Melina ja Kyösti

Kyösti 22 wee, oli työssä kehitysvammaisten hoitolaitoksessa sairaalaosastolla, jossa oli melko paljon henkilökuntaa, mutta Kyösti oli ainoa mies.

Uutuus oli ylipäänsä, että tällaisella osastolla oli miehiä lainkaan. Sairaala oli rakennettu aikana, jolloin ei kenellekään tullut edes mieleen, että joskus tänne tulisi töihin joku mies.

Ei ollut lainkaan miesten vessaa. Joten Kyösti oli jo luontevasti tottunut käymään vessassa, jossa oli kanan kuva ovessa.

Pukuhuonetta ei ollut henkilökunnalle lainkaan, vaan varastohuoneeseen oli mahdutettu kullekin peltikaappi. Kerran oli Kyösti vaihtamassa siviilivaatteita työpäivän päätteeksi, toisin sanoen otti pois työpuseron ja pani siviilipuseron tilalle.

Varastohuoneeseen tormalsi Melina 19 wee, joka napsatti huoneen oven lukkoon: ”Pannaan varmuuden vuoksi lukkoon, kun nuo muut ei varmaan ymmärrä.”

Tyttojen asu oli mekko, joka otettiin pois ja pantiin siviilimekko tilalle. Kun Melina riisui mekkonsa, hänelle jäivät vai pitsiset rintaliivit ja ohuet pöksyt, josta heti kuulsi läpi, että oli seivannut aivan posliiniksi.

Melinan lause tullessaan muitten ymmärtämättömyydestä ja oven paneminen lukkoon sekä hänen muu touhunsa oli niin selvä vihje, ettei Kyösti voinut erehtyä.

Kyösti: ”Olen minä ennenkin pitänyt sinua satumaisen kauniina, mutta mykäksi aivan heittää. Jos rohkenen pyytää, että antaisit kauneutesi näkyä vielä enemmän, voisit riisua pöksysikin.”

Sanaakaan sanomatta Melina riisui pöksynsä ja antoi ahnaan katseen hyväillä hänen kiihottunutta vittuaan. Nautti ihailusta.

Melina: ”Muitakin on tulossa tänne, niin ettei keritä enempää, mutta tule minun luokseni viiden aikoihin. Teetäkin on herkkupiparien kera.”

Melina puki mekon päällensä, muttei enää pöksyjä. Sujautti ne laukkuunsa. Kyösti antoi suukon suoraan Melinan suulle. Saatteli kotiin - molemmat asuivat laitoksen asuntoloissa - ja sanoi tulevansa viideltä. Kävivät molemmat vielä pikasuihkussa. Olivat raikkaita tavatessa. 🌹👀

6

4678

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Melina ja Kyösti 2

      Melinan käytös oli niin miellyttävän suoraa, ettei Kyösti ollut ollenkaan yllättynyt, että Melina oli nätissä lyhyessä puserossa vittu aivan paljaana. Nyt Kyösti antoi ensin suukon Melinan vitulle, oikein klottusen suukon. ja sitten myös suulle.

      Melina: "On kyllä teevesikin jo kuumana, mutta kumpi ensin, makkari vai tee?" - Kyösti: "Kyl me keritään jutteleen myöhemminkin, mut mää kyl kannatan makkarii." - Melina: "Mää kyl arvasin ton, mut muodon vuoks kysyin."

      Makkarissa Kyösti asetteli tyynyt Melinan pään ja toisen pepun alle, niin että oli yhtaikaa näkyvissä sekä ruusunkukka että ruusunnuppu. Aloitti kiihkeän suutelun ja kielellä hyväilyn nupusta eli peräaukosta.

      Melina kävi veltoksi ihanoituksesta. Sanoi, miten se voikin tuntua niin hyvältä. Välillä Kyösti hyväili kieleellään myös klitorista ja häpyhuulia. Melina parkui, että työntäisi jo sisään kyrpänsä: "Se on sinulle, sinulle, sinulle ..."

      Kyösti työnsi kyrpansä sisään, hitaasti mutta rajusti. Melina ulvoi ja kiljui, sekosi sanoissaan, taipui kaarelle ja laukesi mielettömän voimakkaasti. Niin myös Kyösti. Halasivat ja hellivät toisiaan, hyväilivät joka paikkaa.

      Puolen tunnin päästa Melina: "Sä oot superihana." - Kyösti: "Mut sää vasta oot."

      Käytiin teelle. Melina kysyi, että onko hän liian tyrkky. Kyösti: "Just siitä mä tykkään kaiken enämpi sellisäks, et sää oot nii sulone, et sää oot niin suora. Jos kerta tykkää toisesta, niin mikä estää sanomasta? Sää kyl oot priimamimmi, maailman kauniimpi, herttasempi ja suorempi. Mä oon pikarakastunu sinuun. Mut oksää bonjannu yhen jutun, mää en enää ikuna luovu susta?"

