Irstailuu keijujen kaa

Ku mun hyvä ystäväni Kynis kirjottaa novellii alvarii, nii mää aattelin, et kyl munkin täytyy niiku kokeilla. Siks mää oon sillei vaatimattomuussyistä ottanu nimppariks kynäkyöpeli, niet se viittaa vähän niiku Kynikseen.

Onkelmiikin tässon, vasiten se, et meitä kyöpelii ei oo ees olemassa, mut yritetään ny kuiteski.

Kerran ku mää tulin yötyöstä kalmismaalta aamukasteisen niitun ohi, nii sielloli parikymmentä keijuu niiku tanssimas ihan ilman rihmankiertämää. Noli viel seivannu vitun ihan paljaaks, mut kyl noli muutennii nättii.

No määhän takerruin niitä kattoon mimmut ja muuki tapilla. Kunne huomas mut, ne oikein rupes näyttään keijuvittuu ihan auki. Ai et oli nättii. Mut kaiken nätimpää oli, kunne rupes herttaileen keijuemätintä lyrfyttämällä.

Mult meinas jo tulla plöröt, mut sitte yks keiju anto mulle viime tigas vittuu, niet mää laukesin sen sisälle. Ja se sano, et tekipä se gutaa. - "Oks kaikki kyöpelit yhtä sulosii. Meit on kyl pal keijui, niet sais tänne kyl tulla useempiiki kyöpelii. Sit voitais vaik irstailla tai poonoilla. Vois myös haajottaa haureutta. Kyl sitä ois monta lajii ruokottomuutta."

Mää si sanoin, et jos se nyt antas vittuu toisennii kerran, nii riittäs tält päivältä. Ei mun si tartte kun kertoo muille kyöpeleille, nii ne rientää si huomenna, et tarttee lakalaa peräs kiskoo, ku sei taho pysyy vauhissa.

Ja sit se keiju ens näytti seikkaperäsesti sulovittuu ja anto laueta sinne sisälle, ja sit se laukes itekii, nii et sitä heikotti. Ja sit ne muut keijut katto kateena ja sano, et huomenna on kyl nii ruokoton meno, et menee taju.

Mäen kyl voinu enää laueta, ku olin jo kahesti, mut sit mää kysyin, et tykkäiskö ne, jos ennen huomista kuiteski hympsyttäis niitten vittuu. Ne niiku huus keijukuorossa, et sois kyl eetvarttii.

Mul meni aika paljo aikaa, ku orgasmoitti parikymmentä keijuu, ku piti myös harrastaa esi- ja jälkiruokottomuuksia, ja sit ne tykkäs ku piti sormeeki nitten niiku vitussa. Ne muuten tykkäs, ja toivotti si tervetulleeks.

Mut si mää kutsuin koko keijuporukan herkkuteelle ja herkkukorpulle. Mut siitähän seuras, et ne taas halus lisävirpsutusta, mut emmää jaksanu laueta ku kahesti. Mä sit taas jouluin hympsyttään niitten vittuu, niet oli jo iltapäivä ku haureus saatiin loppuun. Oli se aika härdeli, mut kyl kaikki oli tyytyväisiiki. 👻

6

1907

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Irstailuu keijujen kaa 2

      Sit mää seuraavala aamula raahasin mukana kakskymment kyöpelii, niet niitoli sama määrä ku keijuiki. Sillei sai rauhassa sit sivuta sitä samaa ihalaa keijuu, jonka kans mä olin ollu kaiken enämpi jo etellisenä päivänä. Kyl seki niiku tykkäs, ku se sai ihan antaumuksella antaa ja nyttää vittuu. Soli kyl nii nätti, et mul iha henkitystä heikotti.

      Se näytti sitä ihan auki ja se lumpsutti ja virpsutti sitä nii heettasesti, et tajuki meinas mennä. Sit se vielä näytti mulle persereikää, ja sit se taju vähäks aikaa meniki.

      Mää kävin kuumana, mut nii kävi seki. Me ryöväylyttiin toisiimme kiinni ja mää tungin ku mieletön kyrvän sen vittuun. Se hyppi ja pomppi, riuhto ja huus niiku päätä leikattas, eikä siitä tullu loppuu, ennenku se sai mahtavan sarjaorkun. Mää taas sain kyl tavallisen kertaorkun, mut riuhteellisen, kun mää enniiku koskaan saa sarjassa.

      Sit se nymhvomaali vaati jo heti uusintaa. Semmä vielä jaksoin, mut sit mä sanoin, et nyt sen tarvii ponnahtaa jonkun muun kans silaikaa, kun mää lepäilen ja kattelen. Se nykäski kaiken lähemmän kyöpelin, ja sen kyrpä otti eteen. Keiju ens sormetti vittuaan orkkuun asti, ja sit se anto sen kyöpelin työntää kyrvän sisään.

