Markkinamoka

Anonyymi

Miten Keuruun markkinoille ei saatu torimyyjiä kun Jämsän äijän markkinoillakin oli niitä tänään vaikka kuinka ja paljon.
Markkinat kuuluisivat olennaisena osana Keuruun kesään.
Nämä nykyiset markkinajärjestäjät veivät meiltä lomalaisilta mukavan kesätapahtuman, syy rahanahneus. Eikö tapahtuman koordinointi olisi pitänyt ulkoistaa sellaisiin käsiin joka siitä jotain ymmärtä?

No jäi sentään markkinapub, sieltä saa ilmeisesti makkaraperunat ilman makkaroita....

38

2456

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Uusi markkinoiden vetäjä hinnoitteli myyjät ulos.
      Tämä "innovaattori" ajatteli ottaa kokoomus-tyyliin maksimihyödyn , mutta kävikin se perinteinen.
      Nyt hän itkee somessa kuinka talkoolaisia on niin kovin vaikea saada.
      Nyt katse peiliin!!
      'Mun markkinat - Mun moka"

    • Anonyymi

      Erdoganin sanoin eilen oli eilen ja tänään on tänään. Käytettävissä olevalla hinnoitteluvoimalla kaikkia myyntikojuja ei saatu kaupaksi eli ne markkinat oli ja meni. Jo kesästä 2021 saakka kiihtynyt inflaatio syönyt markkinoilta ylimääräistä likvidiä ja lisää lähtee. Alueen rakenteellista haastetta kuvaa hyvin kuinka paikallislehdistö hehkuttaa paikallista koulua eikä siinä mitään pahaa ole. Ilonaihe kouluun saatavat kokonaista neljä maksavaa oppilasta tai ainakin toive. Miksi ei kerralla kymmentä maksavaa jos kerran tilaa lehtitiedon mukaan olisi. On pitäjässä aikanaan ollut isohko kurssikeskuskin. Jos ei ole majoitustilaa niin ajakoon kurssinsa verkkoon ja laskuttakoon siitä. Palataan tyhjiin markkinakojuihin. Keuruulaisten yritysten erikoistuttava ja panostettava verkkokauppaan jotta edes jonkinlaista hinnoitteluvoimaa yritykselle syntyy. Hinnoitteluvoimaa verkostoitumalla. Kaupungin elinkeinotoimen pikaisesti lähetettävä jokaiselle kuntalaiselle (yksityiset ja yritykset) vapaaehtoinen kysely jossa kysytään osaamis-, koulutus- ja kokemustietoja sekä halukkuutta verkostoitua toisten alan toimijoiden kanssa. Koottuja portfolioita markkinoitava kehitysyhtiön kautta (oliko se Keulink vielä pystyssä) tyyliin löytyy asiakkaan haluamana pakettina. Eli ne markkinakojut verkkoon jos porukka ei koulunmäelle vaivaudu. Samassa lehdessä hehkutettuja tukihenkilöitä/-palveluita opiskelijoille pitää saada kaupallistettua ja markkinoitua läpi Suomen. Internet, Teamsit ja Zoomit on keksitty.

      • Anonyymi

        Mistä näitä kaiken tietäjiä (omia yleviä ajatuksia totuuksina esitteleviä) riittää? Aivan hatusta taas pienessä pierussa heitettyä huttua.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Mistä näitä kaiken tietäjiä (omia yleviä ajatuksia totuuksina esitteleviä) riittää? Aivan hatusta taas pienessä pierussa heitettyä huttua.

        Saamani vaikutelma markkinoiden järjestystä on, että suunnittelussa on käytetty voimajuomaa vahvoilla prosenteilla. Muutoin ei selitä tätä mahalaskua mutta se on vielä sanottava, että eivät suunnittelijat ole tyhmiä. Nimittäin kymmeniä vuosia erinomaisesti toiminutta markkinakonseptia tyhmä ei kykene romuttamaan, siihen tarvitaan viisaita aivoja ja hyvin ovat onnistuneet.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Saamani vaikutelma markkinoiden järjestystä on, että suunnittelussa on käytetty voimajuomaa vahvoilla prosenteilla. Muutoin ei selitä tätä mahalaskua mutta se on vielä sanottava, että eivät suunnittelijat ole tyhmiä. Nimittäin kymmeniä vuosia erinomaisesti toiminutta markkinakonseptia tyhmä ei kykene romuttamaan, siihen tarvitaan viisaita aivoja ja hyvin ovat onnistuneet.