      Melina: "Mää oonkyl bonjannu, ja siks mää ihan suoraan sanoen pyydystin sut niin rohkeella käytöksellä, ku vaan osasin, ja se tehos, Emmääkään luovu susta koskaan."

      Meni ihan yhdeksi bylsimiseksi ja herttailuksi. Pikkutunneilla sitten alettiin nukkua. Kyöstin sormi Melinan vitussa. Onneks seuraavana päivänä molemmilla oli iltavuoro. 🌹👀

    • Melina ja Kyösti 3

      Heti aamulla, kun olivat käyneet vain vessassa, alkoi taas vimmattu bylsiminen. Eikä kerta riittänyt, vaan nussittiin kahdestikin. Herttailtiin ja ihanehdittiin niin, ettei tiennyt, miten päin oltiin.

      Kun jo nälkä pakotti, siirryttiin herkkuaamukahville, herkkukäntylle ja herkkujugurtille. Tietysti Melinan sulovittu oli edelleen herkkuaamupalaa tarjoillessa paljaana ja niin nättinä, että Kyöstin kyrpä edelleen ponnahti pystyyn.

      Melina oli hirveän otettu, kun hän teki Kyöstiin niin voimakkaan vaikutuksen. Keksivät vielä aamupalan jälkeen, että onanoivat toistensa katsoessa. Oli muuten järisyttävää. Nyt lopultakin päästiin tutustumaan tarkemminkin ja kertomaan asioita, joita ei vielä ehtinyt, kun edettiin niin nopeasti romanssiasioissa.

      Melina kertoi, että hänellä on identtinen kaksoissisar Iiris, joka todellakin on niin samanlainen, että monetkin ihmiset tervehtivät häntä, kun ovat tutustuneet Iirikseen, eikä hän tiedä ollenkaan, keitä tervehtijät ovat.

      Olivat koko kouluajan kuin paita ja peppu. Oli helppo tulla toisen kanssa toimeen, kun jo ennalta arvasi, kuinka toinen mihinkin suhtautuu. "Ollaan nyt otettu tahallaan vähän etäisyyttä. Iiris on vanhusten hoidossa, on päässyt lähihoitajakoulutukseen, mutta on eri paikkakunnalla."

      "Niin oon päässy minäkin, ja kehitysvammaisten hoito vetää. Aloitetaan syksyllä, mutta eri paikkakunnalla, kun nyt kuiteski täytyy itsenäistyäkin, eikä roikkua toisissamme kiinni."

      Kyösti: "Niin kuin tiedät, minä olen jo valmis, mutta vielä on kertomatta, että mulla on sellainen perintökesämökki järven rannalla. On kesäasuttava, mutta on sähköt. On savusauna. Kun meillä pikapikaa synty romanssi, mää heti ajattelin, et sinne mä raahaan sut heti, kun sadaan yhteistä lomaa."

      Melina: "Wau!"

      Ja harttailu jatkui, mutta kun saatiin yhteinen loma, suunnattiin mökille. Kyösti kertoi, että siellä päin on niin vapaata, ettei uimapukua tarvitse ollenkaan. mutta lämpimät kledjut kyllä kannattaa ottaa, kun näistä säistä ei koskaan etukäteen tiedä.

      Ihan ensimmäiseksi käytiin uimassa. Kyöstin kyrpä otti eteen, kun Melinan vittu taas kiihotti. Jo järvessä hipelöi vittua, mutta heti kun oli noustu, bylsittiin kiihkeästi.

      Melina: "Ei kyl mikään tee niin gutaa, ku et sää nuolet vittuu ja ja peränuppuu sekä työnnät kyrvän sisälle hitaasti ja ajatuksella. Hullukshan siinä tulee."

      Kyösti: "Eikä kellään oo niin ihanoittavaa vittuu ku sulla. Ja sää oot muuteski maailman ihanempi pimunen."

      Ja taas lauettiin, niin että morkonit soi. Suloisehtimista suloisehtimisen perään. Pantiin sauna lämpiämään ja ruvettiin lounastamaan herkkusapuskaa. Oli pitsaa ja jäätelöä. Sapuskan jälkeen sitten saunaan.

      Melina ei ollut ennen savusaunaillut, mutta ei se suuresti eronnut. Oli vain kertalämmitteinen. häkälöylyjen jälkeen hiukan savunhajuinen. Mustahan se oli, mutta oli sielläkin sähköt ja snadi fönäri.

