Venäläisten kommunikatoorisuus auttaisi tulevaisuudessa globaalisesti

Anonyymi

Venäläiset ovat henkisempiä ja sosiaalisempia.
Nämä ominaisuudet auttavat venäläisiä perustamaan uuden valtakunnan.
Historian kirjojen mukaankin olisi laskettavissa uusi valtakausi tulevan
kun CCCP kausi on loppu, tilalle alkaa uusi.

Haluatteko suomalaiset olla osa kautta?

13

62

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Venäläinen roskasakki ei ole yhden yhtä asiaa saaneet tässä maailmassa aikaiseksi. Kaikki tuotteet mitä sieltä pusketaan markkinoille on täyttä roskaa. Ruoka on niin saastunutta etteivät edes itse sitä syö. Edes koronarokotetta nuo eivät saaneet aikaiseksi.
      Koko heidän tekninen kehityksestä on pysähtynyt ja ilman länsimaista tekniikkaa tuo maa ei toimisi hetkeäkään. Nytkin sanktioiden aikana salakuljettavat komponentteja muiden roskaamisen kautta.
      Säälittävää sakkia koko 150 miljoonainen kansa.
      En tiedä mitä ketjun aloittaja ajoi takaa; todennäköisesti tämäkin aloitus oli venäläistä käsialaa. Täynnä virheitä ja ei mitää järjellistä asiaa.
      Menkää pois.

    • Anonyymi

      150 miljoonaa ihmistä, ja rajattomasti luonnonvaroja. Sillä on saatu aikaan maa, jonka bruttokansantuote on reilusti Italiaa pienempi, ja per capita todellisten persaukismaiden luokkaa.

    • Anonyymi

      Muutamat etuoikeutetut riistävät kaiken, Putin haaskaa valtavat summat rahaa nytkin tuhoaseisiin ja tuhoamiseen, kun voisi rakentaa hyvää ja parempaa! Ryöstää naapurimaan vapautta ja tulevaisuuden kun voisi auttaa omaa kansaansa Venäjän rajojen sisällä. Kun on epäonnistuttu oman maan asioiden parantamisessa, pitää alkaa tuhota naapurimaan hyvää elämää raunioiksi!! Vihataan demokratiaa ja koetetaan tuhota se , koska ei osata eikä tahdota rakentaa avoimuutta ja vapautta omassa maassa! On alitajuinen kateus ja siksi tuhottava Ukraina. Tämä toiminta on psykopaatinomaista ja mielisairasta. Projisoidaan kaikki omat virheet ulos, ei alkeellistakaan peiliin katsomista. Luodaan viholliskuvia ja esiinnytään uhrina, vaikka itse ollaan vihamielisiä, tuhoavia, uhkaillaan, esitetään ilkeämielisiä vihapuheita koko ajan. On terroristisen laittomasti alettu koko sota. Silti ollaan niin viattomia ja muut syyllisiä. Oikea uhri onkin se syyllinen. Venäjä itse on hyväntekijä. Täysin harhaista ja vääristeltyä kaikki. Otettu metodi kommunikoinnissa ja viesteissä kääntää kaikki vastakohdakseen ja päälaelleen, totuus, eli on demoninen saatanallinen taktiikka.

    • Anonyymi

      Miksi Venäjä ei itse ole ystävällinen, rauhaa puolustava, oikeudenmukainen oikeusvaltio, avoin ja rehellinen, miksi se ei ansaitse kunnioitusta teoillaan.
      Näinkö se luulee kirkastavansa imagonsa ja saavansa ihailua!
      Miksi se haluaa tuhota demokratian. Koska ei alkeellisesti edes selviä demokratian avoimessa kirkkaassa päivänvalossa, koska niin paljon pimeää!
      On pakonomaisesti ylläpidettävä sensuuri, valheet, uhkailu, diktatuuri.
      Jotta valtarakennelman muuri säilyy. Totuudella ei ole sijaa. Totuudenpuhujat
      ovat rikollisia. Systeemi on niin mädännäinen kuin olla voi. Vallitsee pohjamudan pimeys.