        Seuraava toiminnan lopettaminen alueella tai konkurssi valaissee asiaa. Tosin ei suuri yleisö tuolloinkaan herää.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Mistä näitä kaiken tietäjiä (omia yleviä ajatuksia totuuksina esitteleviä) riittää? Aivan hatusta taas pienessä pierussa heitettyä huttua.

        Kannattaa vaan pitää leipäläpi hyvän sään aikana kiinni. Joku voi vielä uskoa apukoulutason psykoosikommentit todeksi.


    • Anonyymi

      Olisivat palanneet siihen samaan sapluunaan mikä oli aikanaan käytössä,
      On ihan turhaa yrittää keksiä pyörää uudelleen.

      Näillä keleillä, hyvillä esiintyjillä höystettynä olisi ollut mahhdollista tehdä jopa markkinoiden kaikkien aikojen kävijäennätys.
      Tänäkin viikonloppuna on jokaiseen tapahtumaan Suomen niemellä riittänyt väkeä valtavasti.
      On uskomatonta että nämä muutamat tyypit ovat onnistuneet ryssimään tämänkin tapahtuman pois Keuruulta.

    • Anonyymi

      Keuruun kituva markkinaperinne olikohan vuodesta 1984 loppui tähän. Ensi vuonna tuskin vanhan liiton markkinoita näemme Keuruulla. Jonkinlainen liikkeiden kesäkampanja saattaa vielä toimia.

      • Anonyymi

        Markkinaperinne tulisi ulkoistaa Jämsän markkinoiden järjestäjille. Rippeet Jämsän markkinoiden myyjistä tulisivat heti Jämsän markkinoiden jälkeisenä päivänä "Keuruun markkinoille".


      • Anonyymi

        Ei se nyt kituvaa ole ollut. Iso tukku rahaa vuosittain niistä on jäänyt Keurulle joka vuosi. Nyt ei jää, entä tulevaisuudessa?


    • Anonyymi

      Munmarkkinat sivuilta näkee heti mikä meni pieleen. Kun menee myyjille tarkoitetulle sivulle homman juju selviää. Kaikki paikat rivissä kuin armeijassa ja omissa pienissä looseissa. Markkinoilla pitää olla sitä sun tätä sekaisin. Ei vartiointia, outo juttu? Pieniä loosseja huimaan hintaa. 4x4m 221€. Laitappa siihen ruokapiste, no täytyy varata pari kolme loossia. Sihen sitä sit saakin myydä että saa edes vuokran maksettua. Sivut oli vielä äsken toiminnassa.

      • Anonyymi

        Jos näin on niin on kyllä sikakallis hinta.
        Keuruulla ei oikein ymmärretä että markkinakansa toisi mukanaan tuloja myös muille paikkakunnan yrittäjille. Lisäksi markkinat olisivat hyvä paikka esitellä kaunista kesäkaupunkiamme kesälomalaisille. Tänäkin viikonloppuna oli niin upeat kelit että kyllä olisi kansaa vaeltanut paikalle kauempaakin. Erika Vikman ja Helmi Loukasmäki. vielä vetonaulaksi vanhoja poikia viihdyttämään niin avot.
        Muistan kun 90-luvun lopulla markkinoilla oli sunnuntaisinkin aivan valtavasti porukkaa. Hyvänä extrana markkinapubiin viritetyltä screeniltä sai seurata formuloita koko viikonlopun ja kansa juhli kun Häkkinen voitti.


      • Anonyymi

        Juuri näin. Kojuja siellä ja täällä. Ruokaa, juomaa, t-paitaa, rihkamaa, lakua, jäätelöä, paistettuja muikkuja ym. Ja kuten sanoit kaikki sekaisin sinne tänne. Siitä se markkinoiden ilmapiiri alkaisi muotoutumaan.


