Epämääräiset..

Anonyymi

Osuuskunta toiminta. Onko kokemusta Joensuun Osk Napakasta? Kaikkea mahdollista lupaillaan ja oikeaa osaamista.. Jos kunnon siivouksen kotiisi haluat ja ammattimaiset tekijät, niin kierräpä kaukaa tälläinen humpuukilafka. Suosittelen oikeaa siivousyritystä, ei osuuskuntaa. Sohlataan ja ajan puitteissa osa luvatusta jää tekemättä. Myydään esim. Asunnon Loppusiivouksia 3h/ 1 työntekijä ja neliöitä voi olla vaikka 56 ja asunnon kunto hirvittävä. Mitäpä luulette minkälaista on jälki..??siivousfirmat tarjoaa yleensä 2 tekijällä /useampi tunti ja tehdään tarkka laskelma ja usein myös kartoituskäynnit. Halvalla ei saa kuin huitomista se on fakta.

10

209

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Joensuussa on kunnon isoille firmoille tullut heudän huonosti siivottuja kohteita. Asiakkaat ovat saaneet tarpeeksi, koska nuoria jopa 16-18v on ilman perehdytystä keskenään yrittänyt pärjätä, ja homma kusee heti koska mitään ei oo osata, ja valvota . Yhtä onnetonta kun laatutakuun yritykset.

      • Anonyymi

        Ei siellä oo yhtään osaavaa siivoojaa. Kaikilla jonkin asteinen kehitysvamma, käytösongelmia ja jokaista yhdistävä ammattitaidottomuus. Vanhuksia huijataan tekemällä siivous niin ala- arvoisesti kun olla ja voi.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ei siellä oo yhtään osaavaa siivoojaa. Kaikilla jonkin asteinen kehitysvamma, käytösongelmia ja jokaista yhdistävä ammattitaidottomuus. Vanhuksia huijataan tekemällä siivous niin ala- arvoisesti kun olla ja voi.

        Ei Napakalla kauaa osaava siivooja pysy,jos sellaisen saavat. Minkälaista lie ukrainalaisten tekeminen,mene tiedä. Villin lännen meininkiä.


    • Anonyymi

      Osuuskunnan toiminta olis poljettava alas tällaisten "pomojen" ja osakkaiden huiputtaessa työntekijöitään ja asiakkaita. Hävettää ihan moinen. Ei mitään työtä voida mennä vaan tekemään ilman perehdytystä ja osaamista.

    • Anonyymi

      Ensinnäkin, on väärin mollata firmaa, julkisesti. Toisekseen, mikähän on se ensimmäinen taho, jonka puoleen käännytään, kun on reklamoitavaa, tai halutaan että firma paikkaa huonon jälkensä?
      Ja ei, en ole ajoensuussa päinkään, enkä osuuskunnassa, vaan ihan muualla, palkkatyönä siivoan.

      • Anonyymi

        Taidat olla entinen Napakkalainen,kun noin kärkkäästi puolustelet. Haiskahtaa vähän siltä..


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Taidat olla entinen Napakkalainen,kun noin kärkkäästi puolustelet. Haiskahtaa vähän siltä..

        Kah. Enpä muuten ole koskaan ollut. Lännempänä työskentelen. Nykyään kyllä teollisuudessa siivoilen. Mutta se kun on niin, että sinne mistä on tilannutkin, laitetaan reklamaatio. Asioita ei kannata ekana ruotia julkisesti.
        Mistä firma edes tietää, mistä asiakas suuttuu, jos ei saa sitä reklamaatiota? Täälläpäin missä työskentelen, on niin, että omalla ajalla korjataan mitä on turattu. Ihan hyvä käytäntö.


    • Anonyymi

      Erikoista sakkia työllistää tuo paikka.. Tietysti hyvä et kaikenlaista vajavaisuutta ymmärretään nykypäivänä.

    • Anonyymi

      Paljon riippuu mitä siivousfirma lupaa, siitä, mitä asiakas kertoo kohteesta. Ja siitä, mistä asiakas haluaa maksaa. Jos siivousfirmalle jää yhteydenoton perusteella käsitys, ettei aikaa saa käyttää, sitä ei käytetä kuin se mistä varmuudella maksetaan.
      Sen voin helposti aiemmin sekalaisia kotisiivouksia(palkkatyönä) tehneenä, kertoa, että kolme tuntia ja tosipinttynyt kämppä, loppusiivous: ei onnistu kolmeen tuntiin.
      Kun ajatellaan että kylppäri(ehkä sauna myös) pitää peruspestä kunnolleen. Keittiö hellantakusia, kaappeja, jne myöten. Seinät jos eivät ole pesukelvotonta pintamateriaalia. Lattiat kunnolleen, ja riippuu siis ihan asukkaasta, missä liassa tuo kaikki on- ovet, kaapinovet. Ikkunat.
      Helposti todella likaiseen menee päivä yksin, jos meinaa saada realistisesti puhtaan.

    • Anonyymi

      Näin se menee. Keikkoja koko päivä työn ohessa tehneenä, monesti yritän käydä pakan päällä katsomassa tilanteen, niin on paljon helpompi varata kunnolla mukaan tavarat, eväitä unohtamatta. Joskus ei meinaa riittää 4h kahtena päivänä, vaikka pimeän tuloon asti tekee hommia, ja loppu siivous on pakko saada valmiiksi.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      135
      5559
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      33
      3425
    3. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      17
      1893
    4. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      23
      1865
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      24
      1720
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      73
      1548
    7. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      14
      1463
    8. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      11
      1346
    9. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      16
      1337
    10. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      23
      1308
    Aihe