Täydennysperukirja

Anonyymi

Heippa. Perunkirjostusten ja perinnönjaon jälkeen selvisi että mummon yksi tili onkin viellä voimassa ja siellä noin 600e ja nyt pankki pyytää täydennysperunkirjaa. Miten se tehdään ja mitä siinä pitää olla? Tehtiin perunkirjoitukset itse ja tähän täydennysperunkirjaan ei löydy netistä yhtäkään pohjaa valmiina.

Kiitos jos pystyt auttamaan.

T.Neiti 25

6

370

Äänestä

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   En tiedä uskallanko vastata täällä teille, koska täällä hyökätään asiallista vastaajaa vastaan joka kyseenalaistaa oikeuskäytännön laillisuuden, että muiden toimijoiden toimien ei lakien mukaisuuden, mutta asia on erittäin yksinkertainen, vaikkakin vaatii aikaa ja työtä.

   Mutta kysy ensinnä kyseisestä pankista mitä papereita he vaativat tuon täydennysperukirjan lisäksi ja jolleivat vaadi, niin asia on yksinkertainen.

   T. Lawetorder

   Jk. Huomasin ettette ole saaneet yhtään vastausta, koska toimitte juurikin kuin kunnon, osaavan kansalaisen pitääkin, välttäen turhia rahastajia.

   • Anonyymi

    Tekö olette se hunajan hamstraaja sitten? Tässä suora lainaus LAISTA: " 10 §

    Jos perunkirjoituksen jälkeen ilmaantuu uusia varoja tai velkoja, on kuukauden kuluessa laadittava täydennys- tai oikaisukirja. Siitä on soveltuvin kohdin voimassa, mitä edellä on perukirjasta säädetty.".

    Eli soveltuvin kohdin, tarkoittaa sitä, että täydennysperukirjassa tulee olla kaksi uskottua miestä perukirjan laatija että pesän ilmoittaja että pesän osakkaat kuin ensimmäisessä perukirjassa, mutta mitään liitteitä ei tarvi olla kuin talletustodistuspankista/tiliote riittävä?, Mahdollinen velkakirja jos kyse veloista joko alkuperäisinä tai oikeaksi todistetut kopiot, sitten dv-virastoon jossa vahvistetaan, se verottajalle ja kopio pankkiin.

    Eli se täydennysperukirja voi myös olla oikaisuperukirja, kuten laissa lukeekin.

    Yksinkertainen homma, joten tuollaisesta kannata lappoa hunajaa kuin omaan taskuunsa.

    Se soveltuvin kohdin on se ohje täydennysperukirjan tekemiseen.

    Täällä liikaa aasintuntijat huutelee ja lappovat tyhjiä, pestyjä hunajapurkkeja taskuihinsa, joten heidän sanomistensa painoarvo on aika lailla -10.

    T. Lawetorder

    Jk, lukaiskaa rahanpesu ja- muusta liittyvistä laeista mitä asioita pankki voi vaatia, he vaativat vaikka kuun taivaalta, mutta ovat julkista valtaa, joten heitä koskee perustuslain 2§ 3mom. myös


  • Anonyymi

   Lawetorder,sä olet yksi suuri vitsi.

   Aloittajalle,yksi vaihtoehto on että normi perukirja mihin on lisätty tämä uusi tulo,jos vanha perukirjapohja on tallessa niin siihen on helppo lisätä tämä uusi tulo.

   Asiantunteva lakimies hoitaa homman vartissa mutta se maksaa hunajaa.

   • Anonyymi

    Tässä hieman lapsoselle hunajan lisukkeeksi laista, " 10 §

    Jos perunkirjoituksen jälkeen ilmaantuu uusia varoja tai velkoja, on kuukauden kuluessa laadittava täydennys- tai oikaisukirja. Siitä on soveltuvin kohdin voimassa, mitä edellä on perukirjasta säädetty."..


  • Mikäli perunkirjoituksen toimittamisen jälkeen kuolinpesään ilmaantuu uutta varallisuutta tai velkaa, on kuukauden kuluessa järjestettävä täydennysperunkirjoitus. Täydennysperunkirjoituksessa laaditaan täydennysperukirja, jossa ilmoitetaan ainoastaan uudet tai muuttuneet tiedot.

   Täydennysperukirjalla ilmoitetaan ainoastaan muuttuneet tiedot. Muilta osin voidaan viitata aikaisempaan perukirjaan.

   • Anonyymi

    Huoooh, voi teitä, voi teitä,

    Ruskulipaska vois heittää sen aapiskukkonsa vaikkapa tukkeeksi.

    Laissa näin, " 10 §

    Jos perunkirjoituksen jälkeen ilmaantuu uusia varoja tai velkoja, on kuukauden kuluessa laadittava täydennys- tai oikaisukirja. Siitä on soveltuvin kohdin voimassa, mitä edellä on perukirjasta säädetty.".

    T. Se ihailtu Lawetorder, pusi pusi ruikkuli.

    Jk. SIIS SOVELTUVIN KOHDIN.


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Kaksi kuollut ulosajossa lauantai-iltana Loimaalla

   On tainnut olla melkoinen ylinopeus kun on tuollaista jälkeä tullut. Onneksi ei kuitenkaan sivullisia menehtynyt https://viranomaisuutiset.fi/ulosajo-
   Loimaa
   194
   10047
  2. 604
   2707
  3. Haittaako se, että olen sua nuorempi?

   Mulle ikäerolla ei ole mitään väliä, mutta voiko naista se haitata, jos on vanhempi miestä?
   Ikävä
   132
   1682
  4. Hoosiannaa samban tahdissa

   Tallensin tänä aamuna klo 10 Helsingin Paavalin kirkosta (Hermannissa) tulleen Adventti-jumalanpalveluksen. Aloitus, eli kirkkoherra Kari Kanalan ja
   Luterilaisuus
   96
   1121
  5. Kaikkea hyvää

   Emme enää tapaa.
   Ikävä
   86
   1030
  6. Kysymys haavemaihin

   Hei haaveileva mukava nainen, miten meni viikonloppu?
   Ikävä
   226
   948
  7. Sanna Marin: Suomessa romahtaa nyt kaikki!

   - Pisatutkimus kertoo koulutuksen tason romahduksesta. - Olkiluoto 3 kertoo suomalaisen teollisuusosaamisen tason. - Vanhusten hoito retuperällä. - So
   Maailman menoa
   250
   796
  8. Näin sinuakin kytätään - näyttöihin upotetut kamerat

   On tultu uuteen vaiheeseen , jota monet eivät vieläkään ymmärrä. Uusimpiin puhelimiin sekä tietokoneisiin on ilmeisesti häivytetty/piilotettu kamerat
   Maailman menoa
   206
   767
  9. Haittaako mies

   Että mulla on seksuaalisia haluja sua kohtaan? Onko se sun mielestä outoa? Oot vaan niin kuuma mies. 🤤
   Ikävä
   39
   752
  10. Zelensky ei halua neuvottelupöytään.

   Lukasenkan ehdotus ei käy. Kokeilisi edes, olisihan se sitten nähty saako keskustelu mitään aikaan. Eikö nyt kannattaisi kokeilla kaikki mahdollinen s
   Maailman menoa
   358
   674
  Aihe