Suloinen Jennini

Suloinen Jennini

Olin suunnitellut kesätöitä, mutten saanut. Päätin siis mennä tapaamaan lapsuudentuttavaani ja serkkuani Jenniä. En ollutkaan tavannut häntä kymmeneen vuoteen. Minua hiukan jännitti, millainenhan Jenni nyt on. Oon muuten Viljami mutta aina kutsuttu Viliksi,

Olin aika yllättynyt luontevuudesta, mitä koko perhe noudatti. Olivat tykkänään alasti vanhan maatalon pihapiirissä, johon kuului myös aitta ja sauna.

Olivat myyneet muut maat naapureille, ja jättäneet pihapiirin kesämökiksi. Oli myös pääsy järvelle ja oikeus pitää venettä.

Kun saavuin, Jennikin oli sheivannut vittunsa ihan posliiniksi, eikä yhtään ujostunut, vaikka olimme 17 wee. Ymmärsin ilman kehotustakin riisua. Jenni kyseli, että jos menisimme ensiksi hikisen matkan päälle järveen. Järvessä heti kysyi, että voisinko hyvällä hänen vittuaan ihan orkkuun asti. Sitten kyllä runkkaisi minuakin. Mutta yhtaikaa tuskin onnistuu.

Olin tosi hämmästynyt, mutta tietysti tein niin. Jenni kiihottui kuin salama. Pian jäykistyi kaarelle ja sai sellaisen orgasmin, että vallan kipinöi. Sitten oli minun vuoroni. Jenni runkkasi kyrpääni niin että sain pikaorkun. Olipa yllättävä tapaaminen.

Jenni: ”Tää oli vain kiireistä paineitten purkamista. Jatkossa saat työntää kyrvän ihan paljaaltaan vittuunkin. Mä oon ihan tätä tapaamista aatellen jo kuukauden lounastanut pillereitäkin. Mutta nyt herkkuteelle ja herkkuviinereille.

Teen jälkeen Jenni vei minut aittaansa. Näytti minulle vuoteen omansa vieressä: ”Tässä on sitten sinun punkkasi, mutta nyt saat sitten työntää kyrpäsi minun vittuuni. Tuossa teellä ollessa se kerkisikin kiihottua aivan villiksi. Huomasin, että sinullakin oli jo vaikeuksia pitää kyrpä lepotilassa.

Ei siinä mitään. Ei meillä ujostella. Vaikka seisoisi kuin kanki, kyllä sitä pidetään meillä ihan luonnollisena, ja että seisoo, se on minustakin kovin imartelevaa. Ja niin se seisoi, ihan luvan kanssa.

Asettelin Jennin pään ja pepun alle tyynyn. Jenni levitti vittunsa ja lausui: ”Kyllä vähän myöhemmin voi ottaa iisimminkin. Mutta sen kun painat kyrpäsi vittuun. Esileikkeihin sitten kun kerkiää.

Työnsin kyrvän sisälle. Jenni parkui ja huuteli ruokottomuuksia, mutta niin päästelin minäkin siveettömyyksiä, kun työntelin Jennin suurherttaiseen vittuun. Heittelehdimme kuin humalainen pyöräilijä, ja saimme taas rajun orgasmin. Meni aikaa toipuessakin.

Sanoin Jennille: ”Sinun suoruutesi, mutkattomuutesi ja ujostelemattomuutesi on tehnyt minuun valtavan vaikutuksen. Yhdellä sanalla, sinun kanssasi on kaikki niin helppoa.

Vaikka olen tavannut sinua näin aikuisena vasta muutaman tunnin, olen jo korviani myöten rakastunut sinuun, rakastunut enkä vain mieltynyt.

Jenni: ”Ihan samoin, en ikinä luovu sinusta. Olen rakastunut sinuun tavalla, joka on minullekin aivan uusi. Se ei ole ihastumista, vaan sellaista rakkautta, että tuntee olevansa toisen kanssa ihan yhtä. Totta puhuen, en minä ole ollut näin suora ja mutkaton kenenkään muun kanssa kuin sinun."

- "Sinulla on aivan outo vaikutus. Kyllähän meillä ollaan muutenkin mutkattomia, mutta tämä on ihan eri tasoa. Eikä edes alussakaan käynyt mielessä, että olisi pitänyt ujostella. Tuntui aivan selvältä, että saat nauttia minun vitustanikin niin paljon, kuin tahdot. Ja imartelee minua ältsisti, että näytät tahtovan.