      Kun noli molemmat orgasmoitunu, nii sit se keijukin lopulta rauhottu. Sano, et oli nii ruokotonta ja siveetöntä, et ei vielä koskaan. Oliki ny herkkuteen ja herkkukorpun aika.

      Siinä ku rupateltiin, nii kaikki ne keijut keimaili ja näytti vittuu, niet moltiin taas ihan kiimasii. Mää sanoin sille kaiken sulosemmalle keijulle, et voisko se viel kertaalleen sivuta toista kyöpelii, nii mää voisin viel irstailehtii jonkun muun keijun kans, nääs ku tekee mieli vierasta vittuu. Se tääs sieppas uuden kyöpelin ja mää toiseks herttasemman keijun.

      Oli semmonen niiku ranskalainen yhdyntä, et mä pidin kyrpää ihan varovasti sen vitussa ja liikuttiin vaan sevverran, et koko ajan oltiin hekulan huipulla, muttei just niiku lauettu. Siin kyl meinas sytänki pysähtyy meiltä molemmilta. Aatella ny, kyrpä toista tuntii keijun vitussa ja koko ajan lähellä laukeemista.

      Sit me kuiteski lauettiin ja pussattiin ja rutistettiin toisee, niet ei meitois saanu irti ees rautakangella. Kiitelin taas sitä keijuu ja palasin sen nymhvomaalikeijun luo. Kysyin, et mites on menny. Sano et vähän vaisusti, mut kiva, kun sää tulit taas. - ”Ny sit riehutaan.” Ja nii me riehuttiinki.

      Oli kyl nii onnistuneet irstajaiset, et päätettiin ottaa jokapäiväseks tavaks, mut me ruvettiin tän kaiken sulosemman keijun kans myös viettään yöt yhessä.

      Ku sit oli menny kaks viikkoo, mää honasin, et mähän en vielä tielä sen nimee. Nii mää kysyin si, ja se sano vienosti, et soon Ella. □ 👻

      • Anonyymi

        Aivan hassunhauska, anna palaa vaa 😂


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Aivan hassunhauska, anna palaa vaa 😂

        .. siis niinku sen näppiksen savuta 👍


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        .. siis niinku sen näppiksen savuta 👍

        Painu jo idiootti jojoon kiikkumaan


    • Anonyymi

      U­u­­s­­i sek­­­si­tea­­tteri ava­­utuu Su­­­ome­­­en! Kutsu­­­mme kaikk­­­i. Il­moit­tau­tum­inen ry­­­hmä­­­ämm­­e tä­äl­l­ä 👉 http://7vip.biz/H/D7b5Z3

    • Anonyymi

      Mene niuvanniemeen pipipää

    Ketjusta on poistettu 15 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 4 tuntia töitä kerran viikossa on naisen mukaan liian raskasta

      Tämä ei taija olls lieksalaine vaikka "tuntomerkkiin" perusteella nii vois eppäillä! 🤣 31-vuotias Maya ei kykene tekemä
      Lieksa
      71
      3319
    2. Riikka Purra rosvosi eläkeläiset!

      1900 euron eläkkeestä rosvottiin 350 euroa. Kohtuullista vai? Perussuomalaisia ei enää ole olemassa meille eläkeläisille
      Maailman menoa
      562
      3150
    3. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      39
      2634
    4. Näytit nainen sanoinkuvaamattoman ihanalta

      En voi unohtaa sinua. Pohdin nyt sinua.
      Ikävä
      49
      2042
    5. SDP:n kannatus edelleen kovassa nousussa, ps ja kokoomus putoavat

      SDP on noussut Helsingin Sanomien tuoreessa kannatuskyselyssä kokoomuksen ohi Suomen suosituimmaksi puolueeksi. SDP:n ka
      Maailman menoa
      311
      1853
    6. Ihastuksesi persoonalliset piirteet ulkonäössä?

      Onko jotain massasta poikkeavaa? Uskallatko paljastaa? Aloitan; todella kauniit kädet ja sirot sormet miehellä.
      Tunteet
      120
      1835
    7. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      12
      1745
    8. Kansaneläkkeiden maksu ulkomaille loppuu

      Hyvä homma! Yli 30 miljoonan säästö siitäkin. Toxia.
      Maailman menoa
      127
      1407
    9. Ketä ammuttu ?

      Ketä sielä Juupajoela ammuttu ei kait mainemies alkanu amuskelemaan , , Kyösti H ?
      Juupajoki
      26
      1251
    10. Nainen, meistä tulisi maailman ihanin pari

      Mutta tosiasiat tosiasioina, on liian monta asiaa, jotka sotivat meidän yhteistä taivalta vastaan. Surulla tämän sanon,
      Ikävä
      63
      1238
    Aihe