    • Anonyymi

      Kremlin psykopaattinen harhainen hallinto vain tulisi kadota ja tilalle uutta. Nuorten tulevaisuus tuhotaan Venäjällä, koko Ukraina tuhotaan raunioiksi. Lietsotaan vihaa ja vastakkaisuutta suhteessa koko maaillmaan. Jopa maailman luonnonsuojelusäätiö luokitellaan ulkomaiseksi agentiksi ja siksi Venäjä ei osallistu Earth Hour- tapahtumaan. Kaikki ulkomainen on pahaa, kansaa aivopestään tietämättömyyden tynnyriin. On kauhistava prosessi meneillään. Venäjä itse eristää kaikesta itsensä. Putinin häiriintynyt ja kiusamielinen kaunainen kateellinen hallinto. On jo vetäydytty myös ydinasesopimuksista. Luonnonsuojelusta ei välitetä lainkaan, kaikki rahat tuhoaseisiin ja sotaan. Ukrainassa ja Mustassameressä jo valtavat luontotuhot ja eläinten tuhot, myrkyttymiset yms. Venäjän hyökkäyksen takia! Leikitään myös ydinvoimaloilla. Tsernobylin onnettomuuuskin oli Venäjän vallan aikana. Uhkaillaan ydinsodalla.
      Minkäänasteista eettisyyttä ja hyvyyttä ei ole vaan äärimmäinen pimeys on vallassa.

    • Anonyymi

      Kaikki demokraattiset arvot ja puheet, vaihtoehtoinen uudistuminen, henkinen vapaus, ihmisoikeudet, luonnonsuojelu, pehmeämmät arvot, oikeudenmukaisuus,
      taiteellinen vapaus, kaikki hyvä ja uudistava, on rikos Venäjällä! Manipuloidaan kansaa että kaikki läntinen on saatanasta. Kaikki parempi on onkin pahaksi. Siksi Ukrainakin on tarkoitus koettaa tuhota raunioiksi koska siellä kehitys oli menossa kohti uutta ja vapaampaa ja demokratiaa, jota ihmiset vapaalla tahdollaan tahtovat!
      Jos Venäjällä joku haluaa samaa, hän on "ulkomainen agentti, vihollinen"..
      tämä on totaalisen mielisairasta! Ihmiset eivät saa ajatella ja tuntea itse. Edes sotaa ei saa nyt vastustaa vaan rauhanpuheet ovat rikos! Ihmiset koetetaan aivopestä Kremlin koneiksi ja marioneteiksi. Kyse on äärimmäisestä fasistisesta diktatuurista joka lakkaamatta myös valehtelee kaikesta kansalleen! Jos kansa Venäjällä heräisi ja alkaisi todella rohkeasti toimia muutosten eteen, olisi toivoa!

    • Anonyymi

      Ja Ukraina oli liian hyvä näyteikkuna länteen, ihnmiset tahtoivat uutta suuntaa, siksi uhka vallanpitäjille Venäjällä!
      Samoin Venäjän sisällä tukahdutetaan kaikki itsenäisyyspyrkimykset.
      Nyt vankeja laitetaan kuolemaan Ukrainaan sotaan, jotta saadaan tilaa vankiloihin
      mielenosoittajille ja toisinajattelijoille!
      Koska Venäjän hallinto ei salli kansansa uudistua ja maan kehittyä kohti globaalia avoimuutta, vaan vallassa KGB- agentteja, vanhoja harhaisia ukkoja.
      Yksinvaltias Putin ja kiristetyt lakeijansa sätkynukkeina.
      Putin kuuluisi vankilaan jo sen takia että vastuullaan on lukuisia palkkamurhia.
      Sensijaan Kreml uhkailee ohjusiskuilla jopa Haagin kansainvälistä tuomioistuinta.
      Sekin on rikos, uhkailu ja kiristys! Mikä on syy että Kreml suojelee raakaa rikollista eli Putinia?

    • Anonyymi

      Ei kiitos.

