"Mies-kollegat" mitä mieltä tatuoinneista kaikkialla vartalossa?

Anonyymi

Tätä aihetta ei ole näkynyt näillä palstoilla, vai miten?
Tatuoinnit ovat lisääntyneet ihmisten iholla aivan määrättömästi! Niin miehillä kuin naisilla - ja siltä väliltä "suuntautumisesta" huolimatta!
Tämä "trendi" on jotain käsittämätöntä. Miksi ihminen haluaa kuvittaa joskus koko kehonsa näillä väreillä ja symboleilla, kuvilla ja sanoillakin , nimillä jne.

Joillekin sopii joku yksittäinen hyvin harkittu kuva tai muu merkki.
Mutta kun käsivarret ja muu keho jalkoja myöten on sotattu mitä ihmeellisemmillä töherryksillä, ei ole esteettisesti kaunista edes ulkopuolisten katsoa!

Ja sitten että vaatteet paidat ym hankitaan että nämä sotkut näkyy aina ja kaikkialla on älytöntä!
Kun tulee aika niihin kyllästytään on tatuointien pois saaminen todella hankala ja kallis toimenpide!

🕸️🕷️💘🖤☠️👿 (|)

14

1254

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      En pidä. Vain äärimmäisen harvoille ihmisille sopii tatuointi, ja nyt tarkoitan jotain pientä koristeellista kuvaa.

      Mutta, kun suurin osa ihmisistä on täysin tyylitajuttomia idiootteja, heidän pieni kuvansakaan ei sovi kehon malliin, vaatetukseen ja muuhun tyyliin.

      Sitten kun se kuva vanhenee parissa vuodessa, niin se kauniskin väritys ja tarkkuus, jota se ehkä joskus oli, menee tummaksi ja suttuiseksi. Ja kun tuohon vielä lisätään se että ihminen vanhenee, kuva menee täysin epäselväksi tummaksi sutuksi ja tekee ihmisen sairaan näköiseksi.

      Mieluummin ottaisin tatuiointitaiteilijalta kuvan seinälle kuin ihooni tai jonkun toisen ihoon!

      • Anonyymi

        Sen unohdin vielä mainita että tatuointi on ehdottomasti turn off.


      • Anonyymi

        Hyvä juuri noin meistä suurin osa ajattelee! Katsotaan vaikka nuorten ja pikkulasten puhdasta ihoa! Tai muuten kauniisti vanhentunut iho.

        Kuten edellä todetaan iho vanhenee, ja tatuointien kuvitus ja väritys "rupsahtaa" samalla! Mietin karvainen iho miehillä jne. Karvat / hiukset poistetaan ja työt tehdään sitten. Tästä tulee väistämättä mieleen tatuoinneilla itsensä kuin piruksi värjäyttänyt Duursonien JP - mikä nyt onkaan! Kun mies on luuta ja nahkaa ja muutenkaan ei kovin komea, tekee tatuoinnit hänestä pelottavan ilmestyksen jota lapsetkin pelkää! ( Ja on jopa opettaja koulutukseltaan?). Tämä vain yksi tapaus tuhansista!
        ☠️☠️☠️


    • Anonyymi

      Harvinaisen samaa mieltä että ovat täysin mauttomia, tyylittömiä ja usein jopa inhottavia. Tekevät kantajastaan kyllä tietyllä tavalla "roskasakin" edustajan vaikka tyyppi olisi muuten ehkä asiallinenkin. Kyllä nämä ovat lähinnä jotain ihmeen kapinointia äärimmäisen tyhmällä tavalla.

      Joskus olen kuullut joltain naiselta kysyttäessä miksi on näitä ihoonsa hakkauttanut, selityksenä että "ne korostavat hänen persoonallisuuttaan ja kertovat hänen tarinansa muille".
      Siis onko näin selittävälle ihan ok, että ulkopuoliset tulevat niitä epäselviä epäloogisia sanoja ja lauseita lukemaan ihan nahkaan kiinni ja toinen hyvä kysymys on se, että miten saadaan tarina (tai tulkinta siitä tehtyä) kun kantajalla on nahassaan mm. iso pääkallo joka näyttää kieltä, käärme joka tulee sen silmästä, kovakuoriainen kaulassa, sakset nilkassa, ruusu käsivarressa, "carpe diem"-teksti toisessa kädessä , lohikäärme sääressä ja tribaalikuvio hartioilla?

      Kyllä on oltava jotain päässä vikaa että turmelee oman kehonsa tuolla tavalla. Pitäisi olla jonkun lähetteen paikka kun alkaa oireilla jokin niin pahoin että on pelattava tahallisesti ulkonäkönsä. Usein olen huomannut että näitä ottavat ihmiset ovat usein jotenkin narsistisia ja täysin itsekeskeisiä ihmisiä jotka elävät muiden huomiosta. Pitääkö näillä olla niin suuri shokkiarvo jotta sitä huomiota sitten varmasti saisi. Tuon olen myös laittanut merkille että vaatteet usein valitaan niin että kaikki törky varmasti näkyisi.

      Ei minulla ole mitään sitä vastaan jos joku haluaa ottaa jonkun kuvan tai parikin mutta kun homma menee todella usein tällaiseksi itsensä turmelemiseksi niin se on liikaa. Siihen tulisi suhtautua samalla tavalla kuin "valkotakkiset" suhtautuu siihen jos joku tieten tahtoen haluaa vahingoittaa itseään. Siitä joutuu tahdonvastaisten hoitotoimien piiriin ja tämä tällainen on kyllä juuri sitä vaikka mitä selitettäisiin.

