Sinisilmäisyyden vaarat

Anonyymi

37

325

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Päättäjillä tulisi olla järkeä ja huomiokyky siitäkin, miten naapurivaltiossa nykyisin
      joutuvat katumaan "herttaisuuttaan" niitä terrori-ryhmiä kohtaaan.

    • Anonyymi

      Juuri kun Ruotsi on todennut, että metsään meni heillä, niin täällä päättäjät tekevät tällaisia järjettömiä päätöksiä.

      • Anonyymi

        Hei HALOO!

        "METSÄÄNKÖ MENNÄÄN" meilläkin!?


      • Anonyymi

    • Anonyymi

      Ei uutta oikeudesta
      Afrikkalainen oli nollasopimuksella töissä postissa. Mies tunnettiin kalliista autoista (BMW500-sarja) ja merkkivaatteista.
      Postin varastosta hävisi 66 tietokonetta, lähinnä MacBook Aireja. Valvontakameran tallenteista musta mies erottui vain 52 koneen varastamisesta. Niiden yhteisarvo oli 46.670 euroa eli keskimäärin 898 euroa. 19 konetta oli vielä myymättä, joten hänet tuomittiin maksamaan vahingonkorvausta postille 33 koneesta 24.000 euroa. Eli 727 euroa koneelta. Miksi afrikkalainen mies sai paljousalennusta koneista. Ja kuvitteleeko kukaan, että hän koskaan maksaa mitään takaisin.
      Mutta mutta. Pimeillä markkinoilla ei koneista saa täyttä hintaa, etenkin kun miehellä oli kaupankäynnissä välikäsiä. Jos hän olisi saanut puolet uuden koneen hinnasta, olisi ansio varastamisesta ollut 23.000 euroa. Sillä ei osta edes käytettyä 500-sarjan bemaria saatikka merkkivaatteita. Ja elääkin pitäisi. Sossu varmaan rahoitti suuren osan elämisestä, mutta ei niillä rahoilla merkkivaatteita osteta.
      Muu tuomio ei ollut mitään eli vuosi ehdollista. Muslimivaltiossa olisi katkaistu käsi.
      Pitäisikö drooneja käyttää myös afrikkalaisten elämisen valvontaan? Kaupungit ovat ottaneet drooneja tekemään rakennusvalvontaa. Rahaa riittää suomalaisten elämän pikkutarkkaan valvontaan samaan aikaan kuin ulkomaalaiset tekevät vapaasti tuhojaan maassamme. Jos jäävät kiinni, mitään rangaistuksia ei anneta. Maasta karkoittamisesta ei koskaan edes hiiskuta. Tuosta tietokonevarkaasta ei tule koskaan olemaan Suomelle muuta kuin harmia ja kustannuksia. Potku takapuoleen ja vaikka droonilla lennätys kotimaahan olisi ollut oikea päätös.

    • Anonyymi

      Ruotsissa heidän sos.dem. pääministeri on maininnut sinne muodostuneet rinnakkaisyhteiskunnat. Tämä pitää ottaa varoittavana esimerkkinä länsimaissa. Rinnakkaisyhteiskuntia ei kukaan järkevä länsimaihin halua. Rinnakkaisyhteiskuntia syntyy, kun ei integroiduta ja eletä länsimaisittain länsimaassa.

      Jos johonkin länsimaahan tuleva ei kykene integroitumaan länsimaiseen yhteiskuntaan ja elämään länsimaisten lakien, tapojen, kulttuurin ja normien mukaisesti, niin sitten länsimaa on mitä ilmeisimmin väärä paikka tällaisille ihmisille.

      • Anonyymi

        KELA-peräinen maahanmuutto ei ole hyväksi.


    • Anonyymi

      Mihin edistyksilliseen puolueeseen aloittaja kuuluu, kerro ketä pitäisi äänestää.

