Venäjän sota

Anonyymi

Venäläinen Yk diplomaatti on eronnut tehtävästään kun häpeää Venäjän toimintaa. Ei halua puolustella maansa johtoa joka kusettaa kansaa minkä ehtii. Oli mennyt kuppi nurin kun olisi pitänyt puolustella Putinin ja sen kavereiden toimintaa. On siellä jokin järki henkilö.

8

81

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Ja kun ei kyetä uusiutumaan, virtaamaan muutosten mukana, ollaan valmiita tälläiseen hirvittävään hävittämiseen, on sotkettu kaikki asiat Venäjälläkin, kaikki suhteet ja yhteydet. Pohjois- Korea eniten enää ymmärtää. Onko ylpeyden aihe?
      On sotkettu kaikki positiivinen kehitys maailmassa, yhteistyö, Ukrainan parempi tulevaisuus. Putinin hallinto tuhlaa rahat tuhoaseisiin ja tuhoamiseen kun voisi tehdä jotain hyvää maailmassa!!!

    • Anonyymi

      Venäjän hallinto on harmaantunut, vanhoja ukkoja. Pilaavat lasten ja nuorten tulevaisuuden omassa maassaan ja globaalisti. Tarrautuvat itsekkääseen valtaansa ja haluavat vain aiheuttaa tuhoa niin paljon kuin ehtivät vielä. Ei välitetä kuin omasta vallasta ja egosta. Luonnonsuojeluun ja planeetan auttamiseen ja yhteistyön rakentamiseen pitäisi laittaa viisaasti rahat eikä tuhoaseisiin. Ukraina on tarkoitus pommittaa raunioiksi, kaikki kehitys siellä parempaa kohti oli menossa.
      Suljetaan oma kansa Venäjällä alistettuun umpioon.
      Muutamat takapajuiset ja kiusamieliset vanhat ukot aiheuttavat valtavaa tuhoa,
      myös oman maan nuoria miehiä on jo kuollut kymmeniä tuhansia. He halusivat perustaa perheen, elää normaalia iloista elämää. Kukaan ei halua sotaa vaan globaalia rauhaa, Paitsi Putin ja lähipiirinsä joilla ei ole syvempää viisautta ja hyvyyttä jättää historiaan itsestään muisto hyväntekijöinä eikä joukkomurhaajia.
      Useat sukupolvet eteenpäin muistavat vain heidän pahat tekonsa ja vääryydet.

    • Anonyymi

      Venäjä on se joka on sotkenut koko vakauden Euroopassa ja maailmassa. Venäjä käyttäytyy rikollisesti ja häiriintyneesti!
      Putin antaa lausuntoja Pietari Suuresta, että vain jatkaa linjaansa eli ottaa takaisin mikä kuuluu Venäjälle! Putin siis suoraan uhkailee! Onko ihme jos Nato vaivaa häntä koska vaikeuttaa suunnitelmiaan ottaa väkisin itsenäisiä maita alistukseen!
      Mikään taho sensijaan ei halua palaakaan Venäjää!
      Tälläinen suuruudenhullu harhainen mies Venäjän johdossa! Kaikki ongelmat ovat seurausta Putinista. Kaikki kaaos. Mielenvikaisia lausuntoja. Riittäisi takaisin otettavaa jos kaikki tahot alkaisivat sotimalla ottaa satojen vuosien takaisia osiaan!
      On järjetöntä. Venäjän sisäiset asiat hoitamatta ja tätä mielisairasta uhoamisesta kiusaamalla muuta Eurooppaa. Terrorisoimalla.
      Ei voida väkisin ottaa mitään. On kunnioitettava sopimuksia, lakeja. Nykyaikana.
      Kansan vapaata tahtoa! Putin elää satojen vuosien takaisessa kadonneessa ajassa.
      On menettänyt todellisuudentajunsa. Ei kykene uusiutumaan vaikka kaikki on muuttunut maailmassa ja muuttuu. Hän pilaa nuorten tulevaisuuden vielä hautansa partaalla jo itse. Venäjän raadollisuus, poltetun maan taktiikka, sille antaa käskyt kuten kaikissa historian sodissa Venäjä ollut poikkeavan barbaarinen. Ihailee sellaista. Väkivaltaa ja hävitystä ja pakkoa. Putinin päänsisältö on sairas.

