Ninni ja Jan

… olivat tutustuneet seurakunnan rippikoulussa, jo ennen leiriosuutta. Koska olivat ujoja molemmat, olivat jo infotapaamisessa ja tutustimisessa huomanneet olevansa samaa maata. Kun ei kummallakaan ollut muuta seuraa turvautuivat toisiinsa. Turvautuivat niin hyvin, että poistuivat yhtä matkaa.

Ninnin äiti oli saanut Ninnin nuorena, mutta ei ollut kertonut, kuka on isä. Äiti oli sitten mennyt naimisiin ja mies oli muodollisestikin tunnustanut lapsen, mutta ei hän oikeasti ollut isä. Äiti oli kuollut rintasyöpään, mutta ’isä’ oli mennyt uusiin naimisiin. Olivat vielä saaneet yhteisen pojan, mutta Ninni kuului kiinteästi perheeseen.

Ei edes muistanut biologista äitiään, joka oli kuollut vain vuosi synnytyksen jälkeen. Mutta biologisen äidin sisko, siis täti, piti kuitenkin tiivistä yhteyttä.

Ninniä rupesi panettamaan aivan kauheasti kävellessä kotiin riparitapaamisesta. Kakisteli kurkkuansa, mutta sai sanotuksi: ”Meillä koulun seksivalistustunnilla jaettiin kondomit. Olen pitänyt omaani mukanana siitä lähtien, jos joskus tatvitsisin sitä. Nyt tuntuu, että tarvitsisin. Miltä sinusta tuntuu?"

Jan kertoi, ettei hän ollut vielä koskaan ollut yhdynnässä, mutta jos totta puhutaan, kyrpä on kyllä Ninnin seurassa kivikovana.

Ninni sanoi: ”Niin on minunkin vittuni, jännittyneenä ja kuin kovasta pellistä, valuu kosteutta, niin että jos minulla olisi pöksyt jalassa, ne olisivat aivan märät. Kävin nimittäin vessassa ottamassa ne pois, jos haluaisit nussia. Minullekin se olisi ekakerta.”

- ”Fossiilit tulee vasta huomisaamuna, niet aikaa meillä kyllä olisi.” 🌹👀

6

2717

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Ninni ja Jan 2

      Jan: ”Sähän oot vielä ihanakin. Jos kerran on pöksytkin pois, niin sähän voisit jo näyttää, ennen kuin tullaan teille.”

      Ninni oli huolitellut koko vitun posliiniksi. Vittukumpu oli korkea ja pyöreämuotoinen. Klitoris ja sisempien häpyhuulien yläosa näkyi kutsuvasti ja kauniina.

      Jan häkeltyi näkemästää ja menetti vähäksi aikaa puhekykynsä: ”Änk, önk. Sönk, sönk.” Mutta sitten sai sanotuksi: ”En ole koskaan vielä nähnyt mitään yhtä kaunista, ja tuskin tulen näkemäänkään. Annatko luvan, että saan hiukan hyväillä sitä?”

      Ninni: ”Tietysti. Hyväile varsinkin klittaa, mutta saat työntää sormesikin välillä sisälle.”

      Jan noudatti ohjeita, mutta Ninni kiihottui enemmän, kuin oli tässä matkalla tarkoituskaan. Ninni ei voinut pidättää itseänsä vaan laukesi hillittömään orgasmiin. Oltiin hiukan piilossa metsän suojassa, joten Jan riisui kovan kyrpänsä esiin ja pyysi, ei kun vaati ja parkui, että voisiko Ninni runkata hänelle orgasmin.

      Ninni runkkasi ja samalla näytti vittuaan. Sperma lensi kaarena, osa Ninnin kasvoille ja vaatteille. Pyyhkiessään paperinenäliinalla sanoi: ”Sä oot ihana jätkä, aivan ihana.” - Jan: ”Sääpäs, maailman ihanempi gimma.”

      Loppumatka sujuikin rauhallisemmin, mutta ei Jan malttanut olla hyväilemättä muutaman kerran Ninnin sulovittua.

      Ninneillä riisuttiin kokonaan ja käytiin alapesulla. Ninni asettui selälleen jalat auki, ja levitti vittuaan vielä käsillään: ”Olen venyttänyt emättimen aukkoa dildolla ja pullolla sitä varten, että kyrpäkin mahtuu. Tässä ei nyt tarvii mitään esikiihotusta, kun vittu jo ennestään on ku tulessa. Pane kyrpä sisään vaan. Oota kuiteski sen verran, että rullaan sulle ainoon kortsun.”

