Kysy mitä vain yksityisleasingista - asiantuntijat vastaavat ke 22.6. klo 12-14

Yksityisleasing, tuo nykyajan suurin pyramidihuijaus? Yksityisleasingistä on ryhdytty puhumaan suuremmin mediassa vasta 2021, ja hinnoittelut sekä yksityisleasingiin sisältyvät palvelut vaihtelevat Suomessa vielä suuresti. Mielestämme nyt on aika purkaa tämä autoilun malli atomeiksi ja ratkaista kenelle yksityisleasing aidosti sopii, kenen sitä kannattaa välttää ja mitä palveluita oikeasti kannattaa sisällyttää yksityisleasingsopimukseen.

Mukana vastaamassa on Autolle.com ja heidän yksityisleasingin asiantuntijansa Erno Koivumäki ja Antti Jaara. Autolle.com on viimeiset vuoden myynyt enenemissä määrin vaihtoautoja yksityisleasingillä, ja nyt Autolle.com on ottanut edustukseen Maxus-sähköautomerkin, jonka myötä yksityisleasingiin saa myös uusia autoja. Autolle.comin tavoittaa helposti verkosta: www.autolle.com, tai heidän myymälöistään Vantaalta, Tuusulasta, Raisiosta, Kuopiosta tai Oulusta.

Esitä kysymyksesi ketjuun jo nyt, Autolle.com vastaa keskiviikkona 22.6. klo 12-14! Tämän jälkeen keskusteluketju suljetaan ja se jää luettavaksi palstalle.

74

19067

  Vastaukset

  • Anonyymi

   Onko leasing sopimukset teillä aina vähintään 12 kuukautta? Olen etsinyt autoa maastokaudelle huhti-syyskuulle, mutta en haluaisi autoa talveksi.

   • Leasingkaudet ovat aina lähtökohtaisesti vähintään vuoden mittaisia mutta esimerkiksi tuossa huhti-toukokuussa lanseerasimme kesäleasing-kampanjan, jossa tarjosimme muutaman kymmenen auton leasingia myös 4-6kk ajanjaksolle.
    Tapauskohtaisesti näitä kampanjoita voi olla tulossa myös tulevaisuudessa ja totta kai kannattaa kääntyä meidän puoleen jos haluaa saada tarjouksen myös muista vaihtoehdoista. Meidän yksityisleasingin asiakaspalvelun yhteystiedot löytyy täältä: https://autolle.com/yksityisleasing

    -Antti / Autolle.com


  • Anonyymi

   Mihin kuluihin pitää varautua leasing auton kanssa?

   • Moikka!

    Yksityisleasing kk-hinta sisältää kaikki auton huollot, korjaukset ja katsastukset. Asiakas ottaa ja maksaa itse kaskovakuutuksen lasiturvalla, jonka kautta hoituu autolle sattuneet ulkopuoliset vahingot. Tämän lisäksi asiakkaan maksettavaksi jää vuosittainen ajoneuvovero.

    Meidän yksityisleasing on siis nimenomaisesti huoleton tapa autoilla :)

    Katso lisää esim https://autolle.com/blogi/yksityisleasing-milloin-se-kannattaa

    -Erno


  • Anonyymi

   Ajokilometrien arviointi ennakkoon on vaikeaa ja ajomäärä tulisi vaihtelemaan kuukaudesta toiseen paljonkin. Ei ole työmatkoja tai muuta säännöllistä ajoa, eikä minulla ole koskaan ollut autoa. Onko vinkkejä arviointiin? Ja mitä jos kilometrit meneekin yli tai jää kovasti vajaaksi?

   • Autamme mielellään ajokilometrien arvioimisessa! Käytännössä arviointia voi tehdä joko edellisten autojen perusteella tai laskemalla työmatkat vapaa-ajan ajelut suurin piirtein. Keskimääräinen sopimus on meidän yksityisleasing asiakkailla 15 000 km/vuosi.
    Tarjoamme myös mahdollisuuden nostaa ajokilometrejä sopimuskauden aikana, eli yllättävissä elämäntilanteissa tai väärin arvioiduissa kilometreissä joustamme aina mahdollisuuksien mukaan.

