Juhannussalko

Anonyymi

Mira oli juuri saapunut perille maalle, sukulaisten luokse. Hänellä oli takana pitkä matka eikä tädin höpinät kiinnostaneet tyttöä. Tästä huolimatta täti vaan jatkoi juttuaan ja selitti jostain juhannussalosta mitä pitäisi mennä katsomaan. Lopulta Mira suostui kunhan saisi pääsisi ensin pesulle ja saisi jotain ruokaa.

Sauna oli juuri sopivan lämmin ja Mira nautti löylyistä. Vielä viereiseen järveen uimaan niin kaikki oli täydellistä. Mira oli aina saunonut ja uinut nakuna ja syrjäisellä rantasaunalla se onnistuikin hyvin. Tila oli niin syrjässä ettei sinne kukaan eksynyt vahingossa.

Mira kellui aalloissa tyytyväisenä ja mainingit hyväilivät nuoren naisen vartaloa. Nännit nöpöttivät jo kovana ja pillukin sai osansa. Hänen oli pakko nousta pois vedestä ja mennä takaisin saunalle. Päästyään saunakamariin Mira kaivoi dildon kassistaan. Hän hyväili ensin rintojaan ja upotti sitten tekokyrvän jalkoväliinsä. Dildo surisi klitoriksen päällä ja Mira huohotti nautinnosta. Sauva sykki ja värisi ihanasti ja Mira upotti sen pään sisälleen. Neitsyyttään hän ei kuitenkaan aikonut menettää tälle elottomalle esineelle ja lelu palasi takasin tiukan reiän syleilystä.

Nautinto oli juuri saavuttamassa huippunsa, kun saunakamarin kiskaistiin auki. Mira huusi säikähtäneenä ja lopetti leikkinsä. Oviaukossa seisoi tuntematon vanhempi mies joka tuijotti Miraa silmät kiiluen. "Kuka sinä olet?" huusi Mira, mutta mies ei sanonut mitään.

Mira otti pyyhkeen suojakseen ja käski miestä häipymään. Tämä tulikin vielä lähemmäksi. Mira huusi taas, mutta tiesi sen olevan turhaa - kukaan ei kuulisi häntä. Mies lähestyi ja nuoli suupieliään. Hän harppasi Miran lähelle ja otti tästä kiinni. Mira yritti vastustella, mutta mies oli liian vahva. Mira pakotettiin makaamaan kamarin penkille ja mies sitoi hänen kätensä kiinni pyyhkeellä. Hän makasi avuttomana, kun mies suuteli häntä rajusti. Mies nuoli hänen kaulaansa ja hieroi rintoja kovakouraisesti. Seuraavaksi mies alkoi nuolemaan nännejä. Vaativat huulet upposivat uhkeisiin rintoihin. Mies imi rintoja kiihkoissaan. Seuraavaksi ahnaat huulet matkasivat kohta alaspäin kohti pillua.

Mies levitti naisen reidet ja upotti päänsä jalkoväliin, sänki raapi herkkää ihoa. Miraa hävetti, kun kieli upposi syvälle vittuun. Kohta se sai seurakseen sormet jotka tunkivat sisälle tiukkaan reikään. Mies pumppasi pillua ja nuoli sitä rajusti. Huulet pusertuivat klitoriksen ympärille tuottaen tuskaa. Mira huusi kivusta, kun sormet tunkivat immenkalvon lähelle. Tätä jatkui pitkään, mutta sitten mies lopetti. Mira ehti jo huokaista helpotuksesta, mutta seuraavaksi mies vetikin housunsa alas. Paksu kyrpä pongahti esille.

Mies nousi polvilleen penkille ja nosti Miran eteensä hajareisin. Hän hieroi vielä vittua sormillaan, levitti häpyhuulet ja painoi sauvansa aukolle. "Nyt pannaan" sanoi mies. Suuri kyrpä lähestyi uhkaavasti neitseellistä reikää. Mira piehtaroi tuskissaan ja yritti karkuun, mutta kohta hänet lävistettiin suurella salolla. Se tunkeutui sisälle tiukkaan pilluun rajusti aina uudestaan ja uudestaan. Nainen huusi tuskasta, mutta mies vaan nauroi.

Miehen kasvoilla paistoi nautinto, kun hän pani naista. Hän veti elimensä melkein ulos saakka ja ihasteli sen kiiltävää pintaa kunnes upotti kyrpänsä takaisin reikään. Ulos taas ja takaisin pohjaan saakka. Mies kumartui suutelemaan Miran kaulaa ja murahteli panemisen tahtiin. Hiki tippui naisen päälle ja häneen sattui joka työnnöllä. "Ihana pillu" mies sanoi ja nauroi päälle.