      Ninni rullasi kovana seisivan kangen päälle kortsun ja veti kyrvän vittuunsa sellaisella kiireellä, että Jan ei kerinnyt oikein tajuamaankaan, kun se oli jo sisällä. Ninni huusi ja riehui, päästeli eläimellisiä ääniä, huohotti ja läähätti, toisteli Janin nimeä, ja laukesi. Niin laukesi myös Jan, ja kortsu tulvi täyteen spermaa.

      Ninni nappasi kortsun, puristi sen sisällön käteensä, siveli sillä itsensä ja osan lounastikin. Käytiin kokopesulla. Juotiin herkkuteetä ja lounastettiin herkkupipareita. Asetuttiin vierekkäin makuulle, mutta koska ei ollut enämpi kortsuja, hyväiltiin toistensa sukupuolielimia, ja saatiin vielä kaksikin orgasmia.

      Jan: ”Meijän kantsii pyrkiä samalle leirille. Mulle sopis hiihtiksellä.” - Ninni: ”Kiinni veti, mut siltä varalta, et ei päästäs sillo, pannaan kuiteski anomukseen, et molemmat halutaan samalle.”

      Mutta romanssi oli jo alkanut, herttailtiin sitä ennen monet kerrat. Ninni osasi herttailla myös näyttämällä yksityiskohtaisesti vittua ja onanoimalla Janin katsellessa. Jan taas runkkasi Ninnille. Kortsuja hankittiin jokaiselle tapaamiskerralle riittävästi, mutta niistä päästiin eroonkin, kun koulun terkkari antoi pillerit.

      Sekä Ninni että Jan tykkäsivät ältsysti, kun saattoivat bylsiä ihan paljaaltaan. Tuntui, että oli sulautunut aivan yhteen.

      Loppukesä – jota nykynuoret nimittävät syksyksi, kun koulu alkaa jo elokuussa – syksy ja alkutalvi kuluivat tulevan riparipastorin johdolla tutustumiskäynteihin. Tultiin jo papin kanssa niin tutuiksi, että uskallettiin pyytää, josko Ninni ja Jan pääsisivät yhteiseen huoneeseen.

      Pastori sanoi, että leirikeskuksessa on vain neljän hengen huoneita, joten kahdelle ei voi varata koko huonetta, mutta on toinenkin tyttö-poikapari. Siri ja Juuso olivat toivoneet samaa: ”Jos suostuisitte majoittumaan Sirin ja Juuson kanssa, toinenkin ongelma ratkeaisi, loput olisivat jetsulleen tyttö- tai poikakämppiä, neljälla jaollisia.”

      Ilman muuta suostuivat. Olivat jo tutustumisreissuilla tavanneet ja huomanneet heidät oikein kivoiksi. 🌹👀

    • Ninni ja Jan 3

      Sirin ja Juuson kanssa oli jo ennen leiriä sovittu, että kaikki voivat olla alastikin, koska tietysti oli tarkoitus, että voi yhtyä ja herttailla omansa kanssa milloin vain. Hyvin toteutui käytännössäkin. Ei tarvinnut toisen parin poistua toisen takia. Useimmin sitä paitsi herttailtiin yhtaikaa, kun muuten sopi tiukkaan ohjelmaan.

      Helmikuussa olivat jo aurinkoiset ilmat. Käveltiin usein järven jäällä ja ihailtiin Jumalan kaunista luontoa. Oppitunneillakin jotakin opittiin, mutta pääpaino oli tietysti antaa kirkosta myönteinen kokemus.

      Aika pian Ninni ja Jan, Siri ja Juuso rupesivat mouruamaan, eivätkö voisi käydä saunassa muiden jälkeen, kun olisi niin kiva saunoa, että myös oma kulta on mukana. Perustettiin myös kolmas, yhteisvuoro, mutta se aiheuttikin sen, että KAIKKI valuivat yhteisvuorolle. Jäi vain yksi yhteinen vuoro, jossa solmittiin myös useita tuttavuuksia, romanssejakin.

      Sen jälkeen ei enää havaittu tarpeelliseksi suihkuissa ynnä muilla pesuilla pitää tytöille ja pojille eri vuoroja.