    • Anonyymi

      Venäjän hallinto on rikollinen gansteriporukka, mafia.
      Terrorisoidaan, uhkaillaan, kiristetään. Hävitetään laittoman omavaltaisesti naapurimaata, poltetun maan taktiikkaa, barbariaa, ryöstöä, tuhoamista. Pakotetaan väestö Venäjän alistukseen väkivallalla. Annetaan lausuntoja miten koko Itämeren alue kuuluu Venäjälle, ihaillaan Pietari Suurta.
      Venäjä itse otti väkisin alueita Ruotsilta ja Suomelta, olimme kauan osa Ruotsia, emme osa Venäjää! Venäjä käyttäytuyy röyhkeästi, on kauhea häirikkö joka on aiheuttanut pelkkää kaaosta ja ongelmia ja aiheuttaa! Vihataan demokratiaa ja oikeutta koska oma maa on niiden irvikuva. Totaalisen pimeää psyykkisesti!

    • Anonyymi

      demokratiassa saa valita mitä haluaa.. vapaa tahto! Se on myhös hengellisyyden ydinopetus: vapaa tahto!! Putinin toiminta perustuu valehteluun, painostukseen, pakottamiseen, väkivallalla ottamiseen kuulematta mitä ihmiset haluavat!!!!!!!
      Siksi demokratia on vihollinen Putinin hallinnolle koska hallinto on fasistinen ja kansa vaiennettu ja alistettu! Koetetaan tuhota demokratia ja vapaus myös naapurimaissa ja maailmassa! Tämä on saatanallista pahuutta.

    • Anonyymi

      Lapsensakin he uhraavat baalille.

    • Anonyymi

      Eikö eu neuvostoliitto ole sama asia Suomella ei ole edes itikan paskan vertaa vaikutus valtaa

    • Anonyymi

      Lavrov vastasi toimittajan kysymykseen venäjän puhtaudesta Ukrainan hyökkäys sodassa.

      ”Venäjä ei ole putipuhdas. Venäjä on, mitä se on. Ja me emme häpeä näyttää, mitä olemme.”

      Venäjä siis haluaa kiusata ihmiskuntaa epäeettisillä teoillaan, murhaajan olemuksellaan.

      https://www.hs.fi/ulkomaat/art-2000008891455.html

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. En usko et meistä tulee jotain

      Se ei kuitenkaan estä toivomasta et tulisi. Toivon et voitas suudella ja se sais asioita loksahtamaan paikoilleen. Jutel
      Ikävä
      10
      3010
    2. Kuvaile itseäsi

      Kaivatullesi, niin että hän sinut tunnistaa.
      Ikävä
      117
      2184
    3. Eini paljastaa nuorekkuutensa salaisuuden - Tämä nousee framille: "Se on pakko, että jaksaa!"

      Discokuningatar Eini on täyttänyt upeat 64 vuotta. Lavoilla ja keikoilla nähdään entistä vapautuneempi artisti, joka ei
      Suomalaiset julkkikset
      43
      1594
    4. Huomenta keskipäivää

      Kivaa päivää mukaville ja söpösille. 🐺🫅❤️☕☀️
      Ikävä
      260
      1408
    5. Oletko koskaan katunut kun

      elämäsi tilaisuus jäi käyttämättä? 💔
      Ikävä
      73
      1057
    6. Olen J-mies

      Jos kerrot sukunimeni alkukirjaimen, ja asuinpaikkakuntani. Lupaan ottaa yhteyttä sinuun.
      Ikävä
      47
      921
    7. Ei sitten, ei olla enää

      Missään tekemisissä. Unohdetaan kaikki myös se että tunsimme. Tätä halusit tämän saat. J miehelle. Rakkaudella vaalea na
      Ikävä
      77
      890
    8. Sinusta näkee että

      Kaipaat paljon.
      Ikävä
      55
      884
    9. Haluaisin ottaa sinut syleilyyni mies

      Olet suloinen...
      Ikävä
      44
      805
    10. Ma 30.9 tosiko tv klo 18 suorana Tikkalanmäeltä

      Virastolta suorana. Äänestyksistä sitten puhutaan illalla ja huomenna, onko kepuvasemmisto kuntalaisten tahdon mukaan to
      Pyhäjärvi
      93
      746
    Aihe