    -Antti/Autolle.com


  • Anonyymi

   Mitä hyötyä on leasingissa omaan autoon verrattuna? Eikö pitkät sopimuskauden tee hommasta jäykkää…

   • Moi!

    Leasingissä ei tarvitse ottaa huoleksi auton arvonalenemaa ja myymistä myöhemmin, eikä auton huolloista, katsastuksista tai korjauksista tarvitse stressata. Kaikki nämä sisältyy leasingin kk-hintaan.

    Oman auton kanssa rahaa on sidottuna autoon ja huonon yksilön kohdalla korjauksiin ja huoltoihin voi mennä paljonkin rahaa. Huolettoman yksityisleasingin kanssa voit palauttaa auton sopimusajan päättyessä tai jatkaa leasingiä pidemmälle.

    Löydät täältä meidän kaikki leasingautot, hinnat sekä tarkemmat ehdot leasingsopimuksen tekemiseen https://autolle.com/yksityisleasing

    -Erno


  • Anonyymi

   Voiko sopimusta missään tapauksessa purkaa kesken kauden, jos tuleekin jotain yllättävää? Esim. Potkut töistä tai vakava sairastuminen?

   • Leasingsopimuksen keskeyttäminen ennenaikaisesti on aina mahdollista, mutta siitä tulevat kustannukset katsotaan tapauskohtaisesti. Vähimmillään kustannukset voivat olla yhden kuukausierän suuruisia ja suurimmillaan n. 30% osuus jäljellä olevista kk-eristä.

    -Antti/Autolle.com


  • Anonyymi

   Hei! Meillä on perheessä pieniä lapsia ja varsinkin pitkillä matkoilla sotkua tulee. Lastenistuimista jää penkkiin painaumia ja kattoon saattaa roiskahtaa pillimehua. Minkälaisia jälkiä ja kulumaa autossa saa palautushetkellä olla ettei tule sanomista tai lisälaskua? Jos lisälaskua tulee, niin minkä suuruinen se yleensä on? Vai onko perheautot ehkä jo valmiiksi hinnoiteltu tämä huomioiden?

   • Leasingauton tulee olla palautettaessa siistinä ja puhtaana. Mahdolliset sotkut saadaan kyllä yleensä siivottua mutta näistä joudumme tapauskohtaisesti perimään ylimääräisiä kustannuksia.
    Kustannukset riippuvat täysin siitä, mitä kuluja fiksauksesta syntyy, esim perusteellinen auton sisustan pesu voi olla useita satoja euroja.
    Valmista hinnoittelua ei ole sille, että auton voisi palauttaa epäsiistissä kunnossa.
    -Antti/Autolle.com


  • Anonyymi

   Miten yksityisleasing käytännössä toimii? Mitkä on tärkeimpiä asioita, joita ottaa huomioon?

   • Moikka!

    Yksityisleasingillä autonsa saa kotiintoimitettuna muutamassa arkipäivässä ja ensimmäinen lasku leasingistä saapuu noin kuukauden päästä auton toimituksesta.

    Leasingsopimus tehdään yhteistyössä rahoitusyhtiön kanssa, joten asiakkaan luotto- ja tulotiedot tarkistetaan aina ennen sopimuksen tekoa.

    Leasingautoa ottaessa ei tarvitse murehtia auton alkuperämaasta, huoltohistoriasta tai teknisestä kunnosta, sillä me hoidamme kaikki mahdolliset viat ja korjaukset joita autoon voisi tulla.

    Alkuun pääsee menemällä meidän sivuille https://autolle.com/yksityisleasing ja etsim ällä sieltä itselleen sopivan auton. Sivujen kautta voit tehdä autoon varauksen ja tämän jälkeen meiltä ollaan sinuun yhteydessä tarkempia yksityiskohtia ja toimitusta varten.

