Paras päiväkoti Vantaalla 1-vuotiaalle

Anonyymi

Etsitään parasta hoitopaikkaa pienelle lapselle Vantaalta julkinen/yksityinen. Kunnan paikat täynnä ja ehdottavat palveluseteliä yksityiselle.
Kuulisin mielelläni HYVIÄ kokemuksia Vantaan päiväkodeista mikäli sellaisia on.

3

71

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Miksi noin pieni pitää laittaa päiväkotiin. Paras paikka on koti.

      • Anonyymi

        Kaikille ei ole taloudellisesti mahdollista jäädä hoitovapaalle vanhempainvapaan jälkeen.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kaikille ei ole taloudellisesti mahdollista jäädä hoitovapaalle vanhempainvapaan jälkeen.

        Suomi on tasavalta. Isäni oli sodassa maamme puolesta 5v., siis perheensä puolesta. Maamme on HYVINVOINTIVALTIO nyt ja vapaa. Sinä itse päätät (ei -60-luvun vallankumousfeministit) , millä tavalla elät ja annat perheesi elää , jotta siellä on ensisijaisesti turvattu ILO JA RAUHA jälkeläisilläsi ja teillä vanhemmilla . Työtä voi olla kodin lähelläkin isillä.
        Pitää tässä maassa riittää , että perheen huoltajan palkka riittää elatukseen. Lapsia pitää voida syntyä maahamme ja se on tällä hetkellä poliittinen juttu, että suomalaisten pienten lasten vanhempien elatus on oltava taattu.

        On tahallaan jo painettu unohduksiin, että lapsi on luonnostaan symbioosissa äitiinsä 3-4 vuotta. Sen katkaiseminen koko pitkäksi työpäiväksi vaikuttaa lapselle irrallisuuden tunteen.
        MIKSI viimeiset 20 vuotta maassamme on jatkuvasti lisääntyneet vaikeudet murrosikäisillä ja miksi media saa niitä lisätä ?
        Mitä tuo hankittu irrallisuuden tunne varhaislapsuudessa tuo myöhemmin esille? Kestäisi tehdä tohtorien väitöksiä - ensin rikotaan ja sitten suurin psyykejoukoin ollaan auttavinaan.

        Hölmölän touhu lastemme kasvatuksessa on Suomessa loputtava!

        Määrätyn tahon toimesta maamme päiväkotiverkosto aikoinaan-60-70 perustettiin sen sijaan, että olisi taattu edes jonkinlainen toimeentulo useampilapsisen perheen lisääntyä Suomessa. Työttömyyskorvauksista puhumattakaan.
        Pimentoon on jäänyt, mikä esti kehittämästä tasa-arvoisesti äitien valita tuolloisten mammuttisuurten jakorahojen keskellä hoitaako lastaan itse vaiko työn vuoksi päiväkodin hoidossa. Nimittäin liian moni äiti sanoi esikoisensa päiväkotivaikeuksien jälkeen, ettei halua synnyttää päiväkodeille lapsia ja taata työtä sen kehittäjille.

        Kuihtui Suomen kansa - mikä ja minkä tarkoitus ?

        Tänään pitää ymmärtää syyt ja seuraukset kaiken "lastenhoitoasiantuntija"ideakehityksen koukeroista. -70-luvulla oli vasta selvitty sodan surkeuksista.
        Maassamme on kaikki mahdollisuudet palata luonnolliseen aikaan ennen sotiamme. Tiettävästi on äidit ymmärtäneet itse hoitaa lapsikatraansa jo 6000 vuotta - LUONNOSTAAN. Kuten sanonta kuuluu "luonto tikanpojan puuhun ajaa"? Mitä useampi lapsi , sitä osaavami äiti - menee ohi kaikkien asiantuntijoiden omille lapsilleen!

        Leipä ajoi -70-luvulla nuoret äidit epäluonnolliseen elämään, pitkäksi päiväksi eroon lapsestaan - ahdistus perheissä toi abortit ja avioerot. Äideiltä jäi oppimatta lähes kokonaan OIKEA ÄITIYS.
        Sitä kokoaikainen äiti luonnostaan ja huomaamattaan kehittää koko elämänsä loppuun saakka. Äitien ja vain äitien velvollisuus on varjella lapsensa kaikelta pahalta, niin kauan kun lapsi ymmärtää ja jo itse varoo pahaa. Lapsi saa elämälleen vankan kivijalan mihin rakentaa terveelle pohjalle elämänsä. Suomi ei tarvitse enää päiväkoteja , vaan SUURIA LAPSIPERHEITÄ aitoine isineen ja äiteineen.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      110
      8276
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      39
      2529
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      121
      2253
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      22
      1919
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      15
      1654
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      11
      1489
    7. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      16
      1442
    8. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      14
      1389
    9. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      15
      1272
    10. Kristityt "pyhät"

      Painukaa helvettiin, mä tulen sinne kans. Luetaan sitten raamattua niin Saatanallisesti. Ehkä Piru osaa opetta?!.
      Kristinusko
      12
      1183
    Aihe