Pikaisesti herra X

Anonyymi

Moro, sanoit ja hyppäät pois pyörän päältä. Tuijotin sun lippistä joka oli päässä väärinpäin ja arskoja, helppo muistaa mihin sussa ihastuin.
Oot hiljaa ja alan selittää, missä pojat ovat.
-Pojat lähti jätskille, pelattiin äsken vesisotaa. Taisin hävitä. Hymähdän.
Katseeni käy sun housujen etumuksessa ja sulla seisoo! Samassa päästät irti pyörästä ja se kaatuu maahan, nappaat mua lantiosta kiinni ja toinen käsi puristaa mun rintaa.
-Saatanan herkku, miss märkä paita.
Rinnoilta kätesi sukeltaa lyhyen hameenhelman sisään ja suoraan jalkojeni keskikohtaan pikkuhousujen päälle. Ulvahdan tahattomasti ja olen heti valmis. Suutelet lujaa mun kaulaa ja työnnät mut vasten talon seinää. Oot taitavasti kaivanut elimesi shortseista jo ulos ja nostat mun toisen jalan sun lantiolle. Vedät pikkuhousuja sivuun ja samalla sun kyrpä jo painuu mun pillunhuulia vasten.
-Saatana, sihiset hampaiden välistä ja painat kyrpää sisääni, sentti sentiltä se uppoaa yhä syvemmälle.
-Mitä sä teet!? Herään kysymään, niinkuin se ei olisi jo selvää.
-Nain sua nopeasti, missä sun rintaliivit on nainen!? Helvetti kun kullia oikein pakottaa. Nyt on pakko tehdä tää.
Imet ja puret kaulaani ja rintaani kipeitä jälkiä. Lantiosi alkaa liikkua ja ynisen tyytyväisenä, selkä raapiutuu vasten kiviseinää, otan tukea vahvoista hartioistasi ja nostat toisenkin jalkani lanteillesi. Kyrpäsi liikku syvemmälle sisääni ja osuu herkkään kohtaan pillussani, ulvahdan äänekkäästi ja laitat heti kätesi suuni eteen: "SHH."
Hajoan palasiksi sylissäsi ja pilluni imee sua sisäänsä, murahdat ja lasket spermasi sisääni.
Juuri ajoissa lasket mut maahan ja survot puoli jäykän kullisi takaisin shortseihin, kun kaksi pyörää kurvaa pihaan. Lähdet poikiemme kanssa ja jään yksin kotiin keräilemään rippeitäni seinästä.

7

3009

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Näytät seksikkäältä lyhyessä hameessa, t-paidassa, sandaaleissa ja hiuksesi löyhällä nutturalla. Kävelen vierelläsi autoasi kohti helteisessä vanhassa keskustan parkkitalossa. Kumarrut laittamaan ostoskassiasi autosi takapenkille, lyhyt hameesi pingoittuu kireästi herkkupersettäsi vasten.

      Tulen taaksesi, ja tartun tiukasti kämmenillä lantiosi sivuille, nouset ylös ja katsot olkasi yli silmiini. Kielisuukotellaan himokkaasti, samalla sormeni kiskoo nutturasi puolittain auki. Naurahdat huuliani vasten, kun sanon; Ei pitäisi noin kauniskasvoisen herkkuperseen jättää rintaliivejä pois sovituskopissa käynnin aikana.

      Siirrän kämmeneni t-paitasi alle, puristelen kovettuneita nännejä ja leivon ihania rintojasi. Tunnet itsesi tuhmaksi, ja niin halutuksi tällä hetkellä. Työnnät lyhyen hameen verhoamia pakaroitasi lantiotani vasten, samalla kun näykin niskaasi ja kaulasi sivua. Kiskon hamettasi ylös, ja huomaan Sun myös luopuneen pikkuhousuistasi sovituskopissa. Inahdat, kun kämmeneni lävähtää lujasti pakarallesi. Kiedon sormeni puoliavoimeen nutturaasi, toisen käden sormeni vien kostuneelle pillullesi. Nautit, miten röyhkeästi pari sormeani alkaa naida Sua keskellä kaupunkia. Ajattelet, helvetti miten kiihoittavaa, oma mies ei odota kotiin asti! Vaan aikoo ottaa Mut autoani vasten kiinnijäämisen riskistä huolimatta...