    -Erno


  • Anonyymi

   Saako autoissa kuljettaa lemmikkejä? Aiheutuuko siitä lisäkuluja?

   • Moikka!

    Lähtökohtaisesti autoon ei saa jäädä haju- eikä muita jälkiä lemmikkieläimistä. Nämä katsotaan kuitenkin tapauskohtaisesti riippuen eläimestä, kuljetustavasta ja sopimuksen pituudesta.

    Ota lemmikkieläimen kuljetus puheeksi, kun päätät liisata meiltä auton, niin myyjä osaa arvioida ennen sopimuksen tekoa, tuleeko sitä jokin lisäkustannus vai voidaanko liisata auto normaalilla hinnalla.

    -Erno


  • Anonyymi

   Mitä jos ajaa kolarin tai auto vaurioituu esim. ilkivallan takia? Kuuluuko pakettiin vakuutus ja mitä se kattaa?

   • Leasingautoissa tulee olla aina laajakasko ja lasivakuutus voimassa ja nämä kuuluvat auton käyttäjän vastuulle.
    Eli periaate on se, että autosta itsestään johtuvat huolto- tai korjaustarpeet kuuluvat leasingsopimukseen ja kaikki ulkopuolisesta tekijästä aiheutuneet korjaustarpeet tulee kattaa vakuutuksella.
    -Antti/Autolle.com


  • Anonyymi

   Voiko autolla lähteä ulkomaille reissuun? Aiheuttaako ylimääräistä säätöä/paperitöitä?
   Ja jos ei olekaan tyytyväinen autoon, niin voiko sen vaihtaa kesken sopimuskauden toiseen?

   • Moikka!

    Yksityisleasingin käyttö on teknisesti sama, kuin auton ostaisi rahoituksella itselleen.

    Pohjoismaihin matkustaessa ei tarvitse mitään paperitöitä, ja matkustaminen on mahdollista.

    Muualle Eurooppaan tarvitsee pyytää rahoitusyhtiöltä maastavientilupa ennen matkaa, joka kuitenkin on vain ilmoitusluontoinen asia.

    Kesken sopimuskauden auton vaihto ei lähtökohtaisesti ole mahdollista. Mikäli sinun elämäntilanne muuttuu radikaalisti, niin auton vaihdon mahdollisuutta voidaan selvittää. Käytännössä kyseessä olisi kuitenkin ennenaikainen sopimuksen purkaminen, josta joudumme veloittamaan hieman riippuen jäljellä olevan sopimuksen pituudesta.

    -Erno


  • Anonyymi

   Onko teidän kautta liisatuissa autoissa jotain mainostarroja tms. joista näkee, että mistä/miten se on “hankittu”? Entä noin niinku yleensä liisingautoissa?

   • Meiltä liisatuissa autoissa ei ole erillisiä mainostarroja eikä niitä kilpailijoidenkaan leasingautoissa taida olla.
    Autot myydään niillä tiedoilla, jotka voit katsoa suoraan meidän leasingilmoituksista: https://autolle.com/yksityisleasing
    -Antti/Autolle.com


  • Anonyymi

   Miks leasingauton kk kulut on suhteessa autolainan maksamiseen huomattavasti korkeammat? Varsinkin kun lisätään vakuutuskulut, niin summa voi nousta tosi korkeaksi

   • Moikka!

    Huoleton yksityisleasing sisältää kuukausihinnassa kaikki autoon mahdollisesti tulevat korjaukset, katsastukset sekä huollot.

    Leasinghinta on hyvin kohtuullinen, kun auton omistamisessa voi tulla monenlaista korjaus- tai huoltokulua vastaan.

    Vakuutuksien osalta jokainen asiakas on yksilö ja jopa asuinpaikka vaikuttaa vakuutuksen hintaan. Voin antaa ohjeena vain ahkeran kilpailuttamisen, jotta vakuutusmaksu olisi alhaisempi.

