Nyt ainakin poistuu muutamaksi vuoreks maataloustuet Uniperin kaaduttua

Anonyymi

Koska kepulit meidät Venäjän ja Saksan energywendeen hommasivat, saavat nyt kannattajineen maksaa siitä.

34

816

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Ex-natsit tuo potaskaa ja ostaa paperiteollisuuden tuotetta. Kattotaa mitä Uniper lopulta tekee.

    • Anonyymi

      Suomalaiset maksaa Saksan pankkien saatavat Italiasta, Irlannista, Espanjasta, Kreikasta..., ostettiin ilmaa miljardeilla ja nyt maksetaan niiden kaasukin.

      • Anonyymi

        Aloittaja kannattaa tätä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Aloittaja kannattaa tätä.

        Kepulit ja tukijullit oli myös aiheuttamassa sotaa koska kannattivat putlerin bisneksiä ja vastustavat pakotteita.


    • Anonyymi

      Unipieru kaatunnukko? Förttymi ainakaa mitää pelasta, kun lahjotti pois Venäjän laitoksensa miljaardien tappiolla. Pitääpäs avata YLE- visio Uuutisten aikaan.

    • Anonyymi

      ”Suomen pääministerinä vuosina 1995-2003 toiminut Paavo Lipponen (sd) sekä kaksi hänen esikuntaansa kuulunutta demaria lobbasivat vuosien ajan Vladimir Putinille strategisesti tärkeitä kaasuputkihankkeita Itämerellä. Myös SDP:n nykyinen puoluesihteeri Antton Rönnholm toimi Venäjän valtionyhtiö Gazpromin South Stream -kaasuputkihankkeen lobbarina kymmenen vuotta sitten.”

      https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/018e7627-e5d9-4caa-8c1d-41feb3230e27


      ” Paavo Lipponen teki jälleen muhkean tilin konsultoimalla Venäjän kiisteltyä Nord Stream 2 -hanketta – Yksi sdp:n eurovaaliehdokkaista on myös tienannut Venäjän putkihankkeella”

      https://www.kauppalehti.fi/uutiset/paavo-lipponen-teki-jalleen-muhkean-tilin-konsultoimalla-venajan-kiisteltya-nord-stream-2-hanketta-yksi-sdpn-eurovaaliehdokkaista-on-myos-tienannut-venajan-putkihankkeella/9e0b96cb-d3a8-43ab-94bd-f5772dee4305

      ” Fortumin tytäryhtiö Uniper kirjaa liki miljardin euron tappion Nord Stream -putkesta.”

      https://www.is.fi/taloussanomat/art-2000008666629.html

      Maksaako Lipposen ja kumppaneiden kannattajat eli SDP myös siitä kun he lobbasivat suomen Gazpromin kaasuputkihankkeeseen.

      • Anonyymi

        USA varoitti eikä ketkään fiksut halunneet sitä, sen enempää kuin ryssävoimalaa Suomeen, mutta ahneus määrää kaikesta kepuleilla ja niin ollut demareillakin siítä asti kun suostuivat vuokrasääntelyn poistoon.


    • Anonyymi

      Demujen syytä kaikki. Ne tuhoaa kaikki veronmaksajien rahat. Kaikki.

      • Anonyymi

        Kepulit ja kokkareet vähintään yhtä pahoja, vain PS pitänyt suomalaisten veronmaksajien puolta.


      • Anonyymi

        Lintilän tekemä ostos ex-natseilta? Kepulit on aina turvanneet Venäjään tai Saksaan umpisurkein tuloksin.


    • Anonyymi

      Ovatko demut osanneet joskus hoitaa taloutta. Tuntevat itsensä köyhäksi oli palkka sitten yli 10.000 euroa...ja omistavat asunnon , mökin sekä osakkeita. Demut vasta ahneita ovat...Onko tulossa omistavien kansanluokan alas ajo kun demut haluavat enemmän kuin koskaan ovat saaneet...