    • Anonyymi

      Mun markkinoille luotu konsepti oli kuolleena syntynyt jo pelkästään nimen osalta. Lopullinen niitti oli kun paikka oli täysin pielessä, myyntipisteet kaukana toisistaan ja mitkä hinnat? Joku aikoi rikastua kertaheitolla mutta kun jokainen markkinamyyjä osaa laskea, niin heti kävi selväksi, ettei tuossa ole mitään mieltä.

      Keuruun Markkinat voivat olla kiitollisia, että tämä kiville ajo tapahtui toisella nimellä. Näin jäi nimi tuhriintumattomaksi ja jäi vielä mahdollisuus ensi kesänä pelastaa sen mikä on vielä pelastettavissa. Järjestäjien eli Keuruun Yrittäjien pitää nyt herätä ja poistaa järjestelyporukasta ne, jotka tämän katastrofin aiheuttivat. Varmaan kellekään ei ole enää epäselvää miksi Keulinkin palkannauttijoita ei pidä päästää edes pitkällä tikulla koskemaan yhtään mihinkään.

    • Anonyymi

      Markkinat jatkossakin paha rasti. Keuruun firmatkin keskittyvät päivittäiseen bisneksen pyörittämiseen. Vain hyvinvoivat firmat pystyvät tällaiseen koitokseen.

    • Anonyymi

      Jo nimi "Mun markkinat" ja Mun Keuruu" kuvaa sisäpiiriä. Ei hyvä. Miksi hyvä nimi "Keuruun markkinat" muutettu? Parempi olisi ollut vaikka "Sun markkinat".

    • Anonyymi

      Mun sana kuvaa sitä omaan napaan tuijottamista - ei alkujaankaan hyvä nimi, kuka keksinyt ja vielä hyväksynyt tällaista.
      Kyllä vanha kunnon Keuruun Markkinat on näyttänyt miten pitää toimia, aina tulee olemaan nurinaa lipusta. Kaikille se ei käynyt, mutta on
      voinut tehdä oman valintansa siitä.

      • Anonyymi

        Narsistin valinta


    • Anonyymi

      Mun markkinat ja Mun Keuruu viittaavat Keulinkkiin todella vahvasti. Paikkakunnan asiat eivät voi olla hyvin kun Keulink antaa innovaationsa markkinoiden käyttöön ja yrittäjät jopa sen kelpuuttavat. Kaupungin talous on täysin hetteikössä ja niin on yrittäjäyhdistyksenkin jos nyt nähty ymmärtämättömyys jatkuu. Kyllä markkinamyyjiä on jos järjestäjä yhtään ymmärtää markkinoiden järjestelyjen päälle. Lähiseudulla on Keski-Suomessa ja Pohjanamaalla markkinoita lähes viikoittain jossain kulmalla eikä ole valituksia kuulut myyjien puuttumisesta. Saatanan tunarit sanoi jo Kekkonenkin ja nyt voidaan sanoa samaa Keuruun Yrittäjille.

    • Anonyymi

      Umpi-keuruulaiseen osaamisperinteeseen kuuulu tori- ja markkinakulttuurin tunarointi.

    • Anonyymi

      Ammattimaisesti kiertävät myyjät tekevät jo tässä vaiheessa sitovia päätöksiä ensi vuoden tapahtumiin. Jopa maksavat niitä ennakkoon. Olisiko ollut niin, että liian myöhään aloitettu mainostus sai vain ne mukaan joilla ei muuta tärkeämpää ollut tiedossa.

    • Anonyymi

      Eikös tässä ollut joku ajankohdan siirtokin? Kauppiaat lyö lukkoon aikataulunsa
      ajoissa!
      Paikka hinnoittelu ?? voi kukin vertailla mitä maksaa paikat tällaisissa tapahtumissa, ihan googlellakin löytää!
      Talkoo porukan vähäisyys? Eri yhdyksillelle maksettiin kohtuu korvaus työstä , markkinoitten alkuaikoina, hiipunut sekin vuosien saatossa
      Miten oli tänä vuonna?
      Järjestäjä Duon on turha syytellä "talkooväen puutetta" ja katsoa vain peilistä näitä
      syitä

    • Anonyymi

      Nämä samat tyypit yrittivät järjestää mun markkinoita, jotka valtavalla lobbauksella saivat valtuutetut äänestämään keulinkin jatkon. Heille keulink tärkeä pienen piirin leikkikenttä, joka yrittää kaikkea ja veroeuroja kuluu, mutta mikään ei onnistu.
      Onhan näitä mun keuruu höpinöitä vetämässä tämä yks tänttähäärä jolta ei onnistu mikään.