    Katso täältä lisää, milloin yksityisleasing on kannattava vaihtoehto https://autolle.com/blogi/yksityisleasing-milloin-se-kannattaa

    -Erno


  • Hei, asiantuntijat ovat nyt paikalla ja kysymyksiin vastaaminen alkaa.

  • Anonyymi

   Kuuluuko liisarisoppariin vakuutukset ynnä muut? Esim Nissan Micran hinta näkyy teillä olevan 199e/kk, niin onko se kokonaishinta kaikkine kuluineen?

   • Tuo hinta pitää sisällään auton käyttövuokran tietyille kilometreille ja vuosille.
    Leasingsopimukseemme ei kuulu vakuutukset eikä ajoneuvoverot.
    Meidän kautta totta kai järjestyy esimerkiksi edullinen vakuutus autolle mutta siitä tulevat kustannukset jäävät käyttäjälle.
    -Antti/Autolle.com


  • Anonyymi

   Kumpi tulee pitkässä juoksussa halvemmaksi, oma vai leasing? Onko jossain tehty puolueetonta selvitystä aiheesta? Mikä tekee leasingista niin kilpailukykyisen?

   • Moikka!

    Auton omistamiseen liittyy paljon epävarmuustekijöitä ja yllättäviä kuluja, jotka on yksityisleasingpalvelulla pyritty poistamaan.

    Mikäli onnistut ostamaan auton, joka toimii luotettavasti joka säällä ja pystyt itse tekemään huollot sekä korjaamaan mahdolliset viat, niin silloin auton omistaminen on varmasti oikea ratkaisu ja kaikkein edullisinta.

    Jos olet tottunut siihen, että auton kanssa on huono tuuri ja huoltoihin ja korjauksiin menee mielestäsi liikaa rahaa, niin silloin yksityisleasing on paras vaihtoehto autoiluun.

    Huolettomalla yksityisleasingillä pääsee ilman käsirahaa kiinni uudehkoon autoon ilman murheita arvon alenemisesta tai auton korjaamisesta.

    Löydät täältä sivulta meidän kaikki autot ja voit vertailla niiden hintoja https://autolle.com/yksityisleasing

    -Erno


  • Anonyymi

   Onko ikärajoja? Voinko saada auton jo heti 18–vuotiaana?

   • Leasingautoiluun ei ole erillistä ikärajaa. Minimivaatimus on voimassa oleva ajokortti. Muista vaatimuksista vastaa käytännössä leasingin rahoittajana toimiva rahoitusyhtiö, joka myöntää tai epää leasingkäyttäjän rahoituksen.
    -Antti/Autolle.com


  • Anonyymi

   Saako autoa ajaa kuka vaan vai täytyykö lisäkuskit määritellä ennalta niin kuin vuokra-autoillessa?

   • Hei!

    Teknisesti yksityisleasing toimii kuten auton omistaminen osamaksurahoituksella.
    Leasingsopimuksen tekijä voi siis antaa auton käyttöön muillekin henkilöille, mutta hän kuitenkin itse vastaa auton käytöstä ja huolenpidosta.

    -Erno


  • Anonyymi

   Vaihtoautona tulisi noin 7000e arvoinen auto. Olen pähkäillyt kumpi on totaalisesti edullisempi, leasing vai suoraosto. Onko esimerkkilaskelmaa josta voisi hyötyä.? Jossain kohti tässäkin raja menee? Auton arvo on helmpompi ennustaa 3v päähän kuin 6v päähän...

   • Otamme nykyisen autosi mielellään vaihdossa!
    Leasingin ja ostamisen eroja punnitessa ei käytännössä totuutta voi tietää koskaan. Autot ovat yksilöitä, toiseen tulee 3 vuoden sisällä tuhansien eurojen korjauskulut ja toinen selviää pelkillä määräaikaishuolloilla.
    Mitä tulee taas auton arvonennustamiseen niin nykytilannetta ei pystytty ennustamaan edes pari vuotta sitten ja tulevaisuus ei näytä yhtään selkeämmältä tässä suhteessa. On mahdoton sanoa kuinka paljon polttomoottorillisten autojen arvo alenee lähitulevaisuudessa verraten vaikka sähkö- ja hybridiautoihin.
    -Antti/Autolle.com


  • Anonyymi

   Liisaaja ei muka maksa auton arvon alentumisesta! Mistä muusta kuin siitä ja huolto- ja mahdollista korjauskuluista jo etukäteen? Voittoa se leasingfirma haluaa myös tuottaa.