      Melina jätti oven raolleen kiipesi ylälauteelle ja esitteli ja avasi vittuaan kuin netin parhaiissa kuvissa, vaan vielä nätimpi oli kuin netissä. Kyösti ei malttanut olla kehumatta, ja Melina oli kyllä otettu.

      Mutta ei kumpikaan uskonut. että toistaiseksi voisi laueta, vaikka molempien elimet olivat jännittyneet kuin viulun kieli ja edelleen valuivat klöttyä.

      Uitiin, kuivattiin ja otettiin aurinkoa.

      Iiris soitti Melinalle. Kertoi, että oli löytänyt vanhustenhoidosta aivan iii-iihanan poikaystävän, Joosen: "Meil on just lomaa, eikä tiijetä, mihin mennä. niin saadaaks mekin tulla teijän mökille?" Kysy pikapikaa Kyöstiltä, joka sanoi, että tervetuloa.

      Melina sitten muisti ja kertoi Iirikselle, että uimapukujahan heillä ei ollu, niin että voisiko Iiris tuoda mukanaan. - Iiris: "Ei tarvii. Joosekin on samanlainen kuin sun ylkä, niet ollaan vaan kaikki ilkosillaan. Mollaan si huomenna iltäpäivällä siellä. Tuodaan riittävästi lisäherkkulounasta." 🌹👀

    • Melina ja Kyösti 4

      Kun Iiris ja Joose saapuivat, Kyöstin silmät nousivat puolentoista tuuman tapille. Jos ei olisi keinoa erottaa, kumpi on Melina ja kumpi Iiris, ei taatusti voisi erotella, eikä vaatteistakaan ollut apua, sillä tulijat olivat pian riisuneet alasti.

      Iiriksen vittu oli vielä seivattu aivan posliiniksi. Vaan kyllä yllättyi Joosekin. Jo tulouinnilla menivät sekaisin. Ja sitten vielä kurillaan leikkivät toisiaan. Pyysivät toistensa miehiltä, että hyväilisivät heidän vittuaan jo järvessä. Ja täydestä meni.

      Tytöt kyllä itse tiesivät, kumpi tässä ollaan, ja saivat myös tuntea, kuinka ihanalta tuntui toisen miehen hyväily. Mutta miehet eivät huomanneet mitään. Tytöt olivat leikkineet vaihtoleikkiä monta kertaa ennenkin, mutta eivät toki romanssissa.

      Jatkoivat vielä tulokahvilla. Sitten bylsittiin, ja miehet luulivat ponnahtavansa omansa kanssa, kun eivät reaktioissakaan havainneet eroa. Vasta illalla tytöt paljastivat useankin yhtymisen ja herttailun jälkeen, että olivat leikkineet toisiansa.

      Kyösti ja Joose: "Ku me mentiin halpaan, niin pitäkää te sit huoli, et jatkossa leikitte toisianne joka toinen kerta ja joka toinen ootte oma ittenne. Meille näyttää oleen yhtä kivaa kummankin kans, mut silleen satte ponnahtaa kahen eri miehen kaa."

      Nyt tytöt eivät enää leikkineet, kumpi on kumpi. Iiris oli illan Kyöstin kanssa ja Melina Joosen. Tytöt asettuivat selälleen ja nauttivat maan perustellisesti, kun toisensa yljät nuolivat, suutelivat heidän vittuansa ja heidän ruusunnuppuansa.

      Pojat käänsivät tytöt kontalleen, työnsivät etusormensa heidän peräaukkoonsa ja kyrvän vittuun. Tytöt piehtaroivat, huusivat ja vikisivät, ja pojat laukesivat toistensa tyttöjen emättimeen. Taivaallisen ihanaa.

      Vielä ensin syötiin herkkugrillimakkaraa ja herkkusuklaamoussea. Taas herttailtiin ja yö vietettiin lainatytön kanssa. Nukahdettiin sormi tiukasti vitussa. 🌹👀

    • Melina ja Kyösti 5

      Iiris ja Joose joutuivat jo lähtemään viikon kuluttua, mutta Melina ja Kyösti olivat myös toisen viikon. Soutelivat järvellä alasti, kun sellaista vapautta muutkin noudattivat. Sauna oli joka päivä, uitiin ja auringoitiin, ja ennen kaikkea herttailtiin.

      Parien eroaminen oli haikea, mutta helpotusta toi, että vaikka asuttiinkin eri paikkakunnilla, sovittiin että aina silloin tällöin tavataan, jolloin tarjoutuu myös ihanoittava tilaisuus yhtyä toisen puolison kanssa ja nauttia oikein perusteellisesti.

      Apua oli myös siitä, että vielä aivan viimeiseksi bylsittiin toisen kannassa, rutistettiin, sukoteltiin ja hyväiltiin. Iris ei pukenut hameen alle pöksyjäkään, vaan avasi jäähyväisiksi ihanan vittunsa ja supisteli sievästi emätintään. Samoin Melina. Kaunista.