      • Anonyymi

        Uniper oli saksalaisille maksu rehukauran ja vessapaperin ostojen jatkamisesta. Nyt puree törsää omaan nilkkaan.


    • Anonyymi

      SDP:n syytä kaikki.

      • Anonyymi

        Niidenkin. Saksa on tärkeä demareita työllistävän metsäteollisuuden asiakas.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Niidenkin. Saksa on tärkeä demareita työllistävän metsäteollisuuden asiakas.

        Kepuleiden syytä siis kun tukijullit omistaa suurimman osan myytävästä puusta.


    • Anonyymi

      Lintilä, Orpo, Sipilä.... Suomalainen talonpoika osaa pelata muiren rahoilla. Orpo lasketaan ilman muuta Säkylän poikana Åbossakin böndeksi.

    • Anonyymi

      Mukava nähdä kun demut kiemurtelee Uniper asiassa....

      • Anonyymi

        On niin pitkä historia demppuja jotka sormi toistensa perseessä, Haloska, isoPaavo yms yms...


      • Anonyymi

        Kepuleiden syytä tuokin, lintilä oli vastuuministerinä kauppojen aikaan ja pipipää pääministerinä, sinne vaan maataloustukiaiset uniperiin.


    • Anonyymi

      Maksaako Lipposen ja kumppaneiden kannattajat eli SDP myös siitä kun he lobbasivat suomen Gazpromin kaasuputkihankkeeseen?

    • Anonyymi

      Ei ne maataloustuet tuonkaan takia lähde. Pysyy kuin takiainen.

    • Anonyymi

      Mitä maataloustuki kuulunee noihin ? Kerro ihmeessä

      • Anonyymi

        Jostainhan ne kepuleiden aiheuttamat vahingot pitää ottaa ja maataloustukiaiset turhimmat.


    • Anonyymi

      Itse en ole kepun jäsen joten minä en aio osallistua kepun korvauksiin.

      Täytyy sanoa että kyllä PÖÖ- Paavon aiheuttamat kaaduputken kulut kun maksatetaan SDPn jäsenillä niin siitä mekkala nousee.

      • Anonyymi

        Ahneet maanomistajat ne 'idänkauppaa Kekkoslovakian tai vuosien 1900-1913 ja 1914-1917 tyyliin kannattivat. Maataloustukia kannattava Stubb kutsui jopa Rosatomia vastustaneita russofobisiksi. Kokoomus on monen maanviljelijän puolue, ja tietenkin myös Yhtenäisen Venäjän eli Putinin veljespuolue.


    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Niinpä…

      ”Idänkaupan vuorineuvokset olivat Suomen ja Neuvostoliiton välisen bilateraalikaupan aikana niitä suomalaiskonsernien pääjohtajia, jotka kävivät aktiivista idänkauppaa. Idänkaupan vuorineuvoksiin kuuluivat muun muassa valtiollisen terästehdas Rautaruukin vuorineuvos Helge Haavisto, metalliteollisuuskonserni Wärtsilän vuorineuvos Wilhelm Wahlforss sekä myöhemmin ministeri Tankmar Horn, rakennuskonserni Polarin vuorineuvos Kauko Rastas, valtiollisen öljy-yhtiö Nesteen vuorineuvos Uolevi Raade, valtiollisten metsäteollisuusyhtiö Enso-Gutzeitin ja Valmetin ministeri Olavi J. Mattila sekä monialayritys Nokian vuorineuvos Kari Kairamo.

      Idänkaupan vuorineuvoksia on leikillisesti kutsuttu puhekielessä punaisiksi vuorineuvoksiksi, koska kaupan muoto oli Neuvostoliiton kanssa käytävä periaatteeltaan sosialististen maiden väliseen tavaranvaihtoon perustuva valtioiden välinen bilateraalikauppa, missä viisivuotissuunnitelmaan liittyvät kaupat tarkennettiin vuosittaisilla tavaranvaihtopöytäkirjoilla.”

      https://fi.wikipedia.org/wiki/Idänkaupan_vuorineuvos

      • Anonyymi

        Mutta jotkut ei halua edelleenkään mitään rajoituksia eikä pakotteita ryssiä vastaan, kepulit ja tukijullit varsinkaan ja tukijullit myisi niille kaikki maatkin kunhan vaan saavat enemmän rahaa.