   • Leasingautoilija kyllä maksaa arvon alenemisesta mutta avainsana on riskittömyys.
    Esimerkiksi dieselautojen hinnat ovat tulleet alkuvuoden aikana reilusti alaspäin ja mikäli omistat tällaisen auton, kohdistuu arvonalenema suoraan omaan pussiin. Leasingautossa tällaisesta äkillisestä arvonalenemasta kärsii leasingyhtiö.
    -Antti/Autolle.com


   • Anonyymi
    Autolle.com kirjoitti:

    Leasingautoilija kyllä maksaa arvon alenemisesta mutta avainsana on riskittömyys.
    Esimerkiksi dieselautojen hinnat ovat tulleet alkuvuoden aikana reilusti alaspäin ja mikäli omistat tällaisen auton, kohdistuu arvonalenema suoraan omaan pussiin. Leasingautossa tällaisesta äkillisestä arvonalenemasta kärsii leasingyhtiö.
    -Antti/Autolle.com

    Kuka ostaa uuden tai edes käytetyn dieselin 15 tkm vuotuista ajelua varten? Tuolla ajomäärällä voi ajella bensa-autolla huoleti ainakin 8 vuotta, jolloin arvonalennus on aika pieni per vuosi.


  • Anonyymi

   Sivujenne mukaan kuukausihintaan sisältyy auton huoltokulut. Miten usein liisattua autoa sitten huolletaan?

   Sivuillanne lukee myös, että "Osamaksussa omistaja kantaa itse muun muassa huolto-, rengas- ja arvonalennusriskin". Jos auton kuitenkin ottaa vain vuodeksi, niin onko kuukausihinta edullisempi, sillä uudehkossa autossa mainitsemanne riskit ovat pienempiä?

   • Hei!

    Leasingautoja huolletaan auton oman huolto-ohjelman mukaisesti. Usein esimerkiksi 1v tai 20tkm välein. Sen lisäksi autoissahan voi olla korjattavaa tai vaihdettavia, kuluvia osia, joiden hoitaminen sisältyy lesaingin kk-hintaan.

    Asiakas varaa itse ajan huoltoon ja lasku tulee suoraan meille suoritetun huollon mukaisesti.

    Autojen kuukausihinnat löytyvät https://autolle.com/yksityisleasing verkkosivuiltamme. Lyhyen leasingsopimuksen hinta on usein arvokkaampi, sillä yritykselle tulee kuluja mm. sopimusten teosta, kuljettamisesta ja uuden asiakkaan etsimisestä samalle autolle.

    -Erno


  • Anonyymi

   Kuka uskaltaa sanoa, mikä on leasingfirman haluama kate?

   • Anonyymi

    Sen näkee firman tuloksesta ja johtajien elintavoista.


  • Anonyymi

   Onko asioita tai aiheita, joista tulee joskus vääntöä tai erimielisyyksiä asiakkaiden kanssa? Mitkä asiat olisi jokaisen tarpeen ymmärtää leasing sopimusta tehdessä?

   • Suora vastaus: Ei. Leasingpalvelumme on toteutettu niin, että turhilta erimielisyyksiltä vältytään.
    Leasingia harkitsevan olisi tärkeintä tietää se, että koska palvelumuoto on vielä Suomessa kohtuullisen uusi asia, siihen liittyviä tyhmiä kysymyksiä ei todellakaan ole. Eli kaikki mieltä askarruttavat asiat kannattaa kysyä ja selvittää ennen sopimuksen tekoa.
    -Antti/Autolle.com


  • Anonyymi

   Voiko ulkomaalaiset liisata? Mitä rajoituksia siihen liittyy?

