Ei vaan jaksa

Anonyymi

Kaikki palstat on täynnä ainasta valitusta enkä toisaalta yhtään ihmettele, varsinkaan muualta tulleiden viljelijöiden osalta.
Me ollan ostettu pohjanmaalta maitotila noin 5v sitten, tilan pito sujuu kohtuusti eikä juurikaan paikallisten vastaavien talousongelmia ole koska tila saatiin konkurssista sopuhintaan. Mutta koko tänä aikana ei olla saatu täältä ensimmäistäkään kaveria/ystävää vaikka kaikenlaista urakoitsijaa ja muuta työntekijää lappaa harvasepäivä ja juttua joka välissä yritetty vääntää kaikkien kanssa. Kuitenkaan kukaan ei halua olla tekemisissä työn ulkopuolella ja kun ollaan ehdotettu jos jonkinlaista grilli-iltaa, niin aina kaikki sanoo että ei nyt ehdi vaikka kysyis että koska sitten ehtis, niin aina vaan riittä kaikkee muuta.
Etten yhtään ihmettele ettei täällä kukaan täysjärkinen viihdy ja tilat vähenee.
Sen voin nyt 5v kokemuksella sanoo että pohjalaiset on luonteeltaan kateellista ja kusipäistä porukkaa jotka yrittää kusettaa muualta tulleita sen kun kerkiää.

7

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      On kai teillä naapureina muitakin kuin viljelijöitä? Yrittäkääs ottaa kontaktia tällaisiin tosi-yrittäjiin tai kunollista työtä tekeviin kansankerroksiin.

      • Anonyymi

        Elämän aikataulut on niin erilaiset maataloustyötä tekevällä ja tavan duunarilla, että eipä osu millään yksiin. Esim. naapurin rouvaa näin kun kävin hänellä kampaamossa asiakkaana, en muulloin koskaan.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Elämän aikataulut on niin erilaiset maataloustyötä tekevällä ja tavan duunarilla, että eipä osu millään yksiin. Esim. naapurin rouvaa näin kun kävin hänellä kampaamossa asiakkaana, en muulloin koskaan.

        Meeppäs ulkoo tulleena ostaan uus traktori, niin supina alkaa. Muutenkin sisäänpäin lämpenevämpää porukkaa ei löydy mistään. Urakoittijan kun tilaat niin saataa jäädä kokonaan tulematta eikä ilmota mitää ja kun kaupaa teet niin tarkka saa olla että tulee sitä mitä tilaa ja oikee määrä.


    • Anonyymi

      Saattaa johtua siitä että se konkurssin tehnyt on ollut paikallisten keskuudessa pidetty kaveri ja teitä nyt pidetään siellä talon ryöstäjinä. Ei meinaan ole ainut vastaava tapaus. Monesti ulkopuolelta tulleista ja varsinkaan tuollaisella tavalla tulleita ei suuremmin arvosteta.

      • Anonyymi

        Tämä vahvistaa käsitystäni että tuollapäin mennään enemmänkin uskon varassa eikä taloudellisten realiteettien, minä en ainakaan pysty syyttämään ryöstöstä tuollaisesta tilanteesta tilan hankkinutta, kyllä tuohon tilanteeseen mennään jonkun muun aiemmin tekemillä virheillä.


    • Anonyymi

      Tulokas ei ikinä pääse pohjalaisiin piireihin konkurssitilan ostettuaan. Kaikki paikalliset on loppuun saakka katkeria ja kateellisia, kun niillä itsellä ei ollut varaa ostaa tilaa laajennukseksi. Kateus ja kiimahan ne on mitkä tätä maailmaa pyörittää.

      • Anonyymi

        Ei renkää meihin Pohojalaasiihin syytöstä kohoristaa, kyllä konk. tilanne on yhtä herkkä muiski maakunniis.


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      140
      6193
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      35
      3761
    3. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      25
      1965
    4. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      18
      1949
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      25
      1778
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      77
      1636
    7. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      16
      1542
    8. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      15
      1462
    9. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      18
      1458
    10. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      33
      1370
    Aihe