      • Anonyymi

        Se on just näin!


    • Anonyymi

      Tilatkaa ihmeessä napatanssijat ajoissa.

    • Anonyymi

      Koronan jälkeen tapahtumat on olleet täynnä väkeä ympäri Suomen. Ihmisillä on ollut tarve lähteä liikkeelle ja niin he ovat liikkuneetkin!

      Meilläkin oli viidellä ihmisellä Keuruun markkinat kalenterissa, että jotain kivaa tapahtuu myös Keuruun keskustassa.....

      Ei onnistunut! Totaalinen floppi! Väki olisi ollut liikkeellä ja tulijoita jonossa, jos olisi ollut edes pientä yritystä ja panostettu hommaan.

      Ensi kesäksi ihan joku toinen toimija! Ja ehtisihän tällekin kesää vielä vaikka mitä, kun ei olla edes heinäkuun puolivälissä!

      Selittely epäonnistujalta on turhaa. Katse peiliin ja myös muualle. Jokaisella muulla paikkakunnalla väki on ollut rajusti liikkeellä tapahtumissa.

    • Anonyymi

      Yrittäjien puheenjohtaja selittelee talkoolaisten vähäisyydellä... Talkoolaisetko ylihinnoitteli markkinapaikat, jätti myymättä paikat, hoiti markkinoinnin ala-arvoisesti, ei järjestänyt mitään esiintyjiä jne....

      Ja varmaan järjestäjilläkin on joku syy siihen miksi talkooväki ei lähde liikkeelle.

      Minä olen ensi kesänä talkoohommissa mukana, jos markkinoilla ei joku yritä tehdä itse kovaa tiliä. Jos tiliä haluaa tehdä, niin sitten maksaa palkankin.

      Keurusselkä vieressä, kesän asukkaat kaupungissa ja ei edes torimarkkinoita saada järjestettyä. Noloa.

    • Anonyymi

      Kuka mokas?

    • Anonyymi

      Pitäiskö ensi vuotta varten jo tehdä jotain näkyvää , kuten myydä tapahtumaa ja paikkoja. Keuruulaiset kehittäjät hophop vai joko pestiin savet käsistä.

    • Anonyymi

      Kaikkihan sen tietää kuka mokas tämänkin..

    • Anonyymi

      Ei tämä unohdu..

      • Anonyymi

        Sama kuin suomen hallituksen teini viisikko!
        Ei unohdu, tämä muistetaan kymmeniä vuosia


    • Anonyymi

      Ei kukaan mokannut... Kyseinen järjestäjähän oikein palkittiin! Toki itse palkitsi itsensä.

      :) :) :)

      Kuinka moni muu olisi kehdannut ottaa palkinnon vastaan?

      • Anonyymi

        Kun itse itseään kiittää ja palkitsee, niin ei tule riitaa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kun itse itseään kiittää ja palkitsee, niin ei tule riitaa.

        No niinhän se tietty on.. kyllä hävettäis moinen toiminta


    • Anonyymi

      Kannattavuuden ohella maineriski voi olla vuodelle 2023 siksi iso että saadaankohan tuolloinkaan markkinoita pystyyn. Jos saman myynnin saisi kasaan ilman markkinariesaa.

    • Anonyymi

      Kaupat valmiiksi Tervalla, markkinat lähemmäksi kauppakeskusta. Vaikkapa vanhalle linja-autoasemalle.

      • Anonyymi

        Joku muu järjestämään markkinoita kuin se sisäsiittoinen yrittäjäyhdistys


    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 152
      4361
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      115
      3960
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      23
      2681
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      28
      1891
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      22
      1757
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      15
      1649
    7. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      19
      1625
    8. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      30
      1553
    9. Hermo mennyt sotealueeseen?

      Nyt hammaslääkäriaika peruttiin neljännen kerran. Perumiset alkoi tammikuussa. Nyt uusi aika elokuulle!????
      70 plus
      91
      1551
    10. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      18
      1511
    Aihe