      • Anonyymi

        Kannattaa äänestää sitä puoluetta, joka mielestäsi ajaa maamme kannalta parasta. Puolueen sisältä valitaan sopivin henkilö, jota sitten äänestää.

        Suomen vaalijärjestelmä (presidentinvaali pois lukien) on henkilö- ja puoluevaalin yhdistelmä, jossa yhdellä numerolla äänestetään sekä henkilöä että puoluetta. Puolueen valinta on tärkein kriteeri koska puolue saa aina äänen vaikka henkilö ei menisikään läpi.


    • Anonyymi

      Tuo aloite on jo sekopäiltäkin hullua.

      • Anonyymi

        Sekopäätä ei kannata ottaa tosissaan, silmäily muihin ikäpalstoihin löytyy samoja piirteitä, sama tyyppi.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Sekopäätä ei kannata ottaa tosissaan, silmäily muihin ikäpalstoihin löytyy samoja piirteitä, sama tyyppi.

        Meinaatko että joku poliitikko kirjoittelee täällä? Aloitteesta tuossa kun puhuttiin. Sinun mukaan siis aloitteen tekijä ja ikäpalstoille kirjoitteleva on sama tyyppi.


      • Anonyymi

        Tarkoitatko Terhi Kiemunkia, joka on aloituksessa likitetyn jutun taustalla vai mitä oikein tarkoitat?


    • Anonyymi

      Kansalainen hieman soveltaa...eli puhu paskaa:))

      Lue koko papru:

      https://www.eduskunta.fi/FI/vaski/HallituksenEsitys/Sivut/HE_64 2022.aspx

    • Anonyymi

      Kohta on eduskuntavaalit. Kaannattaa äänestää järkeviä ihmisiä päättämään maamme asioista.

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Skandinaavit ovat vaaleita ja sinisilmäisiä aivan luonnostaan, ei sille mitään voi. Jos tarkoittaa 'sini'silmäisyydellä ihan jotain muuta asiaa, se pitää osata osoittaa jotenkin.

      • Anonyymi

        Fiksut toki ymmärtävät, että sinisilmäisyydellä tarkoitetaan hyväuskoisuutta ja naiivisuutta.


      • Anonyymi

        Sinisilmäisyydellä tarkoitetaan tässä yhteydessä naiivisuutta ja hyväuskoisuutta. Asia selviää muutamassa sekunnissa kun aloituksen lukee. Vaatii toki luetun ymmärtämistä.


    • Anonyymi

      Prikaatikenraali evp. Mauri Koskela tylyttää Suomen pakolaislinjaa: "Aivan liian sinisilmäinen"
      https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/8765f497-60c8-4e55-bdf7-916fd971e31c

      Hän kiteyttää näkemyksensä Suomen linjasta pakolaisiin ytimekkäästi.

      – Linja on aivan liian sinisilmäinen, oletamme muidenkin toimivan kuten me. Suomalainen elämäntapakulttuuri on kuitenkin todella kaukana niistä kulttuureista, joissa on suuremmassa määrin ääriajattelua, ja se on syytä tiedostaa.

      – Suomessa täytyisi saada terrorismilainsäädäntö kuntoon ja taata viranomaisille riittävät resurssit. Olisi myös syytä käyttää enemmän asiantuntijoita, jollaisia ovat esimerkiksi kriisialueilla työskennelleet sekä sieltä tulleet ihmiset. Suomessa tehdään edelleen liikaa päätöksiä ”Minusta tuntuu” –periaatteella.

    • Anonyymi

      Kummasti isot yritykset vetävät miljoonien voittoja. Jotkut yritykset perustavat yrityksiä halpatyövoimaa tarjoaviin maihin. Nyt esim. Nokian Renkaat on ilmeisesti pystyttämässä tehdasta Romaniaan ja työpaikat ovat sitten siellä eikä täällä Suomessa. Yrityksellä kun ei ole mitään velvoitteita yhteiskuntaa ja valtiota kohtaan.