      Eiköhän koko villitys ala kuitenkin jo olla loppusuoralla koska itsensä pilanneita pellejä on jo niin paljon että ne eivät juurikaan enää herätä isoja tunteita vaan lähinnä säälinsekaista hämmästystä että "jaahas, siinä tuokin raukka on ulkonäkönsä pilannut ja kuuluu siihen sakkiin jota ei pitää kovin älykkäänä ".

      Sekin on vielä ihmeellinen juttu että tiedän aika monta tapausta joissa näitä hankkineet ovat kroonisesti p.a. ja lainaavat sossun rahat hetkessä hukattuaan lähipiiriltään mm. ruokarahat ja rahaa laskujen maksamiseen mutta silti näiltä on löytynyt säännöllisesti useampi satanen johonkin ällöttävään kuvaan nahassa. Ei jatkoon on minun kommenttini näille.

      • Anonyymi

        Mielensä pahoittajan ( edellä) ei pidä ottaa kritiikkiä kovin henk.koht. silti joka sana on totta kuten me "tatuoimattomat". suurin osa asian näemme ja koemme!
        Suora vertailu "alamaailmaan" yms. voi olla liikaa, mutta jotain erikoista tämän ilmiön lisääntyessä on tapahtunut!

        Vähän samaa ilmiötä kuin nuorten aloittaessa tupakanpolton ja muut kokeilut, huumeista puhumattakaan. Halutaan samaistua johonkin ryhmään tai joukkoon joka "diggaa" tykkää jostain kuten musa yms. !?

        Ollaan "kovia jätkiä tai muijia"? Samaa ilmiötä osoittaa myös nyky kielenkäyttö sanat - slangi!
        Tuolla etäällä maakunnissa jne. ovat yleistyneet Stadin slangin tai Hesan murteen sanat ja sanonnat. He käyvät kaikkialla mm. duunissa, ja digataan mm tatskoja jne.

        Stadi = "staden" ( ruots.) on kaupunkia merkitsevä sana Helsingissä nyt lähinnä ja sekin hyvin suppealla alueella.
        Aikaisemmin "jannu, kundi" jne. olivat sanoja miehistä, pojista. Nyt vanha sana jätkä on ihmeellisesti noussut uuteen käyttöön, mutta ei enää halventavalla merkityksellä kuten se alunperin on ollut! Jätkäsaaren uusi kaupunginosa Helsingissä on silti vanhassa merkityksessään entisellään, uuden käsitteen edessä.
        Sana "hampuusi" on synonyymi "jätkä" sanalle jonka alkuperä sekin ruotsinkielestä. Hamnbus = satamajätkä eli yleiskielellä hampuusi tulee sieltä!
        Jätkä = bus" = Busholmen.
        Kliffaa hej! Jätte kiva!


    • Anonyymi

      En pidä minäkään tatuoinneista, mutta se taitaa olla fetissi siinä missä mikä tahansa. Jos ihminen pitää niistä, niin ei kai muiden pitämisestä ole mitään väliä.

    • Anonyymi

      Meitä on niin moneen junaan lähtijöitä, myös siihen nousee porukkaa joka lähtee hölmölään.

    • Anonyymi
      • Anonyymi

        Mikä vitun novelli palsta? Vedä kätees ja runkkaa ittesi uuvuksiin! Miesten kesken on erillinen sivusto täällä ja muilla vitun älykääpiö / suoli kytyä!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Mikä vitun novelli palsta? Vedä kätees ja runkkaa ittesi uuvuksiin! Miesten kesken on erillinen sivusto täällä ja muilla vitun älykääpiö / suoli kytyä!

        Seksi/Seksinovellit/Miesten kesken


      • Anonyymi

        Syö vittusi!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Seksi/Seksinovellit/Miesten kesken

        Lue urpo ko. S24- sivun tekstit ylinnä!

        "MIESTEN KESKEN
        Lue aiheen Miesten kesken keskusteluja (K18). Katso, mitä muut ajattelevat, ja osallistu keskusteluun. Suomi24 - tuhansia aiheita." !!!


    • Anonyymi

      Kyllä se vaan niin on, että nainen voi olla vaikka kuinka kaunis ja seksikäs, mutta ihossa joka puolella tatuointeja, en haluaisi koskea pitkällä kepilläkään...

    • Anonyymi

      tatuoinnit on pääasiassa noloa kulttuurin omimista, eivät kaunista useinta kehoa, niitä otetaan muodin vuoksi ja mitään omalaatuista siinä ei ole enää ollut vuosiin. Tatuoinnit on paras tapa kertoa muille että on matalasti kouluttautunut.

    Ketjusta on poistettu 21 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      56
      1856
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      48
      1628
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      52
      1564
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      5
      1507
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      6
      1495
    6. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      6
      1405
    7. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      8
      1306
    8. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      12
      1281
    9. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      4
      1163
    10. Kello on puoliyö - aika lopettaa netin käyttö tältä päivältä

      Kello on 12, on aika laittaa luurit pöydälle ja sallia yörauha kaupungin asukkaille ja työntekijöille. It is past midni
      Hämeenlinna
      4
      1128
    Aihe