Aika hurjia juttuja

Anonyymi

On nää miesten sutturoiden jutut. Minä en voisi kuvitellakkaanettä mies olisi tuonut sutturat meille asumaan tai näkemään lapsemme. Olisi hirveetä jos joku naakka olisi pääsyt lapsiin vaikuttamaan huonosti että olisivat nyt missä lie, m hunningolla ja me emme lasten kanssa tuntisi enää toisiamme. Meidän elämään miehen naikkoset eivät ole koskaan kuuluneet, onneksi, olisi lapsille ollut rangaistus nähdä isän sutturat meillä tai jos mies olisi pakottanut meidän menemään niitä katsomaan. Ai kauhee, miten lapset olisivat toipuneet moisesta koittelemukseta, että isä olisi pakottanut sutturat meille haukkumaan ja asumaa ja sotkemaan kotimme. Meille riitti että veivät isän ja rikkovat perheemme, enmpää en ole sallinut lapsia kiusattavan isän puolelta.
On ksäittämätöntä että mies vaihtoi lapset naikkosiin tosta noinvaan. Mikä kumma ajaa meihen pois lasten ja perheen luota? No lapsettomat sutturatb joilla ei ole työtä ja pääsevät miehen taloon ilmaseksi asumaanja kaljottelemaan.
Onneksi esti sutturoiden meille tulon eikä lapset koskaan ole saaneet nähdä isän sutturoita, siihen emme lähteneet mukaan, lapset ovat arvokkaita ja ovat nyt aikuisia ja omissa elämissään ja erittäin onnellisa. Eivät olisi jos meis olisi pakottanut sutturoiden sekaan asumaa Onneksi meis oli siinä järkevä että ei pakottanut lapsia näkemän sutturoita, sanoikin että naikkoset ovat huonoa seuraa meille eikä tuonut niitä koskaan meille. Lapset sanookin että olen maailman paras äiti kun estin sutturoiden meille tulon. Harmillista ettei isää enää ole lapset ei halua nähdä eikä lastenlapset tunne vaaria, mutta se on miehen oma valinta, ennemmin sutturat kuin omat lapset vja perhe. Hänen oli valinta. Turha itkee meidän perään, emme huoli käytettyä äijän kuvatusta likainen isä enää perheeseemme ja sukuumme. Mulla on loistavat lapet ja noppi ja koko miehen suku mienellä eimitään. olemme edelleen tekemisissä mutta mies ei. Se on nhänen murheensa.
Olemme erittäin onnellisia että meillä on kaikki, miehellä eimitään, suru vaan kun valitsi väärin ja luuli että onni tulee ilman omaia lapsia, näin ei hänelle käynyt vaa n on varmasti surullinen kun niin yksin on hän!

5

194

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Ei kukaan voi ymmärtää että lapsia kiusataan ja heiltä viedään isä. Sutturat yrittää viedä miheltä kaikki, ja vielä tunkeutua hänen eksän taloon ja heitä haukkumaan, on niin katkeria.

   Kunnon isä estää aikeet ja kieltää, mutta jos suttura pakottaa niin mikäs siinä ,mitä mies voi, muuten suttura lähtee eikä miehellä ole lastaria.

   • Anonyymi

    Taas tämä sama reppana nainen veistelee jatkuvasti samoja tarinoita.
    Kulta pieni, haki aivoillesi älykkäämpää ajateltavaa ja käsillesi aikaansaava tekemistä ja jaloillesi paljon fiksumpaa kävelyreittiä!


   • Anonyymi

    Näin on. Mies joka antaa omat lapset sutturan nähtäväksi ja pakottaa lapset tulemaan sutturaa katsomaan, ei ole isä, eikä ansaitse olla enää isä.

    Surullista mieheltä joka joskus on tykännyt omista lapsista ja on nyt valmis hylkäämään ne sutturoiden takia. Ei sitä voi mitenkään ymmärtää.

    On hyvä jos lapset hylkää isän, ei semmosta isää kannata edes murehtia.


  • Anonyymi

   ero lapset ovat viikon isällä. Isä voi laitaa silloin tyttöystävän viikkoksi pois.Leikiä ktia vasta kun lapset äidillä .Sama koskee äiti,vikkoksi pois mies ystävä ja leikkiä kotia siten kun lapset isällä viikon. Pitäkö niitä uusia suhteita tuoda ihan oikeasti lasten elämän?

   • Anonyymi

    Entä sitten, kun se tyttöystävä onkin vaimo , ja , kun se poikaystävä on aviomies, eihän ne nyt kotootaan minnekkään voi mennä , eikä tarviikkaan mennä, tyhmiä ideoita.


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Takaisin ylös

  Luetuimmat keskustelut

  1. Miksi nainen lyö leikiksi

   Olen mies ja kiinnostunut eräästä naisesta. Ollaan juteltu ja tavattukin, ja mielestäni meillä osuu kemiat hyvin yksiin. Nainen osoittaa kyllä kiinnos
   Tunteet
   175
   5447
  2. Martinan kauden päätöksen seuranta

   Sitten vain seuraamaan kuinka kulkee. Taitaa olla elämänsä kunnossa.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   530
   2500
  3. Miten on mahdollista että kassatyttö on päässyt pääministeriksi

   ilman asianmukaista koulutusta ja minkäänlaista pätevyyttä?
   Maailman menoa
   550
   2254
  4. Kerroin kaverille

   Että olen rakastunut sinuun. Se vastasi, että eihän siihen saa rakastua! Sanoin, että no miks ei, ihminenhän se hänkin on.
   Ikävä
   39
   1773
  5. VTV:n exjohtaja Tytti Yli-Viikari haastoi oikeuteen

   entisen työantajansa VTV:n koskien irtisanomistaan. https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/da065296-dc16-4395-8a57-082d4408a32f
   Maailman menoa
   81
   1669
  6. Kolari vasankarissa

   Taas 2 elämän koululaista osallisena. Ikävää vanhemmille, mutta kun tarpeeksi kauan ajellaan päihtyneenä, kenenkään puuttumatta,voi käydä huonosti. Ai
   Kalajoki
   17
   1384
  7. Selviytyjät: Niko Saarinen avautuu yön piinasta: "Kukaan suomalainen ei ole nähnyt niin paljon..."

   Hui, kuulostaa aika ankealta… Nyt oli Nikon vuoro tippua kisasta, mutta hyvin hän veti! Lue Nikon tunnelmat kuvausten jälkeen: https://www.suomi24.
   Suomalaiset julkkikset
   13
   1146
  8. Laura Huhtasaari sanoi Joe Bidenia seniiliksi twitterissä.

   Suomen tuleva ulkoministeri? https://twitter.com/LauraHuhtasaari/status/1576526813328994304
   Maailman menoa
   258
   1133
  9. Sanna otti 5236 euroa suomalaista kohden uutta velkaa koronan varjolla

   https://yle.fi/ Sossujen politiikka. Ruotsi velkaantui 1 670 euroa/per nuppi. Ruotsissa kuollut 20 000, Suomessa 6 000. Ruotsin väkiluku on k
   Maailman menoa
   239
   1050
  10. Oma kansa ensin?

   Mitä tarkoittaa oma kansa ensin? Mihin verrattuna. Muitten kustannuksella? Miten voisimme olla erillään maailmasta? Mikä on se kansa, joka on vauras
   Maailman menoa
   333
   1039
  Aihe