      Ninni ja Jan, Siri ja Juuso aluksi yllättyivät, kun toistensa bylsimisen katselu oli kiihottanut heitä. Mutta sitten bonjasivat, että tietysti. Jo toisena päivänä nousi kaikilla neljällä mieleen aivan saastaisen rivolta tuntuva ajatus, että entäs, jos välillä vaihdettaisiin paria.

      Ajatus oli rivoudestaan huolimatta niin houkutteva, että siitä syntyi juttelua. Ei kestänyt kauan, kun oltiin toteutuksen puolella. Molemmat tytöt pyysivät toistensa poikaystäviltä, että nämä nuolisivat heidän vittaan ja erityisesti myös persereikää.

      Sekä tytöt että pojat ihanoituivat tähän täysin. Kun tytöt olivat aivan kamaloituneita ihanoituksesta, pojat vielä laukesivat toistensa tyttöjen emättimeen. Parinvaihtoa harrastettiinkin sitten leirioloissa jokseenkin joka toinen kerta. Oli TODELLA ihanaa.

      Syntyi koko elämän kestäva syvä ystävyys. Vierailtiin paljon puolin ja toisin, ja ihanehdittiin toisen puolison kanssa joka kerta.

      Rippikoulu oli osallistujille niin mieluisa, että puolet (!) suuntautui kirkolliseen työhön. Kun kahdenkymmenen vuoden päästä kokoonnuttiin muistelemaan menneitä, saattoi havaita, että monet rippikoululaiset olivat naimisissa

      Ninni ja Jan menivät naimisiin ja saivat lapsenkin, Miran. Ninnin biologinen täti tapasi ristiäisissä Janin isän. Hänelle selkeni, että Jan on saman miehen poika, jonka Ninnin äiti oli ennen kuolemaansa kertonut olevan Ninnin isän.

      Naimisissakin olevat nuoret ja lapsenkin jo saaeet olivat todellisuudessa sisaruksia. Janin isälle asia ei selvinnyt, sillä Ninnin biologinen äiti ei tietenkään ollut ristäisissä, koska oli aikoja sitten kuollut.

      Täti kamaloitui täysin. Mietti viikon, tulisiko kertoa, ja kelle. Lopulta kertoi Ninnille ja Janille. Sokkihan se heillekin oli, mutta heti ensimmäiseksi he molemmat sanoivat: ”Olemme herttaisen tytön vanhempia, suloinen perhe. Meitähän ei erota mikään. ”

      Viikkoa myöhemmin olivat miettineet asian loppuun: ei kerrota kellekään. Vain Ninni, Ninnin täti ja Jan tietävät. Miralle kerrotaan aikanaan, kun osaa jo pitää tiedon omanaan.

      Ninnin ja Janin herttailu jatkui, myös ytäväpariskunnan kanssa. Mira kasvoi vapauden ilmapiirissä luontevaksi ja turhia kauhistumattomaksi aikuiseksi. Kun hänelle yhdeksänvuotiaana kerrottin, että fossiilit ovat myös sisaruksia, sanoi: ”Ai, sehän jänskää. Mut kyl mää tajuun, ettei siitä muille huudella. Neku on nii kahedorgii.” □ 🌹👀

      • Anonyymi

        Vau en tienny että kirjoitat näin kauniisti. N43v


      • Anonyymi kirjoitti:

        Vau en tienny että kirjoitat näin kauniisti. N43v

        Oli ilo kuulla, että olit löytänyt novellini ja että pidit siitä. Myönteisen palautteen saaminen on myös meille miehille nannaa. 🌹👀


      • Anonyymi
        kynä.mi kirjoitti:

        Oli ilo kuulla, että olit löytänyt novellini ja että pidit siitä. Myönteisen palautteen saaminen on myös meille miehille nannaa. 🌹👀

        Oleppa hyvä😘 kostui mullaki pikkarit😘


      • Anonyymi kirjoitti:

        Oleppa hyvä😘 kostui mullaki pikkarit😘

        Paras palaute naiselta on, että vittu kiihottuu.

        Minä taas tiedän, että vittusi on kaunis kuin ruusu, ja mielikuvituksessani saan nähdä sen avoimena, kun herttailet emätintä supistelemalla ja sormettaen. Olet suloinen tyttö, n43v.
        🌹👀


    Ketjusta on poistettu 6 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      37
      1555
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1331
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      8
      1267
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1265
    5. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      4
      1243
    6. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      41
      1238
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1224
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1200
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1160
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      1
      1146
    Aihe