auttakee isiä!!(dss junior+)

isi hädässä

dss junior
isä ihmeissään 09.5. 21:53
Kyselen tässä tuotteesta, josta kuulin olevan apua pikkuisten vatsavainvoihin. Meidän 7 viikkoiselle sällille on kokeiltu kaikkea mahdollista vatsankipristelyihin, mutta lopullista apua vielä kaivataan! Kovista vatsanvääntämisistä ollaan ruokavalion muutoksella päästy jo suht hyvin eroon, mutta ilmaa pikkuisen mahaan kertyy todella paljon ja se aiheuttaa valitusta ja huonoa oloa ( ja mieltä koko perheelle).
Ollaan kokeiltu jo kaikkea sen jälkeen, kun äidimaito lopetettiin. Se taas johtui siitä, ettei poika oikein sitä tykännyt syödä ja pulautteli ulos kaiken mitä oli viitsinyt maistella. Ilmeisesti jonkin asteista allergiaa. Läpi on siis käyty tuttelin nan, omneon(johti järkyttävään ummetukseen),nan-jauhe ja viimeisenä cefilus tutteli. Viimeisimmällä on vatsanväänteet saatu kuriin, mutta se ilman määrä...Cuplaton ja disflasyl tuottivat myös pelkän pettymyksen. Samaan kategriaan kuuluu myös vyöhyketerapia.
Kuulin kautta rantain tästä dss junior luontaistuotteesta, mutta haluaisin kuulla hieman lisää aineesta!! Eli millaisia kokemuksia ihmisillä on? Ja voiko sitä antaa/onko kukaan antanut samaan aikaa tuon cefilus tuttelin kanssa? Poika syö suht isoja määriä päivässä ja hotkii kovasti menessään.
Auttakee äidit hämmentynyttä iskää....

4

2226

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ???

      ei auttanut sekään.Nyt on vyöhyketerapeutti käynyt kaksi kertaa ja se on auttanut.Nyt ostin Lactophilusta,vähän halvempaa,samanlaisia maitohappobakteereita molemmat siis dds myös.Jos epäilette allergiaa ei muuta ku lääkäriin tutkimuksiin.

    • minä

      vielä apteekeissa myytävä peptidi tutteli, jonka koostumus on jotenki erilainen. Sopii kuulemma useimmille joilla on jonkinlaista allergiaa. En ole kokeillut, kuulin siitä niin myöhään, että vatsavaivat alkoivat olevan jo ohi.

      Mut jos siitäkään ei oo apua kannattaa varmaan käyttää lääkärissä, että toteaa allergian, jos sellanen on. Ku siinä tapauksessa on olemassa soijasta tehtyä korviketta, mutta siihen tarvii lääkärissä käynnin ja kela korvaa siitä osan.

      • äiti

        maitoallergiaa niin lääkäri voi kirjoittaa reseptin peptidi-tutteliin. Se on maidolle allergisille lapsille äidinmaidonkorviketta. Todella kallista, josta saa osan korvausta kelalta JOS TODETAAN allergia. Mutta tuskin tässä jutussa on kyse allergiasta. Jos epäillään niin pääsee testeihin ja ensihätään voi lääkäri antaa reseptin kyseiseen tuotteeseen ennen tulosten saamista. Peptidiä ei edes saa ilman reseptiä eikä sitä kokeilla mahavaivoihin ilman, että allergiaa epäillään.


    • huutaja

      Veljeni vanhin poika kirkui pää punaisena ensimmäiset 6 kuukautta. He yrittivät kaikkea mahdollista ja mikään ei auttanut. Poika vaan huusi kuin syötävä, paitsi silloin kuin nukkui tai oli tissi suussa. (Veljeni oli hänkin koliikkilapsi ja huusi täyttä kurkkua joka päivä kello 18-22.30 ensimmäiset 5 kuukautta elämästään.)

      Pojan äiti lopetti kahvin juonnin, söi maustamatonta, ilman gluteiinia ja maitoa. Pojalle annettiin tippoja, vyöhyketerapiaa, hierottiin, hoidettiin, kannettiin, autoiltiin ja ulkoilutettiin. Mikään ei auttanut.

      Pojan ollessa tasan 6 kuukautta vanha (tässä tapauksessa päivälleen) loppui huuto.

      Eli tee kaikki se mikä saa sinut tuntemaan, että selviät. Yleensä koliikki loppuu viimeistään 6 kuukauden ikaisenä (anoppini on kätilö, eikä ole koskaan kuullut yli 7 kuukautta vanhasta koliikista). Tsemppiä vaan ja kyllä se ohi menee!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tällä kertaa Marinia kadehtii Minäminä Päivärinta

      Kokoomuksen tyhjäntoimittelija itkeä tuhertaa, kun kansainvälinen superstaramme ei leiki hänen kanssaan. Oikean puoluee
      Maailman menoa
      424
      1849
    2. Miksi jollain jää "talvi päälle"

      Huvittaa kastoa ullkona jotain vahempaa äijää joka pukeutuu edelleen kun olisi +5 astetta lämmittä vaikka on helle keli
      Maailman menoa
      190
      1507
    3. Minua itkettää tämä tilanne

      Meidän pitäisi jutella. Eikö niin? Miehelle.
      Ikävä
      109
      1421
    4. Miksi koulut pakottavat

      Lapset uimaan sekaryhmänä? Murrosikäiset tunnetusti häpeilevät vartalossa tapahtuvia muutoksia. Tulee turhia poissaoloja
      Maailman menoa
      168
      1386
    5. Mitkä oli suurimmat

      Syyt mihin hänessä ihastuit alussa ja pikkuhiljaa tunteiden edetessä
      Ikävä
      45
      1046
    6. Suomen Pallolitto: Tasoryhmät lasten jalkapallossa - Erätauko-tilaisuus ma 20.5.2024

      Tasoryhmät lasten ja nuorten jalkapallossa herättävät paljon keskustelua. Mitä tasoryhmät ovat ja mikä on niiden tarkoit
      Suomi24 Blogi ★
      0
      990
    7. Minulla oli tunteita

      Tein itsestäni pellen. Sait hyvät naurut ja minä 💔
      Ikävä
      63
      966
    8. Mitä et hyväksy miehessä/naisessa josta olet kiinnostunut?

      Itse en halua, että miehellä olisi lapsia!
      Ikävä
      119
      933
    9. Susanne Päivärinta kirjassaan: Sannalla nousi valta päähän, Big Time!

      Päivärinta toteaa ettei ole nähnyt kenenkään muuttuvan niin totaalisesti kuin Marinin, eikä siis todellakaan parempaan s
      Maailman menoa
      91
      921
    10. Se katse silloin

      Oli hetki, jolloin katseemme kohtasivat. Oli talvi vielä. Kerta toisensa jälkeen palaan tuohon jaettuun katseeseen. Tunt
      Ikävä
      32
      886
    Aihe