    • Anonyymi

      Putin ja hallintonsa ei edes halunnut rauhanomaista yhteisyyttä lännen kanssa. Putin on kyvytön kehittymään ja uudistumaan, sensijaan vetää taantumaan oman maansa kun muu maailma kasvaa uutta kohti, globaalia ihmisyyttä ja luonnonsuojelun yhteisiä tavoitteita. sensijaan Putin tappelee maa-alueista, tapattaa turhaan sotilaita ja siviilejä, aiheuttaa satojen miljardien tuhot, uhoaa viholliskuvilla, uhkailee. Hän olisi voinut uudistaa, vapauttaa ja avata Venäjää kansainvälisyydelle johon jopa Kiina pyrkii.
      Putin on itse tuhonnut kaiken Venäjälläkin.

    • Anonyymi

      Ukraina kykeni vapautumaan ja uusiutumaan, demokratiaa kohti ja vapautta. Putin olisi voinut seurata esimerkkiä ja pyrkiä yhteistyöhön. Sensijaan hän on niin kaunainen, kateellinen, alhainen, kostonhimoinen että hän osaa vain hävittää kaiken hyvän maailmassa. Valko- Venäjäkin panttivankina. Estetään nuorten vapaa tahto, tulevaisuus. Putin, vanha ukko joka koettaa pakottaa asioita menneisiin huonoihin kaavoihin, palauttamaan haitalliset systeemit sensijaan että uudistuu ja uudistaa!
      Putin on pudonnut kärryiltä maailman muutoksista. Koska hän ei ymmärrä mitään uutta, hän koettaa tuhota kaikki uudet äänet maailmassa. Hän on kaiken kehityksen este Venäjällä. Hän ja hänen rikollismafiahallintonsa.

    • Anonyymi

      Noinko Venäjä kuvittelee olevansa vetovoimainen maa! Se että sen johtaja on sotarikollinen ja maa käy laitonta barbaarista sotaa, jossa kidutetaan,ryöstetään, joukkomurhataan, tuhotaan kodit, sairaalat, koulut, kulttuuria ja luontoa.. ja samalla uhkaillaan ydinaseilla maailmaa. Lisäksi historian pahin ydinvoimalaonnettomuus Tsernobylissa oli Neuvostoliiton vallan aikana. Nyt Putin ihailee julkisesti sosiopaatti Stalinia ja valehtelee patologisesti lakkaamatta. Ja nuoria heitetään vankiloihin rauhanpuheista. Lehdistö vaiennettu, ihmiset orjuudessa. Myrkytetään ja salamurhataan toisinajattelijoita. Outoja keinoja tehdä pr- toimintaa omalle maalle houkuttelevana ja ihanteellisena kolkkana tällä planeetalla! Sitten sanotaan että Venäjä koetaan tuhota lännestä. Venäjän hallinto on itse tuhonnut myös oman maansa.

    • Anonyymi

      Venäläisten henkisyys on sitä, että kuunnellaan ja uskotaan, mitä Kirill sanoo.

      • Anonyymi

        Kirill on itse saatanan ääni.


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

      tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
      Ikävä
      135
      3693
    2. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      112
      1440
    3. Timo Soini tyrmää Tynkkysen selitykset Venäjän putinistileiristä

      "Soini toimi ulkoministerinä ja puolueen puheenjohtajana vuonna 2016, jolloin silloinen perussuomalaisten varapuheenjoht
      Maailman menoa
      271
      1330
    4. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      69
      1269
    5. Kalateltta fiasko

      Onko Tamperelaisyrittäjälle iskenyt ahneus vai mistä johtuu että tänä vuonna ruuat on surkeita aikaisempiin vuosiin verr
      Kuhmo
      17
      1154
    6. Nainen voi rakastaa

      Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt
      Ikävä
      79
      1091
    7. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      45
      1048
    8. IS Viikonloppu 20.-21.7.2024

      Tällä kertaa Toni Pitkälä esittelee piirrostaitojansa nuorten pimujen, musiikkibändien ja Raamatun Edenin kertomusten ku
      Sanaristikot
      57
      1029
    9. Rakastan sinua

      Olen tiennyt sen pitkään mutta nyt ymmärsin että se ei menekään ohi
      Ikävä
      30
      1026
    10. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      53
      958
    Aihe