Suloinen Jennini

Suloinen Jennini

Olin suunnitellut kesätöitä, mutten saanut. Päätin siis mennä tapaamaan lapsuudentuttavaani ja serkkuani Jenniä. En ollutkaan tavannut häntä kymmeneen vuoteen. Minua hiukan jännitti, millainenhan Jenni nyt on. Oon muuten Viljami mutta aina kutsuttu Viliksi,

Olin aika yllättynyt luontevuudesta, mitä koko perhe noudatti. Olivat tykkänään alasti vanhan maatalon pihapiirissä, johon kuului myös aitta ja sauna.

Olivat myyneet muut maat naapureille, ja jättäneet pihapiirin kesämökiksi. Oli myös pääsy järvelle ja oikeus pitää venettä.

Kun saavuin, Jennikin oli sheivannut vittunsa ihan posliiniksi, eikä yhtään ujostunut, vaikka olimme 17 wee. Ymmärsin ilman kehotustakin riisua. Jenni kyseli, että jos menisimme ensiksi hikisen matkan päälle järveen. Järvessä heti kysyi, että voisinko hyvällä hänen vittuaan ihan orkkuun asti. Sitten kyllä runkkaisi minuakin. Mutta yhtaikaa tuskin onnistuu.

Olin tosi hämmästynyt, mutta tietysti tein niin. Jenni kiihottui kuin salama. Pian jäykistyi kaarelle ja sai sellaisen orgasmin, että vallan kipinöi. Sitten oli minun vuoroni. Jenni runkkasi kyrpääni niin että sain pikaorkun. Olipa yllättävä tapaaminen.

Jenni: ”Tää oli vain kiireistä paineitten purkamista. Jatkossa saat työntää kyrvän ihan paljaaltaan vittuunkin. Mä oon ihan tätä tapaamista aatellen jo kuukauden lounastanut pillereitäkin. Mutta nyt herkkuteelle ja herkkuviinereille.

Teen jälkeen Jenni vei minut aittaansa. Näytti minulle vuoteen omansa vieressä: ”Tässä on sitten sinun punkkasi, mutta nyt saat sitten työntää kyrpäsi minun vittuuni. Tuossa teellä ollessa se kerkisikin kiihottua aivan villiksi. Huomasin, että sinullakin oli jo vaikeuksia pitää kyrpä lepotilassa.

Ei siinä mitään. Ei meillä ujostella. Vaikka seisoisi kuin kanki, kyllä sitä pidetään meillä ihan luonnollisena, ja että seisoo, se on minustakin kovin imartelevaa. Ja niin se seisoi, ihan luvan kanssa.

Asettelin Jennin pään ja pepun alle tyynyn. Jenni levitti vittunsa ja lausui: ”Kyllä vähän myöhemmin voi ottaa iisimminkin. Mutta sen kun painat kyrpäsi vittuun. Esileikkeihin sitten kun kerkiää.

Työnsin kyrvän sisälle. Jenni parkui ja huuteli ruokottomuuksia, mutta niin päästelin minäkin siveettömyyksiä, kun työntelin Jennin suurherttaiseen vittuun. Heittelehdimme kuin humalainen pyöräilijä, ja saimme taas rajun orgasmin. Meni aikaa toipuessakin.

Sanoin Jennille: ”Sinun suoruutesi, mutkattomuutesi ja ujostelemattomuutesi on tehnyt minuun valtavan vaikutuksen. Yhdellä sanalla, sinun kanssasi on kaikki niin helppoa.

Vaikka olen tavannut sinua näin aikuisena vasta muutaman tunnin, olen jo korviani myöten rakastunut sinuun, rakastunut enkä vain mieltynyt.

Jenni: ”Ihan samoin, en ikinä luovu sinusta. Olen rakastunut sinuun tavalla, joka on minullekin aivan uusi. Se ei ole ihastumista, vaan sellaista rakkautta, että tuntee olevansa toisen kanssa ihan yhtä. Totta puhuen, en minä ole ollut näin suora ja mutkaton kenenkään muun kanssa kuin sinun."

- "Sinulla on aivan outo vaikutus. Kyllähän meillä ollaan muutenkin mutkattomia, mutta tämä on ihan eri tasoa. Eikä edes alussakaan käynyt mielessä, että olisi pitänyt ujostella. Tuntui aivan selvältä, että saat nauttia minun vitustanikin niin paljon, kuin tahdot. Ja imartelee minua ältsisti, että näytät tahtovan.

Minä: ”Meinasi tuossa kiireessä unohtua mainita, että sinun rintasikin ovat ihanaakin ihanammat. Olet kyllä täydellinen nainen.”

Tarrasimme tiukasti toisiimme, silitimme, hyväilimme, suutelimme, pusuttelimme, leikimme ja rutistimme toisiamme, kunnes oli herkkusapuskan aika. Herkkukarjalanpaistia ja herkkumuusia herkkutompskujen kera ja jälkkäriks herkkujätskii herkkumansikkahillon kera. Tietysti samassa asussa, kuin talossa oli tapana, eli edelleen ilkosilla.

Herkkusapuskan jälkeen työnsin kyrpäni Jennin vittuun. Kuin sanattomasta sopimuksesta pidin sitä siellä pari, kolme tuntia. Aina kun kiihotus hiukan laski, liikuimme hukan, aina kun olimme laueta, hiljensimme tahtia. Pysyimme aivan kiihotuksen huipulla, kunnes oli pakko laueta. Sitä ihanoituksen määrää ei voi kuvata. 🌹👀

1

3309

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Suloinen Jennini 2

      Oli tarkoitus vielä samana iltana tehdä soutelu, mutta jätettiin se kuitenkin huomiseksi, kun aika sujui niin otollisesti aitassa ihanehtiessa. Käytiin välillä vain iltaherkkuteellä, ja palattiin sitten aittaan.