    • Anonyymi

      Ei kai viljelijät nyt maitaan myy kun täälläkin on juttua miten pelkästä maanomistamisesta saa miljoonien maataloustuet. Koeta nyt muistaa mitä aikaisemmin ole tänne provoillut ettei jutut mene noin epäloogisiksi

      • Anonyymi

        Koeta nyt muistaa että Suomessa on ollut pientilojakin ja vieläkin jäljellä vaikka isommat tilat ostaneet ja osa myyty ryssille. Kyllähän ne isot tilatkin myy vaikkapa niitä puhtaaksi hakattuja metsiä, ryssille kelpaa mikä vaan, varsinkin sotilaskohteiden lähellä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Koeta nyt muistaa että Suomessa on ollut pientilojakin ja vieläkin jäljellä vaikka isommat tilat ostaneet ja osa myyty ryssille. Kyllähän ne isot tilatkin myy vaikkapa niitä puhtaaksi hakattuja metsiä, ryssille kelpaa mikä vaan, varsinkin sotilaskohteiden lähellä.

        Eikö valtavat maataloustue pelkästä maanomisuksesta sitten pidäkkään paikkansa jos joku myy maata pois.
        Minä ainakin olen aina uskonut mitä täällä on kirjoitettu.
        Voisiko sinunkin juttusi olla vain sinun itse keksimääsi provoilua.


    • Anonyymi

      Jos joku ostaa puhtaaksi hakattuja metsiä niin kyllähän kaikilla on vapaus myydä. Eipä suomalaiset kyllä kovin mielellään metsäpohjaa osta ilman puita. Ei siirä ainakaan ostaja itse puunmyyntituloja saa.

      Valtiohan aina päättää onko kyseinen metsä sellaisella paikalla että sen voi myydä venäläisille. Jos metsää ei voi myydä venäläisille valtio käyttää etuosto-oikettaan ja ostaa sen valtiolle.

      ”Valtiolle tulee etuosto-oikeus kiinteistökauppoihin

      Kiinteistöjen hankkimiseen liittyvät kansalliseen turvallisuuteen liittyvät lait tulevat voimaan 1.1.2020 alkaen. Muualla kuin Euroopan unionissa tai Euroopan talousalueella kotipaikkaansa pitävän yhteisön ja muun kuin Euroopan unionin kansalaisen tai Euroopan talousalueeseen kuuluvan valtion kansalaisen tulee hakea lupa kiinteistön hankkimiseksi 1.1.2020 jälkeen tehdyissä kiinteistökaupoissa. Tämän lisäksi maanpuolustuksellisesti merkityksellisiin kohteisiin tulee valtion etuosto-oikeus ja valtion oikeutta lunastaa kiinteistöjä vahvistetaan.”

      https://www.maanmittauslaitos.fi/ajankohtaista/valtiolle-tulee-etuosto-oikeus-kiinteistokauppoihin

      • Anonyymi

        Eihän sitä aikaisemmin valvottu mitenkään ja usein käyttäneet myös bulvaaneja, ostajaa ei ole edes tiedetty, eikä oikeita omistajia vieläkään aina.


    • Anonyymi

      Tukijussihan haluaisi 'kaasusovun', koska sitä tarvitaan lannoitteisiin. Ukrainalaisten henget ei törsälle merkitse mitään.

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      202
      7779
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      42
      4462
    3. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      27
      2178
    4. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      19
      2089
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      28
      1905
    6. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      39
      1746
    7. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      77
      1726
    8. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      22
      1669
    9. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      17
      1623
    10. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      39
      1438
    Aihe