sanoa miehellesi, että pienentää elareita eikä enää maksa muita juttuja jotka on tarkoitettu maksettavan elareilla. Tietääkseni laki kieltää sen, että toiselta vanhemmalta kielletään lasten tapaaminen. Ota se puheeksi ja selvitä asiaa siltä varalta jos ex kieltää lasten tapaamisen.

   • Anonyymi

    Joo sie uusirupinen eukko voist sanoa miehelle että unohtaa omat kakarat ja ottaa sun kakarat lapsikseen, eiks joo, ja unohtaa omansa heti. On kumma että maksetaan lapsille jotka ei aus luona, uusi eukko koasti vaan painostamaan meistä jättää entinenelämä pois ja makseleen sun menoja. jeeee... näin toimii kaikki perheenrikojat.


  • Anonyymi

   Kuulostaa tutulta. Minulla on hyviä tarinoita elävästä elämästä ja koska suoli24 niin täältä pesee:
   Seukkasin yhden hörhömuikkelin kanssa vuoden (äläkä kysy että miks :D).
   Tää tyyppi oli johtaja ja tienasi poskettomia summia rahaa. Eksä oli alkoholisoitunut tohtori joka sekin omisti asunnon, mökin yms ja teki kuitenkin dokaamisen välissä jotain duuniakin. Veikkasin että tulot jotain 4-7K kuussa kuitenkin.
   Tää hörhö kiusasi eksäänsä kaikin mahdollisin tavoin ja kiristi lapsillaan. Tappelivat oikeudessa jostain 50e elatusrahasta. Tämäkin siksi että voisi vieraannuttaa lapsia isältään. Mukava tyyppi kaikin puolin.
   Toisen tyypin (seukkailutyyppi) eksä oli juoppo lääkkeiden ja huumeiden sekakäyttäjä. Itki ja nyyhkytti puhelimessa eksälleen kuin pikkutyttö ja tadaa, eukko antoi raukalle kaiken anteeksi ja maksoi vielä reppanan elämiset ja velat.
   Kerran tää seukkailukumppani tuli tomerasti kotiin ja julisti että nyt loppu ja että nyt se lasten "isukki" saa maksaa lupaamansa elatusmaksut. Noh, asia lähti etenemään mutta kuinkas kävikään:
   Vellihousu isukki sai itkuraivarit ja uhkaili ettei ota lapsia enää ikinä ja itki että älä kulta tee mulle näin kun multa menee kaikki ja blaa blaa blaa. Lopputulos:
   Muikkeli pyyhki reppanan nenän ja sanoi että älä enää itke, perun kaiken että ei sun tarvi kantaa vastuuta ikinä mistään. Mä hoidan lapset ja maksan kaiken, ole sinä sekakäyttäjä paskahousu rauhassa ja dokaa vaan. Ei tarvitse maksaa :D

   Nimim. Sivusta seuraaja

  • Anonyymi

   Exä on tyhmä.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Mua kiinnostais

   Aika paljon vietellä sut vielä J... ❤️❤️
   Ikävä
   63
   1701
  2. Aion ottaa yhteyttä sinuun

   ens tai seuraavalla viikolla. Tähän vaan tiedoksi että osaat varautua rakas :)
   Ikävä
   106
   1379
  3. Martina, Jasser ja kaik neljä tytärtä Järvisydämessä

   Sinne se Jasseri kiitää pitkin baanaa. Esko oli niin kiva, että antoi autonsa hälle. Noin toimii fiksu, avarakatseinen ex.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   171
   1360
  4. Jos laittaisin viestin

   Laittaisn: vaan: Moi, mitäs kuuluu 😊 Se riittäisi kertomaan tarpeeksi kaiken jälkeen. Mitä itse laittaisit?
   Ikävä
   78
   1235
  5. Miten musta tuntuu

   että sä teet niitä mulle :) Olen katsonut rivien välistä ja ymmärrän ehkä mitä tarkoitat. Olemme samalla viivalla ja täysiä idiootteja jos me ei yhdis
   Ikävä
   40
   798
  6. Valtamedia VALEHTELI Oodin tapahtumista, paikalla ollut pastori kertoo totuuden

   Eli ainoa joka häiriköi oli naiseksi pukeutunut mies(sairasta), joka töni ja jopa löi pastoria ja haastoi kaksintaisteluun. Youtubelta löytyy video j
   Maailman menoa
   235
   736
  7. Helteet paljastaa.

   Sumin naiset on kyllä aika läskejä, osa ihan yököttää ku vähissä vaatteissa kauppaa lyllertävät, läskit tursuu ja sit koittavat viel pitää tiukkoja va
   Suomussalmi
   50
   725
  8. Jos en olisi rakastunut sinuun

   voisin sentään tapailla muita. Rakastumalla sinuun tuomitsin itseni yksinäisyyteen.
   Ikävä
   57
   710
  9. En halua elää ilman sinua

   Mutta ei sinun kanssakaan voi elää. Miten tästä voisi päästä yli..
   Ikävä
   47
   694
  10. Miten reagoisit

   Jos heräisitkin aamulla palstalaisen vierestä?
   Sinkut
   128
   683
  Aihe