      Muodon vuoksi kyselin, mutta arvasin sen kuitenkin, tykkäisikö Jenni jos nuolisin hänen klittaansa, sisempiä häppäreita ja persereikää. Jenni sano, et se taatusti tekisi niinku gutaa. Samalla kun kielelläni hyväilin hänen herkkiä elimiään, juteltiin kaikenlaista, ei oikein uutta, sillä olin jo tottunut, että Jenni kertoi juuri, mitä olin odottanutkin.

      Ei kestänyt kauaakaan. Kun huomasimme, että me olemme kuin kaksi marjaa, merkillisen yhdenmukaisia. Se antoi tilaisuuden siihenkin, ettei koko ajan tarvinnut olla äänessä ja kysellä, kun tiesi muutenkin, mitä toinen ajatteli.

      Siispä vajosimme hiljaiseen hyväilyyn, vitun ja persereiän nuolemiseen ja hyvän olon tunteeseen. Vielä kerran saimme orgasminkin, sitten työnsin sormeni Jennin emättimeen ja nukahdimme kesäyön valoon.

      Kun aamulla heräsimme, oli kiire nussimaan. Kävimme saunalla aamupesulla ja sitten aamuherkkuteelle, edelleen alasti. Ja sitten veneilemään.

      Jenni kertoi, että oli hänellä feikkiesiintymistä varten bikinin yläosakin, aika nättikin, mutta muutkin olivat tällä järvellä usein yläosattomissa, jotkut myös alaosattomissa. Jos käytti bikinin yläosaa, muut saivat vaikutelman, että veneen laitojen piilossa oli myös alaosa, vaikkei sitä ollutkaan. Mutta samahan se, koska monella ei ollut alaosaakaan.

      Siispä otimme mukaan vain runsaasti mehua, eväsleipiä sekä leveälieriset hatut ja aurinkoglööbyä. Jenni halusi ehdottomasti airoihin. Minua kyllä ujostutti, että mites näin. Mutta sitten hiffasin, Jenni avasi lukuisia kertoja häpyhuuliaan ja näytteli minulle suloemätintään. Peräteljolla, jolla minä istuin, ei olisikaan saanut jalkojaan niin levälleen kuin Jennin kokkateljolla.

      Minulla taas oli kestoseisokki, kun maisemien lomassa katselin Jennin kaikkein kauneimpaa. Jenni näytteli myös maisemia ja paikkoja. Soudeltiin hitaasti, juotiin paljon mehua ja lounastettiin herkkueväitä. Ei voi kuvitella mieluisampaa souturetkeä.

      Kun palasimme, isä-Jenni oli ajanut äiti-Jenninkin posliiniksi. Muistin kehua, kuinka kaunis hänen vittunsa on, ja hän oli kuin sulaa vahaa. Äiti-Jenni vallan kiitti kohteliaisuudesta. Mutta ei se kohtelaisuus ollut. Hänellä oli todella kaunis vittu.

      Käytiin sitten lonastamaan herkkupäiväsapuskaa. Oli herkkuhernesoppaa herkkuhapiksen kera, jälkkäriks herkkupullaa ja herkkukahvia. Kiittelin emäntää herkkusapuskasta. Hän vastasi levittämälla posliinivittunsa auki ja herttailemalla emättimellään. Vain Jenni osasi paremmin.

      Tätä rataa meni koko aiottu mökkeilyaika, mutta sitä pidennettiin vielä koko kesäloman pituiseksi. Ei oikein voinut puhua yhteenkasvamisesta, koska kuuluimme selvästi yhteen jo ensimmäisestä päivästä lähtien.

      Mutta koska kuuluimme yhteen, emme voineet erotakaan. Piti siis ruveta miettimään ratkaisuja. Juttelimme myös Jennin perheen kanssa ja puhelimitse minun perheeni kanssa.

      Pääsimme siihen, että toistaiseksi asuin Jenneillä, kun he muuttavat takaisin kaupunkiin, ja minun fossiilit osallistuisivat kustannuksiini. Sitten kun tulisi jatko-opiskelujen aika, meille hankittaisiin opiskelijakämppä, jonka molempien perheet kustantaisivat puoliksi

      Kun olimme saaneet tulevaisuudensuunnitelmat selviksi, Jenni avasi suloisen ihanan vittunsa. Hyväilin tuntikausia kielelläni hänen klitoristaan, häpyhuuliaan ja persereikkäänsä. Sitten työnsin sormeni syvälle hänen perseeseensä ja kyrpäni hänen emättimeensä. Kun olimme saaneet villin orgasmin, lepäilimme puolen tuntia, ja taas sama kaksi kertaa. uudestaan.

      Jenni: ”Me kuulumme yhteen.” - Minä: ”Ikuisesti. Rakastan sinua suunnattomasti.” - Jenni: ”Ja minä sinua, oma Viljamini.”


      Sinä kullanmurunen, kullan puhtahimman,
      minä vaskenpalanen, vasken ruosteisimman,
      vasken ruosteisimman.

      Minä kultahan kun sulan, vältän ruostumisen pulan.
      Sinä kullanmurunen, kullan puhtahimman,
      kullan puhtahimman.

      Oskar Merikanto □ 🌹👀

    Ketjusta on poistettu 23 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      58
      5841
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      26
      3697
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      229
      1968
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      27
      1789
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      95
      1236
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      31
      1199
    7. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      289
      967
    8. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      52
      962
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      76
      889
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      858
    Aihe