Kasvihuoneilmiö-kauppa

Oletko käynyt

Kiinnostais tietää ko. diverssikaupasta, joka siis sijaitsee Nummella.
Onko kauppa kuinka iso, ja mitä kaikkea siellä, antiikin lisäksi, mahtaa olla myynnissä? Löytyykö esim. 60- ja 70-luvun esineitä?

Kannattaako tuonne lähteä täältä 300 km:n päästä ;)

Kiitos vastauksista!!!!!

4 kommenttia

Äänestä

Vastaukset

 • Kasvihuoneilmiöstä löydät toki kaikkea mahdollista huonekaluista astioihin, vaatteista rihkamaan. Ja on kyllä 60-lukua ja 70-lukuakin jonkun verran, mutta, mutta, mutta...
  On sen verran suosittu paikka, että hinnat eivät mitenkään edulliset, sanoisin jopa hieman ylihinnoiteltua. Samanlaista tavaraa löydät vaikka Pasilan veturivarikolla olevalta kirpputorilta, kun oikein osaat katsella. Ja jos olet menossa Kasvihuoneilmiöön oikein 300 km päästä kannattaa pysähdellä pikkupaikkakuntien kirppiksillä, saat varmasti samoja purkkeja ja purnukoita puolella Kasvihuoneilmiön hinnoista.

 • kauppa on aika iso, muutamia satoja(300-400)neliöitä arvoilta??? roinaa paljon ja kaikenlaista.mukana myös "antiikkia" ja vanhoja huonekaluja,joiden hinnoittelu taivaissa -kun ei ole mitenkään kaksisia.jänniä löytöjä sieltä saattaa tehdä,joskin rahaakin on hyvä olla tarpeeksi mukana.Sielä muutamia kivoja yks.kohtia kotiin,kuten esim. ihmisen kokoinen naispatsas,joka pitää valaistua lamppua kädessä kuin vapaudenpatsas(oliko ollut viime kesänä vähän toistasataa euroa...)
  Myydään vähän lasia,sitten kirpparinäköistä tavaraa(viime kesänä esim. käytetty aarnion pastillituoli) ja hauskana juttuna hallin perällä "armeijan/puolustusvoimien osasto": saksan,puolan yms. puolustusvoimien ylijäämiä;vanhoja happinaamareita mitä elokuvissa=)tyyliin 3€,villasukkia1€/pari,kommandopipoja 1€ yms.,käyttämättömiä postimiehenpukuja 4€,saketteja ja hyväkuntoisia tummia (ilm. armeijan nekin) villakangastakkeja 5€...siis naamiaisiin tai vastaaviin hyvää matskua.

  Mut siis suurimmalta osin suomeksi sanottuna sitä "krääsää", ei mielestäni voi puhua mistään laadusta...kyllähän sielä näytti aikoinaan Inno-ohjelman väki hakea sisustustavaroita.Mut mut...jos ei muuta asiaa seudulle tai Hkiin/Turkuun,en lähtis 300km:n päästä tulemaan varta vasten,vaikka erilainen tapaus onkin.-oma mielipide.

 • Mikä on ton kaupan osoite?
  Oon ajanu ohi mutta en muista missäpäin se on.

 • Hirveet hinnat. Muistelin että siellä on kivoja puutarhatarvikkeita ja ajattelin löytäväni jonkun pienen pöydän tai jakkaran ahtaalle parvekkeelle. Hinnat oli kuitenkin niin naurettavan suuret, että jäi tavarat kauppaan. En suosittele.

Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.