Mies rynkytti kiihkoissaan ja penkki natisi tahdissa. Aina vaan lujempaa ja lujempaa ryhmyinen sauva upposi syvälle vittuun. Mies pusersi Miran pakaroita kovaa ja kulli hakkasi hänen sisällään. Nainen hukkasi ajantajunsa eikä enää tiennyt kuinka kauan naiminen oli kestänyt. Se tuntui ikuisuudelta. Lopulta miehen kasvoille tuli tuskainen ilme, tahti koveni vielä kerran ja sitten lämmin sperma levisi Miran sisälle. Mälli lensi paineella ja mies huusi saadessaan orgasmin.

Lopulta Mira havahtui siihen, että mies oli kadonnut. Hän peseytyi nyykyttäen ja palasi takaisin talolle. Täti odotti sisällä ja kysyi minne Mira oli kadonnut? Hän ei sanonut mitään vaan yritti luikkia huoneeseensa. Täti seurasi häntä sinne ja kysyi näkikö Mira juhannussalon?
Nainen oli hämilään ja kysyi mitä täti tarkoitti? "Niin se oli naapurin isäntä joka kävi saunalla. Hän tykkää nussia nuoria naisia" selitti täti. "Saan sitten saunapuut ilmaiseksi, kun Jorma on tyytyväinen" jatkoi täti naureskellen ja käveli pois.

1

5395

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      JATKOA:

      Mira oli vieläkin järkyttynyt tapahtuneesta. Hän ei voinut uskoa, että neitsyys oli menetetty naapurin vanhalle äijälle. Yhtä pahasti kirveli se, että täti oli tehnyt tämän tahallaan, saunapuiden takia. Hänen oli kuitenkin pakko jäädä maalle ettei kukaan kotona epäilisi mitään. Mira yritti teeskennellä, että kaikki oli hyvin ja hymyili sukulaisten jutuille.

      Yhtenä iltana täti oli lähtenyt käymään jossain ja Mira oli yksin tilalla. Hän ei tykännyt olla siellä, eikä varsinkaan tälläisellä myrskysäällä.
      Talo nitisi ja natisi liitoksissaan ja häntä pelotti. Sitten kuului jotain outoa ääntä ovelta. Mira säikähti ja sitten se kuului uudestaan. Hän meni ovelle ja kurkisti varovaisesti sen raosta. Se oli sama naapurin äijä joka pani häntä saunalla!

      Mira veti oven kiinni takanaan, mutta mies oli jälleen häntä nopeampi. Nainen yritti karkuun, mutta tällä kertaa miehiä olikin kaksi. "Toin velipojan pukille" sanoi mies ja tarrasi kiinni Miraan. He raahasivat hänet tuvan sohvalle. Sama toistui taas kuin pari päivää aiemmin ja kohta Mira oli avuttomana alasti miesten edessä.

      Kiima paistoi ukkojen silmistä ja velipoika kävi Miran kimppuun. Hän kävi läpi koko alastoman vartalon: nuoli, kouri ja suuteli naista joka puolelle. Kiihko oli vielä kovempi kuin aiemmin, kun mies nautti nuorista rinnoista ja pillusta kiimassa. Kieli upposi jälleen Miran pilluun ja sormet runkkasivat vaativina. "Takaapäin" mies urahti ja käänsi veljensä avustuksella Miran kontalleen. Velipoika läpsi naista pyllylle niin, että siihen sattui. Sitten Mira tunsi kyrvän pilluaukollaan.

      Veljen kulli oli vielä suurempi ja se teki kipeää vitussa. Mies survaisi elimensä pohjaan saakka ja veti sen taas ulos. Hän tarttui Miraa lanteilta ja aloitti villin naimisen. "Pannan kunnolla" miehet nauroivat kuorossa. Veli ähisi Miran takana, kun hän nussi nuorta naista vimmassa. Mira ulisi sohvalla, kun hänen nuori reikänsä sai taas kyytiä.

      Toinen miehistä katseli hetken sivusta, mutta tuli sitten Miran eteen kyrpä kovana. Elin hankasi Miran suulla ja pakotti hänet avaaman sen. Penis upposi suuhun eikä Mira voinut muuta kuin imeä sitä. Mira oli hätää kärsimässä kuin vartaassa kahden suuren kyrvän välissä. Kohta kuitenkin helpotti, kun elin vedettiin pois suusta. "Onko kohta valmista?" kysyttiin panijalta. "On on odota hetki" kivahti velipoika.

      Sitten vielä pari kunnon vetoa pohjaan saakka, kun mies levitti Miran pillun äärimmilleen. Eläimellinen huuto täytti huoneen, kun velipojan lasti purkautui. Hän nytkähteli pari kertaa naisen takana ja veti kullinsa pois. Sitten vaihtui vuoro ja toinenkin miehistä sai helpotuksen.

      Jälleen kerran naista oli nöyryytetty. "Nähdään kohta uudestaan" sanoi naapurin isäntä lähtiessään. "Sano terveisiä tädille, että lumityöt tulee hoidetuksi" jatkoi hänen veljensä.

    Ketjusta on poistettu 8 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      38
      1759
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1381
    3. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1357
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      14
      1342
    5. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1335
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      7
      1304
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1284
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1240
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1200
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1173
    Aihe