      Tytöillä olivat silmätkin kosteina ja pojilla pala kurkussa.

      Kun olivat valmistuneet, menivät naimisiin yhteisissä kirkkohäissä. Pitivät hienostuneen ja juhlallisen tyylin myös hääjuhlassa. Teennäisiä elämänohjeita oli neuvottu kaikkia olemaan lausumatta. Papiltakin oli pyydetty, ettei heittäytyisi tekotuttavaksi, vaan noudattaisi juhlallista ja jopa pateettista ja muodollista tyyliä.

      Oli pyydetty, ettei häälahjoja anneta, vaan keskitytään juhliin.

      Ei yritetty epätoivoisesti selittää, että häät olivat 'oman näköiset'. Aiheesta ei puhuttu mitään. Ei myöskään harrastettu morsiamen ryöstöä, ei kukkakimpun heittämistä, ei jalan polkemista hääkakkua leikatessa, eikä muitakaan taikauskosta periytyviä tapoja, joita kaikki olivat kyllä nähneet kyllikseen jo 'oman näköisissä' häissä.

      Häiden jälkeen yhtyivät ja herttailivat ensin toisen, sitten oman puolison kanssa. Hääyön viettivät samassa huoneessa oma kullan kanssa. □ 🌹👀

    • Anonyymi

      Ja he panivat onnellisina elämänsä loppuun asti 😜

    • Anonyymi

      Laitos kuin laitos. Huolestuvat mun käytöksestä. Itsetuhoinen poika, ne sanoivat. Jouduin tutkimuksiin suljetulle osastolle. Sielä meno oli aika levotonta. Kiimaiset teinit vaan pyöri ympyrää. Yksi niistä sekopäistä pyysi luvan panna mua anukseen. Ihan kiva, sanoin. Ajattelin että mentäis sen huoneeseen. Seko panikin mua siinä keskellä oleskentelu tilaa. Se pani ja muuta katto telkkaa. Sit se katto telkkaa ja muut pani. Musta tuli niiden kesto suosikki. Ei ne kyselleet ne vaan pani.
      No, kyllä mä pidin siitä. 
      Hoitsut jutteli et mut vois laittaa kesäksi ulos. Mut ne halus että mä olisin sisällä niiden lomakauden ajan. Lomittajia on niin vaikea saada. Kun porukalla on jokin mihin purkaa paineta niin meno on rauhallisempaa. Mun anuksen käyttö vähentää niiden rauhoittavien käyttöä. 
      Lupasin olla jos ne saa ne käyttämään liukasteita pannessaan mua peppuun...

    Ketjusta on poistettu 17 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Täytyi haukkuu sut lyttyyn

      En haluu tuntee rakkautta sua kohtaan enää ja haluun unohtaa sut mut sit tulee kuiteki paha olo kun haluis vaan oikeesti
      Ikävä
      62
      1735
    2. SINÄ nainen hyvin läheltä

      Pidän sinusta. Mutta mene ensin juttelemaan lääkärin luokse, ja hoida itsesi kuntoon. Sit kun sä olet kunnossa, niin mä
      Ikävä
      68
      1064
    3. 45
      1035
    4. Et voi olla loputtomasti hiljaa

      Nainen. Tarkoitan siis meidän juttua. Eihän tämä tällaiseen epätietoisuuteen voi jäädä siinä vaan särkyy kumpikin. Kerto
      Ikävä
      63
      980
    5. Ajatus aamuun

      Tämä jollekin tärkeälle. On asioita mistä jutellaan, on asioita mistä vitsaillaan, on myös asioita mistä ei puhuta kenen
      Ikävä
      71
      939
    6. Nainen mitä tekisit

      Joutuisit tekemään miehelle ja sinulle tai sinulle ja miehellesi ja kahdelle lapselle ruokaa ja kaapista löytyy 2 litraa
      Sinkut
      158
      909
    7. Siis ei ole edes mahdollista

      että ei törmätä, ei sit millään vaikka päällä hyppisi
      Ikävä
      44
      860
    8. Martina kauniina lehtihaastattelussa

      Martina antoi hyväntuulisen haastattelun lehteen. Tyylikkäitä kuvia ja kivoja vaatteita kauniilla Martinalla.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      182
      815
    9. J-miehelle

      haluan kertoa että olet edelleen mulle rakas. Ajattelen sinua päivittäin kulta.
      Ikävä
      58
      798
    10. Minä en luota sinuun yhtään nainen

      ja aistin että yrität taas satuttaa henkisesti koska tiedät että olet heikkouteni joten siksi tein mitä tein mutta en ki
      Ikävä
      34
      762
    Aihe