En ikinä uskonu et musta

Anonyymi

tulee uusi äiti jonkun lapsille. Nyt mulla on 10 henkinen lapsiperhe ja olen sen pehreen äiti eli kasvattaja. Itellä on kaksi isoa lasta ja miehellä on kuusi kersaa.
Onneksi mies vaihtoi muhun, näki mussa jotain suurta että pystyn kasvattamaan sen kakarat. Jätti entisen naisensa ja vaithoi muhun, Olen kyläkaunis ja ihana, mutta olen myös upee äiti hänen lapsilleen, josta saa olla mustasukkainenkin, se on kivaa.

Olen nyt kotiäiti ja hoidan kaikki kotityöt ja lasten asiat.
En ikinä uskonut että mulla on joskus näin paljon lapsia. Mies kyllä näki mussa jotian suurta kun jätti eksänsä. On ihanaa määrätä ja komentaa. Tiedän olevani tarpeellinen ja lapset htykkää kovasti. Miehenlapset on kyllä aika raskaita, ja hankalia, mmutta kyll pärjään, kun oikein on rajat ja komennot.

Ajatella et jus tmä olin miehen mielestä oiekee ihminen. Kyllä taas voi nenäänsä nostaa kun on vaan paras ja hyvä kaikessa.
Eihän ne meihen kersat paljoo täällä ole se on hyvä, mutta sen ajan kun ovat poissa on tehtävä valmisteluita mitä teettää ja miten komentaa, jotei sitten tule äkisiti asiat esiin. Eksel taulukossa on kaikki hyvin tehty. Kovasti nesotkee ja haittaa meidän elämää mutta riviin vaan komento. Ei kyl onnistu, kunm ieskin on niin lepsu. Ei ksokaankomenna, se jää mulle. Sitten vaan ulos miettimään... onneks ei tarvi käydä töissä, mies käy ja mä saan joskus edes levätä. Rankkaa on, en suosittele teille, huh huh, kun pyörittää kakaralauma niin on se rankkaa. Mihen kakarat on pahimpia.

6

241

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Trolli uransa huipulla 😂😂😂

  • Anonyymi

   En minäkään. Mutta meitä uusiä äitej tarvitaan, ja siksi mies niitä hanakasti etsiikin. Olemme tärkeitä heille ja heidän lapssilleen, kasvatamme ja ohjeistamme ja autamme ja teemme kaikkemme, autamme myös miehen sukua ralousasioistta, kun eivät osaa rahaa käyttää.

   Uusi äiti ei jouda edes töihin siksi ion hyvä että mies on töissä ja hyvä palkkaisessa, niin uusi äiti voi olla kotona ja edustaa ja shoppailla.

   Lapset ovat yleensä aika hakoteilla ja heikkoja kaikessa, joten uuden äiti kasvatus on tärkeetä jotta heistä tulee normaaleita ihmisiä.
   Monesti kukaan ei arvosta eikä kunnioita uusia äitejä, joten kunnioitusta ei tarvi myäskään meihen puolelle antaa aan kovaa komentoa ja täsmällisyyttä ja vaatimsita. Se ksvattaa lapsista hyviä tulevaisuudessa.

   • Anonyymi

    Trolli uransa huipulla ,buhahahaaa🤣


  • Anonyymi

   Toi on totta. Entiset äidit jättävät kaikki uudelle äidille. On se kumma. Onneksi mies osaa etsiä uutta äitiä lapsilleen muuten jäsivät heitteille, mies kun tienaa rahaa jotta perhe elää. Uusi äiti on lapsille lottovoitto, joka ohjaa ja auttaa heitä ja on tarvittaessa aina siinä.

   • Anonyymi

    Muista lääkkeesi.


   • Anonyymi

    Toi ei ole totta. Entiset isät ei jätä kaikkea uudelle isäpuolelle . On se kumma. Onneksi nainen osaa etsiä uutta miestä itselleen ei lapsilleen uutta isää , kun niillä on jo hyvä isä. Jos nainen jää yksin ei sekään huono vaihtoehto, nainen kun tienaa itse hyvin niin rahaa on jotta perhe elää. Uusi mies on lapsille isäpuoli , joka ohjaa ja auttaa heitä ja on tarvittaessa aina siinä.


  Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Miksi nainen lyö leikiksi

   Olen mies ja kiinnostunut eräästä naisesta. Ollaan juteltu ja tavattukin, ja mielestäni meillä osuu kemiat hyvin yksiin. Nainen osoittaa kyllä kiinnos
   Tunteet
   177
   5595
  2. Martinan kauden päätöksen seuranta

   Sitten vain seuraamaan kuinka kulkee. Taitaa olla elämänsä kunnossa.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   534
   2535
  3. Miten on mahdollista että kassatyttö on päässyt pääministeriksi

   ilman asianmukaista koulutusta ja minkäänlaista pätevyyttä?
   Maailman menoa
   552
   2359
  4. Kerroin kaverille

   Että olen rakastunut sinuun. Se vastasi, että eihän siihen saa rakastua! Sanoin, että no miks ei, ihminenhän se hänkin on.
   Ikävä
   39
   1828
  5. VTV:n exjohtaja Tytti Yli-Viikari haastoi oikeuteen

   entisen työantajansa VTV:n koskien irtisanomistaan. https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/da065296-dc16-4395-8a57-082d4408a32f
   Maailman menoa
   84
   1710
  6. Kolari vasankarissa

   Taas 2 elämän koululaista osallisena. Ikävää vanhemmille, mutta kun tarpeeksi kauan ajellaan päihtyneenä, kenenkään puuttumatta,voi käydä huonosti. Ai
   Kalajoki
   17
   1448
  7. Laura Huhtasaari sanoi Joe Bidenia seniiliksi twitterissä.

   Suomen tuleva ulkoministeri? https://twitter.com/LauraHuhtasaari/status/1576526813328994304
   Maailman menoa
   263
   1183
  8. Selviytyjät: Niko Saarinen avautuu yön piinasta: "Kukaan suomalainen ei ole nähnyt niin paljon..."

   Hui, kuulostaa aika ankealta… Nyt oli Nikon vuoro tippua kisasta, mutta hyvin hän veti! Lue Nikon tunnelmat kuvausten jälkeen: https://www.suomi24.
   Suomalaiset julkkikset
   14
   1172
  9. Sanna otti 5236 euroa suomalaista kohden uutta velkaa koronan varjolla

   https://yle.fi/ Sossujen politiikka. Ruotsi velkaantui 1 670 euroa/per nuppi. Ruotsissa kuollut 20 000, Suomessa 6 000. Ruotsin väkiluku on k
   Maailman menoa
   266
   1104
  10. Oma kansa ensin?

   Mitä tarkoittaa oma kansa ensin? Mihin verrattuna. Muitten kustannuksella? Miten voisimme olla erillään maailmasta? Mikä on se kansa, joka on vauras
   Maailman menoa
   338
   1084
  Aihe