      Lisäksi sellainen huomio, että kapitalismin haaste on siinä, että se perustuu jatkuvaan kasvuun. Loputonta kasvua ei kuitenkaan voi olla.

      • Anonyymi

        Tämä liittyy siis maahanmuuttoon ja halpatyövoimaan.


    • Anonyymi

      Huoli katujengeistä heräsi –Yritykset pohtivat keinoja puuttumiseen
      https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/0b40de42-abf5-47fc-8f0a-f20eff1daf87

      "Useampi yritys pääkaupunkiseudulla kertoo kokeneensa eriasteista häiriköintiä ja rikollisuutta, kertoo Helsingin seudun Kauppakamarin kysely."


      Tästä syystä katujengit lisääntyvät nyt Suomessa
      https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/b5a2a7a9-d082-4897-ae84-8d87a1d091b9

      "Keskusrikospoliisi kertoo, että Suomessa muutamissa isoissa kaupungeissa ja erityisesti pääkaupunkiseudulla nopeasti noussut katujengi-ilmiö pohjautuu tiettyjen ongelmalähiöiden tilanteeseen. Toinen ilmiön aiheuttaja on tilanne, että Suomessa on ensimmäistä kertaa kasvamassa aikuisiksi iso joukko toisen polven maahanmuuttajaväestöä.

      – Se rupeaa nyt näkymään, rikoskomisario Eero Pietilä keskusrikospoliisin (KRP) tiedusteluosastolta totesi Helsingin seudun kauppakamarin tiistaina järjestämässä tiedotustilaisuudessa."


      Vaarat realisoituvat. Katujengit ovat vain yksi esimerkki aiheesta.

    • Anonyymi

      Suomen politiikot kusee suomen tavallisten elämän,sotepalvelut kuralla vaikka ei ole eletty 4,5 kk , mikään ei toimi normaalisti,paljon kallispalkkaisia johtajia mutta ei tekeviä käsiä joiden palkka tyydytä koulutettuja hoitajia, leikkausjonot,hammashoidon, puutteet, lasten mielenterveysongelmien
      järjestelyistä ja ne myös näkyy koulumaailman opettajien jaksamisessa.
      Satoja miljardeja mennyt humanitääriseen maahanmuuttoon, esimerkiksi äiti jolla 7 lasta niin maksaa suomelle tuhansia kuukaudessa ja mitä 10 vuoden sisällä.
      samoin humanitääriseen apuun mennyt miljardeja vuosittain, ukrainalaisia elätetään täällä ja ukrainaan viedään tukea monessa eri muodossa miljardeilla ja ne rahat eletään velaksi jotkanyt täytyy kompensoida tavallisilta ihmisiltä jotka nyt elävät niukkuudessa ruuan, sähkön ja autoillun kallistuessa.
      SAMALLA SUOMEN VANHUSVÄESTÖLTÄ VÄHENNETÄÄN RAHOITUSTA, laitoshoitopaikat lopetetaan , kotihoito ei toimi , palvelusetelit poistetaan eli SUOMALAISET VANHUKSET HEITTEILLÄ YKSIN KOTONA, SOKEAT, DEMENTIKOT, PASKAT HOUSUISSA, NÄLKIINTYNEENÄ , VAILLA HUOLENPITOA.
      Politiikot, suuret johtajat vetävät kovaa palkkaa, voisivat vähän miettiä kun syövät ja matkustavat yhteiskunnan rahoilla , koreillaan lahja vaatetuksella,
      Tuskin monikaan näistä söisivät sitä ruokaa mitä tarjotaan vanhuksille ja koululaisille kun se pitää tuottaa parilla eurolla ja näille herroille pitää olla
      paljon arvokkaampaa kuka tietää mitä ne ateriat maksaa.

