Meihen lapset on laiskoja

Anonyymi

Miten ne kakarat sais tekemään kotitöitä? Meillä ei onnistu milääm , ei siivoominen , ei ruohon leikkuu, ei haravointi, ei tiskaus, ei ruuan laitto ei petien petaus ei siis mikään. Kuulokkeet korvilla istutaan ja katellaan ja päälistellään kun minä raadan. Likaset vaatteet päällä istutaan meidän uudessa valkisessa sohvassa ja kaverita tuodaan mässälilemään tänne joka ikunen päivä. Olen yirttänyt komentaa mutta ei itipuolta uskota eikä totella, lisätään vaan folyymia ja riehumista. Olen sanonut miehellekin mutta ei mitään muutosta, kohta en jaksa. Minä raadan, kasvatan heitä, pesen ja pyykkään, olen kuin kotiorja joka tekee ja yksin ahertaa. Kuitenkin maksetaan heidän äidilleen elareita pienistä palkoista ja minäkin jouduin harrastukset lopettamaan kun ei pysty. Kaikki menee mitä tulee ja kersat vaan laiskottelee. Kohta on ovaessa lukko ja kyltti, täällä määrään minä. Uskon että heitä hävettö mutta yrittävät leikkiä kovista. Äitipuoli ei ole mitään, saa sotkee saa haukkua mutta kiitosta ei tule eikä kunnioiteta. Miehenlapset ovat rasittavia, omai ei koskaan ole käyttäytyneet noin, valtavan upeita lapsia mulla. Toista on nää miehen kakarat, en vaan kohta jaksa. Miten niistä pääsis eroon inhoan niitä otuksia.

6

346

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Eihän voi, eihän sinä ole lapselle muu kuin perheenrikoja suttura Äidinhän siellä kuuluu olla, hänhän on lapsen äiti ja hänellä on kaikki oikeudet.
   Meihen laspen ei tarvii tehdä kotiytyötä.
   Miksi sutturat luulee että heillä on oiekus kiusata aj haukkua miehen lapsia mutta äitiä he eivät sinne halua? Pelottaako että äidit alkaa puolustaa lastaan? taitaa pelottaa. Salassa pitää haukkua ja kiusata miehen lapsia.
   Miksi sutturoiden pitää tunkea sinne kiusaamaan? En ole koskaan kuullut että sutturat saa mennä lapsia kiusaamaan mutta äiti ei voi mennä suojelemaan omia lapsia???????
   Kyllä nuo sutturat kuvittelee itseststään liikoja,yleensä laastarit ei ole keenkääns ilmissä kuin tyrkkyjä ja perheenrikojia.

  • Anonyymi

   Pyysin miehen lapsia aamupäivällä kun satoi, että siivoisi tallin ja pihan. Mutta eivät tehneet sitä. Eivät edes tulleet meille, kun isä pyysi heitä kertomaan aioitaansa, mitenmenee.

   Minun lapset nukkuivat vielä ja pitävät kesälomaansa, ovat niin ahkeria olleet, että ei raatsi heitä häiritiä ja rasittaa. Saavat lomailla rauhassa, kun on noita miehen laiskoja lapsia, jotka ihan hyvin voisi hoitaa puutarhaamme, kun ei ole muutakaan. Laiskoja ovat.

  • Anonyymi

   Kaikki lapset yleensä ovat uusioperheissä, varsinkin miehen puolelta. Meilläkään hänen tenavat eivät tekisi yhtään mitään, sipsejä syövät ja telkkua katselee luurit korvilla. Lihavia ovat ja koulussa huonoja.
   Kaikenlaisia on kun heitä ei äidit kasvata, vaan jätetään uudelle äidille. äidiksi ei vielä mua sano vaikka 7 vuotta olen heitä kasvatanu, tuskin puhuvat. Olen yrittänyt heidän äitiäänkin auttaa ja opastaa, mutta koko jengi on yhtä hankalia. n tajuu, Olen yrittänyt nätisti, mutta ei auta.
   Onneks ei oo mun vika, ei tarvi hävetä.

  • Anonyymi

   Taitaa olla provo, ei se kuule lapsillakaan ole helppoa kun vanhemmat ovat eronnet , ja kun uusi ihminen tulee mukaan kuvioihin.
   Niin että miksi heidän pitäisi olla siivousapuna sinulle joka kehut omia lapsiasi jotka näyttävät olevan sinulle ne oikeat kunnon lapset.
   ongelma on ihan sinun oma ja lapsilla ei ole siihen mitään osuutta, luulempa että miehesi lapset ovat jotenkin sellaisia että tunnet kateutta heitä kohtaan kun vertaatat omia ja miehen lapsia.
   Hyvä suhde toisen lapsiin tulee kun heitä kohdellaan samalla tavalla kun omiakin ja sittenhän voi laittaa koko lapsikartaalle työ listan jääkaapin oveen kellä kulloinkin in tiski vuoro ja kuka auttaa siivouksessa eri päivinä siis jokaiselle oma tehtävä, mutta lapsi ei ole sinulle mikään työkone vaan olet mennyt yhteen miehen kanssa vapasta tahdosta
   tietäen että hänellä on lapsia , joten älä valita jos ne ei tanssi sinun pillin mukaan kyllä lapset vaistoavat kuka heistä välittää, niin metsä vastaa kun sinne huudetaan