      • Anonyymi

        Ei minun kirjoittama


    • Anonyymi

      B-portaan rouva pisti näköjään pojat kioskille, olikiva seurata näin pihahommissa poikien ja äidin kesäleikkejä. Eipä kyllä haitannut nuoren rouvan lyhyt Halonen ja katsonut t-paita...mutta mikäs mies sieltä kuivaa ilma kypärää ja lippis takaperin höh. No nyt se alkoi jututtaa rouvaa. Taitavat tuntea toisensa, taidan häipyä kahville. Kiinnitän vaan nää varaston ovien estot paikalleen..mitäs ne nyt puuhaa...Aika kiihkeää keskustelua, eikö ne nyt yhtään kato missä sekstaa. Nehän Alko naimaan!!! B rouva seinää vasten. Kaivan mahtavan, paksun ja käyrän kärpänen ja alan lämmetä, tänne Varastoon ei kukaan nää...pikkurouva tykkäis varmaan tästä mutterista..mutta mieluummin antaisin nurin kaverin imeä kaluani samalla kun pikkurouva rimmais mun palleja ja nuoriso persereikää... tummanpunapäinen kaluni hoitaa kuumana ja liukkaana....

    • Siitä on kaksi viikkoa kun viimeksi oli sun viikonloppu , oot tulossa taas hakemaan poikia. Kesä on edennyt jo heinäkuun loppuun, aattelin lähteä mustikkaan lähimettään. Huikkaan pojille etteivät lähde,kun isä on tulossa hakemaan ja vältän näin exän tapaamisen joka varmasti olisi vähän epämiellyttävä. Vedin kotona saappaat jalkaan, mutta mekon jätin kun on niin lämmintä. Kävelen tiennyli mettään helmat heiluen, moikkaan naapurin Jormaa joka aina jaksaa tuijottaa,irstas ukko hyi helvetti!
      Metsä alkaa heti tieltä, mustikoita on heti mutta kävelen vähän syvemmälle, pois pakokaasuista ja mahdollisimman kauas kotoa. Taivun alas ja alan poimia sormin mustikoita, pistelen muutamia poskeenkin siinä samalla. Kuulen miten ex saapuu paikalle Porchellaan, se taitaa olla jo antiikkia kun niin on mörisevinään. Olenko vielä liian lähellä..
      En tiedä, mutta hänellä on minulle asiaa. Hän jättää pojat odottamaan ja lähtee perääni mettään. Hänellä ei mene kauan löytämiseeni, ollaanhan me täällä joskus kaksinkin oltu perseet pystyssä marjassa.

      M: Siellä. Pysähdyn ja näen exän perse pystyssä mustikkamättäällä. Kahden viikon takainen pikainen muistuu mieleeni ja pallejani alkaa kihelmöidä. Alkaa ottaa heti eteen, kaivan kaluni jo valmiiksi ulos farkkujensepaluksesta ja kävelen lähemmäs, tokihan hän minut on jo kuullut, metsässä ei ääneti kävellä. Exä ei vaan käännykkään, huomaan että hänellä on vastamelukuulokkeet päässään. Nappaan nopeasti exän kädet taaksepäin selän taakse ja nostan hameen helmat ylös. Syötän kulliani vasemmalla kädellä pitkin pitsipöksyjen verhoamaa pillunhuulia ja toisella pidän tiukasti ranteet nipussa. Exän kuulokkeet tippuvat maahan, hän vilkaisee nopeasti olkansa yli ja vingahtaa. Shh sanon ja kaivelen taskujani, muistelinkin että mulla oli pätkä kiipeilyyn tarkoitettua narua. Työnnän exän edelleen kaksinkerroin selkä vasten puuta, sidon kädet yhteen, siirryn hiukan ja kiinnitän muijan tiukasti puuhun. Ihailen kekseliäisyyttäni kauempaa, exä on aivan linkussa perse pystyssä antaa ja kasvot kurkkivat jalkojen välistä. Siinä se jotain kiroaa mutta ei kehtaa pitää kovempaa meteliä jottei ketään vaan erehdy tulemaan mettään.

