Digi tv näkyvyys ja asentajien ammattitaito

Anonyymi

Halusin jakaa oman kokemukseni, ettei muiden tarvitse kärsiä ammattitaidottomasta palvelusta.

Ostin 02/22 uuden LG:n 65-tuumaisen TV:n. Alusta asti kuvassa oli häiriöitä, pikselöitymistä ja katkeilua.

Pyysin vian selvityksestä tarjouksen ja valitsin lopulta Asennuspartio -nimisen yrityksen vikaa selvittämään. Asentaja selvitteli tilannetta kaksi tuntia ja lopputuloksena vaihtoi omakotitaloon uudemman antennivahvistimen. Huom! Missään muussa talouden kolmesta TV:stä ei kuvaongelmia ollut.

Asentaja tarkisti vielä omalla mittalaitteellaan, sekä TV:n diagnostiikalla, että kuvasignaali on riittävä. Käski olla yhteydessä jos ongelma jatkuu. No sehän jatkui heti seuraavana päivänä. Laitoin viestiä asiakapalveluun, josta oli koitettu minulle soittaa työmatkani aikana ja sen jälkeen laitoin sinne uudestaan viestiä, että eivät ole (kirjallisesti) mitään vastanneet.

Seuraavassa viestissäni vaadin jo hyvitystä, koska tällä välin olin yhteydessä LG:n asiakaspalveluun, joka pyysi ottamaan yhteyttä Digitaan. Sieltä tulikin erittäin ammattitaitoinen asentaja Antenniasennus Rajamäki -nimisestä yrityksestä kiinnittämään verkkosuodattimen järjestelmään, koska epäilivät uusien 5G-asemien aiheuttavan häiriöitä. Suodatin asennettiin, mutta siitä ei ollut tähän ongelmaan apua.

Asentaja kuitenkin tämän Digitan ulkoistaman palvelun ulkopuolelta tuli asuntoon testaamaan haaroittimella tuota signaalia seinärasiasta. TV:ssä se edelleen pikselöityi, mutta hänen laitteellaan toimi moitteettomasti samalla signaalilla.

Olisi pitänyt tämä varmaan itsekin tajuta, että vika on TV:ssä, mutta kun tilasin ammattilaisen selvittämään kun en itse ehtinyt selvittää. Eli siis tämän kokemuksen perusteella: välttäkää Asennuspartiota ja suosikaa Antenniasennus Rajamäkeä.

5

344

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      No saitko toisen TV:n tilalle, yksilövika vai ominaisuus?

    • Anonyymi

      Kuten viimeisessä kappaleessa myönnät, olisi pitänyt kyllä itse tajuta ilman mitään asentajia, että vika on tv:ssä jos kerran talouden kolme muuta telsua toimivat moitteetta.

    • Anonyymi

      Sen verran korjaan kirjoitustasi, että Digitasta ei käydä kenenkään antenneja korjaamassa eli ei ole mitään "ulkoistusta". Antennijärjestelmän kunnossapito on kiinteistön omistajan omalla vastuulla. Lähetyksistä sinä et maksa Digitalle mitään (eikä niistä olisi mahdollistakaan periä kun ohjelmat eivät ole salattuja pl tietysti maksukanavat). Ylen palveluista maksat verojen muodossa, eli sekään raha ei mene Digitalle suoraan ja kaupalliset kanavat rahoittavat toimintansa mainoksilla.

      Mobiilitukiasemien signaalit saattavat häiritä antennivastaanottoa ja varmaan sekoitit tämän asian siihen. Digitan asiakaspalvelun kautta voit kyllä saada häiriösuodattimen asennuksen maksutta, jos pätevä antenniasentaja toteaa, että ongelma johtuu siitä. Tämän lystin taas maksaa mobiilioperaattorit. Yleensä vika on kuitenkin jollakin tapaa vastaanotossa tai televisiossa/digiboksissa, eikä lähetyksissä.

    • Anonyymi

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      80
      1867
    2. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      18
      1719
    3. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      16
      1564
    4. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      20
      1266
    5. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1224
    6. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1212
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      12
      1176
    8. Miten joku voi käyttää koko elämänsä

      siihen että nostelee täällä vanhoja ketjuja ja troIIaa niihin jotain linkkiä mitä kukaan ei avaa? Ihmisellä ei ole mitää
      Tunteet
      9
      1160
    9. Annetaanko olla vaan

      Siinä se, tavallaan kysymys ja toteamuskin. Niin turhaa, niin rikkovaa. On niin äärettömän tärkeä, ja rakas olo.. N
      Ikävä
      29
      1151
    10. Pakkoruotsi on leikkikieli, jota ei ole tarkoituskaan osata

      Pakkoruotsi on leikkikieli. Ennen leikkikieltä sanottiin siansaksaksi, sitten keksittiin tilalle pakkoruotsi. Pakkoruot
      Kielipolitiikka
      9
      1140
    Aihe