      • Anonyymi

        Tuo juttu on vuodelta 2021. Moni ääriajattelija on sittemmin jatkanut matkaansa persuista muihin puolueisiin, kuten esim. VKK ja Sinimusta Liike.


    • Anonyymi

      Alaikäisten väkivaltarikollisuus räjähti – Sisäministeriö kertoi uusimmat tiedot hallitusneuvottelijoille

      https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/cb494eac-1fb7-4865-b083-89517bc54455

      Ulkomaalaistaustaisten nuorten rikosepäilyjen määrä on selvästi korkeampi kuin suomalaistaustaisilla nuorilla. Suurin osa tunnistetuista katujengien jäsenistä on maahanmuuttajataustaisia, enimmäkseen toisen polven maahanmuuttajia.

    • Anonyymi

      Nuorten ryöstelystä tullut muoti ilmiö, joukossa tyhmyys tiivistyy. Muistan ajan jolloin joukossa oli johtaja tyyppinen määräämässä suuntaa, koululuokassa oli samoja piirteitä.
      Syrjäytyminen yhteiskunnan normeista johtuu kotioloista nuorena saatu kasvatus näkyy miten pärjää aikuisena.

      • Anonyymi

        Jotkut ulkomailta tulleet eivät edes halua elää länsimaisittain, länsimaisia perinteitä ja elämäntapaa kunnioittaen ja noudattaen. Eiväthän ne silloin edes integroidu yhteiskuntaan.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Jotkut ulkomailta tulleet eivät edes halua elää länsimaisittain, länsimaisia perinteitä ja elämäntapaa kunnioittaen ja noudattaen. Eiväthän ne silloin edes integroidu yhteiskuntaan.

        Kuinka monelta olet tiedustellut? Henkilökohtaisesti.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kuinka monelta olet tiedustellut? Henkilökohtaisesti.

        Henkilökohtaisesti ei tarvitse tehdä tiedusteluja tai kyselyjä, kun asiaa on kerta tutkittu. Lisäksi tietoa löytyy myös muiden maiden osalta. Naapurimaa Ruotsi voidaan ottaa esimerkkinä. Siellä näkee hyvin mihin liian liberaali maahanmuuttopolitiikka voi johtaa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Henkilökohtaisesti ei tarvitse tehdä tiedusteluja tai kyselyjä, kun asiaa on kerta tutkittu. Lisäksi tietoa löytyy myös muiden maiden osalta. Naapurimaa Ruotsi voidaan ottaa esimerkkinä. Siellä näkee hyvin mihin liian liberaali maahanmuuttopolitiikka voi johtaa.

        Yleistät ikävästi. Jos sinä et kuulu suomalaiseen massaan, niiin eivät kaikki maahamme tulijatkaan ole mikään massa. Hekin ovat yksilöitä ja heissäkin on pattipäitä, kuten meissäkin.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Yleistät ikävästi. Jos sinä et kuulu suomalaiseen massaan, niiin eivät kaikki maahamme tulijatkaan ole mikään massa. Hekin ovat yksilöitä ja heissäkin on pattipäitä, kuten meissäkin.

        Toki valtion varoja syövä haittamaahanmuutto ja työperäinen järkevä maahanmuutto ovat eri asioita.


    • Anonyymi

      "Olisi miellyttävämpää, jos emme joutuisi vastakkainasettelujen äärelle. Mutta aina päätöksenteko ja vastuunkanto ei ole miellyttävää. Viime kädessä meidän kaikkien on puolustettava suomalaista yhteiskuntaa."

      Noin lausui Presidentti Niinistö yhdessä puheistaan. Kaikkien on puolustettava suomalaista yhteiskuntaa. Selvähän homma tuo on kaikille fiksuille.

    • Anonyymi

    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      58
      5841
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      26
      3697
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      229
      1968
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      27
      1789
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      95
      1236
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      31
      1199
    7. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      289
      967
    8. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      52
      962
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      76
      889
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      858
    Aihe