Minä: ”Meinasi tuossa kiireessä unohtua mainita, että sinun rintasikin ovat ihanaakin ihanammat. Olet kyllä täydellinen nainen.”

Tarrasimme tiukasti toisiimme, silitimme, hyväilimme, suutelimme, pusuttelimme, leikimme ja rutistimme toisiamme, kunnes oli herkkusapuskan aika. Herkkukarjalanpaistia ja herkkumuusia herkkutompskujen kera ja jälkkäriks herkkujätskii herkkumansikkahillon kera. Tietysti samassa asussa, kuin talossa oli tapana, eli edelleen ilkosilla.

Herkkusapuskan jälkeen työnsin kyrpäni Jennin vittuun. Kuin sanattomasta sopimuksesta pidin sitä siellä pari, kolme tuntia. Aina kun kiihotus hiukan laski, liikuimme hukan, aina kun olimme laueta, hiljensimme tahtia. Pysyimme aivan kiihotuksen huipulla, kunnes oli pakko laueta. Sitä ihanoituksen määrää ei voi kuvata. 🌹👀

1

1579

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Suloinen Jennini 2

   Oli tarkoitus vielä samana iltana tehdä soutelu, mutta jätettiin se kuitenkin huomiseksi, kun aika sujui niin otollisesti aitassa ihanehtiessa. Käytiin välillä vain iltaherkkuteellä, ja palattiin sitten aittaan.

   Muodon vuoksi kyselin, mutta arvasin sen kuitenkin, tykkäisikö Jenni jos nuolisin hänen klittaansa, sisempiä häppäreita ja persereikää. Jenni sano, et se taatusti tekisi niinku gutaa. Samalla kun kielelläni hyväilin hänen herkkiä elimiään, juteltiin kaikenlaista, ei oikein uutta, sillä olin jo tottunut, että Jenni kertoi juuri, mitä olin odottanutkin.

   Ei kestänyt kauaakaan. Kun huomasimme, että me olemme kuin kaksi marjaa, merkillisen yhdenmukaisia. Se antoi tilaisuuden siihenkin, ettei koko ajan tarvinnut olla äänessä ja kysellä, kun tiesi muutenkin, mitä toinen ajatteli.

   Siispä vajosimme hiljaiseen hyväilyyn, vitun ja persereiän nuolemiseen ja hyvän olon tunteeseen. Vielä kerran saimme orgasminkin, sitten työnsin sormeni Jennin emättimeen ja nukahdimme kesäyön valoon.

   Kun aamulla heräsimme, oli kiire nussimaan. Kävimme saunalla aamupesulla ja sitten aamuherkkuteelle, edelleen alasti. Ja sitten veneilemään.

   Jenni kertoi, että oli hänellä feikkiesiintymistä varten bikinin yläosakin, aika nättikin, mutta muutkin olivat tällä järvellä usein yläosattomissa, jotkut myös alaosattomissa. Jos käytti bikinin yläosaa, muut saivat vaikutelman, että veneen laitojen piilossa oli myös alaosa, vaikkei sitä ollutkaan. Mutta samahan se, koska monella ei ollut alaosaakaan.

   Siispä otimme mukaan vain runsaasti mehua, eväsleipiä sekä leveälieriset hatut ja aurinkoglööbyä. Jenni halusi ehdottomasti airoihin. Minua kyllä ujostutti, että mites näin. Mutta sitten hiffasin, Jenni avasi lukuisia kertoja häpyhuuliaan ja näytteli minulle suloemätintään. Peräteljolla, jolla minä istuin, ei olisikaan saanut jalkojaan niin levälleen kuin Jennin kokkateljolla.

   Minulla taas oli kestoseisokki, kun maisemien lomassa katselin Jennin kaikkein kauneimpaa. Jenni näytteli myös maisemia ja paikkoja. Soudeltiin hitaasti, juotiin paljon mehua ja lounastettiin herkkueväitä. Ei voi kuvitella mieluisampaa souturetkeä.

   Kun palasimme, isä-Jenni oli ajanut äiti-Jenninkin posliiniksi. Muistin kehua, kuinka kaunis hänen vittunsa on, ja hän oli kuin sulaa vahaa. Äiti-Jenni vallan kiitti kohteliaisuudesta. Mutta ei se kohtelaisuus ollut. Hänellä oli todella kaunis vittu.