      Ei helvetti, mitä tapahtuu! Joku tarttuu yhtäkkiä ranteistani kiinni ja työntelee kyrpäänsä jalkojeni väliin. Yritän kiemurrella siinä onnistumatta.

      • Anonyymi

        Pikapanot exän kanssa tekee aina niin hyvää. Exä itsekin ehdottelee.., nähtäisiinkö taas ;)


    • N: Kuulokkeeni putoavat maahan ja kuulen tutun äänen, ei ei, miksi taas. Valitan hiljaa ja hän tulkitsee sen väärin. Penis alkaa tunkea sisääni hitaasti. Kiihotun salaa en voi sille mitään, tuttu mies, tutut jekut ja kiinnijäämisen pelko saavat minut kosteaksi. Niinkuin silloin kaksi viikkoa sitten, vaikka olin vannonut että ei enää ikinä.
      Vaikka olen vaikeassa asennossa, ynisen kiimaisena kun tuo tuttu paksu kulli täyttää minut. Mies valuttaa kuolaa alapäähäni, eikö hän huomaa että olen jo aivan märkä.

      M: Uuh, exähän tykkää. Siinä muija valittelee innoissaan. Viime kerran pano jäi niin kivaksi muistoksi että päätin koittaa uudestaan, mutta ajattelin tänään maistaa myös jotain muuta. Olin kuullut joltain että vaimo tai exvaimo oli jollekin antanut persettä meidän eron jälkeen ja päätin että sinne on minunkin päästävä. Enpä vaan arvannut että saisin tilaisuuden näi nopeasti. Siinä tuo nyt olisi reiät avoinna, kumitki jalassa, irvistelin. Leivoin kyrpää vielä hetken pillussa ja syljin peppureikään, se veti limaa sisäänsä ja kuplahti välillä ylöspäin. Sitten syljin vähän lisää ja levitin persposkia erilleen jotta lima voiteli tiukkaa reikää. Painoin hitaasti sormeani vasten sitä. Exä vähän heilahti, mutta suu pysyi supussa, mettässä ei sopinut huudella, perse yritti keinua pois sormen alta, mutta mihin se siitä nyt olisi pois päässyt kun sormi jatkoi tutkimusretkeään.

      N: Ei ei, mitä tuo nyt meinaa. Exä alkaa tunkea sormea peppureikääni, yritän väistellä minkä pystyn ja hiljaa valitan että ei sinne, mutta siihen se jää sillä en todellakaan halua että kukaan tulisi metsään. Hiljaa alistun hänen käsittelyynsä, peppureikäni alkaa antaa sormelle periksi.