   • Anonyymi

    Tällä”Lissulla” ei ole miestä ja hänen lapset jo aikuisia, Lissun mies petti ja lähti toisen matkaan , siitä Lissu on erittäin katkera ja kiukkuinen, hän jopa vierotti lapset isästään, hänellä myös lapsenlapsia, jotka ei ole Lissun juttujen mukaan koskaan nähnyt vaariaan.
    Hän kirjoittaa kaikille perhepalstoille trollejaan joka päivä.


   • Anonyymi

    Mikä uusi ihminen tulee mukaan?? Kaikkihan ne lapset tuntee ketkä on tunteneet aina Ei kenenkään kotiin mene yhtään uutta ihmisitä. iivoojaa ei näillä palkoill akukaan pysty palkkaamaan.

    Kuka se uusi aikuinen on? heh... harhoja taas nääe että johonkin taloon tulee ja lappaa uusia ihmisiä joka päivä. Ehei... kuule pois saattaa lähtä ihmisiä muttei uusia tule tilalle. Ei kenenkään koti ole mikään kauppa jossa ihmiset vaihtuu. Hyi.


  Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. 347
   3208
  2. Ensitreffit alttarilla: Kouvolan komistus Miikka yllättää Henni-vaimon: "Sie oot toivonut sitä..."

   Miikka ja Henni on kyllä söpö pari. Onhan siinä romantiikkaa, kun Miikka hurauttaa "valkealla ratsullaan", valkealla pakettiautolla, hakemaan tuoretta
   Ensitreffit alttarilla
   9
   2069
  3. Esko Eerikäinen sai karvaan muiston Martina Aitolehden kanssa tosi-tv:stä: "Pureskelen vieläkin..."

   Esko Eerikäinen ja Martina Aitolehti olivat kyllä aikamoinen pari, totta tosiaan. Räväkät persoonat ovat kumpikin monilahjakkuuksia. Eerikäinen on
   Kotimaiset julkkisjuorut
   32
   1985
  4. Ketkä räjäyttivät Nord Stream I ja II kaasuputket?

   Suomessa jo "tiedetään" syyllinen, jos kuuntelemme hurjimpia syytöksiä - jopa 'Mainilan laukaukset' |1 ovat nousseet esille --- .. muualla EU-Euroopa
   Maailman menoa
   403
   1731
  5. Kenellä on suurin motiivi sabotoida Nord Streamin kaasuputkea..

   Muistin virkistämiseksi..... https://www.savonsanomat.fi/uutissuomalainen/3180533
   Maailman menoa
   234
   1378
  6. Maajussi Arho lähti tv-sarjaan hälläväliä asenteella - Mieli muuttui: "Oli aika yllätyksellinen..."

   Arho on tainnut sulattaa monen tv-katsojan sydämen... Ja ehkä se maajussin sydänkin on sulanut jollekin tietylle morsiolle. Lue Arhon haastattelu: h
   Maajussille morsian
   16
   1240
  7. Uudet Eränkävijät yllättävät: Ex-ammattisotilas, YouTube-tähti, 11-vuotias eräjorma, nuoripari...

   Harmi, ettei Äijä-koira ja Aki Huhtanen ainakaan ohjelmatietojen mukaan ole enää mukana ohjelmassa. Mutta onhan tuossa toki ihan hyvä kattaus ja katso
   Tv-sarjat
   14
   1234
  8. Anna Puu, 40, julkaisi ennen-jälkeen -kuvat happopistoshoidosta: "Ei ihan hirveesti tee mieli..."

   Anna Puu on kertonut Instassa käyneensä kauneusklinikalla. Hän kertoo kärsineensä kaulan juonteista ja paljastaa googlanneensa "kaulan kiristys" -hak
   Kotimaiset julkkisjuorut
   11
   1224
  9. Päivän Zieppi

   Mikä on Sara-tytön some-vastaisku, kun 7eiska on julkaissut mimmistä kuvan, jossa kaksoisleuka näkyy selvästi? Itkupotkuraivari tulollaan. Jeejee. Onn
   Kotimaiset julkkisjuorut
   107
   1180
  10. Mitä Alfatv:lle todella kuuluu?

   Tämän klo 18.00 Uutisplus AlfaTV:n päätoimittaja Hannu Haukka ja hallituksen puheenjohtaja Andreas Wirth vastaavat kysymyksiin koskien AlfaTV:n tilann
   Luterilaisuus
   298
   957
  Aihe