   Käytiin sitten lonastamaan herkkupäiväsapuskaa. Oli herkkuhernesoppaa herkkuhapiksen kera, jälkkäriks herkkupullaa ja herkkukahvia. Kiittelin emäntää herkkusapuskasta. Hän vastasi levittämälla posliinivittunsa auki ja herttailemalla emättimellään. Vain Jenni osasi paremmin.

   Tätä rataa meni koko aiottu mökkeilyaika, mutta sitä pidennettiin vielä koko kesäloman pituiseksi. Ei oikein voinut puhua yhteenkasvamisesta, koska kuuluimme selvästi yhteen jo ensimmäisestä päivästä lähtien.

   Mutta koska kuuluimme yhteen, emme voineet erotakaan. Piti siis ruveta miettimään ratkaisuja. Juttelimme myös Jennin perheen kanssa ja puhelimitse minun perheeni kanssa.

   Pääsimme siihen, että toistaiseksi asuin Jenneillä, kun he muuttavat takaisin kaupunkiin, ja minun fossiilit osallistuisivat kustannuksiini. Sitten kun tulisi jatko-opiskelujen aika, meille hankittaisiin opiskelijakämppä, jonka molempien perheet kustantaisivat puoliksi

   Kun olimme saaneet tulevaisuudensuunnitelmat selviksi, Jenni avasi suloisen ihanan vittunsa. Hyväilin tuntikausia kielelläni hänen klitoristaan, häpyhuuliaan ja persereikkäänsä. Sitten työnsin sormeni syvälle hänen perseeseensä ja kyrpäni hänen emättimeensä. Kun olimme saaneet villin orgasmin, lepäilimme puolen tuntia, ja taas sama kaksi kertaa. uudestaan.

   Jenni: ”Me kuulumme yhteen.” - Minä: ”Ikuisesti. Rakastan sinua suunnattomasti.” - Jenni: ”Ja minä sinua, oma Viljamini.”

   Sinä kullanmurunen, kullan puhtahimman,
   minä vaskenpalanen, vasken ruosteisimman,
   vasken ruosteisimman.

   Minä kultahan kun sulan, vältän ruostumisen pulan.
   Sinä kullanmurunen, kullan puhtahimman,
   kullan puhtahimman.

   Oskar Merikanto □ 🌹👀

  Ketjusta on poistettu 23 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Martinan kisa (asialliset kommentit)

   Yksi, ikuinen umpityperien ketjujen aloittaja.. voidaanko tehdä joka kerta ilmoitus moderaattorille.. josko katoais bittiavaruuteen.. Mutta siis: uinn
   Kotimaiset julkkisjuorut
   595
   4740
  2. En haluaisi uskoa että miehet ajattelee vain munallaan,

   mutta taas sain olla väärässä. Eli.. törmäsin männäviikolla puolituttuun mieheen työmatkalla. Hän kertoi, että viettäisi juhannusta minun kotikaupun
   Sinkut
   562
   4328
  3. STEFULLA OLI KOVA IKÄVÄ SOFIAA!

   Lennätti naisen Hankoon koko juhannuksen ajan ! Tosi rakkautta ilmassa. Taisi tulla kihlat ja häitä vietetään !
   Kotimaiset julkkisjuorut
   90
   2122
  4. Martina kisan kärjessä

   Kisa on käynnissä. Käsipohjauinti vetää kisaajien kädet hapoille. Martinan ranne on jo kivulias.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   194
   1634
  5. 65
   1565
  6. Yhden viestin päässä

   Voisit juuri tälläkin hetkellä olla tässä vieressäni. Silittelisin ja paijaisin sinut puhki.
   Ikävä
   56
   1171
  7. Abortti on kiellettävä Suomessakin

   Feministinen ajatus raskaudesta, ja sen keskeyttämisestä, jota Suomessa usein tarjoillaan ainoana mahdollisena, on kummallinen. Argumentti, jonka muka
   Maailman menoa
   609
   1143
  8. Tuletteko/tulitteko ikävöimäsi

   Kanssa hyvin juttuun? Ymmärsittekö toisianne? Sovitteko yhteen?
   Ikävä
   95
   1035
  9. Kyllä jään aina miettii

   Miks tää meni näin.. En ymmärrä sua.
   Ikävä
   55
   938
  Aihe