      M: vihdoinkin se keinumimen loppui ja muija alistui. Sanon hiljaa hyvä tyttö ja syljen reiälle lisää ja samalla työnnän kyrpää pilluun. Vedän elimen pois pillusta ja alan työntää sitä peppureikää vasten. Onpas tiukka. Mahtoiko olla huhupuhetta vaan exän perseen jakelu. Painoin vaan sitkeästi ja hitaasti penis alkoi upota sisään. Muija valitti hiljaa. Painoin vielä ja sitten hetken odottelin, paine oli valtava, pelkäsin liikkua, en halunnut vielä saada.
      Vedin hitaasti kyrpää ulospäin ja taas muija uikutti. Sylkäisin reiälle ja työnsin taas sisälle reikään. Se alkoikin pikkuhiljaa tottua ja aukon puristus helpottaa ja välitön saamisenpelko alkoi kadota. Läimäisin exää pyllylly ja kiihdytin tahtia.
      En halunnut olla hirveän julma joten päätin avata köyden puun ympäriltä, mutta kädet jätin sidottuiksi. Vedin hänet kauemmas puusta ja hänen ylävartalonsa painui väsyneenä vasten mätästä. Työnsin kullini muitta mutkitta pilluun, exä älähti, eiii, sitten ajattelin ai että oliko perse sittenkin parempi, vedin ulos ja työnsin perseeseen. Taas se huutaa eii ja ylävartalo nousee ylös mättäältä kuin vieteri, mikä tässä nyt mättää, ihmettelin. Jatkoin kuitenkin samaan tapaan kun niin hyvältä tuntui, pillusta kosteutta perseeseen vieminen olikin oikein kätevä tapa. Välillä soudin vähän kauemmin pillussa ja sitten työnsin taas peppuun ja oikein pohjaan asti, siitäkö exäkin sai taas uutta ääntä, valitus vaan koveni. Sihisin jo että ole nyt hiljempaa. Muija alkoi nykiä ja kullini peppureiässä ei kestänyt sen supistelua vaan spermathan siinä alkoi lentää, otin tiukan otteen lanteista ja upotin kiimani perseen täyteen.

    • Exä sousi pilustani anukseen tajuamatta mitään mistään bakteereista. Vaikka käteni olikin sitonut selkääni en sen enempää estellyt, leikittiin usein sitomisleikkejä silloin kun oltiin yhdessä. Yllätyin vaan kun työnsi kullinsa peppuuni, en ollut sitä koskaan kokeillut ennen mutta ihme kyllä se tuntui hyvältä. Hän avasi käteni ja nousin kontilleni. Könysin itseni ylös pikkuhousuja ylös kiskoen ja samalla huomasin naapurin pervon ukon seisovan kauempana yhden puun takana ja naureskelevan partaansa. Exä kysyi mitä nyt ja lähti juoksemaan kohti ukkoa. Tiedä mitä sitten tapahtui.

    Ketjusta on poistettu 29 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      47
      4463
    2. 4 tuntia töitä kerran viikossa on naisen mukaan liian raskasta

      Tämä ei taija olls lieksalaine vaikka "tuntomerkkiin" perusteella nii vois eppäillä! 🤣 31-vuotias Maya ei kykene tekemä
      Lieksa
      94
      4454
    3. Riikka Purra rosvosi eläkeläiset!

      1900 euron eläkkeestä rosvottiin 350 euroa. Kohtuullista vai? Perussuomalaisia ei enää ole olemassa meille eläkeläisille
      Maailman menoa
      612
      4066
    4. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      2997
    5. Näytit nainen sanoinkuvaamattoman ihanalta

      En voi unohtaa sinua. Pohdin nyt sinua.
      Ikävä
      79
      2611
    6. Ihastuksesi persoonalliset piirteet ulkonäössä?

      Onko jotain massasta poikkeavaa? Uskallatko paljastaa? Aloitan; todella kauniit kädet ja sirot sormet miehellä.
      Tunteet
      129
      2163
    7. SDP:n kannatus edelleen kovassa nousussa, ps ja kokoomus putoavat

      SDP on noussut Helsingin Sanomien tuoreessa kannatuskyselyssä kokoomuksen ohi Suomen suosituimmaksi puolueeksi. SDP:n ka
      Maailman menoa
      342
      2115
    8. Kansaneläkkeiden maksu ulkomaille loppuu

      Hyvä homma! Yli 30 miljoonan säästö siitäkin. Toxia.
      Maailman menoa
      204
      2079
    9. Ketä ammuttu ?

      Ketä sielä Juupajoela ammuttu ei kait mainemies alkanu amuskelemaan , , Kyösti H ?
      Juupajoki
      29
      1705
    10. Nainen, meistä tulisi maailman ihanin pari

      Mutta tosiasiat tosiasioina, on liian monta asiaa, jotka sotivat meidän yhteistä taivalta vastaan. Surulla tämän sanon,
      Ikävä
      66
      1462
    Aihe