   • Koska leasingin rahoittajan toimii rahoitusyhtiö, emme valitettavasti voi ulkomaalaiselle liisata. Myönteisen rahoituspäätöksen keskeinen peruste on se, että leasingin käyttäjällä on suomalainen henkilötunnus ja pysyvä kotiosoite Suomessa.
    Antti/Autolle.com


  • Anonyymi

   Hauska aloitusteksti. 😃 Nyt vaan jäi mietityttämään, että kenen kannattaa välttää leasingia ja hankkia ennemmin oma auto tai kulkea bussilla? 🚌


  • Anonyymi

   Jos ottaa vuoden leasing-sopimuksen ja haluaa vuoden jälkeen lunastaa auton omaksi, niin miten maksetut kuukausimaksut huomioidaan lunastushinnassa? Varsinkin, jos autossa ei ole ollut ylimääräisiä huoltoja vaadittavia vikoja tai muita riskejä, jotka sisältyvät korkeaan kuukausimaksuun?

   • Moikka!

    Meidän yksityisleasingautoa ei ole mahdollista lunastaa jäännösarvolla itselleen, vaan hinnoittelemme auton markkinahinnan mukaisesti, kun leasingsopimus päättyy.

    Yksityisleasingissä asiakkaan kuukausihinnassa suurin osuus on huolettomuuden aiheuttava lisäkustannus. Me yrityksenä otamme riskin siitä, että autoon tulisi isoakin korjausta vaativa vika, josta ei kuitenkaan auton käyttäjää veloiteta millään tavalla.

    -Erno


  • Anonyymi

   Oon miettiny Taycanin ostoa. Hinta on aika kallis, miten pitkä maksimiaika voi olla? Mietin vaan että miten kalliiksi noin 100k€ auton yksityisliisari tulisi per kk?

   • Hei!

    Arvokkain liisattava automme tällä hetkellä on VW ID4 GTX täyssähköauto. Sen myyntihinta 71te ja 48kk sopimus 10tkm vuotuisilla kilometreillä 999e/kk.

    Taycanin kk-erä minimissään tulisi todennäköisesti olemaan noin 1200euroa.

    Löydät meidän kaikki leasingautot täältä https://autolle.com/yksityisleasing

    -Erno


  • Kiitos hyvästä osallistumisesta, vielä mukavasti reilu tunti aikaa kysyä asiantuntijoilta!

  • Anonyymi

   Reissaan etenkin talvisin todella paljon ja pitkiä matkoja, mutta auton pikkuviat ja ylimääräiset fiksaukset milloin missäkin ovat alkaneet rassaamaan. Miten liisaus toimii näissä tilanteissa, jos auto jättää tien päälle pohjosen perämetissä tai ylipäätään toisessa kaupungissa? Saako alle ns. vara-auton, jos fiksaaminen vie pidemmän ajan ja pitäisi päästä eteenpäin?

   • Hei!

    Kuulostaa siltä, että huoleton yksityisleasing voisi olla sinulle oiva vaihtoehto.

    Kaikkiin meidän leasingsopimuksiin sisältyy Falckin Tiepalvelu, joka tarvittaessa hinaa auton lähimmälle korjaamolle.

    Falckin Tiepalvelun kautta saa myös 15e/vrk hintaan sijaisauton enintään kolmeksi vuorokaudeksi.

    Auton vakuutukseen kannattaa sisällyttää sijaisautopalvelu, sillä se ei ole leasingsopimuksen osana.

    Täältä vaan etsimään itselle sopiva auto ilman fiksaushuolia https://autolle.com/yksityisleasing :)

    -Erno


  • Anonyymi

   Kysytäänkö leasing-sopimuksissa auton käyttötarkoitusta?

   • Moikka!

    Ei kysytä.

    Rahoitusyhtiö haluaa kuitenkin tietää onko kyseessä ns. luvanvarainen käyttö.

    -Erno


  • Anonyymi

   Olen joskus kuullut, että kannattaa olla tarkkana siitä onko kyse oikeasti leasing sopimuksesta vai auton ostosopimuksesta takaisinostolupauksella. Liittyykö jälkimmäiseen jotain riskejä, vai miksi siitä varoitellaan?

   • Se on ihan totta, että yksityisleasingissa on kaksi sopimustyyppiä.

    Eli ns. perinteinen leasing, joka on ihan traficomillakin näkyvää auton liisaamista.
    Tätä vaihtoehtoa käytetään yleensä, kun kyseessä on alv. vähennyskelpoinen auto.

    Toinen vaihtoehto on taas osamaksupohjainen leasing, jossa autolle haetaan osamaksurahoitus isommalla viimeisellä erällä. Tämän sopimuksen yhteyteen tehdään asiakkaan kanssa erillinen takaisinosto- ja huoltositoumus, millä leasinginpalveluntarjoaja (Eli me) lupautuu huoltamaan ja ostamaan auton takaisin leasingin päättyessä.
    Kyse on käytännössä pakollisesta ratkaisuista niihin autoihin, jotka eivät ole alv. vähennyskelpoisia.

    Varsinaista riskiä ei liity kumpaankaan, mutta suurin ero on siinä, että perinteistä leasingia ei lasketa leasingin käyttäjän erilliseksi luotoksi mutta osamaksupohjainen leasing lasketaan.

    -Antti/Autolle.com


  • Anonyymi

   Missä leasingauto huolletaan? Sovitaanko leasingia tehdessä jokin tietty paikka, vai saako auton huollattaa missä vaan?

   • Kun leasingauto tarvitsee huoltoa, voit ilmoittaa siitä meille yksityisleasingin asiakaspalveluun ja katsomme läheltäsi sopivan paikan.
    Pyrimme käyttämään tiettyjä yhteistyökumppaneita jotta pystymme ennustamaan paremmin huoltojen kustannuksia ja varmistumaan niiden laadusta.
    -Antti/Autolle.com


  • Anonyymi

   Voiko auton viedä itseään lähimpään merkkihuoltoon vai pitääkö se viedä jonnekin määrättyyn paikkaan?

   • Tuossa ylempänä jo tosiaan tähän osittain vastasinkin. Käytämme tarvittaessa merkkihuoltoja mutta ensisijaisesti käytämme monimerkkihuoltoja kustannusten säästämiseksi.
    Antti/Autolle.com


  • Anonyymi

   Miten nopeasti liisariauton saa käyttöönsä, jos valitsen nyt haluamani auton netin valikoimasta? Tarvitaanko jotain omaa rahoitusosuutta?

   • Moikka!

    Kaikki autot jotka näkyvät meidän sivuilla on saatavilla muutaman arkipäivän kuluessa kotiintoimitettuna. https://autolle.com/yksityisleasing

    Käsirahaa leasingauton hankintaan ei tarvitse. Palvelun avausmaksu on 249 euroa ja ensimmäinen sopimuksen mukainen kk-erä saapuu laskuna noin kuukauden päästä auton toimituksesta.

    Kun teet varauksen, niin meiltä ollaan sinuun yhteydessä tarkemman toimitusajan ja esim sopimuksen pituuden osalta.

    -Erno


  • Anonyymi

   Jos teillä ei ole valikoimissa haluamaani leasing-autoa, niin voinko varata sellaisen ns. etukäteen ja odottaa, että sellainen valikoimiinne tulee vai etsittekö minulle kyseisen auton jostain?

   • Ensisijaisesti kannattaa olla meidän yksityisleasingin myyntipalveluun suoraan yhteydessä, yhteystiedot täältä: https://autolle.com/yksityisleasing
    Sieltä saat mm. tuoreimman tiedon siitä, mitä autoja meille on tulossa liisattavaksi ja tarvittaessa myös etsimme haluamasi auton muualta.
    -Antti/Autolle.com


  • Anonyymi

   olisi tarve autolle, mutta kun ajamista tulisi suhteellisen vähän/vuosi, tuntuu liian kalliilta maksaa edes 199e/kuukaudessa melkein uudesta leasing-autosta. (=jos markkinoilla olisi vanhempia leasing-autoja halvemmilla kuukausihinnoilla, niin nekin asiakkaat voisivat kiinnostua, joilla ajokilometrejä ei tulisi vuodessa paljon

   • Valitettavasti tuota halvemmalla yksityisleasing ei ole järkevää, koska pelkästään arvonalenema autolla on yleensä vähintään sen verran. Tähän tulee lisäksi huollot ja korjaukset päälle.
    Mikäli liisaamme vanhempaa kalustoa, se nostaa myös autojen korjaustarvetta.
    -Antti/Autolle.com


  • Anonyymi

   Miten maksut käytännössä hoidetaan? Mitä maksutapoja on mahdollista käyttää?

   • Maksuista vastaa leasingin rahoittaja, eli rahoitusyhtiö.
    Lasku tulee heiltä kerran kuukaudessa.
    Maksutapavaihtoehtoja heillä on mm. paperilasku ja e-lasku.
    -Antti/Autolle.com


  • Anonyymi

   Pääseekö leasing autoja koeajamaan

   • Moikka!

    Voit tulla toimipisteelle koeajamaan auton. Soita kuitenkin ensin ja varmista, että auto on paikanpäällä.

    Voimme myös tuoda auton sinun luokse koeajoon, kun varaat auton ja maksat leasingavausmaksun.

    -Erno


  • Kello on kaksi ja tämä Kysy mitä vain päättyy. Suljemme ketjun, mutta se jää edelleen luettavaksi.

   Suuri kiitos kaikille osallistuneille!

  Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Netta pelkäsi Maisan nappaavan kauramiljanäärin

   Samanlaisia naisia tuntuvat muutenkin olevan. Tietää kertoa: https://www.seiska.fi/rikos/kauramiljonaari-jp-kukkosen-ne
   Kotimaiset julkkisjuorut
   153
   6197
  2. Harvinaiset kuvat: Iskelmäkuningatar Eini ja Lars-rakas yhdessä juhlimassa "Jotain suurta pienen..."

   Iskelmäkuningatar Eini oli tänä vuonna Linnan juhlissa puolisonsa Lars Pajumäen kanssa. Lars-puolisoa ei ole paljon julk
   Suomalaiset julkkikset
   29
   1828
  3. Jouluahdistus

   Mitä te sinkut teette Jouluna?
   Sinkut
   117
   1752
  4. Se olet todella sinä

   En voisi onnellisempi olla ❤️ Se olet oikeasti sinä joka mulle kirjoitellut ❤️ Mulla ollut ihan kamala ikävä sinua ❤️
   Ikävä
   116
   1656
  5. Tietäisinpä mitä sinä haluat

   Annat vihjeitä, että haluaisit kenties lähentyä, mutta jos otan askeleen lähemmäs, saan osakseni vain torjuntaa. En tied
   Ikävä
   62
   1448
  6. Voitko nainen kertoa

   Miksi rakkaus sinua kohtaan ei vain lopu vaikka kuinka yrittää :(
   Ikävä
   60
   1097
  7. Jodel ei toimi

   Aina kun avaan jodelin se vaan crashaa välittömästi? Mitä voin tehä asialle?
   Viihde ja kulttuuri
   7
   1077
  8. Olet tosi ihana

   Ja rakas.
   Ikävä
   54
   1019
  9. Edellinen alotukseni poistui joten

   Uusiksi sama. Hyvää viikonloppua ystävä ja anteeksi kaikesta.
   Ystävyys
   129
   982
  10. Professori ministeri Rantasen turvapaikkakirjeestä: Tyrmistyttävä

   Nyt persut haluaa koko Euroopan hylkäävän laillisuuden ja kansainväliset sopimukset. Kansainvälisen oikeuden emerituspr
   Maailman menoa
   226
   907
  Aihe